Beste thule fietsendrager

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Thule fietsendragers test van 2021

 

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te moeten maken uit het ruime assortiment Thule fietsendragers. In onze koopgids proberen wij daarom enkele kenmerkende eigenschappen wat nader te verduidelijken. Echter kun je ook gelijk doorklikken naar onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde hedendaagse Thule fietsendragers even op een rijtje plaatsen. Door te kiezen voor de Thule HangOn 972 Fietsendrager ben je alvast zeker van een topproduct. Het is een stevige fietsendrager met een enorme draagkracht die tot maximaal 3 fietsen reikt. Je zou natuurlijk ook voor de Thule G2 bike arm fietsendrager kunnen kiezen. Dit exemplaar heeft een totale afmeting van 15 bij 7 cm en is ongeveer 7 cm hoog.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Thule fietsendragers koopgids

 

Er zijn heel wat Thule fietsendragers op de markt wat de keuze er niet makkelijker op maakt. Het is dan ook een goede aanbeveling om de beste Thule fietsendragers met elkaar te vergelijken. Je kunt hierbij rekening houden met verschillende factoren zoals het formaat, het type, de plaatsing en de draagkracht. Aangezien sommige Thule fietsendragers iets duurder zijn in de aankoop, raden wij aan om open te staan voor aanbiedingen en promoties. Het is altijd leuk indien je huiswaarts kunt keren met een aantrekkelijke Thule fietsendrager aanbieding.

 

 

Wat is een Thule fietsendrager

De naam Thule fietsendrager verwijst eigenlijk naar het merk Zweedse merk Thule. Thule is één van de meest bekende en veruit grootste merken wanneer we het hebben over fietsendragers. Het zal dan ook niet verwonderen dat Thule garant staat voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Toch is het een aanrader om niet meteen de eerste de beste Thule fietsendrager aan te kopen. Bekijk diverse modellen en vergelijk ze op verschillende punten met elkaar. Wat is bijvoorbeeld de draagkracht van de fietsendrager en beschikt het product over specifieke kenmerken.

Welk type Thule fietsendrager hoort bij jou en waarom? En met welk prijskaartje moeten we ongeveer rekening houden. Al deze factoren kunnen een belangrijke rol spelen in het maken van een uiteindelijke beslissing. Indien je, ondanks alles, toch nog mocht twijfelen dan kun je ook altijd nog even de online reviews van klanten bekijken. Daarin geven meerdere kopers hun ongezouten mening over een bepaalde Thule fietsendrager. Laat je in elk geval niet afschrikken maar neem rustig de tijd om een weloverwogen keuze te maken.

 

Het mogelijke kostenplaatje

Een Thule fietsendrager hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zo kun je algauw een degelijke Thule fietsendrager aankopen voor amper 165 euro. Jammer genoeg bestaan er ook heel wat producten die niet langer tot de goedkope Thule fietsendragers behoren. Zo zul je vaak Thule fietsendragers tegenkomen van ruim 550 euro of misschien wel meer. Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel je maximaal wilt en vooral ook kunt spenderen aan een degelijke Thule fietsendrager.

Het kan handig zijn om jezelf op voorhand een aantal vragen te stellen die je mogelijks verder op weg kunnen helpen. Ben je bijvoorbeeld van plan om de Thule fietsendrager regelmatig te gebruiken? Of zo nu en dan eens een keertje? Wat zijn je verwachtingen en ben je op zoek naar extra functiemogelijkheden en/of opties? Kortom, tracht hierop een antwoord te vinden en je zult merken dat de zoektocht meteen een pak aangenamer wordt.

 

Het type Thule fietsendrager en de plaatsing

Wanneer je besluit om een Thule fietsendrager aan te kopen dan is het belangrijk om ook rekening te houden met de wagen waarmee je rijdt. Beschik je bijvoorbeeld over een standaard personenwagen of heb je eerder een camper of een caravan? Het is belangrijk om hier aandachtig voor te zijn aangezien het type fietsendrager op basis hiervan wordt bepaald. Wanneer je bijvoorbeeld een personenwagen hebt dan kun je eigenlijk gebruik maken van een standaard fietsendrager.

Bij een camper of kampeerwagen is het echter een aanrader om uit te kijken naar een speciale fietsendrager. Zo kun je in bepaalde gevallen bijvoorbeeld opteren voor een exemplaar dat je op de dissel kunt installeren. Bij vouwwagens kun je verder ook gebruik maken van de bovenkant van de wagen om de fietsendrager op te installeren. Bij campers of kampeerwagens kun je in bepaalde gevallen ook beslissen om de fietsendrager achterop te installeren. Kortom, heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat factoren om rekening mee te houden.

 

 

Het formaat, de draagkracht en eventuele extra mogelijkheden

Net doordat er verschillende mogelijkheden zijn om de fietsendragers te installeren, zal het niet verwonderen dat er ook heel wat verschillende formaten voorhanden zijn. Zo kun je kiezen voor een vrij grote fietsendrager net zoals er ook heel compacte fietsendragers bestaan. Het spreekt voor zich dat je bij het bepalen van het formaat, ook best rekening houdt met het type wagen waarover je beschikt en het aantal fietsen dat je wilt verplaatsen. Zo heb je fietsendragers die de mogelijkheid hebben om maximaal 1 fiets te verplaatsen, terwijl je ook kunt opteren voor een grotere draagkracht.

