5 Beste tuinlaarzen Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste tuinlaarzen (Reviews) van 2020

 

Misschien werk je wel als professionele tuinier of ben je tewerkgesteld in de landbouwsector? Of geniet je ervan om dagelijks in de tuin te werken. Kies dan voor een paar degelijke tuinlaarzen. Vandaag de dag bestaan er heel wat verschillende exemplaren voor zowel dames als heren. Om er zeker van te zijn dat je met een topproduct naar huis gaat, kun je de 5 optiemogelijkheden hieronder alvast even bekijken. Probeer hierbij ook rekening te houden met de online reviews en het advies van de klanten. Zo kun jij de voor jou beste tuinlaars er makkelijk uitkiezen.

 

 

1. Muck Boot Derwent II Tuinlaarzen Bruin Maat 47

 

Het zijn misschien niet meteen de meest goedkope tuinlaarzen maar toch loont het de moeite om dit product alvast even te bekijken. Deze tuinlaarzen worden jou aangeboden door het bekende merk Muck Boot dat garant staat voor kwaliteit en degelijkheid. De laarzen hebben een pasvorm 47 maar kun je ook nog in tal van andere schoenmaten bekomen.

Werk je regelmatig in de tuin, ga je vaak wandelen in het bos of zit je in de landbouwsector? Dan kunnen deze laarzen die voorzien zijn van een extra versteviging ter hoogte van de neus en hiel, alvast een goede aanbeveling zijn. De rubberen zool in combinatie met het grove patroon zorgen voor een uitstekende grip en stabiliteit. De laarzen zijn afgewerkt met een comfortabele PK Mesh voering en zijn daarnaast ook nog eens waterdicht.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan kunnen we tot op heden alleen maar positieve reacties waarnemen. Zo hebben de klanten het product unaniem beantwoord met een maximumscore van maar liefst 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

2. Gevavi kinderlaars blauw maat 22 100% PVC en waterbestendig

 

Heb je al gemerkt dat je kindjes graag meehelpen in de tuin? Dan zijn degelijke kinderlaarsjes alvast geen overbodige luxe. Dit unieke paar tuinlaarzen, speciaal ontworpen voor kinderen, wordt jou aangeboden door het merk Gevavi. De laarsjes zijn te bestellen in maar liefst 6 verschillende schoenmaten.

Je zult merken dat de laarzen makkelijk aan- en weer uit te trekken zijn en volledig uit PVC vervaardigd zijn. Dit maakt de laarzen uitermate geschikt om mee in de tuin of het bos te lopen. De laarzen zorgen niet alleen voor een uitstekende grip maar zijn daarnaast ook helemaal waterbestendig. Je zult merken dat de binnenkant van de laarsjes bijzonder comfortabel aanvoelt.

Tot op heden hebben er nog maar enkele klanten een reactie geplaatst bij dit product. Toch hoef je niet te panikeren want de klanten hebben unaniem de maximumscore van maar liefst 5 sterren gegeven. Daardoor durven wij vermoeden dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan.

 

Koop bij bol.com (€17.7)

 

 

 

 

3. Regenlaars Dunlop Rapido groen maat 29 allrounder tuinlaars

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijk paar tuinlaarzen? Dan kun je alvast dit product van Dunlop even grondig onder de loep nemen. De lage prijs doet vermoeden dat het hier wel eens om een tuinlaars aanbieding zou kunnen gaan. Bovendien maken de laarzen deel uit van de Dunlop Rapido serie, een merk dat bekend staat omwille van de kwaliteit en degelijkheid.

Het zijn degelijke laarzen die speciaal ontworpen zijn voor dames en heren die vaak in de tuin werken. Je zult merken dat de laarzen bijzonder comfortabel aanvoelen en ook makkelijk aan- en uit te trekken zijn. Dat heeft vooral te maken met de gebruikte materiaalsoorten. Zo heeft men voor de binnenlaag vooral gebruik gemaakt van duurzaam PVC terwijl de zool uit kunststof bestaat en de voering uit textiel.

De tuinlaarzen zijn niet alleen waterbestendig maar bieden daarnaast ook een uitstekende grip en stabiliteit aan. Het zal dan ook niet verwonderen dat de klanten voornamelijk positief reageren. Tot op heden hebben we geen negatieve reacties kunnen spotten.

 

Koop bij bol.com (€18.95)

 

 

 

 

4. Sixton Peak Tuinlaarzen Bruin air S3 Normering Dual insulation inlegzool

 

Indien het toch allemaal net een tikkeltje meer mag zijn dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor dit paar duurzame tuinlaarzen van Sixton. Als we afgaan op de online reacties die door klanten bij het product worden geplaatst, dan stellen we vast dat dit mogelijks een topproduct is. De laarzen maken deel uit van de Sixton Rigger serie en bieden kwaliteit op verschillende gebieden zoals de pasvorm, het design en het comfort.

Het grootste gedeelte van de laarzen is vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig leer. De buitenlaag is vooral gemaakt met behulp van Nubuck en voor de zool werd beroep gedaan op rubber. Daardoor geniet je een optimale grip en stabiliteit. Het zijn degelijke laarzen die behoren tot de S3 Normering en bijzonder veilig zijn om in de tuin, de landbouwsector of het bos te gebruiken. De laarzen blijken bovendien ook waterafstotend te zijn.

Het product krijgt dan ook heel wat positieve reacties van klanten en wordt meermaals aanbevolen. Echter is er ook één enkele koper die van mening is dat het product niet geschikt is voor kinderen. Echter wordt in de beschrijving duidelijk aangegeven dat de tuinlaarzen voor volwassenen mannen werden gecreëerd.

 

Koop bij bol.com (€116.95)

 

 

 

 

5. Bekina laars, stalen neus en stalen zool S5

 

Tot slot kunnen we het rijtje van 5 topproducten afsluiten met deze unieke tuinlaarzen van Bekina. Deze laarzen zijn niet alleen voorzien van een extra beveiliging ter hoogte van de neus maar zijn ook afgewerkt met een stalen zool. Daardoor behoren deze laarzen tot de S5 Normering en zijn ze geschikt om ook als veiligheidslaarzen te gebruiken in bepaalde sectoren. Denk maar aan de landbouwsector.

De laarzen kun je bekomen in maar liefst 3 verschillende schoenmaten en zijn vooral gericht op volwassenen. Doordat de laarzen bestand zijn tegen enige vorm van mogelijke dierlijke fecaliën zijn ze uitermate geschikt om in agrarische sectoren te gebruiken. De voering van de laarzen bestaat uit nylon terwijl de buitenlaag hoofdzakelijk uit duurzaam PU bestaat.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er tot op heden nog geen online beoordelingen bij het product geplaatst werden. We durven daarom vermoeden dat het hier misschien nog om een vrij recent paar tuinlaarzen gaat. Laat je er in elk geval niet meteen door afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€64.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status