5 Beste Stoomstrijkijzers Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Stoomstrijkijzers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met behulp van een degelijk stoomstrijkijzer kun jij ervoor zorgen dat je kleding mooi en vooral netjes gestreken is. Zo kun jij altijd verzorgd voor de dag komen. Om jou te helpen er het beste stoomstrijkijzer uit te kiezen, kun je alvast even onze koopgids hieromtrent raadplegen. Indien je echt dringend een stoomstrijkijzer nodig hebt dan kun je natuurlijk altijd de top 3 hieronder raadplegen. Zo blijkt het Aigostar 310000HHM stoomstrijkijzer alvast een schot in de roos en voorzien van een zelfreinigend antikalksysteem. Ook de Philips Azur GC4556/20 blijkt een goede aanbeveling. Dergelijk apparaat is uitgerust met een behuizing uit kunststof en strijkzolen die vervaardigd zijn uit aluminium.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Stoomstrijkijzers koopgids

 

Een stoomstrijkijzer gebruikt hete stoom om kreuken uit je kleding te halen. Je kunt ook eventueel kiezen voor een stoomgenerator waarmee je veel was op een korte tijd kunt strijken. Als je van plan bent om een nieuw strijkijzer aan te schaffen kun je hier enkele tips lezen waar je op moet letten zoals de functies, de capaciteit van het reservoir, het onderhoud en de strijkzool.

Stoomstrijkijzer of stoomgenerator

Een stoomstrijkijzer en een stoomgenerator werken met hetzelfde principe: ze strijken je kleding met hete stoom om kreuken eruit te halen. Het grootste verschil is dat een stoomgenerator beschikt over een extern waterreservoir met een grotere inhoud die verbonden is met het strijkijzer via een stoomsnoer. Je kunt dus veel langer strijken.

Een stoomgenerator is ook krachtiger en daarom meer geschikt om hardnekkige kreukels uit je kleding te verwijderen. Dit type is perfect als je over genoeg ruimte beschikt en veel strijkt. Dankzij de grote inhoud van het reservoir moet je een generator minder bijvullen maar het heeft ook een nadeel, ze zijn duurder dan een gewoon strijkijzer.

Als je echter niet veel strijkt, of je beschikt over weinig opbergruimte, dan is een gewoon stoomstrijkijzer een betere aankoop. Dit type beschikt over een ingebouwd reservoir die een veel kleinere inhoud heeft maar is ideaal voor kleine hoeveelheden kleding.

 

Waterreservoir

Het is handig om een groot waterreservoir te hebben die je niet veel moet bijvullen en waarmee je voor een lange tijd kunt strijken. Het waterreservoir van een stoomstrijkijzer zit onder het handvat en heeft een inhoud van ongeveer 300 cl. Het waterreservoir van een stoomgenerator staat los van het strijkijzer en heeft een grotere inhoud, zo kun je bijvoorbeeld stoomgeneratoren met een capaciteit van 1,5 liter vinden.

Een groter reservoir heeft ook z’n nadelen: het neemt veel meer ruimte in en het strijkijzer is ook zwaarder om te verplaatsen. Kies voor een strijkijzer met een reservoir waar je het waterniveau met het blote oog kunt zien zodat je weet wanneer je het moet bijvullen. Bij een stoomstrijkijzer kun je het reservoir bijvullen via een klepje maar bij een stoomgenerator zul je een grotere opening hebben en het dus makkelijker kunnen bijvullen.

 

Onderhoud van het strijkijzer

Een strijkijzer moet je regelmatig onderhouden want er kan natuurlijk kalkvorming optreden. De meeste apparaten zijn uitgerust met een antikalksysteem maar dit vertraagt enkel de afzetting van kalk. Om alle kalk te verwijderen moet je het toestel af en toe goed reinigen. Als het toestel over een ontkalkingsknop beschikt dan kun je kalk en ander vuil uit de gaatjes van je strijkijzer schudden.

