Beste uv lamp voor nagels

Laatste update: 28.05.20

 

Uv lampen voor nagels test van 2020

 

Het visitekaartje van heel wat vrouwen zijn mooie en verzorgde nagels. Indien je dus regelmatig eventjes een nagelsalon bezoekt dan zul je merken dat je steeds heel wat geld kwijt bent. Toch kun je daar echt wel wat aan doen door gewoon een degelijke uv lamp voor nagels aan te kopen. Wil jij weten welke uv lamp nu het beste lijkt dan kun je alvast even onze top 3 raadplegen. Zo is uit het onderzoek gebleken dat je met de BC 36W uv lamp voor nagels een meer dan degelijk toestel in huis haalt. Het is het ideale toestel om zowel thuis alsook professioneel te gebruiken. Ook met de Saviesa LED uv lamp voor nagels mag je zeker zijn van een meer dan waardig alternatief. Het is voor vele gebruikers het ideale toestel om je gelnagels bijzonder snel en goed te laten uitharden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Uv lampen voor nagels koopgids

 

Wanneer jij houdt van mooie verzorgde nagels dan is een uv lamp voor nagels beslist iets voor jou. Je kunt er bovendien een pak geld mee uitsparen doordat je dit gemakkelijk thuis kunt doen. Opdat jij een goede keuze kunt maken uit de verschillende aanbiedingen bespreken wij hieronder een aantal zaken zoals het type, de capaciteit, de opties en de prijs.

 

Types

 

Als je op zoek gaat naar een degelijke en kwalitatieve uv lamp voor nagels houd dan zeker rekening met het model dat je gaat aankopen. Zo zijn er de gewone uv lampen en de LED uv lampen.

De gewone uv lampen werken op basis van uv licht en zijn dus ideaal voor uv-topcoat en soak off gellak. Besef wel dat uv licht schadelijk is als je er te lang aan wordt blootgesteld en bovendien is het ook niet zo duurzaam aangezien je de lampen heel vaak moet vervangen.

Er zijn ook de LED uv lampen die gebaseerd zijn op LED lampen in combinatie met uv licht.  De LED uv lamp is duurzamer aangezien je de lampen amper hoeft te vervangen. Het toestel kan gebruikt worden voor het uitharden van gelnagels en acrylnagels. Bovendien duurt het minder lang dan de gewone uv lamp voor nagels.  

Wanneer je gebruik maakt van een LED lamp toestel zorg er dan wel voor dat het toestel beschikt over de CCFL waarde. Het uv licht wordt bij deze toestellen dus eigenlijk omgezet in gewoon zichtbaar licht dankzij de fluorescerende laag. Een voordeel van dit soort toestellen is dat ze relatief weinig warmte produceren en dit staat dus garant voor een beter rendement.

 

 

Capaciteit

 

Als jij graag zelf je nagels wilt voorzien van een tof kleurtje en dus aan het uitkijken bent voor een uv lamp voor nagels aan te schaffen houd dan zeker rekening met de capaciteit van het toestel. De capaciteit van een toestel is belangrijk omdat het namelijk samengaat met het al dan niet sneller drogen van je nagels. Zo zal een toestel met een hogere capaciteit minder tijd nodig hebben om de nagels te laten uitharden.

De capaciteit van een toestel wordt uitgedrukt in wattage. En eigenlijk is het heel eenvoudig. Een toestel dat een hogere capaciteit heeft dus een hogere wattage zal dus niet veel tijd nodig hebben om jouw nagels uit te harden.

Zo kunnen we eigenlijk toestellen waarnemen die voorzien zijn van een 9 Watt uv-lamp en deze doen er dan ongeveer 240 seconden over om de gel uit te harden. Er zijn ook toestellen van 36 Watt waarbij de uithardingstijd uiteraard veel korter is en rond de 120 seconden ligt.

 

 

Opties

 

Als je beslist om een uv lamp voor nagels aan te schaffen zul je merken dat het ene model meer mogelijkheden biedt dan het andere. Dit zorgt uiteraard voor een verschil in prijs.

