fbpx

Beste verwarmingspaneel

Laatste update: 15.10.19

 

Verwarmingspanelen test van 2019

 

 

Verwarmingspanelen koopgids

 

De beste verwarmingspanelen zullen ervoor zorgen dat je op een makkelijke en snelle manier een ruimte net dat tikkeltje meer zult kunnen verwarmen. Het is een goede aanbeveling om toch niet zomaar het eerste het beste apparaat aan te kopen. Probeer zoveel mogelijk verwarmingspanelen met elkaar te vergelijken en ook rekening te houden met eventuele aanbiedingen. Daarnaast is het ook handig indien je probeert te letten op het gebruiksgemak, het prijskaartje, het vermogen en de ruimte waarin je het verwarmingspaneel wenst te plaatsen. Vroeg of laat zul je dan vast en zeker een verwarmingspaneel vinden dat helemaal aan je verwachtingspatroon voldoet. En misschien is het dan wel een verwarmingspaneel aanbieding.

 

 

Het nut van een degelijk verwarmingspaneel

 

Wanneer je van plan bent om een verwarmingspaneel aan te kopen dan is het natuurlijk wel belangrijk om te weten waarvoor je dit toestel kunt gebruiken. Eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig. Een degelijk verwarmingspaneel zal ervoor zorgen dat je in een mum van tijd een bepaalde ruimte zonder problemen van warmte kan voorzien. Dit kan best wel handig zijn tijdens de koude wintermaanden bijvoorbeeld. Je zult bovendien versteld staan van de enorme mogelijkheden die er momenteel zijn op het gebied van verwarmingspanelen.

Zo kun je kiezen voor een verwarmingspaneel dat volledig elektrisch werkt maar er zijn tegenwoordig ook heel wat exemplaren die werken op basis van infrarood. Je zult ook kunnen vaststellen dat sommige toestellen over net iets meer opties en mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere verwarmingspanelen. Sommige van deze opties kunnen best wel een meerwaarde vormen terwijl andere functiemogelijkheden eerder een soort van gadget of extraatje zijn. Het is dus aan jou de keuze waar je naar op zoek bent.

 

 

Eventuele vermogen en de plaatsing

 

Hierboven hebben we al min of meer duidelijk proberen maken dat er heel wat verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van verwarmingspanelen. Sommige gebruikers zullen kiezen voor een elektrisch verwarmingspaneel terwijl andere kopers toch liever een exemplaar hebben dat op basis van infrarood werkt. Daarnaast is het ook wel een goed idee om eventjes rekening te gaan houden met de capaciteit van het toestel. Met de capaciteit bedoelen we eigenlijk de kracht en het vermogen ervan.

Zo heb je bepaalde verwarmingspanelen die over iets meer vermogen beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Om te weten welk vermogen je nodig hebt, dan kan het altijd een goed idee zijn om rekening te houden met de ruimte waar je het verwarmingspaneel wilt plaatsen. Zo zal een slaapkamer in de meeste gevallen kleiner zijn dan een woonkamer. Wat dus wil zeggen dat je in de woonkamer een verwarmingspaneel zult moeten vinden dat over iets meer vermogen beschikt.

Daarnaast kun je een verwarmingspaneel ook buitenshuis gebruiken. We denken hierbij dan vooral aan een terras, een balkon of zelfs gewoon een serre waar je planten en groenten kweekt. Wanneer je een verwarmingspaneel zoekt dat je zonder problemen buitenshuis kunt gebruiken dan is een hoger vermogen echt wel aangeraden. Je zult merken dat je de warmte dan ook echt zal voelen en dat deze niet verloren gaat in de ruimte.

 

 

Opties en extra kenmerken

 

Tenslotte zul je tijdens je zoektocht merken dat sommige apparaten iets duurder zijn omwille van de kenmerken en de mogelijkheden. Zo zul je kunnen vaststellen dat sommige verwarmingspanelen gewoon over iets meer mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere modellen. Zo kan het altijd handig zijn om een verwatmingspaneel aan te kopen waarvan je de thermostaat trapsgewijs kunt instellen.

Het kan ook nuttig zijn indien je het verwarmingspaneel bijvoorbeeld van tevoren kunt gaan programmeren. Of misschien beschikt het paneel wel al over bepaalde handige programma’s die je kunt gebruiken. Indien je uit meerdere warmtestanden kunt kiezen dan is ook dit vast en zeker een pluspunt. Kortom er zijn heel wat extra kenmerken en opties mogelijk. Het is maar afhankelijk van waar je zelf naar op zoek bent.

 

 

Welk budget hoef je te voorzien

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar het voor jou ideale verwarmingspaneel dan zul je niet alleen versteld staan van het ruime assortiment maar natuurlijk ook van de verschillende prijskaartjes. Zo kun je algauw een verwarmingspaneel aankopen van slechts 20 euro. Dit zijn dan producten die zonder twijfel tot de goedkope verwarmingspanelen behoren. Maar er bestaan jammer genoeg ook heel wat verwarmingspanelen die je veel duurder zult moeten betalen en waarbij je mag rekenen op ongeveer 200 euro of meer.

Je beslist natuurlijk helemaal zelf hoeveel je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijk verwarmingspaneel. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het verwarmingspaneel dat je kiest helemaal aan je verwachtingen voldoet maar ook echt duurzaam is. Het kan misschien een goed idee zijn om eens een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen die door klanten op het internet worden geplaatst. Zo kun je iets meer inzicht krijgen in de voordelen en de nadelen van het desbetreffende verwarmingspaneel.

