Beste vernevelaar

Laatste update: 03.06.20

 

Vernevelaars test van 2020

 

Ben je op zoek naar een goede en duurzame vernevelaar, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou alvast een handje helpen. Zo zijn er heel wat vernevelaars op de markt gebracht. Het ene toestel uiteraard wat beter dan het andere. Omdat wij willen dat je met de beste vernevelaar naar huis kunt gaan, zijn we op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde producten. Uit onderzoek is gebleken dat de O’dor Aroma Cool Mist Diffuser alvast een schot in de roos is. Vanwege het grote reservoir, kun je deze vernevelaar zonder problemen in grote ruimtes plaatsen. Je hebt natuurlijk ook nog steeds de optie om te gaan kiezen voor de O’dor Aroma Diffuser. Deze vernevelaar beschikt over een leuke verlichting waarbij je de keuze hebt uit 7 vrolijke kleurtjes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Vernevelaars koopgids

 

Een vernevelaar kan helpen om de luchtvochtigheid in je woning te verhogen. Voor personen die gevoelig zijn aan droge lucht is dit een ideaal product. Bovendien kun je de nevel laten infuseren met etherische oliën om voor een aangename geur te zorgen. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten olie die bovendien een positieve invloed kunnen hebben op je gezondheid. Andere belangrijke factoren van een vernevelaar aanbieding zijn het design en de prijs. De informatie in dit artikel zal je helpen om de beste vernevelaars te selecteren.

Hoe werkt een vernevelaar

 

Een vernevelaar verdampt water om het in micropartikels de lucht in te sturen. Deze partikels verspreiden zich doorheen het huis en zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in een ruimte of een woning verhoogd wordt. Personen die last hebben van droge lucht in hun huis zullen hier zeker veel voordeel uithalen. Meestal wordt het water gemengd met een etherische olie die voor een lekkere geur doorheen het huis zorgt.

Deze apparaten worden soms ook gebruikt door yoga instructeurs om te zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de les. Je kunt natuurlijk nog tientallen andere toepassingen bedenken, allemaal dankzij de olie die een rustgevende en kalmerende werking kan hebben.

Een vernevelaar gebruikt trillingen van een hoge frequentie om het water en de olie in stoom te veranderen. De moleculen van de olie blijven intact en worden samen met het water over de woning verspreid. Bovendien zijn deze apparaten ook niet schadelijk voor het milieu. Je zult natuurlijk wel energie verbruiken als je het apparaat inschakelt maar dit verbruik is miniem. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van een vernevelaar de natuurlijke weerstand van een mens verhoogt.

 

 

Soorten olie

 

Je kunt kiezen tussen verschillende soorten etherische olie. Er zijn veel verschillende geurtjes beschikbaar die ook elk een andere voordelige werking hebben op je gemoed en je gezondheid. We vergelijken even enkele verschillende geurtjes en hun effecten.

Zo is vanille of lavendelolie geschikt om je te ontspannen. Als je net thuiskomt van een lastige werkdag kun je enkele druppels lavendelolie bij het water doen in de vernevelaar en je zult merken dat je je na een tijdje ontspannen voelt. Deze geuren zorgen ook voor een warme sfeer en zijn dus uitermate geschikt als je even wilt uitrusten.

Geuren zoals eucalyptus en citroen zijn geschikt om de lucht in je woning te reinigen en zorgen ook voor een energieboost. Deze oliën zijn een goede aanbeveling in de ochtend zodat je de ganse dag kunt genieten van schone lucht en met volle moed de dag kunt beginnen.

Eucalyptus is bovendien ook geschikt voor personen met een verkoudheid, net zoals tijm en kruidnagel. Deze geuren bestrijden de symptomen en zorgen ervoor dat je sneller terug beter bent.
Het is ook mogelijk om verschillende geuren te mengen om meerdere positieve effecten te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld pepermunt met citroen mengen om een verfrissende omgeving te creëren op een warme zomerdag. Bovendien zorgt dit mengsel voor een extra energieboost.

