Beste traphekje

Laatste update: 03.06.20

 

Traphekjes test van 2020

 

Je kunt het gebruiken voor je kindjes maar ook voor huisdieren; een degelijk traphekje. Maar wat zijn nu eigenlijk de betere traphekjes? Daarvoor kun je alvast even een kijkje nemen naar onze koopgids. Daarin bespreken we een aantal belangrijke factoren waarmee je zoal rekening kunt houden. Echter kun je ook gelijk verder scrollen naar onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde traphekjes even kort aan jou voorstellen. Door te kiezen voor het Hauck Open’n Stop traphekje kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design. De witte kleur oogt neutraal maar tegelijk ook heel modern en stijlvol. Je zou eventueel ook nog kunnen opteren voor dit unieke BabyDan Guard Me Trap en Deurhekje. De minimale breedte van het hekje bedraagt 64,5 cm maar deze kun je makkelijk en zonder problemen verbreden tot op maximaal 89 cm.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Traphekjes koopgids

 

Er zijn heel wat verschillende traphekjes op de markt gebracht, het ene met al iets meer mogelijkheden dan het andere. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je door de bomen het bos niet meer lijkt te zien. Toch is het een goede aanbeveling om de beste traphekjes en aanbiedingen met elkaar te vergelijken, in plaats van er zomaar eentje aan te kopen. Je zou bijvoorbeeld kunnen letten op verschillende factoren zoals het gebruiksgemak, het prijskaartje en het verschil tussen een open of dicht traphekje. Ga eventuele promoties alvast niet uit de weg en wie weet ga je zo wel met een aantrekkelijke traphekjes aanbieding naar huis.

 

 

Wat is een traphekje en het gebruiksgemak

Alvorens je besluit op zoek te gaan naar een degelijk traphekje dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je perfect weet wat hiermee bedoeld wordt. Een traphekje is een handig product wanneer je bijvoorbeeld kindjes hebt. Zo kun je het traphekje aan het begin van de trap plaatsen waardoor je kinderen niet langer de mogelijkheid hebben om alleen de trap op te gaan. Maar je kunt er ook eentje bovenaan de trap plaatsen. Zo hoef je je ’s nachts geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje.

Uiteraard kun je een traphekje ook in heel wat andere situaties gaan gebruiken. Zo zijn er ook heel wat personen die een traphekje plaatsen om huisdieren te verbieden een bepaalde ruimte of kamer binnen te komen. Uiteraard moet je er wel rekening mee gaan houden dat enig opvoedingswerk hier ook op z’n plaats is. Een grote hond springt namelijk in 1 vloeiende beweging zo over het traphekje heen. Toch loont het de moeite om de verschillende mogelijkheden even rustig te bekijken.

 

Het mogelijke kostenplaatje

Een degelijk traphekje hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zo zijn er heel wat exemplaren die je vast en zeker tussen de goedkope traphekjes zult kunnen spotten. Echter zullen andere traphekjes dan weer net een tikkeltje meer budget verlangen. Wat je ook kiest, je bent volledig vrij. Je beslist dus zelf hoeveel je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijk traphekje. Wat zijn je verwachtingen en eisen? Welk formaat heeft het hekje en uit welke materialen is het gemaakt.

Zo zul je merken dat bepaalde factoren het prijskaartje in meer of mindere mate zullen bepalen. Indien je echter mocht twijfelen tussen 2 of meerdere traphekjes dan kan het alvast een goede aanbeveling zijn om ook even stil te staan bij de online reviews. Daarin geven meerdere klanten hun ongezouten mening, positief of negatief, over een bepaald traphekje. Dit kan jou helpen om een uiteindelijk beslissing te nemen.

 

Een open of dicht hekje

Het lijkt misschien heel nutteloos maar toch is het een goed idee om jezelf te vraag te stellen of je nu kiest voor een open of een dicht traphekje. De meeste standaard traphekjes zijn voorzien van spijlen waar je makkelijk door kunt kijken. Deze exemplaren behoren dus logischerwijze tot de categorie van de open traphekjes. Toch heb je vandaag de dag ook meer en meer de keuze om te kiezen voor een dicht traphekje. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee.

Met een dicht traphekje is het voor je kindje veel moeilijker om te zien wat er precies in de andere ruimte gebeurt. Daardoor wordt de nieuwsgierigheid niet verder aangewakkerd en is de kans bijgevolg kleiner dat je kindje over het hekje zal proberen klimmen. Dergelijke hekjes zijn bovendien ook makkelijk in elkaar te vouwen. Zo bespaar je heel wat ruimte wanneer het hekje open staat. En bovendien is het ook veel veiliger dan een open traphekje aangezien je kindje zijn of haar hoofdje niet door de spijlen of stangen kan steken.

 

 

Het soort traphekje

Je zult merken dat er heel wat verschillende soorten traphekjes op de markt gebracht zijn. Het grootste onderscheid kan gemaakt worden, zoals hierboven, tussen een open en gesloten traphekje. Maar dan heb je per categorie nog tal van andere mogelijkheden. Kies je voor een traphekje met spijlen dan zul je vaststellen dat de spijlen uit diverse materiaalsoorten kunnen bestaan. Denk maar aan metaal, kunststof maar ook hout behoort tot de mogelijkheden. De meeste hekjes met spijlen openen aan één van de beide kanten, alhoewel er ook exemplaren zijn die je in het midden kunt openen.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor een vouwhekje dat als een soort van degelijke harmonica kan geopend en gesloten worden. De meeste vouwhekjes zijn voorzien van stevige lamellen die je makkelijk en zonder problemen over elkaar kunt gaan schuiven. Het behoort tot de categorie van de gesloten hekjes en is bijzonder veilig. Ook rolhekjes winnen steeds meer aan populariteit omwille van de flexibiliteit. Echter zijn deze iets minder veilig in vergelijking met de standaard vouwhekjes.

