5 Beste Traagschuim Kussens Test van 2020

Laatste update: 13.08.20

 

Traagschuim kussens – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Indien je ’s ochtends vaak last hebt van een pijnlijke nek of verkrampte spieren ter hoogte van de hals en de schouders, dan zou dit wel eens te maken kunnen hebben met het hoofdkussen. Het is belangrijk om een degelijk en kwaliteitsvol kussen aan te kopen waardoor je nachtrust aanzienlijk zal verbeteren. We hebben hieronder dan ook even een opsomming gemaakt van de 3 beste traagschuim kussens die je momenteel op de markt zult vinden. Zo is het Meisterhome Orthopedisch kussen één van de beste modellen vanwege de ergonomische vorm ervan die voor voldoende ondersteuning zorgt. Met het Royal Supreme Nasa Gel 3D kussen haal je zeker en vast een waardig alternatief in huis. De combinatie van een 3D gel aan de bovenkant van het kussen met een visco onderkant, zorgt ervoor dat het kussen voldoende ondersteuning biedt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Traagschuim kussens koopgids

 

Niets kan het gevoel van een goede nachtrust evenaren. Daarom is het belangrijk dat je over een goed traagschuim kussen beschikt. Het lijkt misschien simpel om een traagschuim kussen te kopen, maar er zijn toch enkele punten waarop je kunt letten als je de producten met elkaar gaat vergelijken. Lees een paar van de punten hieronder.

 

Ben je toe aan een nieuw kussen?

Het eerste wat je moet weten is als je toe bent aan een nieuw kussen. Hoe weet je als je toe bent aan een nieuw kussen? Het is zeker een vervelend gevoel als je niet meer lekker op jou kussen kan liggen. Wanneer je eindelijk in bed duikt, dan wil je je hoofd op een zacht en comfortabel kussen kunnen neerleggen. Je wilt geen ongemak voelen door een oncomfortabel kussen onder jouw hoofd.

Het is daarom belangrijk dat je herkent wanneer jouw kussen aan vervanging toe is, zodat je elke keer kan genieten van een goede nachtrust. Is jouw huidige kussen voorzien van knobbels of is het oneven op sommige plaatsen? Of als je het vouwt of vasthoudt, gaat het terug naar zijn originele vorm? De beste traagschuim kussens zijn niet voorzien van knobbels en gaan altijd terug naar hun originele vorm.

 

Typen traagschuim kussens

Er zijn verschillende typen traagschuim kussens verkrijgbaar, die allemaal afhankelijk zijn van jouw slaappositie of jouw behoefte aan ondersteuning in een kussen. Je hebt de traditionele traagschuim kussens voor personen die behoefte hebben aan een kussen dat eenvoudig is en eruit ziet als een normaal kussen. Dan heb je de contour traagschuim kussens die een dip hebben in het midden als extra ondersteuning voor de nek.

Daarnaast heb je kussens in de vorm van een rol die ideaal zijn om te gebruiken voor personen die last hebben van nek- en rugpijn. Je hebt ook kussens waarbij de oppervlakte is zoals dat van een eierrek. Dit product is ideaal voor personen die behoefte hebben aan veel steun en slapen op hun rug of zij. Je kunt ook kussens vinden die de vorm van een V hebben. Deze kussens zijn ideaal om te gebruiken voor personen die op hun buik slapen en hun nek extra willen ondersteunen.

 

Dichtheid

Een ander belangrijk aspect waarop je ook moet letten is de dichtheid van het kussen. Het kan best zo zijn dat je al eerder in het bezit was van een traagschuim kussen. Maar je moet wel 1 ding weten, dat je niet altijd hetzelfde kussen zal blijven gebruiken. Het kan dat jouw behoefte op dit gebied zal veranderen. Voor wat de dichtheid betreft, kun je een onderscheid maken in kussens met een lage dichtheid en kussens met een hoge dichtheid. De kussens die een lage dichtheid hebben voelen meestal wat zachter aan en zijn minder stevig. Deze kussens behoren tot de groep van goedkope traagschuim kussens. Voor de personen die toch wat meer stevigheid en steun verwachten van hun kussen, kunnen liever kiezen voor 1 met een hoge dichtheid.

