fbpx

Beste toiletmat

Laatste update: 15.10.19

 

Toiletmatten test van 2019

 

Ben je op zoek naar een leuke en stijlvolle toiletmat zodat je de badkamer wat kunt opfleuren? Dan zul je merken dat er heel wat keuzemogelijkheden zijn. Daardoor wordt het vaak een hele klus om te beslissen met welke toiletmat je naar huis gaat. Want wat is nu precies de beste toiletmat? Dat kan voor iedereen anders zijn en daarom is het een goed idee om zoveel mogelijk matten te bekijken en vergelijken. Hieronder kun je alvast 5 topproducten raadplegen. Bij enige twijfel kunnen de online reviews eventueel soelaas bieden.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

California Misty pink

 

Ben je op zoek naar een leuke en originele toiletmat? Dan is het alvast een goed advies om even dit product te bekijken. De toiletmat wordt geleverd door het bekende merk Casilin en maakt deel uit van de „Casilin California” serie. Het is mogelijk om de toiletmat te verkrijgen in 4 verschillende kleuren en diverse formaten.

Het is een prachtige en vooral bijzonder degelijke toiletmat die helemaal vervaardigd is uit duurzaam katoen. Katoen voelt heel comfortabel en zacht aan en werkt bovendien ook absorberend. De mat heeft een totale afmeting van 59 x 59 x 2 cm. De antisliplaag biedt dan weer net iets meer grip en daardoor veiligheid.

Een blik op de verschillende online reviews leert ons dat er tot op heden helemaal geen negatieve reacties bij het product zijn geplaatst. Kopers reageren niet alleen positief op de uitstekende kwaliteit maar ook op het design en het formaat ervan.

 

Koop bij bol.com (€33.5)

 

 

 

 

Sealskin Angora

 

Ook het merk Sealskin is een vaste waarde op het gebied van handdoeken, badmatten en toiletmatten. Bovendien zul je dit product vast en zeker tussen de goedkope toiletmatten kunnen spotten. De toiletmat maakt deel uit van de Sealskin Angora serie en heeft een totale afmeting van 60 bij 60 cm. Ideaal ook om te plaatsen onder een soort van hangend toilet of een praktische bidet.

De mat is vervaardigd uit comfortabel en zacht microfibre en voelt heel comfortabel aan. De effen kleur en de mooi afgeronde hoekjes zorgen voor een perfect uitgewerkt design. Wat het onderhoud betreft, hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Je kunt deze toiletmat zonder problemen in de wasmachine stoppen.

Kopers reageren bijzonder positief op de kwaliteit en het design van deze toiletmat waardoor we de indruk krijgen dat het om een topproduct blijkt te gaan. Slechts één enkele klant vermeld dat de mat toch wel behoorlijk lang nat blijft aanvoelen. En dat is best wel jammer.

 

Koop bij bol.com (€27.95)

 

 

 

 

Sealskin Matches

 

Net zoals het vorige product wordt ook deze toiletmat geleverd door het bekende merk Sealskin. Dit product maakt deel uit van de bekende „Sealskin Matches” serie en wordt gekenmerkt door een opvallende marineblauwe kleur. Op die manier kun je de badkamer net een tikkeltje meer gaan opvrolijken.

De toiletmat heeft een totale afmeting van 60 bij 50 cm en is volledig vervaardigd uit bijzonder hoogwaardig en degelijk acryl. Acryl heeft de positieve eigenschap om warmte heel goed en vooral lang te kunnen vasthouden. Daardoor voelt de toiletmat bijzonder zacht en comfortabel aan. Je kunt de toiletmat zonder problemen in de wasmachine stoppen zodat deze schoon en hygiënisch blijft.

We stellen vast dat er tot op heden nog maar 3 personen een online beoordeling bij het product hebben geplaatst. Alle gebruikers hebben hierbij de maximale score van maar liefst 5 sterren gegeven. Kortom, het lijkt hier wel om een uniek topproduct te gaan. Zeker een kijkje waard dus.

 

Koop bij bol.com (€25.71)

 

 

 

 

Differnz Candore

 

Door te kiezen voor de unieke toiletmat van Differnz, kies je voor een comfortabele en zacht aanvoelende mat. De toiletmat is afgewerkt in een opvallende limoengroene kleur maar kun je ook nog in tal van andere vrolijke en stijlvolle kleurtjes bekomen.

De mat heeft een totale afmeting van 60 bij 60 cm en is voorzien van een handige uitsparing. Dit product is volledig vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig microfiber. Microfiber voelt niet alleen zacht aan maar is ook makkelijk te onderhouden. Zo kun je de toiletmat zonder problemen op een wasprogramma van 30 graden wassen. De antisliplaag zorgt voor net iets meer grip en biedt dus ook een betere veiligheid.

Opnieuw kunnen we alleen maar positieve reacties waarnemen. Zo reageren gebruikers niet alleen positief over de uitstekende kwaliteit maar ook over het unieke en aantrekkelijke design. Daarnaast zijn er ook nog enkele klanten die een positief advies geven over de gebruiksvriendelijkheid van het product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Kleine Wolke Caro

 

We kunnen deze top 5 tenslotte afsluiten met de unieke toiletmat van Kleine Wolke. Houd er echter wel rekening mee dat het niet meteen een toiletmat aanbieding zal zijn als je het prijskaartje ervan bekijkt. Echter lijkt de koper zich daar niet meteen aan te storen.

De toiletmat heeft een totale afmeting van 55 bij 55 cm en is volledig gemaakt uit bijzonder duurzaam en hoogkwalitatief polyacryl flanel. De mat voelt dus niet alleen comfortabel maar ook bijzonder zacht aan. De mat wordt gekenmerkt door een geruit design in grijze en zwarte tinten. Verder is het mogelijk om de toiletmat in de wasmachine te stoppen.

Tot op heden moeten we vaststellen dat er nog maar één enkele gebruiker een reactie heeft geplaatst bij deze unieke toiletmat. Echter is de klant volledig overtuigd van de aankoop en dat wordt ook duidelijk in de beoordeling. Het product wordt zonder moeite beoordeeld met een maximale score van 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€45.79)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status