5 Beste Ultrasone reinigers Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Ultrasone reinigers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met behulp van een degelijke ultrasoon reiniger is het mogelijk om voorwerpen zoals brillen, sieraden en beugels hygiënisch te reinigen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om er meteen de beste ultrasoon reiniger uit te halen. Daarom hebben wij voor jou even uitgezocht welke 3 apparaten momenteel het meest verkocht worden. Zo zou je kunnen kiezen voor de krachtige Cleanitex CXD6 ultrasoon reiniger, een professioneel apparaat met een ruim vermogen tot maar liefst 180 Watt. Daarnaast blijkt ook de Fysic FC-22 Grondige ultrasoon reiniger met automatische stop een evenwaardig alternatief én bovendien handig om te verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Ultrasoon reinigers koopgids

 

Eén van de beste ultrasoon reinigers kan best wel een goede aanbeveling zijn wanneer je een bril draagt of heel wat CD’s en DVD’s in huis hebt. Omdat wij willen dat je met een uitstekend toestel naar huis gaat, hebben wij even onderzocht met welke factoren je rekening zou kunnen houden. Zo kun je letten op de voordelen ervan wanneer je de verschillende apparaten gaat vergelijken. Maar je kunt natuurlijk ook aandacht besteden aan het vermogen, de frequentie en het mogelijke prijskaartje ervan. Ga hierbij zeker de aanbiedingen niet uit de weg.

 

 

Waarvoor dient een ultrasoon reiniger

Wanneer je besluit om een ultrasoon reiniger aan te kopen dan is het in eerste instantie wel aan te raden dat je weet waarvoor dit toestel dient. Een ultrasoon reiniger is een apparaat waarmee je bepaalde voorwerpen en objecten gemakkelijk en effectief kunt reinigen. Denk hierbij maar aan CD’s of DVD’s. Maar ook mensen die een bril hoeven te dragen of die een kunstgebit hebben, zijn gebaat met een ultrasoon reiniger.

Dit apparaat maakt gebruikt van een bijzonder effectieve en vooral krachtige reinigingstechniek. Zoals de naam van het toestel het doet vermoeden, wordt er niet alleen gebruik gemaakt van warmte maar ook van ultrasone geluidsgolven. Dit kan meteen verklaren waarom sommige toestellen een hoger vermogen of een hogere frequentie hebben in vergelijking met andere modellen. Je kiest natuurlijk helemaal zelf de kracht en het vermogen van de ultrasoon reiniger.

 

Het toepassingsveld

Er zijn heel wat situaties waarin een ultrasoon reiniger bijzonder effectief kan zijn. Hierboven hebben we reeds een aantal mogelijkheden aangehaald. Zo is een ultrasoon reiniger een goede aanbeveling wanneer je een bril, kunstgebit, CD of DVD wilt schoonmaken. Toch zijn er nog heel wat andere situaties waarin dit toestel handig van pas kan komen.

Zo wordt een ultrasoon reiniger ook vaak gebruikt in de juweliersbranche. Juwelen bestaan vaak uit heel wat kleine moeilijk te bereiken hoeken en kantjes. Met de ultrasoon reiniger kun je deze juwelen snel en effectief schoonmaken. Ook in de medische sector zoals bijvoorbeeld bij tandartsen, is een ultrasoon reiniger toestel bijzonder handig. Het zorgt ervoor dat medische instrumenten in een mum van tijd gereinigd en zelfs ontsmet zijn.

 

Het formaat en het mogelijke prijskaartje

Doordat een ultrasoon reiniger in heel wat situaties gebruikt kan worden, is het niet meer dan normaal dat er heel wat onderscheid is in de toestellen. Wanneer medische instrumenten moeten gereinigd worden dan zal een groot toestel uiteraard raadzaam zijn. Wanneer je het toestel gewoon thuis wilt gebruiken om je CD’s of je brillen schoon te maken dan hoef je uiteraard niet meteen naar de grootste ultrasoon reiniger te zoeken.