Sommige modellen zijn voorzien van een antikalkstaafje in het reservoir. Dit staafje trekt kalk uit het water aan zodat er minder in het apparaat achterblijft. Bij een stoomgenerator is het staafje meestal langer dan bij een stoomstrijkijzer. Je moet deze staafjes ook regelmatig ontkalken door ze in een glas azijn te zetten of af te spoelen.

Met antikalkpatronen wordt kalkvorming in het water voorkomen. Deze patronen moeten wel af en toe vervangen worden en dit kan een redelijke kost met zich meebrengen. Tenslotte kun je nog een thermische schok gebruiken om kalk te verwijderen. Dit gebeurt door koud water over de hete strijkzool te laten stromen zodat de kalk loskomt.

De strijkzool en de prijs

De vorm van de strijkzool is beter als het breed is met een spitse punt. Zo kun je een groter stuk stof in één keer strijken en dankzij de spitse punt kun je makkelijk de hoeken strijken. Er bestaan ook modellen met een afgeronde achterkant zodat je zowel naar voor als naar achter kunt strijken.

Maar ook het materiaal waarvan de strijkzool gemaakt is speelt een rol. Meestal is de strijkzool gemaakt van metaal en beschikt het nog over een extra laag om de zool glad en krasbestendig te maken. Gebruikte materialen voor de coating zijn emaille, inox en RVS. Emaille is glad en bestand tegen krassen maar de andere twee glijden minder en zijn niet bestand tegen krassen.

Als je zo goedkoop mogelijk een stoomstrijkijzer wilt kopen dan is het een goede aanbeveling om verschillende modellen online te vergelijken. Vele websites hebben mooie aanbiedingen maar je moet wel nog rekening houden met de verzendkosten.

 

Functies

Een handige functie is het regelen van de stoomtoevoer want je krijgt de beste strijkresultaten als je eerst met stoom strijkt en daarna zonder. Er bestaan nog andere stoomfuncties zoals een sproeifunctie of een stoomstootfunctie. Deze zijn vooral handig om moeilijke plooien uit je kleding te krijgen. Je kunt de meeste toestellen ook gebruiken om verticaal te stomen.

Als je druk bezig bent met het huishouden kan je wel eens vergeten om je strijkijzer uit te schakelen. Zorg daarom dat je strijkijzer over een automatische uitschakeling beschikt. Als je het toestel niet gebruikt zal het dan automatisch uitschakelen. Je kunt ook kiezen voor een apparaat met verstelbare temperatuur of die meteen op een veilige temperatuur strijkt.

 

5 Beste Stoomstrijkijzers (Reviews) van 2021

 

Als je uit huis gaat, dan is het altijd prettig om er goed verzorgd uit te zien. Niet alleen het haar en gezicht moeten er dan goed uitzien, maar ook je kleding natuurlijk. Het is altijd mooi om te zien als de kleding die iemand draagt, netjes gestreken is. Daarvoor heb je een goed werkend strijkijzer nodig. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste stoomstrijkijzer.

 

1. Aigostar 310000HHM Stoomstrijkijzer Zelfreinigend Antikalksysteem

 

Tussen de goedkope stoomstrijkijzers zul je vast en zeker dit exemplaar van Aigostar kunnen spotten. Hij wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 17,9 x 7,7 x 9,2 cm wat hem bijzonder compact én handzaam maakt. Daardoor zou je dit stoomstrijkijzer ook makkelijk kunnen meenemen wanneer je op reis gaat.

Met behulp van het 2,1 meter lange snoer kun je hem makkelijk in het stopcontact pluggen en vervolgens genieten van het ruime vermogen van 800 Watt. Hij wordt aangevuld met een instelbare temperatuur, een power indicatielampje, een non-stick strijkzool en een inklapbaar handvat. Verder kun je het waterreservoir, dat overigens een inhoud van 450 ml kent, makkelijk verwijderen om bij te vullen.

Tot slot maakt dit unieke stoomstrijkijzer, dat voornamelijk uit ABS materiaal vervaardigd blijkt inclusief teflon strijkzolen, gebruik van een zelfreinigend antikalksysteem en is het in amper 2 minuten volledig gebruiksklaar. Klanten reageren dan ook bijzonder tevreden en beoordelen het apparaat met 4,7 van de 5 sterren.

