Beste verwarmingspaneel

Laatste update: 03.06.20

 

Verwarmingspanelen test van 2020

 

Ben je op zoek naar degelijke en duurzame verwarmingspanelen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou vast en zeker wat verder op weg helpen met behulp van onze koopgids. Daarin bespreken we een aantal van de belangrijkste factoren waarmee je tijdens de zoektocht rekening zou kunnen houden. Daarnaast raden wij jou ook aan om even onze top 3 te bekijken. Daarin stellen wij jou de 3 best beoordeelde hedendaagse verwarmingspanelen voor. Zo zou je kunnen kiezen voor de Trotec TIH 700 S verwarmingspanelen. Handig om te gebruiken en bovendien ziet het paneel er ook nog klassevol en elegant uit. Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor het Mill Ib600Dn verwarmingspaneel, afgewerkt in een prachtige en designvolle witte kleur.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Verwarmingspanelen koopgids

 

De beste verwarmingspanelen zullen ervoor zorgen dat je op een makkelijke en snelle manier een ruimte net dat tikkeltje meer zult kunnen verwarmen. Het is een goede aanbeveling om toch niet zomaar het eerste het beste apparaat aan te kopen. Probeer zoveel mogelijk verwarmingspanelen met elkaar te vergelijken en ook rekening te houden met eventuele aanbiedingen. Daarnaast is het ook handig indien je probeert te letten op het gebruiksgemak, het prijskaartje, het vermogen en de ruimte waarin je het verwarmingspaneel wenst te plaatsen. Vroeg of laat zul je dan vast en zeker een verwarmingspaneel vinden dat helemaal aan je verwachtingspatroon voldoet. En misschien is het dan wel een verwarmingspaneel aanbieding.

 

 

Het nut van een degelijk verwarmingspaneel

 

Wanneer je van plan bent om een verwarmingspaneel aan te kopen dan is het natuurlijk wel belangrijk om te weten waarvoor je dit toestel kunt gebruiken. Eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig. Een degelijk verwarmingspaneel zal ervoor zorgen dat je in een mum van tijd een bepaalde ruimte zonder problemen van warmte kan voorzien. Dit kan best wel handig zijn tijdens de koude wintermaanden bijvoorbeeld. Je zult bovendien versteld staan van de enorme mogelijkheden die er momenteel zijn op het gebied van verwarmingspanelen.

Zo kun je kiezen voor een verwarmingspaneel dat volledig elektrisch werkt maar er zijn tegenwoordig ook heel wat exemplaren die werken op basis van infrarood. Je zult ook kunnen vaststellen dat sommige toestellen over net iets meer opties en mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere verwarmingspanelen. Sommige van deze opties kunnen best wel een meerwaarde vormen terwijl andere functiemogelijkheden eerder een soort van gadget of extraatje zijn. Het is dus aan jou de keuze waar je naar op zoek bent.

 

 

Eventuele vermogen en de plaatsing

 

Hierboven hebben we al min of meer duidelijk proberen maken dat er heel wat verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van verwarmingspanelen. Sommige gebruikers zullen kiezen voor een elektrisch verwarmingspaneel terwijl andere kopers toch liever een exemplaar hebben dat op basis van infrarood werkt. Daarnaast is het ook wel een goed idee om eventjes rekening te gaan houden met de capaciteit van het toestel. Met de capaciteit bedoelen we eigenlijk de kracht en het vermogen ervan.

Zo heb je bepaalde verwarmingspanelen die over iets meer vermogen beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Om te weten welk vermogen je nodig hebt, dan kan het altijd een goed idee zijn om rekening te houden met de ruimte waar je het verwarmingspaneel wilt plaatsen. Zo zal een slaapkamer in de meeste gevallen kleiner zijn dan een woonkamer. Wat dus wil zeggen dat je in de woonkamer een verwarmingspaneel zult moeten vinden dat over iets meer vermogen beschikt.

Daarnaast kun je een verwarmingspaneel ook buitenshuis gebruiken. We denken hierbij dan vooral aan een terras, een balkon of zelfs gewoon een serre waar je planten en groenten kweekt. Wanneer je een verwarmingspaneel zoekt dat je zonder problemen buitenshuis kunt gebruiken dan is een hoger vermogen echt wel aangeraden. Je zult merken dat je de warmte dan ook echt zal voelen en dat deze niet verloren gaat in de ruimte.

