Beste tandpasta

Laatste update: 22.01.20

 

Tandpasta’s test van 2020

 

Het is belangrijk om je tanden de beste verzorging te bieden en alleen de beste tandpasta is goed genoeg. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken, aangezien er heel veel verschillende soorten bestaan geleverd door diverse merken. Kies je bijvoorbeeld voor een tandpasta zonder fluoride of heb je toch liever met fluoride? En wat met het merk? Zo kun je opteren voor Elmex tandpasta of Oral B tandpasta maar je hebt ook de mogelijkheid om voor Vitis tandpasta of Macleans tandpasta te kiezen. Neem rustig de tijd om de 5 topproducten, die wij voor jou hebben geselecteerd, even te bekijken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Oral-B Pro-Expert

 

Oral B staat bij veel gebruikers bekend vanwege de bewezen kwaliteit en degelijkheid. Het zal dan ook niet verwonderen dat heel veel personen op zoek gaan naar een degelijke tandpasta geleverd door het bekende merk Oral B. Dit product komt uit de Oral-B Pro-Expert serie en wordt tegen een mooi prijsje aangeboden. Het lijkt hier wel om een tandpasta aanbieding te gaan. De set telt maar liefst 4 tandpasta’s met een totale inhoud van 75 ml. Een echte voordeelverpakking dus.

Deze Oral B tandpasta wordt gekenmerkt door het „Tinfluoride Complex”. Daardoor worden de tanden niet alleen beschermd tegen mogelijke gaatjes maar helpt het ook bij overgevoeligheid van het tandvlees, tandsteen, een slechte adem en nog zoveel meer. Bovendien is de doeltreffendheid bewezen en wordt het aangeraden door heel wat tandartsen.

De frisse muntsmaak is verder ook een belangrijk pluspunt. Een blik op de online reviews leert ons dat de meeste kopers duidelijk een positief advies geven over de unieke kwaliteit en de betaalbare prijs. Toch is een kleine minderheid van de klanten niet helemaal overtuigd.

 

Koop bij bol.com (€6.5)

 

 

 

 

Elmex peuter

 

Het is misschien niet meteen één van de goedkope tandpasta’s maar toch is het een goede aanbeveling als je op zoek bent naar een tandpasta voor je kinderen. De Elmex tandpasta wordt aangeboden in een leuke en aantrekkelijke verpakking en heeft een totale inhoud van maar liefst 75 ml.

De tandpasta is voorzien van een bepaalde hoeveelheid fluoride zodat de tandjes van je kinderen beschermd blijven tegen gaatjes en tandsteenproblemen. Het zorgt er namelijk voor dat het tandglazuur meteen goed wordt versterkt. Verder helpt deze unieke tandpasta ook om de tanden te remineraliseren.

Wanneer we naar de verschillende online beoordelingen kijken dan kunnen we op dit moment alleen maar positieve reacties waarnemen. Klanten zijn niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit van de tandpasta maar geven verder ook een positief advies over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Kortom, een topproduct.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Jack N’ Jill

 

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Jack N’ Jill tandpasta voor kinderen. Houd er echter wel rekening mee dat het prijskaartje een pak hoger zal liggen. Toch lijken de kopers, die op dit moment gereageerd hebben, daar helemaal niet van wakker te liggen.

De verpakking telt 1 tandpasta voor kinderen met een totale inhoud van zo’n 45 ml. De tandpasta is aantrekkelijk gemaakt door het speciaal ontworpen design voor kindjes en de unieke aardbeismaak. Zo zullen kinderen er geen probleem van maken om hun tandjes te poetsen. Het unieke aan deze tandpasta is dat het product op een natuurlijke wijze tot stand is gekomen. Er werden dus geen speciale bewaarmiddelen, kleurstoffen of fluoride aan toegevoegd.

Beide kopers geven een maximale score van maar liefst 5 sterren en vinden dat het hier echt wel om een topproduct gaat. Indien er toch een klein puntje van kritiek mag vermeld worden, dan kan dit vooral te maken hebben met het prijskaartje.

 

Koop bij bol.com (€10.75)

 

 

 

 

Vitis orthodontic

 

Door te kiezen voor de tandpasta van Vitis kies je voor een tandpasta waarvan de doeltreffendheid bewezen is door verschillende tandartsen. De verpakking telt 1 tube tandpasta met een totale inhoud van maar liefst 75 ml. In vergelijking met het vorige product lijkt het hier wel om een tandpasta aanbieding te gaan.

De Vitis tandpasta is zodanig ontworpen dat het je tanden helpt beschermen tegen het ontwikkelen van gaatjes. Ook wanneer je regelmatig last hebt van tandsteen of gevoelig tandvlees, is deze tandpasta echt wel een goede aanrader. De unieke appel-mintsmaak zorgt voor een aangename en frisse adem na gebruik.

Opnieuw stellen we vast dat er 2 kopers een reactie hebben geplaatst bij deze tandpasta. De reactie is volledig positief wat betreft de kwaliteit en de betaalbaarheid van het product. Daarom hebben beide klanten deze tandpasta beoordeeld met een maximale score van maar liefst 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€4.99)

 

 

 

 

Macleans Freshmint

 

Het rijtje wordt vervolgens afgesloten met de Macleans Freshmint tandpasta. Zoals de naam doet vermoeden wordt de tandpasta geleverd door het bekende merk Macleans. In vergelijking met de vorige producten ligt het prijskaartje misschien op het eerste zicht wat hoger maar dat is het in werkelijkheid helemaal niet. Je krijgt namelijk 6 tubes tandpasta toegestuurd met een elk een inhoud van ruim 100 ml. Kortom, het gaat hier om een voordeelverpakking.

De tandpasta zorgt uiteraard niet alleen voor een frisse adem na gebruik maar helpt ook heel wat problemen en kwaaltjes te voorkomen. Zo kan het helpen in het voorkomen van gaatjes maar zorgt het ook voor een duidelijke vermindering op het gebied van tandsteen vorming.

Tot op heden zijn er dan ook alleen maar positieve reacties op het product geplaatst. Kopers geven niet alleen een positief advies over de unieke kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van het product. Kortom, zeker de moeite waard om het even te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€28.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status