Voordelen
Vermogen:

hij garandeert een ruim vermogen van maar liefst 900 Watt en een stoomdruk van 8 g/min. Dit maakt dat hij in amper 2 minuten volledig is opgewarmd en klaar staat voor gebruik.

Waterreservoir:

hij is voorzien van een ruim waterreservoir met een maximale capaciteit van 450 ml en de mogelijkheid om het continu bij te vullen.

Handig in gebruik:

hij beschikt niet alleen over een regelbare thermostaat maar is evenzeer voorzien van een aan- en uitschakelaar en een indicatielampje.

Budgetvriendelijk:

je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien verschijnen van het prijskaartje.

Nadelen
Geen oververhittingsbeveiliging:

jammer genoeg is het apparaat niet meteen voorzien van een oververhittingsbeveiliging.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Philips Azur GC4556/20 Stoomstrijkijzer

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn dan lijkt dit stoomstrijkijzer van Philips misschien wel wat voor jou. Philips is een vaste waarde op het gebied van huishoudtoestellen en garandeert niet alleen kwaliteit maar ook duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij is voorzien van een kunststof behuizing inclusief aluminium strijkzolen die de warmte mooi en gelijkmatig verdelen.

Door middel van het 2 meter lange snoer kun je het strijkijzer makkelijk in het stopcontact pluggen waarna een 2500 Watt vermogen kan worden gegenereerd. In combinatie met een stoomdruk van maar liefst 7,5 bar wordt hij dus beschouwd als één van de krachtige stoomstrijkijzers die in amper 2 minuten volledig zijn opgewarmd. Verder is hij voorzien van een 300 ml ruim afneembaar waterreservoir en biedt hij de mogelijkheid om de verticale stoomafgifte te regelen.

Het strijkijzer blijkt eveneens uitgerust met een sprayfunctie, een aan- en uitschakelaar, een automatische uitschakelingsfunctie, een tuimelsnoer, een druppelstop en een indicatielampje. Het apparaat kan op heel wat begrip rekenen bij de overgrote meerderheid van de klanten alhoewel één koper het snoer liever wat langer had gezien.

Voordelen
Vermogen:

met een ruim vermogen van wel 2500 Watt en een stoomdruk die makkelijk 7,5 bar aanwijst, behoort dit apparaat vast en zeker tot de krachtige stoomstrijkijzers.

Functies:

naast een indicatielampje, een aan- en uitschakelaar en een automatische uitschakelingsfunctie is dit strijkijzer ook uitgerust met een druppelstop en een sprayfunctie.

Waterreservoir:

het stoomstrijkijzer is voorzien van een ruim en makkelijk te verwijderen waterreservoir met een inhoud van 300 ml. Handig in gebruik en makkelijk om bij te vullen.

Nadelen
Snoer:

een blik op de online reviews toont aan dat één koper het snoer liever toch wel wat langer had willen zien.

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

3. Tefal Express Easy Plus GV7556 Stoomgenerator

 

De Tefal GV7556 – Stoomgenerator is een geweldig product. Het warmt snel op en zorgt voor de beste strijkresultaten met alle opties die het te bieden heeft.

Het heeft een hoge druk kuip met 6 bars van doordringende stoom. Voor de hardnekkige plooien kun je gebruik maken van de functie pressing.

De power zone functie is tegen hardnekkige plooien in de kleinste hoekjes. Dit product heeft een Ultragliss Diffusion strijkzool, dat zorgt voor een uitstekende glijding en het is krasbestendig.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope stoomstrijkijzers. Toch zijn er alleen positieve reviews te lezen van dit product.

Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Dit product heeft ook nog een goede prijs. Het voldoet aan de verwachtingen. Voor deze kopers is dit daarom een top product.

Dit stoomstrijkijzer van het merk Tefal zul je eerder tussen de iets duurdere exemplaren terugvinden. Toch zijn heel wat kopers erg enthousiast over dit product. Bovendien kun je het product momenteel aan een voordelige prijs spotten aangezien er een korting gegeven wordt.