 

 

Design van de vernevelaar

 

Het design is voor bepaalde kopers heel belangrijk. Je kunt kiezen tussen verschillende ontwerpen en kleuren. Sommige kopers zullen een vernevelaar willen kopen met dezelfde kleur als het interieur zodat het weinig opvalt. Of net een ander kleur die goed bij de kleur van de muur past waar je het naast zult zetten.

Het design van de vernevelaar hangt van je eigen voorkeur af, maar toch is er een bepaald design die we veel zien terugkomen. De meeste vernevelaars beschikken over een ronde onderkant waar het water en de olie in zit en naar de bovenkant toe wordt de vorm smaller tot het eindigt in een soort van tuit waaruit de nevel verspreid wordt.

Bovendien is het ook belangrijk om te letten op de inhoud van de vernevelaar. Hoe hoger de capaciteit, hoe meer water je in het apparaat kunt steken en hoe langer je de vernevelaar kunt gebruiken eer je de waterbak opnieuw moet vullen. Let hierop wanneer je aanbiedingen aan het bekijken bent.

Prijs van een vernevelaar

 

Er zijn altijd goedkope vernevelaars verkrijgbaar, het nadeel van deze producten is dat ze een lagere capaciteit zullen hebben en slechts kleinere ruimtes kunnen behandelen. Soms is het beter om iets meer geld uit te geven en een product te kopen van goede kwaliteit. Zo kun je voor een lange tijd gebruik maken van de vernevelaar.

Je kunt letten op de garantieduur van het product. Een vernevelaar met een hoge garantieduur heeft normaal een betere kwaliteit. De hoge garantieduur is een bewijs dat de fabrikant vertrouwen heeft in zijn of haar product.

De aankoop van de olie zorgt trouwens nog voor een extra kost op regelmatige basis.

 

 

Vernevelaar reviews – Top 5

 

 

Soms kun je last hebben van te droge lucht bij jou thuis. Dit kan zorgen voor een droge huid en verschillende problemen met zich meebrengen. Om dit op te lossen kun je een vernevelaar kopen die de lucht bevochtigt. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij vijf topproducten vergeleken. Welke van deze vijf artikelen is volgens jou de beste vernevelaar?

 

 

Aanbevolen producten

 

 

O’dor Aroma Cool Mist Diffuser

 

Deze vernevelaar is geschikt voor grotere ruimtes dankzij het grote reservoir. Het mooie design en de verlichting zorgen voor een relaxerend effect. De mist die uit het apparaat komt wordt verlicht door de LED verlichting die je op de kleur van jouw keuze kunt instellen. Je kunt enkele druppels etherische olie aan het water toevoegen om zo een lekkere geur in de ruimte te verspreiden.

Het apparaat heeft een capaciteit van 300 ml water en is geschikt voor ruimtes tot 25 m2. Als het reservoir bijna leeg is dan schakelt het apparaat automatisch uit. Je kunt het toestel makkelijk verplaatsen en het beschikt over verschillende modi.

Het advies van de kopers is positief en dat merk je aan de reviews. Het apparaat is geruisloos en heeft een groot reservoir. De olie zorgt voor een lekker geurtje en de verlichting is mooi. Het grootste minpunt voor enkele kopers is de hoge prijs van het product.

Ben je op zoek naar een degelijke vernevelaar om een middelgrote tot grote ruimte te vernevelen? Dan hoef je alvast even dit product van het bekende merk O’dor te bekijken. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben wij de voor- en nadelen ervan al even op een rijtje geplaatst.

Voordelen
Ledverlichting:

het product is voorzien van een aangename en sfeervolle ledverlichting. Je kunt het apparaat laten schakelen tussen de verschillende kleuren verlichting of je het kunt het vast zetten op één enkel kleur.

Waterreservoir:

deze vernevelaar is bijzonder geschikt om veeleer grote ruimtes te bevochtigen dankzij het reservoir met een maximaal volume van wel 300 ml.

Gebruiksgemak:

het toestel zal automatisch uitschakelen op het moment dat het waterreservoir zo goed als leeg is. Verder is het product makkelijk van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen.

Nadelen
Prijskaartje:

slechts een kleine minderheid van de kopers is echter van mening dat de prijs van deze vernevelaar toch best wel hoog is.