Een toestel met timerfunctie is een goede uv lamp voor nagels aanbieding. Op die manier weet je perfect wanneer je nagels droog zijn. Houd er rekening mee dat de timerfunctie soms over verschillende standen kan beschikken. Dit is allemaal afhankelijk van het type toestel dat je koopt.

Sommige toestellen beschikken ook over een spiegelreflectie. Dit zal ervoor zorgen dat het licht van de uv lampen door de hele lamp weerspiegeld worden. Op die manier kan de uv gel op jouw nagels volledig uitharden zoals het moet. Ideaal dus als je graag mooie verzorgde nagels wilt.

Er zijn ook toestellen die je zowel voor handen en voeten kunt gebruiken, zeg maar het 2-in 1 toestel. Sommige toestellen beschikken ook nog eens over een handsensor waarbij de lamp aanspringt zodra je je hand in het toestel steekt.

Prijs

 

Uiteraard hangt er ook aan de beste uv lampen voor nagels een prijskaartje. Dit kan variëren naargelang het type lamp dat je aankoopt en uiteraard ook de functies. Wanneer je een toestel aankoopt dat beschikt over verschillende functies dan zal dit meestal ook iets duurder zijn. Daardoor zal het dus geen deel meer uitmaken van de goedkope uv lampen voor nagels.

De prijs is ook afhankelijk van jezelf. Want jij beslist zelf hoeveel geld je wilt en kunt spenderen aan mooie verzorgde nagels. Het is een aanbeveling om de verschillende reviews door te nemen van kopers die het product reeds hebben aangekocht. Op die manier weet jij waar je op moet letten als je de verschillende aanbiedingen gaat vergelijken. Zo zal ook jij een toestel vinden dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet en je de kans geeft om met mooie verzorgde nagels naar buiten te komen.

 

 

Uv lamp voor nagels reviews – top 5

 

 

Houd jij ervan als jouw nagels er altijd goed verzorgd uitzien? En geef je teveel geld uit om steeds een nagelsalon te bezoeken, dan wordt het nu tijd dat je een uv lamp aanschaft. Met dit apparaat kun je nu zelf thuis je nagels doen en bespaar je veel geld. Wacht dus niet langer om te kiezen voor de beste uv lamp voor nagels.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

BC 36W

 

De 36W UV gel tunnel lamp wit van het merk BC is het ideale product voor elke vrouw die ervan houdt om goed uitziende nagels te hebben. Nu hoef je dus niet meer zo duur te betalen in een nagelsalon, alleen zodat je nagels er goed verzorgd uitzien. Je kunt nu zelf dit apparaat thuis gebruiken en op deze manier bespaar je zoveel uitgaven.

Dit apparaat kan ook voor professionele doeleinden gebruikt worden. Dit product is voorzien van 4 lampen van 9 watt. Het heeft een handige ingebouwde timer van 120 seconden. Je kunt dit apparaat gebruiken voor de nagels van je handen en voeten.

Aan de hand van de reviews die er geplaatst zijn, kun je merken dat het om een topproduct gaat. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want de prijs ervan is betaalbaar en werkt prima als het gaat om het drogen van nagels. Het is een duurzaam en kwalitatief product.

Met een degelijke uv lamp hoef je niet steeds naar het nagelsalon te rennen. Dit exemplaar is afkomstig van het bekende merk BC en is werkelijk het ideale geschenk voor jouw vrouw of dochter. Het lijkt ons dan ook een goed idee om even te kijken naar de voor- en nadelen van deze uv lamp.

Voordelen
Gebruiksgemak:

het is een handig apparaatje zodat jij van goed uitziende nagels kunt genieten. Zo spaar je ook heel wat geld uit want je hoeft niet meer naar een duur nagelsalon te gaan.

Voeding:

het toestel maakt gebruikt van maar liefst 4 afzonderlijke lampen die elk een vermogen van 9 watt bezitten.

Gebruiksgemak:

verder is het toestel voorzien van een degelijke ingebouwde timerfunctie van maximaal 120 seconden.