 

Prijs

Met de verschillende aanbiedingen van traagschuim kussens is het belangrijk om te weten wat je wilt in zo een kussen en waarnaar je op zoek bent. Dat zal het gemakkelijker maken om naar het juiste kussen uit te kijken in de winkels. Als je geen moeite wilt nemen om uit huis te gaan, dan kun je ook gewoon thuis via het internet een kussen uitzoeken.

Het is wel aangeraden dat je zo een kussen gaat uitproberen voordat je het koopt, want je gaat het elke dag moeten gebruiken. Sommige personen hebben geluk dat ze een traagschuim kussen aanbieding zijn tegengekomen, waardoor ze minder geld kunnen uitgeven dan ze gepland hadden. Een gunstige prijs is wat iedereen graag wilt, want het is niet nodig om meer geld uit te geven aan een product dan de daadwerkelijke waarde ervan. Ga dus bewust om met jouw geld.

 

Onderhoud

Voordat je daadwerkelijk overstapt om een traagschuim kussen te kopen, is het erg belangrijk dat je weet hoe je met dit kussen moet omgaan. Het onderhouden van een kussen is geen ingewikkelde taak en eist slechts dat je bereid moet zijn om na te gaan hoe je dit product het best kunt onderhouden. Een goede manier om hierachter te komen is door de label die aan het kussen bevestigd is, te lezen.

Hierop staan meestal duidelijke instructies hoe je het kussen kunt schoonhouden. Sommige kussens kun je wassen en drogen en andere alleen maar wassen of drogen. Soms staan er ook instructies op de verpakking van het kussen. Het is een aanbeveling om de instructies zo goed als mogelijk op te volgen. Op zo een manier zal je lang kunnen genieten van jouw kussen.

 

5 Beste Traagschuim Kussens (Reviews) van 2020

 

Een goede nachtrust en genoeg slaapuren zijn van essentieel belang voor een goede gezondheid. Iedereen wil goed uitgerust en fit opstaan de volgende morgen. Het is daarom ook van belang om een stevig en goed ondersteunend kussen te hebben zoals een traagschuim kussen. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste traagschuim kussen.

 

1. Meisterhome Orthopedisch Hoofdkussen

 

Met het Orthopedisch Hoofdkussen ben je gegarandeerd van een goede nachtrust. Dit product is in het bijzonder goed voor personen die last hebben van nekklachten of –pijnen.

Het is een kussen die je nek de juiste ondersteuning geeft. Dit product weegt maar 620 gram en is licht van gewicht. De vulling is gemaakt van katoen en polyester en de tijk is gemaakt van polyester. Dit kussen is anti allergisch en kan dus door een iedereen gebruikt worden. Het is wasbaar, maar niet geschikt voor de droger.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een traagschuim kussen aanbieding. En dat is het ook voor sommige kopers. Voor hen is dit product van goede kwaliteit en heeft het een goede vulling.

Het heeft ook nog een prettige stevigheid en een goede prijs. Voor enkele kopers is het oncomfortabel en te dun.

Wanneer je vaak last hebt van nekklachten of zelfs rugklachten dan is het mogelijk dat dit komt omwille van een verkeerde slaaphouding. Met dit traagschuim kussen van het merk Meisterhome kun jij daar dan ook verandering in brengen. Op die manier kan het voor jou zeker één van de populairste kussens worden. Neem dus zeker een kijkje.

Voordelen
Materiaal:

de vulling van het kussen bestaat uit een combinatie van polyester en katoen. De tijk daarentegen is enkel uit polyester gemaakt.