Voordelen
Vermogen:

dit toestel behoort zeker en vast tot de krachtige stoomstrijkijzers. Het heeft een vermogen van maar liefst 2400 Watt.

Handig in gebruik:

het toestel is gemakkelijk en vooral handig te gebruiken. Dankzij de pressing functie is het mogelijk om zelfs de meest hardnekkige plooien volledig weg te krijgen.

Strijkzool:

het apparaat is voorzien van een Ultragliss Diffusion strijkzool. Op die manier lijkt het alsof het stoomstrijkijzer over de kleding glijdt. Verder is de strijkzool zelfs volledig krasbestendig.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een aantal kopers vinden het product zwaar wegen en redelijk kwetsbaar.

Koop bij bol.com (€210)

 

 

 

 

4. Tristar ST-8132 Travel Stoomstrijkijzer Compacte reisstrijkijzer

 

Vertrek je binnenkort op reis dan komt dit compacte stoomstrijkijzer van Tristar met zijn tweevoudig voltagesysteem en inklapbare handvat misschien wel goed van pas. Op die manier kun je kledingstukken met kreukels en oneffenheden makkelijk en snel weer glad strijken.

Het ST-8131 stoomstrijkijzer wordt gekenmerkt door een ruim vermogen van 800 Watt en een continue stoomdruk van maar liefst 10 g/min. Dit maakt dat het toestel in amper 0,5 minuten helemaal klaar is voor gebruik. Ondanks het feit dat de behuizing van het strijkijzer voornamelijk uit kunststof bestaat, heeft men voor de strijkzolen gebruik gemaakt van staal. Hij maakt gebruik van een 550 ml waterreservoir dat je makkelijk kunt bijvullen.

Tot slot kun je gebruik maken van de sprayfunctie, een indicatielampje, een aan- en uitschakelaar en een regelbare thermostaat. Aan de mooie eindscore van 4,5 sterren te zien, kunnen we stellen dat klanten duidelijk tevreden zijn met hun aankoop. Slechts één koper had misschien wel wat meer van de kwaliteit verwacht en vindt bepaalde onderdelen behoorlijk kwetsbaar.

Voordelen
Stoomdruk:

naast het ruime maximale vermogen van 800 Watt wordt ook een continue stoomproductie gegarandeerd van maar liefst 10 g/min.

Draadloos:

in tegenstelling tot heel wat andere stoomstrijkijzers werkt dit apparaat geheel draadloos waardoor je een optimale bewegingsvrijheid geniet.

Waterreservoir:

het waterreservoir biedt een totale capaciteit van 550 ml aan en kan makkelijk worden bijgevuld.

Handig in gebruik:

verder kun je niet alleen gebruik maken van de regelbare thermostaat maar is er ook de mogelijkheid tot een aan- en uitschakelaar, een sprayfunctie en een indicatielampje.

Nadelen
Kwetsbaar:

één klant is van mening dat bepaalde onderdelen vrij snel stuk gaan en niet zo kwalitatief zijn als wordt beweerd.

Koop bij bol.com (€28.78)

 

 

 

 

5. Braun Texstyle 3 SI3030PU Stoomstrijkijzer

 

We kunnen het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met dit stoomstrijkijzer van Braun. Hij blijkt voornamelijk vervaardigd te zijn uit kunststof in combinatie met keramieken strijkzolen en werd vervolgens afgewerkt in een prachtige witte met roze kleur. Vanwege zijn compacte formaat en beperkte gewicht is dit stoomstrijkijzer ook heel makkelijk te gebruiken en overal mee naartoe te nemen.

Met behulp van het 2 meter lange snoer kun je dit strijkijzer makkelijk in het stopcontact pluggen en vervolgens genieten van een maximaal vermogen van 2300 Watt. Hij wordt verder aangevuld met een stoomproductie van 45 g/min en kan in minder dan 1 minuut volledig gebruiksklaar staan. Verder mag je zeker zijn van een ruim waterreservoir van 270 ml dat je makkelijk en continu kunt bijvullen.