Nadelen

We merken dat werkelijk alle kopers bijzonder tevreden zijn over dit product. Daardoor vermoeden wij dat het misschien wel eens één van de populairste apparaten in onze selectie zou kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Saviesa LED uv lamp

 

Met de Sun LED uv lamp van het merk Dermarolling.nl heb jij van nu af aan altijd mooie en nette nagels.

Dit product is uitgevoerd in de kleur wit en het heeft een vermogen van 24 Watt. Het is een speciaal apparaat dat gebruikt kan worden voor het goed laten drogen of uitharden van gelnagels. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende instellingen te weten: 30 seconden, 60 seconden of constant.

Onder de soortgelijke apparaten is dit product niet 1 van de goedkope uv lampen voor gelnagels. Toch zijn er meer positieve opmerkingen geplaatst voor dit product. Het enige minpunt dat iemand aangeeft is dat het kwetsbaar is. Los daarvan vinden de gebruikers dat dit product een goede kwaliteit heeft en een voordelige prijs heeft. Je kunt het gemakkelijk opbergen vanwege het compacte design en het is handig om te gebruiken.

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de Sun LED uv lamp die afkomstig is van het gewaardeerde merk Dermarolling.nl. Dankzij dit apparaat hoef jij helemaal niet meer zo duur te betalen in een nagelsalon. Je kunt gewoon je nagels gezellig thuis onder handen nemen. Laten we alvast even de eigenschappen van de lamp bekijken.

Voordelen
Formaat:

in vergelijking met andere uv lampen voor nagels is dit exemplaar vrij compact. Daardoor kun je het gemakkelijk opbergen en is het eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

Instellingen:

dit apparaat is ideaal wanneer je je nagels goed wilt drogen of wanneer je gelnagels wilt laten uitharden. Je kunt kiezen tussen 30 seconden, 60 seconden of gewoon de constante functie.

Vermogen:

het is een krachtig apparaat waarvan het vermogen ruim 24 watt bedraagt.

Nadelen
Kwetsbaar:

slechts één enkele gebruiker is van mening dat het toestel toch wel vrij kwetsbaar is.

Prijskaartje:

we merken dat deze uv lamp niet meteen tot de goedkope lampen behoort. We durven vermoeden dat dit voor sommige kopers eventueel een klein probleem zou kunnen zijn.

Koop bij bol.com (€34.99)

 

 

 

 

36W Uv lamp

 

De 36W uv lamp gel nagels droger van het merk Qatrixx is geschikt om te gebruiken voor de nagels van je handen en je voeten. Dit apparaat kun je gewoon thuis gebruiken, maar het is ook geschikt voor professioneel gebruik. Met dit apparaat kun je op een snelle en eenvoudige manier jouw nagels drogen.

Een uv lamp voor nagels aanbieding is dit product zeker wel, want het heeft een voordelige prijs. Echter geniet dit product niet alleen positieve reviews. Voor een deel van de gebruikers droogt dit product de nagels niet en het is daarom van een slechte kwaliteit. Het heeft geen aantrekkelijk design en het is ook niet bestendig.

Voor een ander deel van gebruikers heeft dit product wel een goede kwaliteit, een mooi design en is het ook duurzaam. Het is vooral een voordelige koop en handig om te gebruiken.

Wanneer je op zoek bent naar een uv lamp die je zowel voor de nagels van je voeten alsook van je handen kunt gebruiken dan is dit model iets voor jou. Dit apparaat is afkomstig van het bekende en misschien wel het beste merk Qatrixx. Je kunt het toestel zowel privé alsook professioneel zonder problemen gaan gebruiken.

Voordelen
Budget:

het is misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch zul je het zeker en vast tussen de goedkope uv lampen kunnen spotten.

Design:

volgens verschillende kopers is het product niet alleen kwalitatief heel erg sterk maar ziet het er ook nog eens heel erg goed uit.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een bijzonder kleine minderheid van de kopers is niet overtuigd van de kwaliteit. Zo zou het toestel de nagels niet voldoende drogen.

