fbpx

Beste transportbox

Laatste update: 15.10.19

 

Transportboxen test van 2019

 

 

Transportboxen koopgids

 

Wanneer je zelf één of meerdere huisdieren hebt, dan ken je het nut van een degelijke transportbox al wel. En het spreekt voor zich dat alleen de beste transportboxen goed genoeg zijn voor je trouwe huisdier. Het is daarom een goede aanbeveling om zoveel mogelijk boxen met elkaar te vergelijken. Door rekening te houden met bepaalde eigenschappen zoals de mogelijkheden, het prijskaartje, het nut en het formaat zul je sneller tot een uiteindelijke beslissing komen. Ga eventuele aanbiedingen en aantrekkelijke promoties alvast niet uit de weg. Het is altijd leuk als je een transportbox aanbieding kunt spotten.

 

 

Het nut van een transportbox

 

Wanneer je op zoek besluit te gaan naar een degelijke transportbox dan is het natuurlijk belangrijk dat je perfect weet waarvoor je die kunt gebruiken. Een transportbox is een handige box om je huisdier te transporteren of verplaatsen. Stel bijvoorbeeld dat je binnenkort op reis vertrekt, en je je trouwe vriend gewoon gezellig wilt meenemen, dan zul je een degelijke transportbox moeten voorzien. Of je nu met het vliegtuig, de auto of de trein reist. Toch hoef je een transportbox niet meteen te associëren met op reis gaan.

Een transportbox kan ook bijzonder praktisch zijn wanneer je je hond, konijn of kat bij de dierenarts moet zien te krijgen. Stel dat je met je konijn naar de dierenarts moet, dan is het niet kun je je dier maar beter verplaatsen met behulp van deze box. Het is niet alleen veel comfortabeler voor jou maar bovendien ook voor jouw huisdier. Het geeft een soort van beschermend gevoel en dat is altijd wel belangrijk. Je zult merken dat er heel wat mogelijkheden zijn waarin je een transportbox kunt gebruiken.

 

 

Formaat en gebruikte materiaalsoorten

 

In je zoektocht naar de ideale transportbox voor jou en je huisdier zul je merken dat er heel wat onderscheid is op het vlak van formaat. Zo heb je kleine transportboxen maar je hebt natuurlijk ook hele grote exemplaren. De grootte of het formaat van de transportbox is uiteraard in de eerste plaats afhankelijk van je huisdier. Indien je je Duitse Herder meeneemt op reis dan zul je uiteraard moeten gebruiken maken van een iets grotere transportbox.

Eigenlijk is de algemene voorwaarde dat je huisdier voldoende ruimte moet hebben om rechtop te staan en om te gaan liggen. Indien deze voorwaarde vervult worden, dan heb je de ideale transportbox gevonden. Verder zul je kunnen vaststellen dat er ook heel wat verschil is op het gebied van de gebruikte materiaalsoorten. Heel veel transportkoffers zijn gemaakt uit bijzonder duurzaam en degelijk kunststof. Met uitzondering van het deurtje dat vaak uit staal gemaakt is. Uiteraard heb je ook heel wat transportkoffers uit plastic.

 

 

Design en mogelijke prijskaartje

 

Een transportbox moet in de eerste plaats comfortabel en aangenaam zijn. Niet alleen voor jouw huisdier maar ook voor jou. Toch zijn er tegenwoordig ook steeds meer personen die heel wat belang hechten aan het design van de transportbox. Zo kun je vandaag de dag ook opteren voor een fluogele transportkoffer. Of heb je toch liever een blauwe of een exemplaar met originele afbeeldingen en prints? Het zal je niet verwonderen dat deze modellen niet meer tot de goedkope transportboxen zullen behoren.

Probeer voor jezelf alvast eerst uit te maken hoeveel je maximaal wilt maar ook kunt geven aan een degelijke transportbox. Daarnaast is het belangrijk dat het helemaal aan de normen en de basisbehoeften van je huisdier voldoet. Het kan misschien helpen door eens een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Daarin geven klanten vaak een positief of negatief advies over een bepaald product. En dat kan altijd nuttig zijn indien je mocht twijfelen tussen meerdere boxen.

 

 

Extra kenmerken, opties en onderhoud

 

Tenslotte zul je kunnen opmerken dat sommige boxen over iets meer mogelijkheden beschikken. Sommige opties en kenmerken zijn wel degelijk een pluspunt. Denk maar aan een degelijk handvat dat je al dan niet kunt uitschuiven. Zeker wanneer je met grote honden reist is een telescopisch handvat wel een goede aanbeveling. Daarnaast is het ook altijd handig indien de transportbox over wieltjes beschikt. Zo kun je de box makkelijk van de ene naar de andere ruimte verplaatsen.

Bovendien kun je de wieltjes er bij de meeste hedendaagse boxen ook gewoon afnemen. En dat is altijd bijzonder handig. Daarnaast is het ook praktisch indien je het bovenste gedeelte van de transportbox van de onderkant eraf kunt klikken. Dit maakt het allemaal weer iets makkelijk om schoon te maken. Maar het zorgt er ook voor dat je minder plek hoeft te voorzien om de transportbox na gebruik ergens op te bergen.