Het formaat maar ook het vermogen en de frequentie zal een belangrijke invloed uitoefenen op het prijskaartje. Zo zijn er heel wat goedkope ultrasoon reinigers maar ook heel wat dure toestellen. Door rekening te houden met eventuele promoties kun je natuurlijk altijd een leuke ultrasoon reiniger aanbieding tegenkomen. Bedenk op voorhand welke verwachtingen je hebt en het budget dat je er wilt aan uitgeven.

 

De voordelen van ultrasoon reinigen

We hebben het al even aangehaald dat je met een ultrasoon reiniger bepaalde voorwerpen veel efficiënter en sneller kunt schoonmaken. Toch biedt dit toestel nog heel wat andere voordelen. Zo zul je merken dat de ultrasoon vloeistof met zo een kracht stroomt dat zelfs de moeilijk te bereiken hoeken en kantjes probleemloos kunnen gereinigd worden. Zo kun je probleemloos juwelen of andere voorwerpen gaan schoonmaken.

Bovendien zal een ultrasoon reiniger de voorwerpen of de objecten niet gaan beschadigen. Uiteraard is het hierbij wel belangrijk dat je het toestel op een correcte manier gebruikt. Je kunt bij twijfel er altijd even de gebruiksaanwijzing op nalezen. Tot slot zul je merken dat een ultrasoon reiniger het desbetreffende voorwerp in een mum van tijd gereinigd heeft. Wanneer je zelf je juwelen schoonmaakt dan zul je daar veel langer mee bezig zijn dan wanneer je beroep doet op de ultrasoon reiniger.

 

 

Het vermogen en de frequentie

Sommige ultrasoon reinigers zijn net iets krachtiger in vergelijking met andere toestellen. Dit is ook logisch natuurlijk. Wanneer je het toestel gebruikt om medische instrumenten te reinigen dan kies je beter voor een krachtig en duurzaam apparaat. Het schoonmaken van je bril vereist bijvoorbeeld helemaal niet zoveel vermogen en kracht. De kracht waarmee een voorwerp wordt schoongemaakt die wordt enerzijds bepaald door het vermogen en anderzijds door de frequentie. Eigenlijk komt het erop neer dat een apparaat met een hoog vermogen maar een lage frequentie bijzonder krachtig is.

Tot slot hoef je dan ook nog rekening te houden met het verwarmingsvermogen dat uitgaat van je toestel. Het verwarmingsvermogen heeft vooral te maken met de temperatuur van de vloeistof. Wanneer je een toestel met een hoog verwarmingsvermogen aankoopt, dan zal de vloeistof in het toestel ook bijzonder snel opwarmen. Hoe sneller de vloeistof opwarmt hoe sneller je het apparaat uiteraard kunt gebruiken. De meeste standaard ultrasoon reinigers zijn uitgerust met een opwarmcapaciteit van ongeveer 60 graden Celsius.

 

5 Beste Ultrasone reinigers (Reviews) van 2022

 

Indien je zelf ook een bril draagt of vaak veel sieraden dan is het natuurlijk aan te raden om deze regelmatig te reinigen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat ze langer meegaan en duurzamer zijn. Het reinigen van brillen en sieraden kun je doen met behulp van de beste ultrasoon reiniger. Doordat er tegenwoordig heel wat keuze is, hebben wij voor jou een onderzoek gedaan. We hebben op basis van de reviews en het advies van klanten 5 topproducten weten te selecteren. Bekijk deze eens rustig en wie weet zit er wel een ultrasoon reiniger aanbieding tussen.

 

1. Cleanitex CXD6 6 liter Professionele ultrasoon reiniger met een krachtige reiniging

 

Met de ultrasoon reiniger van Cleanitex kies je niet meteen voor het apparaat met het laagste prijskaartje. Toch lijkt de klant duidelijk tevreden te zijn over de aangeboden kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid wat resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren.

De Cleanitex CXD6 reiniger heeft een totale afmeting van 31,2 x 16,2 x 31,5 cm en is uitgerust met een stevige tank van 30 x 15,2 x 15,3 cm en een tankinhoud van maar liefst 6 liter. Het werkvolume ligt echter iets lager en wordt geschat op 5,1 liter. Houd er wel rekening mee dat de effectieve reinigingshoogte maximaal 13 cm bedraagt en dat grotere voorwerpen dus niet in de korf zullen passen.

