Beste trechter

Laatste update: 28.05.20

 

Trechters test van 2020

 

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame trechter die je in de keuken kunt gebruiken? Dan willen wij jou graag bijstaan in die zoektocht. Zo hebben we alvast een koopgids opgesteld waarin we een aantal belangrijke factoren verder uitdiepen. Op die manier zou de zoektocht naar de beste trechter net iets vlotter kunnen verlopen. Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde trechters van dit moment en zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Wmf Gourmet. Deze unieke trechter wordt jou vriendelijk aangeboden door het bekende merk WMF en is bijzonder handig te gebruiken. Dankzij de zilveren kleur staat dit product mooi in eender welke keuken. Door te kiezen voor de Geen Merk Keukentool trechter kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een vrolijk design. Kortom, een echte blikvanger in de keuken!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Trechters koopgids

 

Mensen die graag en veel in de keuken bezig zijn, zullen maar al te goed beseffen dat bepaalde keukenapparaten helemaal onmisbaar zijn geworden. De trechter hoort daar zeker en vast bij. Toch is het belangrijk dat je meteen één van de beste trechters uitkiest wanneer je verschillende modellen en aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken. Het is daarom een goede aanbeveling om met een aantal factoren rekening te houden. Denk maar aan het materiaal, de kostprijs en de kenmerken van de trechter.

 

 

Het nut van een degelijke trechter

 

Sommige personen hebben werkelijk een hekel aan alles wat met de keuken te maken heeft. Andere mensen zien de keuken dan weer als hun habitat. Denk maar aan chef koks of hobby koks die dol zijn op het bereiden van gerechten. Het is dan ook logisch dat bepaalde keukenattributen helemaal onmisbaar zijn geworden in de keuken. De trechter is daar zeker één van.

Met een trechter kun jij op een eenvoudige en vooral snelle manier vloeistoffen zoals water of olie van de ene fles naar het andere recipient overgieten. Je zult je nu waarschijnlijk afvragen waarom je daar een trechter voor nodig hebt, maar met een trechter wordt de kans op morsen veel kleiner tot zelfs helemaal onbestaande.

Uiteraard hoeven het niet alleen vloeistoffen te zijn. Denk maar aan zout of peperbolletjes die je van het ene vat naar het andere vat wilt overgieten. Met een trechter kan dit op een eenvoudige manier gebeuren zonder dat je daarbij de halve zoutzak naast het potje giet. Indien je dus besluit om een trechter aan te kopen, zul je merken dat er heel wat keuze is qua kleur, design en materiaal. Dit alles zal natuurlijk ook een bepaald effect hebben op het uiteindelijke prijskaartje.

 

 

Het materiaal en de kenmerken

 

In je zoektocht naar de voor jou ideale trechter zul je een duidelijk onderscheid zien op vlak van materiaal. Zo zijn er heel veel trechters die gemaakt zijn uit edelstaal. Edelstaal is niet alleen bijzonder sterk en stevig maar ook nog eens heel erg duurzaam. Het gaat dus zeker een hele poos mee. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om te opteren voor een trechter die uit RVS gemaakt is. Deze modellen zijn net als de trechters uit edelstaal heel erg stevig en duurzaam. Bovendien zullen deze exemplaren helemaal niet gaan roesten en dat is natuurlijk een bijkomend voordeel.

Wanneer je vaak op reis gaat of binnenkort een leuke kampeertrip voor de boeg hebt, dan kun je eventueel uitkijken naar een trechter uit siliconen. Dit exemplaar kun je namelijk heel gemakkelijk opvouwen en dus eenvoudig opbergen. Doordat je een siliconen trechter kunt opvouwen, is dit exemplaar ook handig overal mee naartoe te nemen. Naast de verschillende soorten materialen zul je ook rekening hoeven te houden met de kenmerken en de mogelijkheden van de trechters.

Zo zul je heel wat modellen zien die in verschillende kleurtjes aanwezig zijn. Zeker tussen de siliconen trechters kun je een regenboog aan kleuren waarnemen. Ook qua grootte is er een enorm verschil. Er zijn grote modellen en kleinere modellen. Er zijn ook trechters met een grote vulopening en anderen met een iets kleinere vulopening. Alles is hierbij afhankelijk van het doel en je verwachtingen. Kijk ook zeker naar een model dat in de vaatwasmachine mag indien je een hekel hebt aan afwassen. En ook een ophanghaakje kan bijzonder handig zijn.

 

 

Het kostenplaatje

 

Zoals reeds min of meer aangehaald werd, zul je verschillende modellen trechters tegenkomen in je zoektocht naar het voor jou ideale model. Het is daarbij dus zeker niet onlogisch dat je ook een onderscheid zult opmerken in wat betreft het prijskaartje ervan. We kunnen jou daarom aanraden om eerst en vooral voor jezelf te kijken welk bedrag je er maximaal kunt en vooral wilt aan spenderen. En ben je van plan om het product zeer regelmatig te gebruiken of toch eerder zo nu en dan eens. Is het de bedoeling om het product mee te nemen wanneer je op reis gaat? In zo een geval is een siliconen trechter zeker een aanrader en deze behoort tot de goedkope trechters.