Dit stoomstrijkijzer is eveneens voorzien van een sprayfunctie, een indicatielampje en een regelbare thermostaat. Houd er wel rekening mee dat er geen oververhittingsbeveiliging nog een druppelstop functie aanwezig blijkt. Ondanks alles reageren klanten tevreden en beoordelen ze het product met een mooie score van 4,4 sterren.

Voordelen
Functies:

naast een indicatielampje is er ook een sprayfunctie aanwezig, een navulbaar waterreservoir en een regelbare thermostaat.

Vermogen:

het strijkijzer wordt gekenmerkt door een maximaal vermogen van maar liefst 2300 Watt en de mogelijkheid om een constante stoomproductie te genereren van 45 g/min.

Gebruiksklaar:

ondanks het compacte formaat behoort dit stoomstrijkijzer wel degelijk tot de krachtige apparaten die in minder dan 1 minuut volledig is opgewarmd.

Nadelen
Geen druppelstop:

bij de aankoop van dit stoomstrijkijzer zul je zien dat het apparaat niet meteen over een druppelstop functie beschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Philips Azur Plus GC4516/20 Stoomstrijkijzer

 

Met de Philips Azur Performer Plus GC4516/20 – Stoomstrijkijzer wordt strijken prettig en aangenaam gemaakt. Dit product zorgt ervoor dat de meest hardnekkige kreuken binnen de kortste tijd verdwenen zijn.

Het heeft een krachtige stoomstoot van 190 gram en heeft een 5 sterren SteamGlide Plus-zoolplaat. Met de automatische stoomregelaar heb je nooit teveel stoom en het heeft een groot waterreservoir die je niet steeds hoeft aan te vullen.

Het overgrootste deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Dit product is mooi van kleur en heeft ook een mooie vormgeving.

Het is niet te licht van gewicht en zorgt voor goede strijkresultaten. Het is de opvolger van het product dat door de consumentenbond als de beste is gekozen. Deze kopers geven positief advies over dit product. Een klein deel vindt dat dit product lastig in gebruik is en dat het een matige kwaliteit heeft.

Philips is voor velen het beste merk en aan de reacties te zien ook veruit het populairste merk. Dit kan verklaard worden doordat het voor veel gebruikers bekend staat omwille van zijn kwaliteit en duurzaamheid. Dit stoomstrijkijzer is bovendien het afgelopen jaar in juli zelfs getest door de Consumentenbond.

Voordelen
Vermogen:

dit stoomstrijkijzer van Philips heeft een vermogen van maar liefst 2400 Watt. Daardoor behoort het zeker tot de krachtige toestellen.

Stoomregelaar:

dit toestel is voorzien van een automatische stoomregelaar. Op die manier hoef je geen schrik te hebben dat er teveel stoom of juist te weinig uitkomt.

Gebruiksgemak:

het waterreservoir is vrij groot zodat jij het niet steeds om de haverklap hoeft te vullen. Dankzij de SteamGlide Plus-zoolplaat wordt het strijkcomfort alleen maar groter.

Stoomstoot:

dit apparaat is uitgerust met een stoomstoot van 190 gram. Zo kun je zelfs de meest hardnekkige kreuken zonder problemen verwijderen.

Nadelen
Temperatuuraanpassing:

bij dit toestel hoef je zelf de temperatuur te regelen want dit gebeurt niet automatisch.

 

 

Tefal Easygliss FV3910 Stoomstrijkijzer

 

Het Tefal Easygliss FV3910 – Stoomstrijkijzer is een krachtig product die ervoor zorgt dat strijken een plezier wordt. Het heeft een automatische stoominstelling en een grote vulopening bij het waterreservoir. Met de druppelstop voorkom je dat water gaat lekken op je kleding. Het heeft een lang snoer van twee meter en een ergonomische sprayknop. Dit product is in mei 2016 door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste koop.