Koop bij bol.com (€42.95)

 

 

 

 

O’dor Aroma Diffuser

 

Deze vernevelaar beschikt over alle voordelen van het vorige toestel maar heeft een andere vorm en is goedkoper van prijs. De verlichting kun je instellen op een vaste kleur maar kan ook afwisselen tussen 7 verschillende kleuren. Ook hier wordt een flesje etherische olie meegeleverd om een lekkere geur in de ruimte te verspreiden.

Het reservoir heeft een inhoud van 300 ml en kan ruimtes tot 25 m2 bevochtigen. Als het reservoir bijna leeg is dan schakelt het apparaat zichzelf uit en met een volle tank kun je het toestel bijna 10 uur lang gebruiken.

De kwaliteit van dit product is top en het is zijn prijs meer dan waard. Het toestel is eenvoudig om te bedienen en je kunt het instellen om voor een bepaalde duur te werken. Voor één koper maakt het apparaat teveel geluid en is de verspreiding van de geur niet optimaal.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze vernevelaar geleverd wordt door O’dor. Daardoor durven wij vermoeden dat O’dor voor heel wat mensen misschien wel als het veruit beste merk wordt beschouwd. Het loont dan ook de moeite om de eigenschappen van dit product eens rustig te bekijken.

Voordelen
Inhoud:

het reservoir van deze vernevelaar heeft een totale capaciteit van maar liefst 300 ml. Zo kun je makkelijk een ruimte met een totale oppervlakte van wel 25 m2 bevochtigen.

Handig in gebruik:

op het moment dat het reservoir helemaal gevuld is dan kun je de vernevelaar probleemloos 10 uur lang gaan gebruiken. Indien het reservoir moet worden bijgevuld of bijna leeg is, dan zul je kunnen opmerken dat het apparaat vrijwel meteen en automatisch zal uitschakelen.

Nadelen
Slechte verspreiding:

slechts één enkele gebruiker is niet overtuigd van het product en vindt dat de vernevelaar de geur niet voldoende verspreidt.

Geluid:

daarnaast is de klant ook van mening dat de vernevelaar een storend en vervelend geluid maakt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ultransmit Aroma Diffuser Nr.10

 

Deze vernevelaar is perfect om aromatische oliën te verdampen zodat de ruimte lekker gaat ruiken. Het aroma wordt verdampt door middel van een koude nevel die de ruimte ingeblazen wordt. Het apparaat heeft een stijlvol design en kan van kleur veranderen dankzij de ingebouwde verlichting.

Het toestel heeft een capaciteit van 100 ml en een vermogen van 12 Watt. Deze vernevelaar is geschikt voor ruimtes tot 20 vierkante meter en beschikt niet over een timer.

Het apparaat zorgt voor tevredenheid bij de kopers. De kleuren zijn mooi en het toestel maakt geen geluid. Het design is ook mooi en het reservoir is makkelijk bij te vullen door gewoon het deksel te verwijderen. De meeste gebruikers vinden de prijs van dit artikel wel te hoog.

Wanneer je kiest voor de vernevelaar van het merk Ultransmit, dan mag je volgens de kopers zeker zijn van een topproduct. Het is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat de volledige ruimte voorzien is van een heerlijke geurtje. Kortom, alleen maar voordelen voor heel wat kopers.

Voordelen
Werkwijze:

door middel van een koude nevel zul je merken dat het aroma door de vernevelaar wordt verdampt.

Ledverlichting:

het apparaat beschikt over een ingebouwde ledverlichting die zorgt voor iets meer sfeer in de woonkamer.

Nadelen
Prijskaartje:

indien er toch een klein minpuntje moet vermeld worden over deze vernevelaar dan heeft dit volgens heel wat kopers vooral te maken met de aankoopprijs ervan. De prijs is volgens hen namelijk veel te hoog.

Koop bij bol.com (€69)

 

 

 

 

 

O’dor Aroma Diffuser 120ml

 

Met deze vernevelaar aanbieding kun je makkelijk de lucht bevochtigen en zuiveren in een ruimte van maximaal 15 vierkante meter. Het toestel beschikt over een LED verlichting die verandert van kleur maar je kunt ook kiezen voor één vaste kleur. Deze verlichting schijnt op de mist die uit het apparaat komt voor een rustgevend.

