fbpx

Beste toiletstoel

Laatste update: 15.10.19

 

Toiletstoelen test van 2019

 

 

Bij hulpmiddelen denken we vaak aan een handicap. Dat is natuurlijk niet zo. Een bril is een hulpmiddel om te zien, een balpen is een hulpmiddel om te schrijven. Zo kan een toiletstoel een hulpmiddel zijn om tal van redenen. Om het voor jou makkelijker te maken om te bepalen, wat voor jou de beste toiletstoel is, hebben wij er vijf op een rijtje gezet.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Swift 3 in 1

 

Heb je nu een hulpmiddel nodig voor het toilet en voor de douche? Dan is dit de perfecte toiletstoel aanbieding voor jou. Je hoeft nu niet drie aparte artikelen te kopen. Deze 3-in-1 stoel biedt je alle comfort die je nodig hebt. Naast een zitplaats voor douche en toilet kun je hem ook gebruiken als toiletverhoger.

Deze douche-toiletstoel is in hoogte verstelbaar tussen 42 en 57 cm. Hij heeft een breedte van 54 cm en een gewicht van 54 kg. Hij kan een maximaal gewicht van 130 kg aan. De polsterdelen van rug en zitting zijn verwijderbaar en zo eenvoudig te reinigen. De ondersteek is voorzien van een deksel en eenvoudig aan de bovenzijde te verwijderen.

In de review geven kopers van deze 3-in-1 stoel een zeer positief advies. Zij beoordelen hun aankoop met maar liefst 5 sterren. Deze stoel oogt zeer fraai, is erg sterk en daarnaast ook gebruiksvriendelijk. Kortom een top stoel.

 

Koop bij bol.com (€199)

 

 

 

 

Herdegen Po stoel

 

Ben je nu op zoek naar een toiletstoel maar je wilt niet meteen de hoofdprijs betalen? Dan zou deze stoel wel eens jouw keuze kunnen zijn. Het is een comfortabele toiletstoel van een degelijke kwaliteit. Daarnaast is hij in gewicht een stuk makkelijker hanteerbaar dan de eerder beschreven stoel. Hij weegt namelijk slechts 10 kg.

Hij is in hoogte verstelbaar tussen 81 en 91 cm. De zitting is in breedte verstelbaar tussen 46 en 61 cm. Het frame is vervaardigd van gecoat metaal. De stoel is voorzien van een waterafstotende zachte bekleding. Hij heeft een ergonomische rugleuning voor optimaal zitcomfort. Na gebruik kan het deksel van de ondersteek eenvoudig op de zitting worden geplaatst.

Deze toiletstoel wordt door kopers die je voorgingen zeer positief beoordeeld met maar liefst 5 sterren. Het is een zeer comfortabele stoel die ook na gebruik een groot zitcomfort biedt.

 

Koop bij bol.com (€109)

 

 

 

 

Opvouwbare Postoel

 

Niet iedereen heeft natuurlijk een grote ruimte om een grote toiletstoel te kunnen plaatsen. Is dat bij jou het geval? Kies dan voor een opklapbare toiletstoel als deze. Bovendien valt hij met zijn prijs in de categorie goedkope toiletstoelen. Het is een compacte stoel die zeer geschikt is voor kleinere kamers.

Deze stoel is niet verstelbaar en heeft een vaste zithoogte van 45 cm. Mocht je besluiten tot aankoop, dan eerst even meten of deze de juiste hoogte heeft. De zitbreedte en zitdiepte bedragen 40 cm en het gewicht van deze stoel is 4,5 kg. Hij kan een maximaal gebruikersgewicht aan van 110 kg.

Tot nu toe mochten wij nog geen reviews van kopers ontvangen. Dat is altijd jammer omdat wij op deze manier niet echt een objectief advies kunnen geven. Aan de andere kant kunt u natuurlijk altijd zelf bepalen of dit voor jou de terechte keuze is.

 

Koop bij bol.com (€49.95)

 

 

 

 

Able2 Blauwe postoel

 

Ben je op zoek naar een toiletstoel van degelijke kwaliteit met een hoog zitcomfort? Dan zou je keuze op deze kunnen vallen. Met een redelijke prijs biedt hij veel gebruiksgemak. Daarnaast is het een toiletstoel die zich makkelijk laat reinigen door de gebruikte materialen.

Deze toiletstoel is in hoogte verstelbaar tussen de 81 en 96 cm. Daarnaast kan de zithoogte worden ingesteld tussen de 46 en 61 cm. De bekleding is comfortabel en zacht en laat zich eenvoudig reinigen. Hij heeft een ergonomische rugleuning en stevige armsteunen voor een goede ondersteuning. Hij kan een gebruikersgewicht van maximaal 135 kg aan.

Deze toiletstoel is nog niet zo lang geleden aan ons leveringsprogramma toegevoegd. Helaas beschikken wij dan ook nog niet over beoordelingen van onze klanten. Mogelijk kun je toch met behulp van onze beschrijving je keuze bepalen.

 

Koop bij bol.com (€120)

 

 

 

 

Vilgo Metaal Grijs-Groen

 

Dit is een toiletstoel die valt in de duurdere categorie. Hiervoor moet je wel beschikken over een wat ruimer budget, want hij behoort zeker niet tot de goedkoopste. Wanneer je nu een toiletstoel zoekt voor professioneel gebruik, dan kan dit zeker de beste voor jou zijn.

Deze toiletstoel is voorzien van wielen, dus hij is makkelijk verplaatsbaar. Daarnaast is hij in zithoogte verstelbaar tussen 48 en 63 cm. De zitbreedte bedraagt 46 cm en de zitdiepte 47 cm. Hij kan een maximaal gebruikersgewicht van 100 kg aan. Deze toiletstoel is voorzien van een gepolsterde zachte rug en zitting in de kleur groen en heeft opklapbare armleggers.

Helaas ontvingen wij nog geen beoordelingen van onze klanten. Maar met het oog op de prijs denken wij dat dit een stoel is, waar kopers zeer gericht naar op zoek zijn. Ons advies zal daarbij minder bepalend zijn.

 

Koop bij bol.com (€405.32)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status