fbpx

Beste thule fietsendrager

Laatste update: 22.10.19

 

Thule fietsendragers test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een thule fietsendrager voor de caravan? Of wil je toch liever een thule fietsendrager voor je elektrische fiets? Wij willen jou alvast helpen om de beste thule fietsendrager te vinden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. Deze hebben we geselecteerd op basis van de verschillende online reviews en het advies van de klanten. Bekijk deze 5 producten even rustig en kies er dan voor jezelf het beste exemplaar uit. En wie weet zit er ergens wel een aantrekkelijke thule fietsendrager aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Thule HangOn 972 Fietsendrager

 

Met dit product van het bekende merk Thule haal je een Thule fietsendrager voor 3 fietsen in huis. Het toestel is misschien niet voorzien van de laagste prijs maar toch lijken de meeste kopers zich daar niet aan te storen.

Het toestel heeft een totaal laadvermogen van ongeveer 45 kg wat dus ongeveer overeenkomt met 3 fietsen. Je zult merken dat je de fietsen hangend zult moeten bevestigen door gebruik te maken van de riemen uit rubber. Je hoeft niet te vrezen want deze Thule fietsendrager is al volledig voorgeprogrammeerd. Na gebruik kun je het product ook gewoon plat gaan opvouwen.

We merken dan ook dat heel wat kopers tevreden zijn over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Toch is het ook belangrijk om er rekening mee te houden dat deze Thule fietsendrager niet ideaal is voor elektrische fietsen.

 

Koop bij bol.com (€134.45)

 

 

 

 

Thule G2 bike arm

 

Ben je op zoek naar goedkope Thule fietsendragers? Dan kunnen wij jou alvast dit toestel gaan aanraden. Je zult meteen versteld staan van het mooie en vooral betaalbare prijskaartje van het apparaat.

Met dit apparaat kun je verschillende fietsen op een makkelijke en vooral veilige manier gaan transporteren. Bovendien worden de fietsen op een bepaalde afstand van elkaar geplaatst zodat je niet hoeft te vrezen voor eventuele beschadigingen. Je zult kunnen vaststellen dat de fietsklemmen over een soort van oog beschikken. Daar kun je probleemloos en makkelijk een kabelslot op aanbrengen.

We merken dan ook dat de reacties bij dit toestel overwegend positief zijn. Zo geven verschillende klanten niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit van het apparaat maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Kortom het loont vast en zeker de moeite om dit product even van naderbij te bekijken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Thule EasyFold 13p 931

 

Met deze Thule fietsendrager haal je niet meteen één van de goedkope modellen in huis. Toch merken we uit de online reviews dat de beide kopers zich daar niet meteen lijken aan te storen. Het is een degelijke Thule fietsendrager die je zonder problemen op de wagen of de bagagedrager kunt vastmaken.

Het is gemaakt uit bijzonder stevig en licht aluminium en heeft daarmee voldoende draagkracht om tot wel 2 fietsen te plaatsen. Bovendien kunnen we vaststellen dat het toestel volledig voldoet aan de normen van de technische keuringsdienst. Je kunt er dus zeker van zijn dat het om een veilig apparaat gaat.

Voor de klanten die op dit moment gereageerd hebben, is dit toestel echt wel een topproduct. Zo geven ze niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van de fietsendrager.

 

Koop bij bol.com (€584)

 

 

 

 

Thule UpRide

 

Ben je op zoek naar een Thule fietsendrager om op het dak van de wagen te installeren dan is dit product misschien wel iets voor jou. Houd er wel rekening mee dat je toch net iets meer budget zult hoeven te voorzien.

Het is een stevig toestel dat gemaakt is uit duurzame materialen en met gemak een laadvermogen heeft van ruim 20 kg. Het voorwiel van de fiets wordt op een handige en eenvoudige manier vastgeklemd in de beugels. Deze beugels kun je bovendien verstellen. Op die manier kun je de fietsendrager gebruiken voor fietsen met een wielgrootte die varieert van 20 tot 29 inch.

Momenteel moeten we vaststellen dat er nog maar één enkele gebruiker heeft gereageerd. De koper is niet alleen enthousiast over de uitstekende kwaliteit maar geeft ook een positief advies over de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat.

 

Koop bij bol.com (€179.95)

 

 

 

 

Thule HangOn 4

 

Tot slot kun je ook nog kiezen voor de Thule fietsendrager voor 4 fietsen. Met dit apparaat kun je dus zonder problemen tot wel 4 fietsen op een veilige manier gaan verplaatsen. Dat kan bijvoorbeeld een goed idee zijn wanneer je met het gezin op kampeervakantie vertrekt.

Het toestel is gemaakt uit stevige materiaalsoorten en beschikt over een maximaal laadvermogen van maar liefst 60 kg. Er wordt dus ongeveer gerekend aan 15 kg per fiets. Verder zul je merken dat je de fietsen op een veilige afstand van elkaar kunt plaatsen. De fietsen worden vastgehangen door middel van bijzonder stevige riemen uit rubber. Na gebruik kun je de fietsendrager opvouwen en zo makkelijk opbergen.

Ondank de vele voordelen en mogelijkheden moeten we vaststellen dat er momenteel nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. We kunnen jou dus jammer genoeg geen verder advies geven over de gebruikerservaring.

 

Koop bij bol.com (€165)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status