 

Traphekje Reviews – Top 5

 

Als je zelf nog kleine kindjes hebt dan kan een traphekje echt wel handig zijn. Je zou het zelfs kunnen gebruiken om bijvoorbeeld je honden uit de keuken te houden. Het is dan ook een goed advies om meerdere producten eventjes te bekijken en deze te vergelijken. We hebben voor jou alvast een top 5 samengesteld waarin we rekening hebben gehouden met de verschillende online reviews. Bekijk de producten even rustig en en kies ervoor jezelf het beste traphekje uit. Wie weet zit er zelfs een traphekje aanbieding tussen.

 

 

Hauck Open’n Stop

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een leuk en degelijk traphekje? Dan kun je misschien alvast even dit product van het bekende merk Hauck bekijken. Bovendien behoort dit traphekje vast en zeker tot de goedkope traphekjes zodra je het prijskaartje ziet.

Het traphekje heeft een mooie neutrale witte kleur en past daardoor makkelijk in om het even welk interieur. Het toestel is minimum 75 cm breed en maximum 81 cm breed en is zelfs voorzien van een handige klembevestiging. Het hek is gemaakt uit stevig en duurzaam metaal en kun je makkelijk tussen een deur of een muur bevestigen. Je hoeft zelfs niet eens gaten te boren of vijzen vast te schroeven.

Sommige kopers vinden dat het traphekje helemaal niet zo duurzaam is en bovendien lastig is om te gebruiken. Andere gebruikers spreken dit echter volledig tegen en zijn wel degelijk tevreden met de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€27.99)

 

 

 

 

BabyDan Guard Me Trap en Deurhekje

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor het traphekje van het bekende merk BabyDan. Dit hekje heeft een minimale breedte van ongeveer 64,5 cm maar kun je makkelijk uitbreiden tot een breedte van 89 cm. Het is iets duurder in vergelijking met het vorige product dat we hiervoor besproken hebben maar toch lijken veel kopers zich daar niet meteen aan te storen.

Het traphekje heeft een mooie crème kleur en past vrijwel in om het even welk interieur. Door middel van een handige schroefbevestiging kun je het traphekje op een snelle en makkelijke manier tussen een deur of een muur installeren. Bovendien is dit product volledig PVC vrij en zijn er geen schadelijke stoffen aan te pas gekomen.

We merken dat dit traphekje door heel wat kopers ook echt wordt aangeraden. Dit wil dus zeggen dat ze er duidelijk tevreden over zijn. Verder blijkt het traphekje ook automatisch in te vouwen en dat is best wel handig gebleken volgens sommige klanten.

 

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

Munchkin metaal

 

Met dit metalen traphekje van het bekende merk Munchkin haal je een stevig en duurzaam product in huis. Het traphekje heeft, net zoals het eerste product uit deze lijst, een mooie neutrale witte kleur. Daardoor past het vrijwel in om het even welk interieur.

Het toestel dat gemaakt is uit metaal bevat helemaal geen scherpe randjes of hoeken dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid ervan. Verder heeft dit apparaat een minimale breedte van maar liefst 63,5 cm maar kun je het zonder problemen uitbreiden tot op een breedte van ongeveer 102 cm.

Je zult merken dat je het traphekje op een snelle en makkelijk manier kunt installeren en nadien kunt verwijderen. Je hoeft dus helemaal geen gaten te boren of vijzen vast te schroevven. Een aantal klemmen aan de boven- en onderkant van het apparaat volstaan. En dit kunnen de vele kopers duidelijk waarderen want de meerderheid geeft een overduidelijk positief advies.

 

Koop bij bol.com (€32.95)

 

 

 

 

Safety 1st Wall Fix Extending Metal Gate

 

Met dit Safety 1st traphekje haal je niet alleen een prachtig mooi wit traphekje in huis maar bovendien ook een duurzaam exemplaar. We merken ook aan de positieve reacties dat dit product door de meeste kopers ook echt gewaardeerd wordt. Het toestel is werkelijk ideaal voor mensen die jonge kindjes hebben.

Het traphekje is gemaakt uit zeer duurzame en stevige materialen die zeker en vast tegen een stootje kunnen. Het heeft een minimale breedte van ongeveer 62 cm en een maximale breedte van ruim 102 cm. Je zult dus merken dat je dit traphekje op een snelle en makkelijke manier gewoon tussen een deur of een muur kunt plaatsen.

We merken dat de meeste kopers duidelijk tevreden zijn over de uitstekende kwaliteit van het product en de duurzaamheid ervan. Bovendien wordt dit product door de meeste gebruikers ook heel sterk aangeraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Geuther Easylock metalen

 

Tot slot is er nog het Geuther traphekje waarvoor je kunt kiezen. Het is een stevig hek dat volledig gemaakt is uit duurzaam en degelijk metaal en dus zeker tegen een stootje kan. Houd er wel rekening mee dat je dit traphekje niet meteen tussen de goedkope producten zult hoeven te verwachten. Dit heeft vooral te maken met het hoge prijskaartje ervan.

Het hekje kun je op een makkelijke en snelle manier bevestigen of verwijderen door middel van een klembevestiging. Het heeft een minimum breedte van ongeveer 84 cm maar je kunt het zonder problemen uitbreiden tot op een breedte van 92 cm.

Doordat er momenteel nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies geven over dit product. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status