 

 

Opties en extra kenmerken

 

Tenslotte zul je tijdens je zoektocht merken dat sommige apparaten iets duurder zijn omwille van de kenmerken en de mogelijkheden. Zo zul je kunnen vaststellen dat sommige verwarmingspanelen gewoon over iets meer mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere modellen. Zo kan het altijd handig zijn om een verwatmingspaneel aan te kopen waarvan je de thermostaat trapsgewijs kunt instellen.

Het kan ook nuttig zijn indien je het verwarmingspaneel bijvoorbeeld van tevoren kunt gaan programmeren. Of misschien beschikt het paneel wel al over bepaalde handige programma’s die je kunt gebruiken. Indien je uit meerdere warmtestanden kunt kiezen dan is ook dit vast en zeker een pluspunt. Kortom er zijn heel wat extra kenmerken en opties mogelijk. Het is maar afhankelijk van waar je zelf naar op zoek bent.

 

 

Welk budget hoef je te voorzien

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar het voor jou ideale verwarmingspaneel dan zul je niet alleen versteld staan van het ruime assortiment maar natuurlijk ook van de verschillende prijskaartjes. Zo kun je algauw een verwarmingspaneel aankopen van slechts 20 euro. Dit zijn dan producten die zonder twijfel tot de goedkope verwarmingspanelen behoren. Maar er bestaan jammer genoeg ook heel wat verwarmingspanelen die je veel duurder zult moeten betalen en waarbij je mag rekenen op ongeveer 200 euro of meer.

Je beslist natuurlijk helemaal zelf hoeveel je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijk verwarmingspaneel. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het verwarmingspaneel dat je kiest helemaal aan je verwachtingen voldoet maar ook echt duurzaam is. Het kan misschien een goed idee zijn om eens een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen die door klanten op het internet worden geplaatst. Zo kun je iets meer inzicht krijgen in de voordelen en de nadelen van het desbetreffende verwarmingspaneel.

 

 

Verwarmingspaneel Reviews – Top 5

 

 

Met behulp van een degelijk verwarmingspaneel kun jij een bepaalde ruimte nog net dat tikkeltje meer gaan verwarmen. Toch is het niet zo eenvoudig meteen het beste verwarmingspaneel uit te kiezen. Je hebt tegenwoordig elektrische modellen, of apparaten die op infrarood werken of met thermostaat. De 5 topproducten hieronder werden geselecteerd op basis van het advies dat in de verschillende reviews werd gegeven. Bekijk deze eens rustig en eventueel kom je wel een verwarmingspaneel aanbieding tegen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Trotec TIH 700 S 

 

Indien je op zoek bent naar een degelijk verwarmingspaneel dat bovendien van infrarood voorzien is, dan kun je altijd dit model van het merk Trotec eens bekijken.

De infraroodkachel heeft een bijzonder sterk vermogen van maar liefst 700 watt en een spanningsaansluiting die rond de 230 volt ligt. Je kunt het apparaat ook perfect in de badkamer gebruiken en het is verder ook nog eens uitgerust met een veiligheid tegen oververhitting. Het snoer met een lengte van 1,9 meter zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

Volgens één enkele koper duurt het best wel lang eer het toestel helemaal is opgewarmd. Toch is de meerderheid laaiend enthousiast over de schitterende kwaliteit en de voordelige prijs van dit verwarmingspaneel.

Trotec is een vaste waarde op het gebied van verwarmingspanelen. Het zal dan ook niet verwonderen dat heel wat klanten het beschouwen als veruit het beste merk. Toch loont het de moeite om de voor- en nadelen alvast even op een rijtje te zien staan. Hieronder een kort overzicht.

Voordelen
Vermogen:

je geniet een bijzonder krachtig vermogen van ruim 700 Watt met een bijbehorende spanningsaansluiting die maar liefst 230 Volt bedraagt.

Veiligheid:

dit unieke verwarmingspaneel is niet alleen bestand tegen oververhitting maar is daarnaast ook bestand tegen vocht. Dat wil dus zeggen dat je het product zonder problemen ook in de badkamer kunt plaatsen.

