fbpx

Beste tennistas

Laatste update: 15.10.19

 

Tennistassen test van 2019

 

 

Tennistassen koopgids

 

Al je regelmatig gaat tennissen of binnenkort met je eerste tennislessen begint dan kan een degelijke tennistas wel een goede aanbeveling zijn. Je kunt hierbij letten op het gebruiksgemak, het type, het materiaal, het formaat en de eventuele kenmerken wanneer je de modellen gaat vergelijken. Op die manier wordt het iets gemakkelijker om een keuze te maken uit de beste tennistassen. Probeer hierbij ook aandachtig te zijn voor eventuele promoties. Zo kun je altijd een leuke tennistas aanbieding tegenkomen die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Een tennistas kan natuurlijk best wel handig zijn wanneer je regelmatig trainingen of wedstrijden hebt. Afhankelijk van het model dat je aankoopt, zul je iets meer of minder spullen kunnen opbergen. Je zult ook meteen versteld staan van het enorm ruime assortiment aan tennistassen dat er momenteel voorhanden is. Daardoor wordt de keuze er allesbehalve gemakkelijker op. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat je een degelijke tas aankoopt. Het is niet de bedoeling dat je elke maand een nieuw model hoeft aan te kopen.

Wanneer je regelmatig met de fiets naar de trainingen gaat dan kun je maar beter opteren voor een tennistas die gemakkelijk op de schouder te dragen is. Er zijn ook heel wat exemplaren die je eenvoudig en snel op je fiets kunt binden. Alvorens je dus op zoek gaat naar een degelijke tennistas is het belangrijk dat je goed weet welke verwachtingen je ervan hebt. Speel je regelmatig of is het eerder sporadisch. Welk bedrag kun en wil je eraan uitgeven. Bekijk alvast even de verschillende online beoordelingen van klanten. Deze kunnen je vast en zeker op weg helpen.

 

 

Welke type tennistas

 

In de wereld van de tennistassen kunnen we eigenlijk een onderscheid maken tussen 2 verschillende groepen. Zo heb je enerzijds de rugtassen en anderzijds de draagtassen. Indien je bijvoorbeeld gewoonlijk met de fiets naar de trainingen gaat dan is een rugtas het meest ideale model. Een draagtas is vooral handig wanneer je gewoon met de auto gaat. Je hoeft dan namelijk geen grote afstand met de tas af te leggen.

Verder is het type tennistas dat je wilt aankopen ook een beetje afhankelijk van het tennisniveau waarop je speelt. Indien je nog maar net met de eerste lessen van start gaat dan is het niet nodig om meteen al het grootste of het duurste model aan te kopen. Kies wel een tas waarbij jij je comfortabel voelt en die gemakkelijk is voor jou om mee te nemen. Het kan misschien een goed idee zijn om daarom verschillende modellen te bekijken en vergelijken alvorens je een beslissing neemt.

 

 

Nieuw of tweedehands

 

Het ruime assortiment aan tennistassen zal er uiteindelijk ook voor zorgen dat er meerdere prijscategoriën mogelijk zijn. Zo heb je heel wat goedkope tennistassen die je al voor minder dan 50 euro kunt krijgen. Maar je hebt natuurlijk ook de duurdere tassen die tot 100 euro of meer kunnen gaan. Het is hierbij belangrijk om voor jezelf na te gaan welke verwachtingen je ervan hebt. Indien je meermaals per week naar de trainingen gaat en dan ook wedstrijden speelt op regelmatige basis, dan is een duurzame degelijke tas zeker een must.

Langs de andere kant hoef je niet meteen een dure tas aan te kopen indien je nog maar begint met de eerste lessen. In dat geval kun je kijken voor een goedkoper model of een tweedehands tennistas. Deze zijn vaak even duurzaam en degelijk maar meteen een pak goedkoper. Het advies van de klanten in de verschillende online reviews kan je helpen bij het nemen van een finale beslissing. Daarnaast kan het ook een hulpmiddel zijn om zeker de aanbiedingen niet uit de weg te gaan. Je weet maar nooit welke slag je kunt slaan.

 

 

Materiaalsoorten en het formaat

 

De meeste tennistassen zijn allemaal vervaardigd uit duurzame materiaalsoorten die wel tegen een stootje kunnen. Sommige materialen zijn wel iets beter bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dit kan wel een pluspunt zijn als je vaak buiten speelt. Daarnaast zul je merken dat het ene model net iets meer ruimte biedt dan de andere tas. Om te weten te komen hoe groot jouw tennistas dient te zijn, kun je in de eerste plaats rekening houden met je tennisactiviteiten.

Indien je vaak traint en zelfs wedstrijden speelt dan kan een grotere tennistas een goede aanbeveling zijn. Op die manier kun je meerdere tennisrackets meenemen. Een normale standaard tennistas biedt sowieso ruimte aan een enkele tennisracket, een drankje en nog een aantal extra accessoires. Uiteraard is het allemaal afhankelijk van alle elementen die je naar de training of de wedstrijd wilt meenemen.