De reiniger wordt verder aangevuld met een behoorlijk hoog ultrasoon vermogen van maximaal 180 Watt verdeeld over 3 verschillende transducers en een hoge reinigingsfrequentie van maximaal 40 kHz. Qua verwarming kan het vermogen zelfs pieken op 300 Watt over een bereik van 0-80°C.

Voordelen
Verpakkingsinhoud:

de ultrasoon reiniger wordt geleverd inclusief een korf en een deksel, beide vervaardigd uit duurzaam RVS.

Handig in gebruik:

het apparaat biedt niet alleen een aan- en uitschakelaar aan maar ook een indicatielampje, een automatische uitschakelingsfunctie en een veiligheid bij het uitschakelen.

Reservoir:

de reiniger beschikt over een 6 liter ruime tankinhoud met een maximaal werkvolume van 5,1 liter én een schoonmaaktank van 2 liter.

Vermogen:

je bent verzekerd van een ruim ultrasoon vermogen van maximaal 180 Watt aangevuld met een verwarmingsvermogen van 300 Watt.

Nadelen
Continustand:

besef dat dit apparaat geen continustand aanbiedt.

Niet budgetvriendelijk:

het mag dan misschien wel de beste ultrasoonreiniger zijn, jammer genoeg is hij iets duurder in de aankoop.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Fysic FC-22 Grondige ultrasoon reiniger met automatische stop

 

Ben je niet alleen op zoek naar een degelijke ultrasoon reiniger maar tegelijk ook naar eentje die betaalbaar is van prijs? Dan zou je met dit product misschien wel eens een schot in de roos kunnen hebben. Deze unieke ultrasoon reiniger wordt jou aangeboden door Fysic en is afgewerkt in een witte met grijze kleur.

De ultrasoon reiniger wordt gekenmerkt door een totale afmeting van 12,6 x 12 x 20 cm en is daardoor vrij compact. Dit maakt het handig om de ultrasoon reiniger op te bergen en/ of overal mee naartoe te nemen. De verpakking telt bovendien niet alleen een krachtige ultrasone reiniger maar tevens ook een uitneembaar en makkelijk te onderhouden mandje en transparante deksel. Alles wordt duidelijk uitgelegd in de informatieve meertalige handleiding.

Het waterreservoir heeft een totale inhoud van maar liefst 500 ml en je kunt beroep doen op het indicatielampje om de watercapaciteit te controleren. Dankzij de aan- en uitschakelaar in combinatie met de automatisch uitschakelen functie, kies je voor een topproduct. De meeste kopers zijn het daar duidelijk mee eens, alhoewel één klant het product net iets te kwetsbaar vindt.

Met deze unieke ultrasone reiniger, jou aanbevolen en geleverd door Fysic, kies je niet alleen voor kwaliteit en design maar ook voor gebruiksvriendelijkheid. De ultrasoon reiniger is vrij compact en licht van gewicht. Ideaal indien je het apparaat na gebruik ergens wilt opbergen of wanneer je het wilt verplaatsen.

Voordelen
Formaat:

deze ultrasoon reiniger wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van maar liefst 12,6 x 12 x 20 cm.

Mandje:

de ultrasoon reiniger wordt geleverd inclusief een stevig mandje dat je bovendien ook makkelijk kunt verwijderen. Dit maakt het onderheid dan weer een pak aangenamer.

Handleiding:

bij de aankoop van het product wordt een duidelijke en informatie handleiding meegeleverd die in meerdere talen is opgesteld.

Handig in gebruik:

verder geniet je een ruim waterreservoir van wel 500 ml en de mogelijkheid om de watercapaciteit in de gaten te houden dankzij het indicatielampje. Er is ook een aan- en uitschakelaar voorzien net zoals de mogelijkheid tot automatisch uitschakelen.