Handig in gebruik:

het is een duurzame infraroodkachel die de warmte goed en gelijkmatige verspreidt en bovendien makkelijk te hanteren is.

Snoer:

het verwarmingspaneel is voorzien van een snoer dat ruim 1,9 meter lang is en toch voor heel wat bewegingsvrijheid zorgt.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één klant is toch niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit en dat is uiteraard best wel jammer.

Koop bij bol.com (€119.95)

 

 

 

 

Mill Ib600Dn 

 

Dit model van het merk Mill zul je niet meteen tussen de goedkope verwarmingspanelen hoeven te zoeken, maar het is ook zeker niet het duurste model uit onze lijst. De witte kleur maakt het apparaat bijzonder toegankelijk om in gelijk welke woonomgeving te plaatsen.

Het toestel beschikt over een elektronische thermostaat en een bijzonder krachtig vermogen van wel 600 watt. Bovendien wordt de warmte mooi en gelijkmatig over de volledige ruimte verdeeld. Je kunt het toestel ook perfect en probleemloos in de badkamer gebruiken.

Sommige kopers zijn wel van mening dat het snoer toch wel aan de korte kant blijkt te zijn en het toestel verder ook behoorlijk prijzig is. Toch zijn er ook heel wat gebruikers die het fijn vinden dat dit verwarmingspaneel eenvoudig werkt en bovenal ook heel duurzaam blijkt te zijn.

Mag het allemaal net iets meer zijn dan zou je eventueel ook altijd nog kunnen opteren voor dit unieke verwarmingspaneel. Dit paneel wordt jou aangeboden door het bekende en sterk gewaardeerde merk Mill. Of het product al dan niet over de laagste prijs beschikt dat valt nog even af te wachten.

Voordelen
Badkamer:

is het de bedoeling om het verwarmingspaneel in de badkamer te plaatsen? Dat is alvast geen probleem voor het product van Mill. Het verwarmingspaneel blijkt namelijk bestand te zijn tegen vocht.

Vermogen:

je zult versteld staan van de enorme kracht en het maximale vermogen van maar liefst 600 Watt.

Gebruiksvriendelijk:

het is een duurzaam verwarmingspaneel dat makkelijk te bedienen is en de warmte op een gelijkmatige wijze zal verspreiden. Daarnaast is het voorzien van een elektronische thermostaat.

Nadelen
Snoer:

een kleine minderheid van de klanten vindt dat het snoer toch wel wat langer had mogen zijn.

Prijzig:

ook het hoge prijskaartje kan voor sommige klanten misschien wel eens een mogelijk struikelblok zijn.

Koop bij bol.com (€121.99)

 

 

 

 

Qlima PEW 3015

 

Indien je op zoek bent naar een degelijk verwarmingspaneel dat ook nog eens goedkoop blijkt te zijn dan loont het zeker de moeite om dit model van het merk Qlima eens te bekijken. Het zou zomaar eens een verwarmingspaneel aanbieding kunnen zijn.

De infraroodkachel heeft een vermogen van maar liefst 1500 watt en behoort daardoor tot de krachtige toestellen. Daardoor is het in staat om ruimtes tot wel 15 m2 probleemloos op te warmen. Dankzij de veiligheid tegen vocht, kun je het toestel ook probleemloos in de badkamer gaan gebruiken indien je dit wenst.

Op dit moment blijkt er nog maar één enkele reactie te zijn geplaatst. Toch wordt daarin heel duidelijk hoe tevreden de koper met het product is. Zo blijkt dit verwarmingspaneel niet alleen van een goede kwaliteit te zijn maar bovenal ook nog eens bijzonder duurzaam.

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar tegelijk zeker zijn van een meer dan degelijk verwarmingspaneel? Of beschik je misschien over een beperkt budget? Dan alvast niet langer getreurd want wij hebben de oplossing; dit unieke verwarmingspaneel van het Qlima.

Voordelen
Vermogen:

het gaat hier om een bijzonder krachtige infraroodkachel met een totaal vermogen van ruim 1500 Watt.

Veiligheid:

je hoeft je geen zorgen te maken want het verwarmingspaneel is volledig bestand tegen vocht en kan dus probleemloos in de badkamer worden geplaatst.