 

 

Verwarmingspaneel Reviews – Top 5

 

 

Met behulp van een degelijk verwarmingspaneel kun jij een bepaalde ruimte nog net dat tikkeltje meer gaan verwarmen. Toch is het niet zo eenvoudig meteen het beste verwarmingspaneel uit te kiezen. Je hebt tegenwoordig elektrische modellen, of apparaten die op infrarood werken of met thermostaat. De 5 topproducten hieronder werden geselecteerd op basis van het advies dat in de verschillende reviews werd gegeven. Bekijk deze eens rustig en eventueel kom je wel een verwarmingspaneel aanbieding tegen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Trotec TIH 700 S 

 

Indien je op zoek bent naar een degelijk verwarmingspaneel dat bovendien van infrarood voorzien is, dan kun je altijd dit model van het merk Trotec eens bekijken.

De infraroodkachel heeft een bijzonder sterk vermogen van maar liefst 700 watt en een spanningsaansluiting die rond de 230 volt ligt. Je kunt het apparaat ook perfect in de badkamer gebruiken en het is verder ook nog eens uitgerust met een veiligheid tegen oververhitting. Het snoer met een lengte van 1,9 meter zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

Volgens één enkele koper duurt het best wel lang eer het toestel helemaal is opgewarmd. Toch is de meerderheid laaiend enthousiast over de schitterende kwaliteit en de voordelige prijs van dit verwarmingspaneel.

 

Koop bij bol.com (€119.95)

 

 

 

 

Mill Ib600Dn 

 

Dit model van het merk Mill zul je niet meteen tussen de goedkope verwarmingspanelen hoeven te zoeken, maar het is ook zeker niet het duurste model uit onze lijst. De witte kleur maakt het apparaat bijzonder toegankelijk om in gelijk welke woonomgeving te plaatsen.

Het toestel beschikt over een elektronische thermostaat en een bijzonder krachtig vermogen van wel 600 watt. Bovendien wordt de warmte mooi en gelijkmatig over de volledige ruimte verdeeld. Je kunt het toestel ook perfect en probleemloos in de badkamer gebruiken.

Sommige kopers zijn wel van mening dat het snoer toch wel aan de korte kant blijkt te zijn en het toestel verder ook behoorlijk prijzig is. Toch zijn er ook heel wat gebruikers die het fijn vinden dat dit verwarmingspaneel eenvoudig werkt en bovenal ook heel duurzaam blijkt te zijn.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Qlima PEW 3015

 

Indien je op zoek bent naar een degelijk verwarmingspaneel dat ook nog eens goedkoop blijkt te zijn dan loont het zeker de moeite om dit model van het merk Qlima eens te bekijken. Het zou zomaar eens een verwarmingspaneel aanbieding kunnen zijn.

De infraroodkachel heeft een vermogen van maar liefst 1500 watt en behoort daardoor tot de krachtige toestellen. Daardoor is het in staat om ruimtes tot wel 15 m2 probleemloos op te warmen. Dankzij de veiligheid tegen vocht, kun je het toestel ook probleemloos in de badkamer gaan gebruiken indien je dit wenst.

Op dit moment blijkt er nog maar één enkele reactie te zijn geplaatst. Toch wordt daarin heel duidelijk hoe tevreden de koper met het product is. Zo blijkt dit verwarmingspaneel niet alleen van een goede kwaliteit te zijn maar bovenal ook nog eens bijzonder duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€85.92)

 

 

 

 

 

Tectake 401710 TS05

 

Dit infrarood verwarmingspaneel van het merk Tectake beschikt over een bijzonder krachtige motor met een vermogen van maar liefst 900 watt. Dit zou kunnen verklaren waarom het niet meteen één van de goedkope modellen blijkt te zijn.

Dit krachtige toestel kan zonder al teveel moeite te doen een ruimte met een oppervlakte tot wel 23,81 m2 probleemloos gaan opwarmen. Bovendien wordt de warmte mooi en gelijkmatig over de volledige ruimte verdeeld. Het apparaat is gemaakt uit een heel degelijk en duurzaam plaatstaal dat werd afgewerkt met een poedercoating.

Ondanks het hoge prijskaartje, merken we op dat de meeste kopers toch echt wel overtuigd zijn van dit product. Zo beschikt het niet alleen over een goede kwaliteit maar is het bovenal ook bijzonder duurzaam. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien is dit wel het apparaat dat volledig aan jouw verwachtingen blijkt te voldoen.

 

Koop bij bol.com (€207.95)

 

 

 

 

Eurom Safe-t-shine 900

 

In de categorie van de goedkope verwarmingspanelen zul je zonder twijfel dit handige en degelijke apparaatje van het bekende merk Eurom tegenkomen.

Deze handige infraroodkachel is uitgerust met 2 kwartslampen die elk een krachtig vermogen hebben van rond de 450 watt. Dit wil dus zeggen dat dit verwarmingspaneel een totaal vermogen bezit van maar liefst 900 watt en dus tot de krachtige toestellen behoort. De kachel kan probleemloos ruimtes met een oppervlakte van 30 m2 opwarmen en je kunt het bovendien ook in de badkamer gebruiken.

Ondanks al deze voordelen merken we op dat de meningen bij dit product eerder verdeeld zijn. Dit hoeft uiteraard helemaal niet slecht te zijn aangezien er om deze manier meer ruimte wordt gecreëerd om eventuele aanpassingen door te voeren. Laat je hierdoor dus zeker en vast niet afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€21.94)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status