Beste terrasreiniger

Laatste update: 27.05.20

 

Terrasreinigers test van 2020

 

Ben je op zoek naar een degelijke terrasreiniger maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan raden wij jou aan om even een kijkje te nemen naar onze koopgids. Daarin bespreken we een aantal factoren die mogelijks belangrijk kunnen zijn tijdens de zoektocht. Echter zijn we ook gelijk op zoek gegaan naar 3 topproducten, ons baserend op diverse factoren zoals de gebruikerservaringen en het advies van klanten. Zo blijkt de Kärcher T-Racer T450 terrasreiniger alvast een meer dan goede aankoop te zijn. Een krachtig en comfortabel apparaat voorzien van een stel stevige handvatten die een optimale grip garanderen. Kies je voor de Eurom Big Grip dan kies je voor een veelzijdig apparaat dat je kunt zowel kunt gebruiken om het terras te reinigen alsook muren en zelfs wanden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Terrasreinigers koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken tussen de beste terrasreinigers. Daarom raden wij jou aan om, tijdens het vergelijken van de verschillende toestellen, rekening te houden met verschillende factoren. Naast het nut, de werking en de wateropbrengst kan het best ook handig zijn om rekening te houden met de werkdruk van de terrasreiniger. Verder zul je merken dat er heel veel goedkope terrasreinigers op de markt gebracht zijn maar dat er ook duurdere exemplaren bestaan. Ga daarom eventuele aanbiedingen en kortingen alvast niet uit de weg.

 

 

Het nut van een degelijke terrasreiniger

Sommige mensen zullen het ook vaak hebben over hogedrukreiniger. Toch is het belangrijk om te beseffen dat een terrasreiniger niet altijd hetzelfde is als een hogedrukreiniger. Meestal is een terrasreiniger eerder een soort van accessoire of opzetstuk bij de aanschaf van een krachtige hogedrukreiniger. Vandaag de dag zul je merken dat in de meeste gevallen de terrasreiniger reeds als standaard accessoire bij de aankoop van de hogedrukreiniger wordt meegeleverd.

Een terrasreiniger is dan ook een bijzonder degelijk en krachtig apparaat waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je terras weer spik en span is. Het maakt hierbij helemaal niet uit of over een klein, middelgroot of groot terras beschikt, de terrasreiniger is altijd wel een goede aanbeveling. Naast het feit dat je dergelijk apparaat kunt gebruiken bij het schoonmaken van eender welk terras, zul je merken dat je de terrasreiniger ook kunt aanwenden om de muren schoon te maken.

Echter raden wij jou aan om niet meteen het eerste het beste toestel aan te kopen. Terrasreinigers kunnen nogal eens van elkaar verschillen. Bedenk daarom op voorhand waar je naar op zoek bent en waar je zoal moet op letten. Je kunt eventueel ook rekening houden met de verschillende online reviews van klanten.

 

De werking van een terrasreiniger

Zoals reeds vermeld, kun je een terrasreiniger niet alleen gebruiken om het terras schoon te maken maar kan het ook gebruikt worden om opritten of muren en wanden schoon te krijgen. Een terrasreiniger maakt hierbij gebruik van maar liefst 2 afzonderlijke tegenovergestelde sproeiers. Dergelijke sproeiers zullen voor een echte tornado van water zorgen. Op die manier wordt het dus mogelijk om grote oppervlakten zonder problemen te reinigen.

 

Veiligheidsnormen

Echter wanneer je gebruik maakt van een terrasreiniger of hogedrukreiniger dan zou je rekening kunnen houden met een aantal veiligheidsnormen. Om opspattend water in de ogen te vermijden, zou je bijvoorbeeld kunnen gebruik maken van een veiligheidsbril. Soms kan een terrasreiniger of hogedrukreiniger best wel veel lawaai maken. Kies daarom voor optimale gehoorbescherming.

 

De werkdruk van de terrasreiniger

Of je nu een terrasreiniger gebruikt of een hogedrukreiniger, bij beide apparaten wordt het water tegen een hoge snelheid en kracht naar buiten gestuurd. De druk waarmee dit gebeurt, wordt altijd weergegeven in “bar”. Hoe meer bar een terrasreiniger heeft, hoe groter de druk waarmee het water naar buiten wordt gestuurd. Echter durven we stellen dat standaard werkdruk van een terrasreiniger zich ongeveer situeert tussen 100 en 175 bar. Hierbij hoef je dus ook rekening te houden met het oppervlak dat wordt schoongemaakt. Een groter oppervlak vereist namelijk een grotere werkdruk.

 

De mogelijke wateropbrengst

Het is ook een goed idee om even stil te staan bij de wateropbrengst van het apparaat. Met de wateropbrengst wordt eigenlijk de hoeveelheid water aangeduid dat op 1 uur tijd ongeveer zal worden verbruikt.

Veronderstel dat je 2 verschillende terrasreinigers hebt, waarbij de maximale werkdruk bij beide ongeveer 125 bar weergeeft. In dergelijke gevallen, zal het apparaat dat over een hogere wateropbrengst beschikt, ook iets beter en krachtiger gaan reinigen. Ook al hebben beide apparaten dezelfde werkdruk.

Het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden op het moment dat je besluit een terrasreiniger aan te kopen. Het is dus niet alleen belangrijk om te letten op de werkdruk van het apparaat maar ook op de wateropbrengst en de grootte van het te reinigen oppervlak.

 

 

Mogelijke kostenplaatje

De zoektocht naar de voor jou perfecte terrasreiniger zal je vrijwel meteen aantonen dat er heel wat verschillende prijskaartjes mogelijk zijn. Zo kun je al snel naar huis gaan met één van de goedkope terrasreinigers van amper 30 euro. Alhoewel er ook apparaten bestaan die ruim 120 euro duur zijn of misschien zelfs nog ietsje meer.