Handig in gebruik:

je zult merken dat het helemaal geen moeite kost om het verwarmingspaneel te bedienen. Het warmt bijzonder snel op en kan probleemloos een ruimte met een maximale oppervlakte van ongeveer 15 m2 opwarmen.

Nadelen
Design:

tot op heden zijn er alleen nog maar positieve online reviews geplaatst, alhoewel het design misschien een tegenvaller zou kunnen zijn voor sommigen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

Tectake 401710 TS05

 

Dit infrarood verwarmingspaneel van het merk Tectake beschikt over een bijzonder krachtige motor met een vermogen van maar liefst 900 watt. Dit zou kunnen verklaren waarom het niet meteen één van de goedkope modellen blijkt te zijn.

Dit krachtige toestel kan zonder al teveel moeite te doen een ruimte met een oppervlakte tot wel 23,81 m2 probleemloos gaan opwarmen. Bovendien wordt de warmte mooi en gelijkmatig over de volledige ruimte verdeeld. Het apparaat is gemaakt uit een heel degelijk en duurzaam plaatstaal dat werd afgewerkt met een poedercoating.

Ondanks het hoge prijskaartje, merken we op dat de meeste kopers toch echt wel overtuigd zijn van dit product. Zo beschikt het niet alleen over een goede kwaliteit maar is het bovenal ook bijzonder duurzaam. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien is dit wel het apparaat dat volledig aan jouw verwachtingen blijkt te voldoen.

Ook het bekende merk Tectake staat in het rijtje van de beste verwarmingspanelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die dit product te bieden heeft? Lees dan vast en zeker even verder. Wij maken het voor jou makkelijk en zetten de populairste kenmerken alvast even op een rijtje.

Voordelen
Vermogen:

het is een bijzonder duurzaam en tegelijk krachtig verwarmingspaneel dat een totaal vermogen van wel 900 Watt geniet. Ruimtes van maar liefst 23,81 m2 zijn alvast geen enkel probleem.

Materiaal:

het verwarmingspaneel is bijzonder stevig en voor het grootste gedeelte uit plaatstaal vervaardigd. Vervolgens werd het voorzien van een unieke en glanzende poedercoating.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg zul je dit product, vanwege de hogere prijs, niet meteen tussen de goedkope verwarmingspanelen moeten gaan zoeken.

Koop bij bol.com (€228.95)

 

 

 

 

Eurom Safe-t-shine 900

 

In de categorie van de goedkope verwarmingspanelen zul je zonder twijfel dit handige en degelijke apparaatje van het bekende merk Eurom tegenkomen.

Deze handige infraroodkachel is uitgerust met 2 kwartslampen die elk een krachtig vermogen hebben van rond de 450 watt. Dit wil dus zeggen dat dit verwarmingspaneel een totaal vermogen bezit van maar liefst 900 watt en dus tot de krachtige toestellen behoort. De kachel kan probleemloos ruimtes met een oppervlakte van 30 m2 opwarmen en je kunt het bovendien ook in de badkamer gebruiken.

Ondanks al deze voordelen merken we op dat de meningen bij dit product eerder verdeeld zijn. Dit hoeft uiteraard helemaal niet slecht te zijn aangezien er om deze manier meer ruimte wordt gecreëerd om eventuele aanpassingen door te voeren. Laat je hierdoor dus zeker en vast niet afschrikken.

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor het unieke verwarmingspaneel dat jou aangeboden wordt door Eurom. Het verwamingspaneel is vrij compact wat het dan weer makkelijk maakt om te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte.

Voordelen
Prijskaartje:

wil je toch liever niet teveel budget voorzien in je zoektocht naar een degelijk verwarmingspaneel? Dan lijkt dit product met z’n lage prijs alvast een schot in de roos te zijn.

Vermogen:

je zult merken dat het om een krachtige infraroodkachel gaat die voorzien is van 2 degelijke kwartslampen. Elke kwartslamp beschikt over een maximaal vermogen van maar liefst 450 Watt wat het totale vermogen op ruim 900 Watt brengt.

Badkamer:

doordat het verwarmingspaneel bestand is tegen vocht kun je het probleemloos in de badkamer plaatsen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de klanten blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status