Dat wil dus zeggen dat het draagvermogen echt wel belangrijk is. Dat is het maximale gewicht dat de fietsendrager kan dragen. En het is belangrijk om dit te respecteren. Houd hierbij ook rekening met het aantal fietsen en het type fiets. Een elektrische fiets weegt bovendien iets meer dan een gewone standaard koersfiets. Houd hier rekening mee wanneer je op zoek gaat naar een geschikte fietsendrager. Kies bij voorkeur eentje met een groter draagvermogen. Je zult dus moeten rekening houden met heel wat factoren.

 

Thule fietsendrager Reviews – Top 5

 

Ben je op zoek naar een thule fietsendrager voor de caravan? Of wil je toch liever een thule fietsendrager voor je elektrische fiets? Wij willen jou alvast helpen om de beste thule fietsendrager te vinden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. Deze hebben we geselecteerd op basis van de verschillende online reviews en het advies van de klanten. Bekijk deze 5 producten even rustig en kies er dan voor jezelf het beste exemplaar uit. En wie weet zit er ergens wel een aantrekkelijke thule fietsendrager aanbieding tussen.

 

 

Thule HangOn 972 Fietsendrager

 

Met dit product van het bekende merk Thule haal je een Thule fietsendrager voor 3 fietsen in huis. Het toestel is misschien niet voorzien van de laagste prijs maar toch lijken de meeste kopers zich daar niet aan te storen.

Het toestel heeft een totaal laadvermogen van ongeveer 45 kg wat dus ongeveer overeenkomt met 3 fietsen. Je zult merken dat je de fietsen hangend zult moeten bevestigen door gebruik te maken van de riemen uit rubber. Je hoeft niet te vrezen want deze Thule fietsendrager is al volledig voorgeprogrammeerd. Na gebruik kun je het product ook gewoon plat gaan opvouwen.

We merken dan ook dat heel wat kopers tevreden zijn over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Toch is het ook belangrijk om er rekening mee te houden dat deze Thule fietsendrager niet ideaal is voor elektrische fietsen.

 

Koop bij bol.com (€130)

 

 

 

 

Thule G2 bike arm

 

Ben je op zoek naar goedkope Thule fietsendragers? Dan kunnen wij jou alvast dit toestel gaan aanraden. Je zult meteen versteld staan van het mooie en vooral betaalbare prijskaartje van het apparaat.

Met dit apparaat kun je verschillende fietsen op een makkelijke en vooral veilige manier gaan transporteren. Bovendien worden de fietsen op een bepaalde afstand van elkaar geplaatst zodat je niet hoeft te vrezen voor eventuele beschadigingen. Je zult kunnen vaststellen dat de fietsklemmen over een soort van oog beschikken. Daar kun je probleemloos en makkelijk een kabelslot op aanbrengen.

We merken dan ook dat de reacties bij dit toestel overwegend positief zijn. Zo geven verschillende klanten niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit van het apparaat maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Kortom het loont vast en zeker de moeite om dit product even van naderbij te bekijken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Thule EasyFold 13p 931

 

Met deze Thule fietsendrager haal je niet meteen één van de goedkope modellen in huis. Toch merken we uit de online reviews dat de beide kopers zich daar niet meteen lijken aan te storen. Het is een degelijke Thule fietsendrager die je zonder problemen op de wagen of de bagagedrager kunt vastmaken.

Het is gemaakt uit bijzonder stevig en licht aluminium en heeft daarmee voldoende draagkracht om tot wel 2 fietsen te plaatsen. Bovendien kunnen we vaststellen dat het toestel volledig voldoet aan de normen van de technische keuringsdienst. Je kunt er dus zeker van zijn dat het om een veilig apparaat gaat.

Voor de klanten die op dit moment gereageerd hebben, is dit toestel echt wel een topproduct. Zo geven ze niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van de fietsendrager.

 

Koop bij bol.com (€569)

 

 

 

 

Thule UpRide

 

Ben je op zoek naar een Thule fietsendrager om op het dak van de wagen te installeren dan is dit product misschien wel iets voor jou. Houd er wel rekening mee dat je toch net iets meer budget zult hoeven te voorzien.

Het is een stevig toestel dat gemaakt is uit duurzame materialen en met gemak een laadvermogen heeft van ruim 20 kg. Het voorwiel van de fiets wordt op een handige en eenvoudige manier vastgeklemd in de beugels. Deze beugels kun je bovendien verstellen. Op die manier kun je de fietsendrager gebruiken voor fietsen met een wielgrootte die varieert van 20 tot 29 inch.

Momenteel moeten we vaststellen dat er nog maar één enkele gebruiker heeft gereageerd. De koper is niet alleen enthousiast over de uitstekende kwaliteit maar geeft ook een positief advies over de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat.

 

Koop bij bol.com (€189.95)

 

 

 

 

Thule HangOn 4

 

Tot slot kun je ook nog kiezen voor de Thule fietsendrager voor 4 fietsen. Met dit apparaat kun je dus zonder problemen tot wel 4 fietsen op een veilige manier gaan verplaatsen. Dat kan bijvoorbeeld een goed idee zijn wanneer je met het gezin op kampeervakantie vertrekt.

Het toestel is gemaakt uit stevige materiaalsoorten en beschikt over een maximaal laadvermogen van maar liefst 60 kg. Er wordt dus ongeveer gerekend aan 15 kg per fiets. Verder zul je merken dat je de fietsen op een veilige afstand van elkaar kunt plaatsen. De fietsen worden vastgehangen door middel van bijzonder stevige riemen uit rubber. Na gebruik kun je de fietsendrager opvouwen en zo makkelijk opbergen.

Ondank de vele voordelen en mogelijkheden moeten we vaststellen dat er momenteel nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. We kunnen jou dus jammer genoeg geen verder advies geven over de gebruikerservaring.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status