fbpx

Beste toiletpapier

Laatste update: 15.10.19

 

Toiletpapier test van 2019

 

Je zult het misschien niet meteen verwachten maar toch is er heel wat onderscheid tussen de verschillende soorten toiletpapier. Kies je voor een dikker papier of toch dun? En wat dan met het design van het toiletpapier? In onze koopgids gaan we hier overal wat dieper op in en trachten we de zoektocht naar het beste toiletpapier wat makkelijker te maken. Daarnaast zijn we ook alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde toiletpapier producten. Zo blijkt het Page Kussenzacht 4×9 Rollen toiletpapier alvast een bijzonder goede aanbeveling te zijn. De verpakking telt bovendien maar liefst 36 afzonderlijke rollen toiletpapier. Ook met het Edet Aloe 8×40 Stuks toiletpapier mag je zeker zijn van een meer dan degelijk alternatief. Dit toiletpapier wordt bij jou thuis geleverd onder de vorm van duurzame vochtige doekjes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Toiletpapier koopgids

 

Een aantal producten zijn zo goed als onmisbaar geworden in het dagelijkse leven net zoals ook toiletpapier. Doordat er tegenwoordig zoveel keuze is aan toiletpapier is het niet altijd even gemakkelijk om er het voor jou beste toiletpapier uit te halen. Omdat wij jou willen helpen, hebben wij een de verschillende soorten toiletpapier eens wat grondiger onderzocht. Op die manier zijn wij te weten gekomen dat je kunt rekening houden met een aantal factoren zoals het design, het materiaal, de sterkte, het type en het prijskaartje. Bekijk daarom eerst zoveel mogelijk aanbiedingen en probeer deze met elkaar te vergelijken alvorens je tot een aankoop overgaat.

 

 

Het soort toiletpapier

 

Je zult het misschien niet meteen verwachten maar toch zijn er tegenwoordig heel wat verschillende soorten toiletpapier op de markt gebracht. Het lijkt misschien heel banaal maar het is toch belangrijk dat je dit weet. Op die manier kun je jezelf namelijk iets beter voorbereiden en dus ook net een tikkeltje gerichter op zoek gaan naar het toiletpapier dat het beste aan je eisen voldoet. In de meeste gevallen zal men voor het maken van toiletpapier hergebruikt papier gaan gebruiken. Hierbij heb je dan de keuze tussen enkellaags papier of exemplaren die bestaan uit meerdere lagen papier. De toiletrollen waarbij de velletjes bestaan uit meerdere lagen papier zullen logischerwijze niet tot het goedkope toiletpapier behoren.

Men kan natuurlijk ook gebruik maken van volledig nieuw papier. Dit is niet alleen iets duurder maar is ook minder milieuvriendelijk in vergelijking met gerecycleerd papier. Daarnaast kun je ook kiezen voor de zogenaamde vochtige doekjes als toiletpapier. Dit biedt niet alleen voldoende stevigheid maar bovenal ook een enorme zachtheid en comfort. Sommige van deze vochtige doekjes kunnen zelfs ook nog geparfumeerd zijn. Uiteraard is het belangrijk dat je hierbij best wel oplet aangezien deze geparfumeerde doekjes eventueel ook allergische reacties zouden kunnen opwekken. Het is dan ook een aanbeveling om voor jezelf even na te gaan wat je zelf het liefste zou hebben. Houd er wel rekening mee dat de vochtige doekjes iets duurder zijn in aanschaf.

 

 

Materiaal en sterkte

 

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer vermeld werd, wordt toiletpapier vaak vervaardigd uit hergebruikt papier. Dit oude papier doorloopt dan ook verschillende productiestappen waaronder reinigen, filteren en centrifugeren tot op het einde enkel nog maar de vezels worden overgehouden. De schone vezels hebben van zichzelf een spierwitte kleur en dat is de reden dat het meeste standaard toiletpapier ook een witte kleur heeft. Ook de vochtige doekjes worden uit oud papier gemaakt. Verder heb je ook toiletpapier waarbij men volledig nieuw papier gebruikt en dit zal dus ook iets duurder zijn in de aankoop.

Verder is het ook belangrijk dat je rekening probeert te houden met de sterkte van het papier. Deze is afhankelijk van het aantal laagjes per velletje. Zo bestaat er heel wat toiletpapier waarbij er slechts 1 laagje papier gebruikt wordt per velletje. Dit is uiteraard iets minder stevig en minder comfortabel. Het meeste toiletpapier echter bestaat uit 2 of 3 laagjes papier per velletje. Dit wil dus zeggen dat dit dus ook veel sterker en steviger zal zijn. Kortom je hebt veel minder kans dat het papier uit elkaar zal scheuren. Je hoeft er hierbij uiteraard wel rekening mee te houden dat de aankoopprijs hiervan iets duurder zal zijn. Toch is het altijd mogelijk dat je vroeg of laat een toiletpapier aanbieding tegenkomt die volledig aan jouw verwachtingen en eisen voldoet

 

 

Het design en het prijskaartje

 

We hebben het in de voorgaande stukjes al eens eerder vermeld maar het meeste toiletpapier heeft een standaard witte kleur. Uiteraard kun je tegenwoordig ook heel wat leuke kleurtjes waarnemen. Zo heb je toiletpapier met een zwarte kleur dat er heel stoer, elegant en modern uitziet. Dit zou bijvoorbeeld heel leuk kunnen zijn op een themafeestje zoals bijvoorbeeld Halloween. Je hoeft er natuurlijk wel rekening mee te houden dat gekleurd toiletpapier of geparfumeerd toiletpapier altijd net een tikkeltje duurder zal zijn.