Nadelen
Kwetsbaar:

volgens één koper zijn bepaalde onderdelen aan het toestel toch wel behoorlijk kwetsbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Cleanitex CXH06 – 0,6 liter / Professionele ultrasoon reiniger met een krachtige reiniging

 

Met de Cleanitex CXH06 ben je alvast voorzien van een degelijke standaard ultrasoon reiniger die – wegens het gebrek aan verwarming – uitermate geschikt is om brillen, horloges en/ of andere kleine voorwerpen probleemloos te gaan reinigen. Het apparaat wordt daarbij aangevuld met een maximaal ultrasoonvermogen van zo’n 35 watt en garandeert een aan/ uitschakelaar alsook een automatische uitschakelingsfunctie.

De ultrasoon reiniger van Cleanitex kent een uitwendige afmeting van 20 x 14 x 13,8 cm wat overeenkomt met een maximale interne afmeting van 15,5 x 9,8 x 5,2 én een korfafmeting van 14,5 x 8,5 x 5 cm. Dit alles resulteert in een netto inhoud van 0,6 liter of 600 ml. Ben je echter op zoek naar een grotere ultrasoon reiniger van 10 liter dan kun je binnen dit merk eveneens voor een dergelijk apparaat opteren.

Een blik op de online reviews toont alvast heel wat tevreden klanten en bijgevolg positieve online reviews aan wat meteen de mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren lijkt te verklaren.

Voordelen:
Verpakkingsinhoud:

de Cleanitex CXH06 wordt jou aangeboden inclusief een kunststof korf én een bijbehorende sieraden- dan wel horlogehouder.

Toepassingsveld:

het apparaat is geschikt om kleine voorwerpen te reinigen gaande van sieraden en brillen tot gebitsbeschermers, een kunstgebit of retainers.

Vermogen:

eenmaal correct aangesloten, kan deze ultrasoon reiniger met gemak een ruim vermogen tot 35 watt bereiken.

Nadelen:
Niet gebruiksvriendelijk:

experts raden echter wel aan om tussen elke reiniging, het apparaat een adempauze te geven van zo’n 15 minuten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Codyson CD 4800 ultrasoonreiniger – Ultrasone reiniger – 1,3L – Dentools

 

De Codyson CD 4800 ultrasoon reiniger kent een totale afmeting van 23 x 18 x 16 cm wat resulteert in een korfafmeting van 15,5 x 12,5 x 5,8 cm en een effectieve reinigingshoogte van maximaal 5,5 cm. Dit maakt hem niet alleen geschikt om sieraden en brillen te reinigen maar tevens ook in staat om gebitsbeschermers, een kunstgebit, retainers en messing patroonhulzen aan een grondige schoonmaak te onderwerpen. Alles wat niet boven de korf uitkomt, kan in principe door de ultrasone reiniger worden gereinigd.

De reiniger – overigens vervaardigd uit duurzaam ABS materiaal – kan daarbij op het stroomnet worden aangesloten rekening houdend met een invoerspanning van 220 tot 240 Volt wat resulteert in een ultrasoon vermogen van 70 watt. Dit alles wordt verder aangevuld met een reservoir van 1,3 liter, een vastgestelde temperatuur op 65ºC én de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende timerwaarden gaande van 90S tot maximaal 180S. Bovendien functioneert deze reiniger op puur kraantjeswater en is het gebruik van chemicaliën bijgevolg verre van nodig.

Hoewel de beschrijving anders doet vermoeden, zou deze ultrasone reiniger volgens 1 koper niet verwarmen. Andere klanten zijn dan weer wel overtuigd van de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding en belonen dit apparaat meteen mooie gemiddelde eindscore van 4,7 sterren.

Voordelen:
Verpakkingsinhoud:

de ultrasone reiniger wordt geleverd inclusief een instructieve handleiding, een deksel van ABS plastic en een mandje van ABS plastic.

Korf:

de korf kent een totale afmeting van 15,5 x 12,5 x 5,8 cm wat resulteert in een effectieve reinigingshoogte van maximaal 5,5 cm.

Vermogen:

bij correct gebruik, kan deze ultrasone reiniger een ruim vermogen tot 70 watt garanderen.