Je kunt vaak al een degelijke trechter aankopen van 6 euro maar je hebt uiteraard ook modellen die 14 euro kosten of iets meer. Dit heeft ook te maken met het materiaal, de afmetingen en uiteraard de mogelijkheden die de trechter in kwestie te bieden heeft. Wij kunnen jou ook echt aanraden om eens een kijkje te nemen tussen de vele reacties die door klanten werden geplaatst. Deze gebruikservaring kan misschien een extra hulpmiddeltje zijn voor jou. En wie weet kom je zo wel de ideale trechter aanbieding tegen die volledig aan jouw wensen voldoet.

 

 

Trechter Reviews – Top 5

 

 

Als je olie, water of zoutkorrels in een kom moet overgieten dan is het altijd handig om een trechter in huis te hebben. Als je dit nog niet hebt dan is het altijd mooi meegenomen om zo een keukentoestel aan te schaffen. Daarom hebben wij een aantal topproducten bestudeerd zodat jij een goede keuze kunt maken en kunt kiezen voor de beste trechter.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Wmf Gourmet

 

Met deze praktische trechter van het merk WMF hoef jij voortaan geen schrik meer te hebben als je olie, zout of andere dingen wilt overgieten.

De trechter is gemaakt uit edelstaal en heeft een zilveren kleur. Daardoor ziet het er niet alleen stijlvol uit maar past het ook nog eens gemakkelijk in elk interieur. Bovendien is het product voorzien van een deksel en kun je het gemakkelijk in de vaatwasser stoppen. Ideaal voor mensen die een hekel hebben aan afwassen.

Uit een enkele review blijkt dat de gebruiker vindt dat het om een product van matige kwaliteit gaat. Toch zijn de meeste kopers wel overtuigd van deze trechter omwille van de goede kwaliteit en het fraaie design. De grote vulopening is bovendien ook uitermate geschikt voor het overgieten van heerlijke jam.

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken uit de verschillende trechters. En dat heeft vooral te maken met het feit dat er tegenwoordig een ruim assortiment bestaat die zorgt voor heel wat keuzestress. Deze trechter wordt jou aanbevolen van het bekende, en misschien wel het beste merk WMF.

Voordelen
Materiaal:

het gaat hier om een bijzonder degelijke en duurzame trechter die volledig vervaardigd is uit stevig edelstaal. Vandaar ook de prachtige zilverachtige kleur.

Onderhoud:

je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van deze trechter aangezien je het product na gebruik gewoon in de vaatwasmachine kunt stoppen.

Deksel:

de trechter wordt geleverd in combinatie met een bijpassend deksel en is daardoor bijzonder handig.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele koper blijkt niet helemaal overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit.

Koop bij bol.com (€11.45)

 

 

 

 

Geen Merk Keukentool

 

Als jij op zoek bent naar goedkope trechters dan kun je natuurlijk altijd eens een kijkje nemen tussen de opvouwbare siliconen trechters. Dit product is beschikbaar in verschillende kleuren waardoor je het kleur kunt kiezen dat het beste in jouw interieur past.

Het compacte formaat zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt meenemen als je onderweg bent met de auto. Met deze trechter kun je namelijk heel gemakkelijk bijvoorbeeld ruitenwisservloeistof gaan bijvullen. De siliconen trechter is heel gemakkelijk te reinigen en kun je gemakkelijk opbergen doordat het inklapbaar is.

We kunnen duidelijk zien dat werkelijk alle kopers heel tevreden zijn over dit product. Het is niet alleen heel handig in gebruik maar getuigt ook nog eens van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit in combinatie met het fraaie design doet ons vermoeden dat het hier wel eens om een trechter aanbieding zou kunnen gaan.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor dit unieke product “Geen Merk Keukentool”. Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke trechter en op zoek bent naar het product met de laagste prijs, dan is dit een aanrader. Laten we alvast even op zoek gaan naar de populairste kenmerken ervan.

Voordelen
Comfort:

het is mogelijk om dit type trechter makkelijk en snel op te vouwen. Dit maakt de trechter geschikt om eventueel mee te nemen als je gaat kamperen. En maakt het ook makkelijker om het product ergens op te bergen in een lade.

Materiaal:

het is een vrij stevige trechter die vervaardigd is uit duurzaam siliconen.

Onderhoud:

de trechter leent zich ertoe makkelijk schoon te maken en dat is een pluspunt. Zo kun je het product ook gewoon in de vaatwasmachine plaatsen.

Design:

de trechter heeft een opvallende vrolijke groene kleur maar is ook nog in tal van andere kleurtjes te bekomen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele koper blijkt jammer genoeg helemaal niet overtuigd te zijn van de geleverde kwaliteit.

Koop bij bol.com (€14.95)

 

 

 

 

Weis Rvs Grijs

 

Dankzij de compacte trechter van Weis zul je vanaf nu helemaal niet meer morsen in de keuken. Je kunt voortaan alles zonder problemen en heel nauwkeurig gaan overgieten.