Het is daarom een goed idee om op voorhand altijd even te kijken naar je verwachtingspatroon en de de dingen die je zelf het liefste zou hebben. Bekijk dit eventueel in combinatie met het beschikbare budget. Wat is het bedrag dat je wilt of kunt spenderen aan degelijk en duurzaam toiletpapier. Je kunt daarom ook altijd even een kijkje nemen tussen de vele online reacties van de klanten. Daar staan heel vaak nog een aantal tips in. Verder krijg je daar ook een heleboel advies en informatie omtrent de gebruikerservaring.

 

 

Toiletpapier Reviews – Top 5

 

 

Toiletpapier heb je meermaals per dag nodig. Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor degelijkheid en kwaliteit. Daarom helpen wij jou graag het beste toiletpapier te kiezen. Wij hebben dan ook een aantal soorten geselecteerd op basis van de reviews van kopers. Die top 5 kun je hieronder terugvinden. Neem dus zeker en vast een kijkje.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Page Kussenzacht 4×9 Rollen

 

Met dit toiletpapier van Page haal je meteen 36 rollen in huis aan een voordelige prijs. Verder kun je erop rekenen dat het papier van een hoge kwaliteit is.

Het papier bestaat uit drie hele zachte laagjes. Je zult dus een enorm zacht gevoel ervaren dat mede tot stand komt door de zachte luchtkussentjes die in de laagjes zitten. Zo kun jij probleemloos elke keer naar het toilet gaan.

De meningen bij dit product zijn eerder verdeeld. Dit is op zich helemaal niet erg want hier leren we dan weer uit. Sommige kopers vinden dat het product helemaal aan de verwachtingen voldoet en het een goede kwaliteit heeft. Andere kopers vinden de rollen toiletpapier helemaal niet zo stevig en onhandig in gebruik.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Edet Aloe 8×40 Stuks

 

Als je eerder op zoek bent naar vochtige doekjes dan is dit product iets voor jou. Dit toiletpapier van Edet gaat de zachtheid en de stevigheid van Edet combineren met kwaliteitsvolle aloe vera extracten. Deze extracten zijn bovendien natuurlijk en zullen niet alleen een proper gevoel bieden maar ook een comfortabel en zacht gevoel.

Het is aan te raden om dit vochtig toiletpapier steeds te gebruiken nadat je gewoon standaard toiletpapier gebruikt hebt. Je kunt het deksel gemakkelijk afsluiten en zo drogen de doekjes helemaal niet uit.

Werkelijk alle kopers geven een positief advies over de kwaliteit van het product. Daarnaast is het ook heel handig te gebruiken en voldoet het volledig aan de verwachtingen. Wij hebben het vermoeden dat dit hier wel eens om een toiletpapier aanbieding zou kunnen gaan. Bekijk het product dus zeker eens en misschien is het wel iets voor jou.

 

Koop bij bol.com (€13.94)

 

 

 

 

Toiletpapier Recycled 2 Laags

 

Bij aankoop van dit product van het merk Toiletpapier krijg je er meteen 40 stuks bij. Dit is dus echt een voordeelverpakking. Bovendien beschikt elke rol over wel 2 keer meer velletjes in vergelijking met een gewone standaard rol.

Als je iemand bent die zoveel mogelijk milieubewust probeert te leven dan is dit product een echte aanrader. Het is namelijk gemaakt van gerecycleerd papier. Toch verliest het zijn zachtheid niet en voelt het heel comfortabel aan.

De commentaren bij dit product zijn werkelijk allemaal heel positief. Zo voldoet het toiletpapier aan de verwachtingen van vrijwel elke gebruiker. Het is bovendien van een goede en degelijke kwaliteit en ook nog eens heel handig in gebruik. Het pakket werd zelfs heel snel en op tijd geleverd.

 

Koop bij bol.com (€20.45)

 

 

 

 

Merkloos Zwart

 

Het is niet zo alledaags maar toch is dit toiletpapier met zwarte kleur een echte aanrader. Het ziet er heel klassevol en elegant uit en behoort bovendien nog eens tot het goedkope toiletpapier.

Net zoals een gewone standaard rol toiletpapier, voelt ook deze heel zacht en comfortabel aan. Het enige verschil is daadwerkelijk de zwarte kleur. Dit kan een echte aanrader zijn op themafeestjes zoals bijvoorbeeld Halloween.

Over het algemeen zijn de kopers allemaal heel positief. Sommige gebruikers hebben dit zwarte toiletpapier aangekocht omdat ze een themafeest hadden. Toch zijn alle kopers het erover eens dat het wel vrij duur is in de aankoop. Toch biedt het een goede kwaliteit en is het handig in gebruik voor bijna alle gebruikers.

 

Koop bij bol.com (€6.6)

 

 

 

 

Nalys Just 1 5Laags

 

Dit Nalys toiletpapier biedt je de mogelijkheid om meerdere rollen tegelijk aan te kopen en er zo voordeel uit te halen. Je koopt namelijk 6 rollen tegelijk aan en er zijn ongeveer 73 velletjes per rol. Op die manier kun je met één rol toch een hele tijd mee.

De witte kleur zorgt voor een normale standaard uitstraling die ook heel klassevol kan zijn. Bovendien zorgt de fijne structuur ervoor dat er geen irritaties mogelijk zijn.

Op dit moment zijn er nog geen reviews bij dit product geplaatst. Hierdoor is het voor ons moeilijk om een juist en verder advies te geven over het artikel. Je hoeft echter helemaal geen schrik te hebben dat het hierdoor om een product van slechte kwaliteit gaat. Het is namelijk ook mogelijk dat verschillende gebruikers dit product reeds aangekocht hebben maar nog geen tijd gevonden hebben om een beoordeling te plaatsen. Aarzel dus zeker niet en wees de eerste in het plaatsen van een review.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4.63 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status