In het waterreservoir, die een inhoud heeft van 120 ml, kun je enkele druppels etherische olie laten vallen zodat er een heerlijke geur in de ruimte verspreid wordt. Deze vernevelaar maakt weinig geluid en schakelt automatisch uit als het reservoir bijna leeg is.

Voor grotere ruimtes is dit product niet geschikt want dan wordt de lucht niet goed verspreid. In kleinere ruimtes werkt het toestel perfect en zorgt voor een gezellige sfeer dankzij de verlichting. Met een vol reservoir kun je ongeveer 5 uur lang het apparaat gebruiken en voor sommige mensen is dit te weinig.

Het mag je ondertussen niet meer verbazen dat het merk O’dor een vaste waarde is op het gebied van vernevelaars. Net zoals verschillende andere apparaten uit deze lijst, wordt ook deze vernevelaar namelijk geleverd door het bekende en ondertussen populaire merk O’dor. Bovendien zul je versteld staan van het mooie en vooral betaalbare prijskaartje van het product.

Voordelen
Budget:

in vergelijking met de andere vernevelaar toestellen, zul je merken dat dit apparaat wel degelijk over de laagste prijs beschikt. Daardoor zou het ook wel eens tot de populairste vernevelaars kunnen behoren.

Oppervlakte:

het is een degelijke vernevelaar die een ruimte met een maximale oppervlakte van wel 15 m2 kan bevochtigen.

Ledverlichting:

je hebt twee mogelijkheden wat betreft de ledverlichting. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kiezen voor 1 enkele vaste kleur of je kunt de vernevelaar laten schakelen tussen verschillende kleurtjes.

Waterreservoir:

het toestel is voorzien van een waterreservoir met een totale capaciteit van maar liefst 120 ml. Zodra het reservoir zo goed als bijna leeg is, dan zul je merken dat de vernevelaar praktisch automatisch en meteen zal gaan uitschakelen.

Nadelen
Geen grote ruimtes:

het apparaat is niet meteen ideaal om een vrij grote ruimte te gaan bevochtigen.

Gebruiksduur:

slechts een kleine minderheid van de kopers is van mening dat de gebruiksduur van het toestel veel te beperkt is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

Merkloos Aromaverdamper met Moodlight

 

Ons laatste product is perfect voor kopers die op zoek zijn naar goedkope vernevelaars. Dit apparaat beschikt ook over een LED verlichting die van kleur verandert en het waterreservoir heeft een inhoud van 80 ml.

De lucht wordt bevochtigd door de nevel die wordt uitgeblazen en de verlichting zorgt voor extra sfeer. Je kunt ook enkele druppeltjes etherische olie toevoegen om een lekker aroma in de ruimte te verkrijgen.

De meeste kopers zijn heel tevreden. Het apparaat werkt goed en de sfeerverlichting is leuk. De goedkope prijs en de goede kwaliteit zijn extra pluspunten en het apparaat werd snel geleverd. Het enige minpunt is dat het toestel veel lawaai maakt.

Tenslotte heb je ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de Aromaverdamper met Moodlight. Ideaal ook wanneer je over een beperkt budget beschikt of wanneer je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke vernevelaar. Kortom, laten we even op zoek gaan naar de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Gebruiksgemak:

het toestel beschikt over een handige ledverlichting met heel wat verschillende kleuren. Verder is er een waterreservoir voorzien met een maximale capaciteit van 80 ml.

Etherische olie:

deze vernevelaar laat je toe om, indien je dit mocht wensen, wat etherische olie naar keuze te gaan toevoegen.

Aankoopprijs:

de betaalbare en economische prijs is voor heel wat klanten een duidelijk pluspunt dat erg gewaardeerd wordt.

Nadelen
Veel lawaai:

indien er toch een klein puntje van kritiek mag geuit worden, dan heeft dit volgens sommige klanten vooral met het storende geluid te maken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status