Onderhoud:

je kunt de hoes gemakkelijk van het kussen halen en in de wasmachine stoppen. Bovendien is dit kussen ook helemaal antiallergisch.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de gebruikers vindt dat dit kussen net iets te dun is. Daardoor wordt het als heel oncomfortabel ervaren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Hoofdkussen Royal Supreme

 

De Kussen Nasa Traagschuim Gel 3D zorgt ervoor dat jij een goede nachtrust krijgt. Een goede nachtrust is zeker nodig voor het lichaam. De toplaag van dit product heeft een 3D gel en de onderlaag een aangename visco.

De toplaag bestaat uit een 3 dimensionaal netwerk dat een vermogen heeft om veel warmte op te nemen. Hierdoor voelt het kussen koel aan en kunt u aangenamer slapen. Het gelkussen heeft een hoes dat gemaakt is van aloë vera en heeft een zacht en rustgevend effect. Het kussen is flexibel en voelt elastisch aan.

Voor dit product zijn er tot nu toe twee beoordelingen geplaatst. Beide kopers zijn tevreden met de kwaliteit van dit product. Dit kussen voelt fijn aan en het heeft een goede vulling.

Het enige minpunt voor 1 van de kopers is dat het een chemische geur heeft.

Royal Supreme is zeker één van de bekende merken in de wereld van de kussens en matrassen. Het is zelfs mogelijk dat het door sommige klanten echt wel als het beste merk beschouwd wordt. Of dit voor jou ook het geval is kun je enkel te weten komen als je de sterke punten van dit product kent. Laten we deze meteen even vergelijken met de eventuele zwakke punten ervan.

Voordelen
Materiaal:

dit kussen bestaat uit 2 belangrijke delen. Zo is de bovenlaag voorzien van een 3D gel. De onderlaag heeft dan weer een zachte maar vooral aangename visco.

Gebruiksvriendelijk:

met dit kussen hoef je nooit nog last te hebben van vervelende nek- en rugklachten. Bovendien voelt het kussen nooit te warm aan dankzij de 3D gel. De hoes is dan weer vervaardigd uit aloë vera. Dit voelt niet alleen comfortabel aan maar werkt ook rustgevend.

Nadelen
Geur:

slechts één enkele koper stoort zich een beetje aan de chemische geur die aan het kussen blijft hangen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ergonomische Memory Foam Neksteun

 

Met het Memory Foam Nekrol Kussen kunnen je problemen ten aanzien van pijn in de rug, nek en schouders verholpen worden. Dit product zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt en geeft genoeg ondersteuning. Met dit product kun je in de ochtend uitgerust opstaan en ben je fit voor de rest van de dag.

Het heeft een ergonomisch gevormde neksteun en Nasa drukverlagende technologie, die jou de juiste ondersteuning biedt in jouw nek. Je kunt de hoes weghalen om het te wassen, op zo een manier blijft het schoon en hygiënisch. De hoes is hypoallergeen en voelt lekker zacht aan.

Er is tot nu toe maar 1 review geplaatst voor dit product. De koper is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het voelt fijn aan. Dit product biedt een prettige stevigheid en is voor deze koper een top product.

Je bent vast niet de enige die af en toe of misschien wel dagelijks wakker wordt met nekklachten of rugklachten. Die kun je ook zelf handig vermijden en dus voorkomen. Dit kun je zeker en vast doen met dit traagschuim kussen van AA Commerce. Op die manier wordt je nek tijdens de nachtrust veel meer ondersteund. Vanaf nu zul jij dus niet meer hoeven op te staan met vervelende nek- of rugklachten.

Voordelen
Effect:

de ergonomische vorm van dit kussen biedt voldoende ondersteuning aan je nek, schouders en rug. Op die manier geniet jij van een goede lichaamshouding tijdens het slapen. Dit vermindert de klachten bij het opstaan.

Onderhoud:

je kunt de hoes gemakkelijk van het kussen afhalen. Bovendien mag het in de wasmachine gestopt worden waardoor het altijd hygiënisch blijft.

Nadelen
Oncomfortabel:

sommige gebruikers vinden dat het kussen iets te hard is en daardoor niet prettig meer aanvoelt.