Nadelen:
Niet gebruiksvriendelijk:

volgens één koper zou de Codyson CD 4800 ultrasone reiniger niet verwarmen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Ultrasoon reiniger 22 Liter – 22L (Ultrasoonbad – Reinigingsbad – Ultrasone Reinigingsmachine)

 

We sluiten het rijtje af met de ultrasone reiniger van Mountain Wolf die meteen in het oog springt vanwege zijn ruime netto inhoud van maar liefst 22 liter. Dit maakt hem – in vergelijking met bijvoorbeeld de vorige 2 producten – net iets geschikter om ook grotere objecten probleemloos te gaan reinigen. Hij wordt bij aankoop vergezeld van een bijpassend uitneembaar mandje en een informatieve handleiding.

De ultrasoon reiniger kan – net zoals de meeste andere reinigers – eenvoudig op het stroomnet worden aangesloten weliswaar rekening houdend met een invoerspanning van 230 Volt. Eenmaal ingeschakeld, weet hij een ruim vermogen tot 1080 watt te garanderen aangevuld met verschillende timerstanden, een aan/uitschakelaar, een veiligheidsfunctie uitschakelen en een automatische uitschakelingsfunctie. 

Hoewel zijn prijskaartje duidelijk een pak hoger ligt dan het gemiddelde en niet elke koper overtuigd is van de aangeboden kwaliteit, lijken de meesten dat dan weer wel wat alsnog een mooie eindscore van 4,6 op 5 sterren oplevert.

Voordelen:
Cavitatie:

deze ultrasone reiniger steunt op het principe van het cavitatie-effect waarbij - door onder meer ultrasone schokgolven - microscopisch kleine dampbellen kunnen worden gevormd. Dit garandeert een nauwkeurige én volledige reiniging van het voorwerp in kwestie.

Inhoud:

het apparaat garandeert een ruime inhoud van 22 liter maar blijkt nog in tal van andere formaten beschikbaar.

Vermogen:

eenmaal correct aangesloten, kan deze ultrasone reiniger zonder problemen een ruim vermogen tot 1080 watt garanderen verdeeld over verschillende timerstanden en waarden.

Nadelen:
Prijskaartje:

houd er rekening mee dat de prijs hier toch wel wat boven het gemiddelde uitsteekt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Codyson CD4820 ultrasoonreiniger ultrasone reiniger

 

Met deze ultrasoon reiniger van het bekende merk Codyson haal je volgens de verschillende kopers echt wel een topproduct in huis. Het heeft misschien niet meteen de laagste prijs maar daar lijken de gebruikers zich helemaal niet aan te ergeren.

Het is een bijzonder krachtig apparaat dat over een totaal vermogen van maar liefst 170 Watt beschikt. Daarvan is er ongeveer 70 Watt aan ultrasoon vermogen en 100 Watt aan verwarmingsvermogen aanwezig. Het is een degelijk toestel waarbij je de verwarming kunt aan- en uitschakelen. Verder is er ook een krachtige transducer voorzien net zoals er ook een degelijke digitale timer functie aanwezig is.

De behuizing van het toestel en ook het deksel bestaat uit ABS kunststof. Het mandje aan de binnenkant van de ultrasoon reiniger is dan weer gemaakt uit kunststof. Het toestel heeft een totale capaciteit van ruim 2,6 liter. We merken dan ook dat de kopers echt helemaal overtuigd zijn van dit apparaat en het ook laten blijken.

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende soorten ultrasoon reiniger toestellen op de markt. Daardoor is het niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken. Alvorens je besluit om dit apparaat van het gewaardeerde en enorm bekende merk Codyson aan te kopen, kun je alvast even naar de voor- en nadelen ervan kijken.

Voordelen
Volume:

deze ultrasoon reiniger is voorzien van een groot volume van wel 2,6 liter waarvan het praktische volume ongeveer 2,2 liter bedraagt.

Vermogen:

het toestel bestaat uit een verwarmingsvermogen van wel 100 Watt en een ultrasoon vermogen van 70 Watt. Dit brengt het totaal op een maximaal vermogen van maar liefst 170 Watt.