Het product is gemaakt van roestvrij staal en daardoor is het dus geschikt voor bijna alle soorten vloeistof. Het beschikt bovendien over een ophanghaakje waardoor je de trechter gemakkelijk kunt weghangen. De grijze kleur maakt het geschikt voor alle interieur types.

Voor de meeste gebruikers is het een handig product dat er ook nog eens heel goed uitziet. Doordat het op elke flessenhals past geven zij dan ook een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Het is dus zeker waard om het product eens uit te testen en houd ons zeker op de hoogte van je bevindingen.

Door te kiezen voor de trechter van Weis kies je niet alleen voor degelijkheid en kwaliteit maar tegelijk ook voor een compact design. Daardoor is de trechter niet alleen handig om overal mee naartoe te nemen maar wordt het ook makkelijker om deze na gebruik op te bergen. Het is een goed idee om eens even op zoek te gaan naar de mogelijkheden van dit product.

Voordelen
Onderhoud:

je zult meteen kunnen vaststellen dat de trechter bijzonder makkelijk en snel schoon te maken is. Zo kun je het product gewoon in de vaatwasmachine plaatsen.

Materiaal:

het is een duurzame trechter die vervaardigd is uit kwalitatief en degelijk roestvrij staal. Dit maakt de trechter dus geschikt om te gebruiken in combinatie met tal van verschillende soorten vloeistoffen.

Ophanghaakje:

dankzij het ophanghaakje is het mogelijk om de trechter, eventueel ter hoogte van het aanrecht op te hangen. Zo heb je die altijd bij de hand.

Nadelen
Te klein:

we merken dat een enkele koper de trechter toch liever wat groter had gehad.

Onhandig in gebruik:

een kleine minderheid van de klanten vindt de trechter toch niet zo handig om te gebruiken.

Koop bij bol.com (€15.31)

 

 

 

 

Kitchen Craft Het Borstelhuis

 

Ben je op zoek naar een trechter met een compact formaat dan ben je bij dit product van Kitchen Craft zeker en vast aan het goede adres.

Het product is gemaakt uit RVS en heeft een zilvergrijze kleur. Door het compacte formaat is de trechter dan weer ideaal voor het vullen van zoutvaatjes of pepervaatjes. Ook olie en azijn kunnen gemakkelijk gevuld worden met dit product. Doordat het product vaatwasserbestendig is, is het ook gemakkelijk te reinigen.

Bij dit product zijn tot hiertoe slechts twee beoordelingen geschreven waaruit blijkt dat de kopers echt heel tevreden zijn hierover. Voor hen is dit echt een topproduct van goede kwaliteit dat ook nog eens heel gemakkelijk te gebruiken is. Als jij er ook zo benieuwd naar bent dan moet je het zeker en vast eens uitproberen.

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor deze unieke en makkelijk te onderhouden trechter van Kitchen Craft. Of deze trechter ook van een uniek en betaalbaar prijskaartje voorzien is, valt nog even af te wachten. Bekijk hieronder alvast even het overzichtje van de positieve en eventueel negatieve kenmerken van het product.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij compacte trechter die je makkelijk kunt verplaatsen en opbergen.

Onderhoud:

je hoeft je werkelijk geen zorgen te maken over het onderhouden van dit product aangezien je de trechter na gebruik gewoon door de vaatwasmachine kunt laten schoonmaken.

Materiaal:

het is een duurzame trechter die vervaardigd is uit stevig roestvrij staal.

Nadelen
Design:

het is mogelijk dat het design misschien niet bij iedereen meteen in de smaak valt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kilner Rvs

 

Als jij in het bezit bent van de typische Kilner potjes dan is deze Kilner trechter ook echt iets voor jou. Dankzij de iets bredere nekopening sluit deze trechter namelijk zonder problemen aan op deze potjes.

De trechter is gemaakt uit RVS en is voorzien van een spiegelafwerking waardoor het er meteen heel stijlvol uitziet. Het product is bovendien ook heel eenvoudig schoon te maken aangezien je het zomaar in de vaatwasser kunt stoppen.

We merken dat de meningen omtrent dit product toch eerder verdeeld zijn. Uiteraard hoeft dit niet meteen te betekenen dat het om een slecht product gaat. Negatieve beoordelingen kunnen er namelijk voor zorgen dat een product enkel en alleen maar beter wordt. Sommige kopers zijn bijvoorbeeld echt wel overtuigd van de goede kwaliteit in combinatie met het fraaie design.

Het rijtje wordt vervolgens afgesloten met de Kilner trechter. Misschien heb je al wel eens gehoord van de Kilner potjes of heb je ze zelf ook thuis staan. In dat geval is het aangenaam en leuk om de bijbehorende Kilner trechter in huis te halen.

Voordelen
Materiaal:

het is een duurzame trechter die vervaardigd is uit degelijk en makkelijk te onderhouden roestvrij staal.

Onderhoud:

na gebruik is het mogelijk om deze trechter gewoon in de vaatwasmachine te stoppen. Dat bespaart je niet alleen een lastig klusje maar ook heel wat tijd.

Brede nekopening:

de brede nekopening van dit type trechter maakt het ideaal om op de bijbehorende Kilner potjes te plaatsen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we merken dat een kleine minderheid van de klanten niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status