De Durilium strijkzool is krasbestendig en zorgt voor een goed glijvermogen over je kleding. Het heeft een precisie tip waarmee je gemakkelijk dicht bij knopen of mouwen kunt strijken voor het beste resultaat.

Bijna alle gebruikers die dit product hebben aangeschaft, zijn tevreden ermee. Het is van goede kwaliteit en is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft dit product ook een goede prijs. De minpunten die enkele gebruikers aangeven is dat dit product te zwaar is en dat het waterreservoir snel leeg raakt.

Als je eerder een beperkt budget hebt of eigenlijk gewoon niet zoveel wilt uitgeven dan kun je altijd rekening houden met dit toestel van Tefal. Dit stoomstrijkijzer heeft namelijk de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten die we in onze lijst hebben opgenomen.

Voordelen
Voordelig tarief:

de lage prijs kan een enorme aantrekkingskracht uitoefenen of heel veel gebruikers. En dit is alleen maar positief.

Kracht:

het stoomstrijkijzer van Tefal beschikt over een krachtig vermogen van 2200 Watt. Zo kun jij probleemloos hardnekkige kreuken wegkrijgen.

Gebruiksgemak:

dit apparaat beschikt over een antikalksysteem en een druppelstop. Deze druppelstop zorgt ervoor dat er helemaal geen water op je kledingstukken lekt. Het lange snoer biedt extra bewegingsruimte.

Nadelen
Waterreservoir:

het waterreservoir is niet zo groot volgens een aantal kopers en moet je dus regelmatig bijvullen.

 

 

Bosch TDA2630 Stoomstrijkijzer

 

Met het Bosch TDA2630 – Stoomstrijkijzer kun je nu met plezier en gemak strijken. Bij dit apparaat kun je de temperatuur regelen door middel van een draaischakelaar. Het heeft een speciale punt, zodat je gemakkelijk om knopen en manchetten heen kunt strijken.

Daarnaast heeft het een 3 anti-calc system, een drievoudig zelfreinigend systeem. Door de constante stoomafgifte zullen de kreukels in je kleding binnen de kortste tijd verdwijnen. Het heeft een groot en doorzichtig waterreservoir zodat je het waterniveau in de gaten kunt houden en het niet steeds hoeft aan te vullen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Dit product heeft een goede prijs en heeft ook nog een leuk kleurtje. Het strijkt ook goed je kleren. Voor 1 van de kopers was dit product van slechte kwaliteit, omdat het water ging lekken.

Tussen de huishoudtoestellen is het merk Bosch ook zeker en vast een gevestigde waarde. Heel veel mensen kennen dit merk en de kwaliteiten die het met zich meebrengt. Bovendien haal je met dit apparaat absoluut een blikvanger in huis. De paarse kleur zorgt ervoor dat het stoomstrijkijzer zeer apart en uniek is.

Voordelen
Vermogen:

het toestel heeft een vermogen van 2000 Watt en is dus behoorlijk sterk.

Gebruiksgemak:

er is een antikalksysteem voorzien en je kunt kiezen uit maar liefst 3 verschillende stoomstanden. Doordat het waterreservoir doorzichtig is, weet jij perfect wanneer je het moet bijvullen.

Strijkzool:

het strijkijzer heeft een puntige vorm. Deze speciale puntvorm maakt het voor jou veel gemakkelijker om moeilijke stukken te strijken. Denk maar aan de knopen en manchetten die vaak op hemden en bloesjes aanwezig zijn.

Nadelen
Matige kwaliteit:

niet alle gebruikers zijn even enthousiast over dit stoomstrijkijzer. Volgens één enkele koper lekt het apparaat veel water en is het dus bijzonder kwetsbaar.

 

 

Siemens TB23600 Stoomstrijkijzer

 

Met het Siemens TB23600 – Stoomstrijkijzer krijg je al je kreukels uit je kleding, want het heeft een sterke en constante stoomafgifte. Met dit apparaat kun jij je kleding ook verticaal stomen en je kunt de stoomafgifte in 3 standen regelen. Het heeft een Titanium-glissée strijkzool en een lang snoer van ongeveer twee meter.