 

 

Transportbox Reviews – Top 5

 

 

Als je huisdieren hebt en deze het liefst van al ook meeneemt op reis dan is een degelijke transportbox helemaal onvermijdelijk. Het advies van de klanten is dan ook om voor je huisdier voldoende ruimte te voorzien. We hebben er daarom de vele online reviews eens op nagekeken zodat we voor jou de beste 5 producten op een rijtje konden plaatsen. Hieronder kun je deze 5 topproducten eens rustig bekijken en er voor jezelf de beste transportbox uitkiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Ferplast Atlas Slovenie

 

Indien je met je kat naar de dierenarts moet, dan kan deze transportbox van Ferplast misschien wel een handig hulpmiddel zijn. Dit model meet 58 x 37 x 32 cm en komt dus overeen met een maat S. Daardoor is het niet meer geschikt om 2 katten in te plaatsen.

De transportbox is helemaal gemaakt uit bijzonder stevig kunststof en is helemaal goedgekeurd voor de luchtvaart. Je kunt deze box dus perfect gebruiken wanneer je je huisdier wilt meenemen op vakantie. De box heeft een beige met grijze kleur en ziet er daardoor heel neutraal uit.

Slechts enkele kopers vinden het design en de kleur van de box niet zo aantrekkelijk. Toch is de meerderheid van de gebruikers echter wel overtuigd van de kwaliteit en de duurzaamheid van deze transportbox. Kortom voor velen is dit een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€25)

 

 

 

 

Mps Pratiko

 

Als je liever niet zoveel geld wenst uit te geven maar toch op zoek bent naar een degelijke transportbox dan is dit model misschien iets voor jou. Dit model van Pratiko zul je vanwege de lagere prijs zeker tussen de goedkope transportboxen kunnen spotten.

De transportbox heeft een totale afmeting van 48 x 31,5 x 33 cm en is werkelijk ideaal voor katten. Dit model is helemaal gemaakt uit stevig en duurzaam plastic en is beschikbaar in verschillende leuke kleurtjes. Zo kun jij het model kiezen dat je het mooiste vindt.

Enkele klanten vinden het jammer dat het niet mogelijk is om zelf het kleur uit te kiezen. Toch is de overgrote meerderheid van de gebruikers duidelijk wel tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de correcte prijs-kwaliteitverhouding van deze transportbox.

 

Koop bij bol.com (€28)

 

 

 

 

Skudo Mps Benche Iata

 

Als je binnenkort op vakantie vertrekt en je hond het liefst van al wilt meenemen dan is deze transportbox van Skudo zeker iets voor jou. De box meet 60 x 40 x 39 cm en komt daardoor overeen met een maat S. Dit maakt dat de box vooral voor kleine hondenrassen geschikt is.

De box is gemaakt uit stevig en duurzaam kunststof en is voorzien van een stalen traliedeur. Doordat de transportbox helemaal voldoet aan de IATA normen, kun je deze box ook meenemen op gelijk welke vlucht. Je kunt he deurtje gemakkelijk extra gaan vergrendelen waardoor je huisdier gedurende de volledige vlucht veilig zit.

Als we de online reviews bekijken en mogen geloven dan is deze transportbox volgens deze kopers echt wel een topproduct. Het is bijzonder duurzaam en ziet er ook nog eens heel erg leuk en aantrekkelijk uit.

 

Koop bij bol.com (€31.79)

 

 

 

 

Ebi Paw Charcoal

 

Zodra je de prijs van deze box ziet dan zul je meteen het gevoel krijgen dat het hier wel eens over een leuke transportbox aanbieding zou kunnen gaan. De Ebi box heeft een zwarte kleur en meet 35 x 25 x 25 cm.

Deze transportbox is helemaal vervaardigd uit plastic en voelt bijzonder stevig en duurzaam aan. Het is de ideale box om één of 2 knaagdieren in te plaatsen. Ideaal als je bijvoorbeeld met je konijntje naar de dierenarts hoeft te gaan. Dankzij de handvatten kun je de box veel gemakkelijker dragen. Je zult merken dat het deksel ook van ventilatiegaten voorzien is.

Ondanks het feit dat sommigen vinden dat de transportbox niet altijd zo gemakkelijk opengaat, is de meerderheid toch overtuigd. Het gaat hier om een handige transportbox die over een correcte prijs-kwaliteitverhouding beschikt.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Beeztees Rhino Reismand

 

Met deze reismand van Beeztees kun je op een eenvoudige manier je huisdier meenemen op reis of naar de dierenarts. De box meet 51 x 34,5 x 33 cm en is daardoor vooral ideaal om knaagdieren in te transporteren.

De transportbox is helemaal gemaakt uit kunststof en is niet alleen voldoende stevig maar ook heel erg duurzaam. Je kunt de bovenkant van de box er gemakkelijk afhalen. Je hoeft daarvoor enkel de bevestigingen aan de zijkant los te maken.

Op dit moment zijn er alleen maar positieve online beoordelingen geplaatst. Zo zijn heel wat kopers vooral tevreden over het leuke en aantrekkelijke design. Het gaat hier om een duurzaam product dat ook nog eens heel erg stevig is. Haast je dus zeker naar de winkel en oordeel vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€17.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status