Handig in gebruik:

het toestel is uitgerust met verschillende opties en mogelijkheden. Zo is er niet alleen een krachtige transducer aanwezig maar beschikt het toestel ook over een digitale timer. Deze kun je zelf instellen en regelen.

Nadelen
Geen Degas en Sweep functie:

de kopers geven momenteel alleen maar positieve reacties over het toestel. Toch is het belangrijk om te beseffen dat de ultrasoon reiniger niet beschikt over een Degas functie en een Sweep functie.

 

 

Caso UltraSonicClean Ultrasone reiniger 50 Watt automatische uitschakeling

 

In tegenstelling tot het vorige product, zul je voor deze ultrasoon reiniger van Caso best wel wat meer budget hoeven te voorzien. Echter is het een bijzonder krachtig apparaat dat moeiteloos een maximaal vermogen kan bereiken van wel 50 Watt. Een echte aanrader om niet alleen sieraden maar tevens ook brillen en scheerapparaten aan een grondige reinigingsbeurt te onderwerpen.

Deze ultrasoon reiniger met een totale afmeting van 21 x 13,5 x 13,5 cm is vervaardigd uit een combinatie van enerzijds kunststof en anderzijds staal. Het toestel is bijgevolg stevig en kan dan ook best wel tegen een stootje. Het waterreservoir heeft een totale inhoud van maar liefst 0,6 liter en snel bij te vullen. Verder geniet je de mogelijkheid van een indicatielampje en een automatische uitschakelingsfunctie en kun je gebruik maken van een praktische aan- en uitschakelaar.

Ondanks de enorme kracht zul je merken dat deze ultrasoon reiniger behoorlijk stil te werk gaat en ook dat is een meerwaarde. Een blik op de online reviews toont vooral heel wat positieve online reacties aan. Echter vindt één koper het toch wel jammer dat de ultrasoon reiniger niet van een timer functie voorzien is.

Mag het allemaal toch net een tikkeltje meer zijn dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor dit unieke apparaat van Caso. Deze ultrasoon reiniger behoort tot de krachtige en duurzame apparaten. De moeite waard dus om de voor- en nadelen ervan eens even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Vermogen:

deze unieke ultrasoon reiniger beschikt over een bijzonder krachtig totaal vermogen van maar liefst 50 Watt.

Formaat:

met een totaal formaat van wel 21 x 13,5 x 13,5 cm is deze ultrasoon reiniger vrij compact en makkelijk hanteerbaar.

Materiaal:

bij de productie van deze ultrasoon reiniger heeft men vooral gebruik gemaakt van de positieve eigenschappen van enerzijds staal en anderzijds kunststof.

Handig in gebruik:

je geniet een 600 ml groot waterreservoir in combinatie met een indicatielampje, een automatische uitschakelingsfunctie en de aanwezigheid van een aan- en uitschakelaar.

Nadelen
Prijskaartje:

het is mogelijk dat de prijs door sommige klanten als een minpuntje zal worden beschouwd.

 

 

AEG Ultrasoonreiniger USR 5659 50 W wit

 

AEG behoort zeker tot de betere merken volgens heel wat gebruikers als het gaat om elektronische toestellen. Deze ultrasoon reiniger is bovendien ook helemaal niet zo duur in vergelijking met het vorige product.

De AEG ultrasoon reiniger is werkelijk helemaal ideaal voor het reinigen van horloges, sieraden en zelfs een bril of een kunstgebit. Er is een display voorzien waarop je alles heel nauwkeurig kunt aflezen. Dit apparaat heeft een volume van 600 ml en beschikt over een vermogen van 50 watt.

We merken dat de kopers helemaal tevreden zijn over deze ultrasoon reiniger. De meesten geen een positief advies over de goede kwaliteit van het toestel en de duurzaamheid. Verder vinden andere gebruikers het ook een zeer voordelige koop.

Volgens heel wat kopers zul je met deze ultrasoon reiniger een degelijk apparaat in huis halen. Dit toestel is afkomstig van het bekende, en misschien voor sommigen het beste merk AEG. Toch is het altijd een goed idee om op voorhand even de voor- en nadelen van het toestel wat grondiger te bekijken. Op die manier weet je op deze ultrasoon reiniger iets voor jou is.