Door de grote vulopening is het aanvullen van water gemakkelijk en het heeft een groot waterreservoir van 220 ml. Daarnaast heeft het een 2 anti-calc system, een tweevoudige zelfreinigende functie.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een stoomstrijkijzer aanbieding en dat is het ook voor de twee kopers die hun ervaring gedeeld hebben. Beide kopers zijn heel tevreden met dit product, want het werkt fantastisch en strijken is nu gemakkelijk geworden. Het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

Ben jij die hardnekkige kreuken en plooien in je hemden beu, dan hoef je dit stoomstrijkijzer van Siemens eens te bekijken. Met een vermogen van maar liefst 2200 Watt ben je in een mum van tijd van die vervelende plooien verlost. Daarnaast heeft het nog heel wat andere mogelijkheden te bieden.

Voordelen
Snoer:

dit apparaat is voorzien van een behoorlijk lang snoer van 1,9 meter. Op die manier heb je net iets meer bewegingsvrijheid en dit biedt uiteraard ook meer comfort.

Waterreservoir:

het stoomstrijkijzer van Siemens is voorzien van een extra groot waterreservoir zodat jij het niet om de haverklap hoeft bij te vullen. Bovendien is het transparant waardoor jij kunt zien wanneer je er water moet bijvullen.

Handig in gebruik:

het apparaat is uitgerust met een antikalksysteem. Dankzij de constante en vooral heel sterke stoomafgifte krijg je alle plooien zonder problemen uit je kleding.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele koper is niet zo tevreden over de kwaliteit en de duurzaamheid van het product.

 

 

Strijkijzers koopgids

 

Braun TexStyle 7 TS 775TP Stoomstrijkijzer

 

De Braun TexStyle 7 TS 775TP – Stoomstrijkijzer heeft een Textile Protector Plus zool waardoor je geen glans meer op je kleding zult krijgen bij het strijken van gevoelige stoffen en zwarte kleding.

Dit apparaat heeft een regelbare stoomstoot van 50g per minuut. Daarnaast heeft de precisiepunt een verticale stoomstoot van 170g per minuut. Het strijkijzer heeft een anti kalk systeem en een druppelstop zodat er geen water lekt op je kleding. Verder heeft het een lang snoer van 2,5 meter, zodat het gemakkelijk is om dit product te gebruiken.

Het heeft ook een tuimelsnoer met kogelgewricht. Dit product heeft een waterreservoir van 0,4 liter en je kunt gebruik maken van gewoon kraanwater.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en is handig in gebruik. Daarnaast is het ook een mooi strijkijzer. Voor hen is het een top product. Alleen vinden enkele gebruikers dit een zwaar product.

Dankzij dit strijkijzer van Braun hoef jij vanaf nu geen probleem meer te hebben met het strijken van delicate kleding. Het behoort tot de krachtige apparaten aangezien het een vermogen heeft van 2400 W. Het handige tuimelsnoer en het grote waterreservoir zorgen voor extra comfort.

Voordelen
Goede prijs- kwaliteitverhouding:

ondanks de hoge prijs in vergelijking met het vorige product zijn de meeste kopers echt wel bereid dit bedrag eraan te geven. Het voldoet volledig aan hun verwachtingen.

Gebruiksvriendelijk:

het toestel is voorzien van een anti-kalksysteem waardoor je dus geen schrik hoeft te hebben van kalkaanslag en beschadiging. Dankzij de druppelstop zorg je ervoor dat er geen water gelekt wordt op je kleding.

Snoer:

dit strijkijzer is voorzien van een extra lang snoer van 2,5 m dat zorgt voor extra strijkgemak. Bovendien is er ook een tuimelsnoer met kogelgewricht voorzien.

Nadelen
Gewicht:

voor enkele kopers weegt het product toch net iets te zwaar waardoor het helemaal niet meer zo gemakkelijk en handig is om mee te werken.