 

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

 

Kijk eventueel uit naar een tas die over een verstelbare schouderband beschikt. Op die manier kun je de tennistas iets meer afstellen naar je eigen wensen. Daarnaast heb je vaak de keuze tussen enerzijds een dubbele schouderriem of een enkelvoudig model. Bepaalde tennistassen zijn verder voorzien van een opbergvak met een thermische laag. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je drinken niet te snel opwarmt.

 

 

Tennistas Reviews – Top 5

 

 

Als je vaak gaat tennissen dan kan het een goed idee zijn om een degelijke tas aan te schaffen waarin je al jouw tennisspullen kunt bewaren. Uiteraard is het belangrijk om enkel genoegen te nemen met de beste tennistas. Daarom hebben wij 5 topproducten geselecteerd op basis van de reviews en het advies van gebruikers. Nu hoef jij er enkel nog dat product uit te kiezen dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. En wie weet kom je wel een tennistas aanbieding tegen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Babolat Club Backpack jr.

 

Sommige mensen willen liever geen grote bedragen uitgeven aan een degelijke tennistas. In dat geval kunnen wij jou dit model van Babolat echt wel aanraden omwille van de lage prijs in vergelijking met de andere producten uit onze lijst.

De tas heeft een lichtblauwe kleur met gele accenten en heeft een inhoud van 1 liter. Het is misschien niet de grootste tennistas maar toch is er voldoende ruimte om 2 rackets in te bewaren. De tas kan zowel door dames als heren gebruikt worden en kun je uiteraard ook meenemen naar school of kantoor.

Uit de enkele review die op dit moment bij het artikel geplaatst is, kunnen we duidelijk vaststellen dat de koper helemaal overtuigd is van deze tennistas. De gebruiker looft de goede kwaliteit en vindt dat de rugzak bovendien ook handig dienst doet in verschillende situaties.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Oliver Top Pro Thermobag 

 

Als je vaak gaat trainen of tenniswedstrijden hebt, dan ben je misschien beter met een iets grotere tennistas. Dit model van Oliver heeft een inhoud van maar liefst 65 liter en biedt dus zeker en vast voldoende ruimte om al je tennisspullen in op te bergen.

De tas is beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Zo is zijn er donkere stoere kleuren die aantrekkelijk kunnen zijn voor mannen, en roze kleurtjes voor de vrouwen. Er zijn 2 ruime binnenvakken voorzien waarbij één binnenvak is uitgerust met een thermofunctie. Daarnaast zijn er nog 2 kleinere vakjes voorzien waar jij je schoenen of natte spullen in kunt opbergen.

De koper is volledig overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding van dit product en ziet er enkel mogelijkheden in. De tennistas is niet alleen handig te gebruiken maar beschikt ook nog eens over een fraai design.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Teloon Black

 

De tennistas van Teloon zul je zeker en vast tussen de goedkope tennistassen kunnen terugvinden omwille van de gunstige prijs ervan. De tas heeft een overwegend zwarte kleur met hier en daar een klein geel accent. Dit maakt de tas net iets stoerder en robuuster en uitermate geschikt voor heren.

De tas heeft een ruime inhoud van maar liefst 80 liter en biedt dus voldoende plaats om al je benodigdheden op te bergen. Er zijn 3 grote vakken voorzien waar jij je schoenen of racket kunt bewaren. Verder is er ook één vak dat uitgerust is met een „thermo cool” functie. Dit is bijvoorbeeld handig als je drinken koel wilt bewaren.

Ook hier werd er momenteel nog maar één enkele reactie geplaatst. Toch is de koper helemaal overtuigd van de goede kwaliteit en de mogelijkheden van de tas. Het voldoet volledig aan de verwachtingen en bovendien heeft het nog eens een professionele uitstraling.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Wilson Team 12 backpack

 

Met deze tennistas van Wilson haal je echt een blikvanger in huis. De tas heeft een opvallende rode kleur en is afgewerkt met de naam „Wilson” in grote witte drukletters.

In vergelijking met de voorgaande producten is dit echt wel één van de grotere tennistassen. Met een inhoud van maar liefst 98 liter is dit dus duidelijk een tas die vaak zal worden gebruikt door professionele spelers. Er is zelfs voldoende ruimte om reservespullen in te bewaren.

De tas voldoet volledig aan de verwachtingen van de kopers en is heel erg handig om te gebruiken. In combinatie met de goede kwaliteit en het fraaie design wordt de tas door deze gebruikers echt wel als een topproduct beschouwd.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Head Unisex

 

Als je op zoek bent naar een tas die zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt dan hoef je zeker dit model van Head eens te bekijken. Deze tennistas is namelijk geschikt voor zowel dames als heren en je hoeft er niet eens zoveel geld voor neer te tellen.

De tas heeft een inhoud van 45 liter en kun je ook perfect gebruiken in andere sporttakken. Zo zijn er 2 ruime vakken voorzien waar je tot wel 6 tennisrackets kunt in opbergen. Daarnaast zijn er nog 2 kleine zijvakken voorzien om eventueel je natte spullen in te bewaren. Je kunt de tas ook als rugzak dragen dankzij de daarvoor voorziene schouderbanden.

Volgens de koper is dit een topproduct dat volledig aan de verwachtingen voldoet. Daarnaast is het ook gewoon heel erg gemakkelijk te gebruiken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status