Voordelen
Gebruiksgemak:

deze ultrasoon reiniger werkt helemaal elektronisch en is daardoor niet alleen snel maar ook behoorlijk efficiënt.

Vermogen en volume:

het toestel is uitgerust met een krachtig vermogen van wel 50 watt en een inhoud van ongeveer 600 ml.

Scherm:

deze ultrasoon reiniger is voorzien van een handige display die heel nauwkeurig af te lezen is.

Nadelen
Budget:

het is niet meteen één van de meeste goedkope ultrasoon reinigers. De vraagprijs zou dan ook voor sommigen wel eens als een struikelblok kunnen worden beschouwd.

 

 

Grundig UC 5020 Ultrasone reiniger

 

Wanneer je op zoek gaat naar een ultrasone reiniger en je liefst niet teveel budget wilt spenderen hieraan, dan kunnen wij jou dit product van Grundig zeker en vast aanraden. De lage prijs doet vermoeden dat het hier zelfs eens om een ultrasone reiniger aanbieding zou kunnen gaan.

Dit apparaat heeft een vermogen van 50 watt en een inhoud van 550 ml. Er zijn 3 verschillende standen mogelijk en je kunt er je brillen, sieraden en nog zoveel meer mee reinigen. Zelfs het vuil op de meest onbereikbare plekjes, zijn voor dit toestel helemaal geen probleem.

De reacties leren ons dat de meningen bij deze ultrasone reiniger eerder verdeeld zijn. En dat is uiteraard helemaal geen probleem want op die manier wordt er ruimte gemaakt tot verbetering. Voor sommigen is dit echt een topproduct terwijl er voor andere gebruikers toch nog een aantal minpuntjes aan te ontdekken zijn.

Ook met dit toestel van Grundig kun je op een snelle en efficiënte manier voorwerpen zoals een leesbril of sieraden probleemloos reinigen. Je zult het bovendien ook tussen de goedkope ultrasoon reinigers kunnen spotten. Daardoor zou dit toestel wel eens tot de populairste apparaten uit deze lijst kunnen behoren.

Voordelen
Budget:

ook hier zul je vrijwel meteen versteld staan van het mooie prijskaartje van deze ultrasoon reiniger.

Vermogen:

net zoals het voorgaande apparaat beschikt ook deze ultrasoon reiniger over een ruim en krachtig vermogen van maar liefst 50 watt. Hierbij kun je kiezen uit meerdere snelheidsstanden.

Nadelen
Inhoud:

een kleine minderheid van de kopers is van mening dat deze ultrasoon reiniger best wel een grotere inhoud mocht hebben.

Kwetsbaar:

enkele gebruikers vinden dat bepaalde onderdelen aan het toestel vrij kwetsbaar zijn en dus over een mindere kwaliteit beschikken.

 

 

Caso UltraSonicClean Schoonmaakapparaat

 

Deze ultrasone reiniger zul je niet meteen tussen de goedkope exemplaren hoeven te zoeken. Toch is het belangrijkste dat het apparaat doet wat ervan verwacht wordt.

Dit apparaat van Caso heeft een vermogen van maar liefst 50 watt en behoort dus tot de sterke ultrasone reinigers. Je kunt er heel wat voorwerpen zoals CD’s, DVD’s, brillen en sieraden mee reinigen op een snelle maar vooral zachte manier. Houd er wel rekening mee dat het krassen of andere beschadigingen niet zal herstellen.

Voor één koper is dit product toch bijzonder prijzig. Andere gebruikers vinden dat dan weer niet en vinden het een product van goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Haast je dus zeker naar de winkel en laat ons weten wat jij ervan vindt.

Indien je liever deze ultrasoon reiniger van Caso aankoopt dan zul je wel rekening moeten houden met een iets hoger prijskaartje. Toch merken we dat heel wat kopers zich daar niet meteen lijken aan te storen. Daardoor durven wij vermoeden dat ze Caso misschien wel als het beste merk beschouwen.