 

 

AEG DBS3350 Stoomgenerator

 

De AEG DBS3350 – Stoomgenerator heeft Thermoblock Boiler technologie, wat ervoor zorgt dat je strijkijzer snel is opgewarmd. De opwarming kan op 3 niveaus ingesteld worden en handig is dat dit apparaat na 10 minuten zelf uitschakelt.

Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken doordat er een groot bedieningspaneel op het stoomstation aanwezig is dat aangeeft wat je moet doen met behulp van duidelijke knoppen, geluidsmeldingen en LED-pictogrammen.

Dit product heeft een grote watertank, waardoor je niet steeds water hoeft aan te vullen terwijl je bezig bent met strijken. Daarnaast heeft het ook een antikalksysteem, wat dit product onderhoudsvrij maakt.

Dit strijkijzer behoort niet tot de categorie van goedkope strijkijzers en je hebt cartridges nodig voor het anti kalk programma die ook een hoge prijs hebben. Desondanks zijn de meeste kopers tevreden met de kwaliteit en prestatie van dit product. Het werkt prima en is eenvoudig te gebruiken.

Net zoals Philips behoort AEG ook tot één van de populairste merken tegenwoordig. Dit komt omdat het ook heel wat voordelen biedt. Toch is het apparaat niet zo goedkoop en dat kan misschien een nadeel zijn voor sommigen.

Voordelen
Gebruiksvriendelijk:

het strijkijzer beschikt over een groot bedieningspaneel dat perfect uitlegt hoe het toestel werkt. Je hebt er LED pictogrammen, geluidsmeldingen en duidelijke knoppen op. Het grote waterreservoir zorgt ervoor dat je niet telkens water moet bijvullen.

Onderhoud:

het toestel is gemakkelijk te onderhouden dankzij het anti-kalksysteem dat aanwezig is.

Goede prijs- kwaliteitverhouding:

ondanks de redelijk hoge prijs voldoet het product wel volledig aan de verwachtingen van de meeste kopers.

Nadelen
Cartridges:

voor het anti-kalkprogramma waarover het toestel beschikt, moet je cartridges kopen en deze zijn tamelijk duur. Hierdoor wordt het product voor sommige kopers net iets te duur.

 

 

Bosch TDA102401C Sensixx’x CordPlus Strijkijzer

 

Het Bosch TDA102401C Strijkijzer heeft een Titanium-glissée-strijkzool en een draaischakelaar om de temperatuurstanden te kunnen bepalen. Dit apparaat heeft een anti kalk systeem, een drievoudig zelfreinigend systeem en heeft een druppelstop waardoor er geen water op je kleding zal lekken bij het strijken.

Het heeft een stoomstoot van 140g per minuut en is geschikt voor verticaal stomen. Hierdoor zullen de kreukels van je kleding verdwijnen. Dit product is voorzien van een doorzichtige watertank van 0,3 liter en heeft een grote opening om het water te vullen.

Daarnaast heeft het een precisiepunt zodat het strijken gemakkelijker wordt en nog een sprayfunctie. Dit apparaat heeft een lang snoer van 2,5 meter, wat het gebruik ervan vereenvoudigt.

Uit de ene review die je online kunt lezen merk je wel dat de koper tevreden is met dit product. Volgens de koper heeft het eindeloze mogelijkheden.

Voor veel mensen wordt Bosch beschouwd als het beste merk en dat kun je ook wel zien aan de vele positieve beoordelingen. Laten we dus even de sterke punten van het product en de minder sterke punten ervan op een rijtje zetten.

Voordelen
Goede kwaliteit:

voor de meeste kopers is dit product echt heel degelijk en duurzaam. Het beschikt over een groot waterreservoir en een snoer van 2,5 m voor extra strijkgemak.

Vermogen:

het toestel beschikt over een vermogen tussen de 2400 watt en de 2500 watt wat het dus heel krachtig en sterk maakt. Hierdoor warmt het strijkijzer sneller op en zorgt het ervoor dat alle kreuken kunnen worden gestreken.

Nadelen

Werkelijk alle gebruikers zijn tevreden over dit product en kunnen er niets negatief over vertellen.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status