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

So! Soak off 36 Watt

 

Met de Evvie uv lamp voor nagels hoef jij nooit meer naar een salon te gaan, want je kunt nu zelf je nagels thuis doen. Het heeft een mooi design en is daarom ook ideaal om te gebruiken in een salon.

Dit product is niet alleen geschikt voor de professionele gebruiker, maar ook de thuisgebruiker. De Evvie is voorzien van 4 stuks lampen van 9 Watt die ervoor zorgen dat je nagels gelijkmatig drogen. Het heeft een handige timer die je kunt instellen op 120 seconden.

Een deel van de gebruikers geeft goed advies voor dit product, want voor hen is de kwaliteit goed en het is handig om te gebruiken. De prijs is goed en dit product is duurzaam. Een ander deel heeft slechte ervaringen met dit product, want de kwaliteit is minder en het is niet duurzaam. Het droogt je nagels ook niet zoals het moet.

Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijke uv lamp voor nagels maar ook een toestel dat betaalbaar is, dan is dit apparaat iets voor jou. In vergelijking met de andere 4 apparaten uit deze lijst zul je merken dat deze uv lamp voor nagels wel degelijk over de laagste prijs beschikt. De lamp is afkomstig van het bekende merk So! Soak off.

Voordelen
Design:

verschillende kopers vinden het design van dit toestel bijzonder fraai. Daardoor zou je deze uv lamp voor nagels ook zonder problemen in een nagelsalon kunnen gebruiken.

Voeding:

het toestel beschikt over 4 afzonderlijke lampen die elk over een vermogen van 9 watt beschikken.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de lamp ervoor zorgt dat jouw nagels mooi en gelijkmatig drogen. Verder is er ook een timer functie voorzien die je zelf kunt regelen.

Nadelen
Gevoelig apparaat:

volgens een enkele koper zijn vooral de lampen van deze uv lamp voor nagels bijzonder gevoelig.

Kwetsbaar:

een andere gebruiker is dan weer van mening dat het om een vrij kwetsbaar toestel gaat dat helemaal niet duurzaam is.

Koop bij bol.com (€20)

 

 

 

 

Sun 9C

 

De Sun9C is een mooi en luxe apparaat dat speciaal is gemaakt voor het drogen van gellak op de nagels van je handen en voeten. Het heeft een vermogen van 24 Watt en zorgt ervoor dat de gellak snel droogt.

Je hebt de keuze uit verschillende tijdsinstellingen. De 30 seconden kun je gebruiken bij heldere en lichte kleuren en de 60 seconden kun je gebruiken voor donkere kleuren. Het is een veilig apparaat, want het schakelt automatisch uit nadat jij je hand eruit haalt. Dit apparaat is ook licht van gewicht en eenvoudig om te gebruiken.

Voor de ene persoon die ervaring heeft met dit apparaat, is het prettig om te gebruiken. Het werkt goed en droogt de gel snel. Handig is dat je het overal kunt gebruiken. Deze gebruiker is blij met dit product en hij raadt het aan.

Tot heb je dan ook nog de uv lamp voor nagels van het bekende merk SunUV. Dit is eigenlijk een echt luxe apparaat. Het is speciaal ontworpen om gellak te laten uitharden en drogen. Je kunt het toestel hierbij zowel gebruiken voor de nagels van je handen alsook de nagels van je voeten.

Voordelen
Kracht:

het is een krachtig toestel dat over een maximaal vermogen van maar liefst 24 watt beschikt.

Tijdsinstellingen:

het apparaat is voorzien van meerdere tijdsinstellingen. Wanneer je werkt met lichte kleurtjes dan kun je 30 seconden gebruiken. Bij donkere kleuren zoals paars of blauw, is 60 seconden aan te raden.

Veiligheid:

op het moment dat je je hand uit het toestel haalt, dan zul je merken dat de uv lamp automatisch uitschakelt.

Nadelen

De kopers zijn duidelijk tevreden met dit product. Dit maakt het voor ons iets moeilijker om op zoek te gaan naar mogelijke minpunten.

Koop bij bol.com (€36.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status