Voordelen
Vermogen:

het is een krachtig toestel dat over een vermogen beschikt van wel 50 watt. Dit maakt het mogelijk om voorwerpen zoals sieraden, een kunstgebit, een leesbril of zelfs CD’s en DVD’s te reinigen.

Prijs-kwaliteitverhouding:

heel wat kopers zijn het erover eens dat de kwaliteit van dit toestel bijzonder goed overeenkomt met de vraagprijs ervan.

Nadelen
Prijskaartje:

slechts enkele gebruikers vinden dat de prijs van dit toestel toch nog steeds iets te hoog is ondanks alles.

 

 

Codyson ultrasone reiniger 750 ml

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke ultrasone reiniger tegen een voordelige prijs kun je eventueel dit product van Codyson eens bekijken. Dit apparaat heeft een vermogen van maar liefst 50 watt en is geschikt om voorwerpen zoals sieraden en brillen mee te reinigen.

Je kunt het ook gebruiken om er je kunstgebit of messing patroonhulzen mee te onderhouden. Je hoeft zelfs geen speciaal water aan te kopen, gewoon kraanwater is meer dan voldoende. De reiniger heeft een inhoud van 750 ml en je kunt kiezen uit 5 verschillende instellingen.

We merken dat de klanten helemaal enthousiast zijn over de voordelige koop en de kwaliteit die dit product te bieden heeft. Doordat je ook gewoon kraanwater kunt gebruiken is het voor heel wat kopers ook enorm praktisch. Kortom zij raden het product dan ook echt aan.

Met deze ultrasoon reiniger van het bekende merk Codyson kun je op een eenvoudige manier je brillen of juwelen reinigen. Je zult niet alleen versteld staan van de uitstekende kwaliteit maar ook van het mooie prijskaartje. In vergelijking met de andere 4 producten uit deze lijst, beschikt deze ultrasoon reiniger wel degelijk over de laagste prijs.

Voordelen
Kostenplaatje:

het is zeker één van de goedkope ultrasoon reiniger producten. Wanneer je liever niet teveel geld uitgeeft of een beperkt budget hebt dan is dit apparaat ideaal.

Kracht:

het is een vrij krachtig toestel dat is uitgerust met een vermogen van ruim 50 watt. Je kunt er daardoor niet alleen juwelen of brillen mee schoonmaken maar ook patroonhulzen of een kunstgebit.

Handig in gebruik:

je zult merken dat deze ultrasoon reiniger over een volume van ruim 750 ml beschikt en dat je hierbij uit meerdere instellingen kunt kiezen.

Nadelen

Op dit moment kunnen we alleen maar positieve online reviews waarnemen. Werkelijk alle kopers zijn helemaal tevreden en raden het toestel dan ook meteen aan. Dit maakt het voor ons natuurlijk een pak moeilijker om eventuele nadelen te ontdekken.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

4 COMMENTAIRES

Leon

July 16, 2020 at 10:05 pm

Ik snap niet waarom jullie vergelijking van ultrasoon reinigers totaal niet overeen komt met de populariteit op de site van Bol.com. Jullie eerste keus komt daar pas op de 30e plaats of zo. Vreemd

Reply
10top Team

July 16, 2020 at 11:02 pm

Hoi Leon,

Wij proberen steeds op zoek te gaan naar de producten met een uitstekende globale beoordeling en wegen daarnaast ook tal van andere zaken tegenover elkaar af.

Het kan perfect gebeuren dat een product bij de beste in z’n categorie hoort en, door komst van nieuwe en nog betere producten, bijvoorbeeld verder wegzakt in de lijst. Daarom worden regelmatig pagina updates gehouden.

Met vriendelijke groet,

Reply
Jon

November 20, 2019 at 12:36 am

Grundig UC 5020 Ultrasone reiniger. Twee gehad. Waren snel stuk

Reply
10top Team

November 20, 2019 at 8:41 am

Hoi Jon,

Wat vervelend om te moeten horen. Wij begrijpen natuurlijk dat elk toestel voor- en nadelen heeft. Toch hartelijk bedankt om deze informatie met ons te delen.

Reply
DMCA.com Protection Status