Je beslist daarom helemaal zelf hoeveel geld je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijke terrasreiniger. Ben je van plan om het toestel regelmatig te gebruiken en wat zijn je verwachtingen ervan. Door te letten op kortingen kun je altijd nog een aantrekkelijke terrasreiniger aanbieding tegenkomen.

 

Terrasreiniger Reviews – Top 5

 

Of je nu over een groot of klein terras beschikt, een terrasreiniger kan altijd best wel handig zijn. Bovendien kun je veel van deze apparaten ook gebruiken om je oprit weer schoon te maken. Sommige toestellen zullen wat krachtiger zijn en over meer mogelijkheden beschikken. Houd er dan wel rekening mee dat je deze niet meteen tussen de goedkope terrasreinigers hoeft te verwachten. Om het jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten. Neem rustig de tijd om deze even te bekijken en kies er dan vervolgens voor jou de beste terrasreiniger uit. Probeer alvast ook even de reviews en het advies van de klanten door te nemen.

 

 

Kärcher T-Racer T450

 

Beschik je over een klein of groot terras en ben je op zoek naar een toestel om het schoon te maken? Dan kun je alvast even deze Kärcher terrasreiniger bekijken. Aan de verschillende reacties te zien, gaat het hier duidelijk wel om een topproduct.

Het is een bijzonder krachtig apparaat dat voorzien is van een krachtige en stevige hogedrukreiniger. Het toestel beschikt ook over een degelijke powersproeier waardoor je zelfs tot in de kleinste hoeken en kantjes kunt reinigen. De stevige handgrepen bieden iets meer comfort en grip tijdens het verticaal reinigen. Door de kracht van het apparaat, zul je bovendien in een mum van tijd klaar zijn met schoonmaken.

De reacties bij dit product liegen er dan ook niet om. De kopers zijn tot op heden bijzonder tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van dit topproduct.

 

Koop bij bol.com (€100)

 

 

 

 

Eurom Big Grip

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon de keuze maken om de terrasreiniger van het bekende merk Eurom aan te schaffen. Het is een handig apparaat dat je makkelijk kunt gebruiken om niet alleen je terras op oprit schoon te maken maar ook muren en wanden.

Je zult merken dat het toestel bijzonder krachtig is, en daardoor ook veel krachtiger en grondiger zal reinigen. Bovendien zul je kunnen vaststellen dat de reinigingsborstel geleverd wordt in combinatie met een adapter. Zodanig dat je de borstel ook kunt aansluiten op een Kärcher hogedrukreiniger. Verder is de borstel ook voorzien van een extra reservoir waar je eventueel nog wat extra schoonmaakmiddel bij kunt voegen.

Tot op heden hebben er nog maar 3 kopers een online beoordeling bij het toestel geplaatst. De klanten zijn duidelijk bijzonder tevreden over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid, en raden het toestel bovendien meteen aan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Hyundai Power Products

 

Het is misschien niet meteen een terrasreiniger aanbieding, maar toch zul je dit apparaat vast en zeker tussen de goedkope apparaten kunnen spotten. Het toestel is afkomstig van het bekende merk Hyundai Power Products en heeft een totaal vermogen van maar liefst 1600 Watt.

Dankzij de enorme kracht van het toestel, zul je merken dat de terrasreiniger in staat is om een verstelbare waterstraal te produceren van maar liefst 135 bar. Verder zal het apparaat tot wel 330 liter produceren en dit telkens per uur. De kabelclip aan de rechterkant, maakt het makkelijker om het snoer na gebruik veilig weer op te bergen.

De kopers geven niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit en de mooie economische prijs. Er zijn verder ook heel wat andere klanten die deze terrasreiniger meteen aan iedereen willen aanraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Batavia MaxxBrush

 

Met de terrasreiniger van het bekende merk Batavia hoef je vanaf nu niet langer te panikeren. Je kunt er namelijk probleemloos je terras of je oprit mee schoonmaken, en dit bovendien in een mum van tijd. Dankzij de enorme elektrische kracht van het apparaat, hoef je zelf heel weinig kracht en energie te verspillen. En dat is natuurlijk altijd een pluspunt.

Je zult merken dat het zowel tegels, klinkers alsook natuurstenen weer net als nieuw maakt. Verder is het ook geschikt om kunstgras opnieuw in een verticale positie rechtop te kunnen borstelen. Kortom, een topproduct voor velen dat over heel wat mogelijkheden en opties beschikt.

Toch merken we ook meteen op dat één enkele gebruiker niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van deze terrasreiniger. Zo zou het toestel niet echt comfortabel en handig zijn om mee te werken. En dat is natuurlijk best wel jammer.

 

Koop bij bol.com (€132.88)

 

 

 

 

Nilfisk Patio Plus

 

Tenslotte is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze Nilfisk terrasreiniger. Het is een handig apparaat dat kwaliteit zal combineren met een mooi en voordelig prijskaartje. Ideaal dus wanneer je liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een terrasreiniger of wanneer je over een beperkt budget beschikt.

Het is een bijzonder krachtig apparaat dat je de mogelijkheid biedt, om de klinkers of tegels van je terras schoon te maken. Uiteraard kun je het ook gebruiken om opritten en muren schoon te maken. Het toestel is makkelijk te gebruiken en ligt comfortabel in de hand.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over de gebruikerservaringen. We vermoeden dat deze terrasreiniger nog niet zo lang te koop staat. En dat zou een verklaring kunnen zijn voor het ontbreken van enige online reviews.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status