Koop bij bol.com (€31.95)

 

 

 

 

4. Ergonomische Memory Foam Hoofdkussen

 

Het Memory Foam Hoofdkussen is voorzien van drukverlagende NASA technologie en is gemaakt van 100% memory foam met een polyurethaan kern. Het kussen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verspreid wordt en geeft daardoor genoeg ondersteuning. Het geeft in het bijzonder ondersteuning aan de rug, schouders en nek.

Met dit product heb je een goede nachtrust en kun je elke ochtend uitgerust wakker worden. De hoes is afneembaar, zodat je het kunt wassen. Het is geschikt voor mensen die op hun zij, rug en buik slapen.

Voor dit product is er tot nu toe maar 1 beoordeling geschreven. De koper is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en biedt een prettige stevigheid.

Het voelt fijn aan om te slapen op dit kussen. Deze koper geeft positief advies over dit product. De hoes is hypoallergeen en dit product is antiallergisch.

Net zoals het voorgaande product is ook dit traagschuim kussen afkomstig van het merk AA Commerce. Bovendien beschikt het over de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten die we in de lijst opgenomen hebben. Neem dus zeker een kijkje naar de voor- en nadelen van dit kussen.

Voordelen
Prijskaartje:

geen nood als je eerder een beperkt budget hebt. Dit kussen kun je namelijk aankopen aan een zeer voordelig tarief en is dus heel goedkoop.

Materiaal:

dit kussen is volledig vervaardigd uit memory foam en is uitgerust met een kern die gemaakt is uit polyurethaan. Bovendien beschikt het over de drukverlagende NASA technologie die zorgt voor voldoende ondersteuning.

Nadelen
Prijs-kwaliteitverhouding:

sommige mensen vinden dat het hoofdkussen net iets te klein is en niet prettig aanvoelt. Dit maakt dat de prijs voor hen dus ook net iets te hoog is.

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

5. Tempur Millennium Hoofdkussen Queen Medium

 

Het Tempur traagschuim kussen is een kwalitatief en geweldig product. Met dit kussen sta je gegarandeerd elke ochtend uitgerust op. Het is in het bijzonder geschikt voor 9200000066112050die op hun rug slapen.

Het biedt een stevige ondersteuning aan je nek, rug en schouders. Dit product is ergonomisch en antiallergisch. De vulling is van foam en de tijk is gemaakt van een synthetische stof. Let wel, dat je het niet in de wasmachine en vooral niet in de droger kunt plaatsen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope traagschuim kussens en dat kun je merken aan de aantal beoordelingen dat er geplaatst zijn voor dit product.

Er is tot nu toe nog geen beoordeling geplaatst voor dit product en dat zou met de hoge prijs te maken kunnen hebben. Op basis hiervan kan er geen advies worden gegeven.

Dit traagschuim kussen zul je eerder tussen de duurdere spullen hoeven te zoeken. Toch moet het gezegd zijn dat je met dit product echt een aanwinst in huis haalt. Dat bewijst ook de schitterende beoordeling van de koper. Tempur is bovendien één van de bekende merken en staat voor velen garant voor kwaliteit.

Voordelen
Slaaptype:

de typische vorm maakt dit kussen uitermate geschikt voor mensen die hoofdzakelijk op hun rug slapen.

Gebruiksvriendelijk:

de schouders, nek en rug krijgen extra ondersteuning. Daarnaast is het traagschuim kussen ook volledig antiallergisch.

Materiaal:

dit traagschuim kussen is gemaakt uit een combinatie van verschillende materialen. Zo is de tijk van het kussen vervaardigd uit een synthetische stof. De vulling daarentegen is van foam. Deze combinatie biedt een ideale ondersteuning.

Nadelen
Onderhoud:

dit kussen is niet zo gemakkelijk te onderhouden. Je kunt de tijk namelijk niet in de wasmachine stoppen en al zeker niet in de droger. Dit kan dus wel een struikelblok zijn voor sommige kopers.

Prijskaartje:

dit product zul je niet meteen tussen de goedkope traagschuim kussens hoeven te zoeken.

Koop bij bol.com (€95.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status