fbpx

Beste vibrator

Laatste update: 15.10.19

 

Vibrators test van 2019

 

 

Wil jij je partner verwennen dan kan het een goed advies zijn om op zoek te gaan naar de beste vibrator. Uiteraard is de beste vibrator een heel persoonlijke keuze. Sommige personen zullen bijvoorbeeld kiezen voor een Tarzan vibrator of een anaal vibrator terwijl andere gebruikers dan weer liever een G spot vibrator verkiezen. Het is daarom een goed idee om de 5 topproducten die we hieronder hebben geselecteerd eens eventjes te bekijken. Houd hierbij ook rekening met de verschillende online reviews.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Teazers voor koppels

 

Ben je op zoek naar een leuke en degelijke vibrator om je partner mee te verrassen? Dan hoef je alvast even deze mini vibrator van het bekende merk Teazers te bekijken. De vibrator heeft een totale afmeting van 19 cm en een mooie roze kleur. Bovendien zou het zomaar eens een vibrator aanbieding kunnen zijn.

Het toestel is gemaakt uit duurzaam en stevig ABS in combinatie met silicone. Bovendien biedt deze vibrator heel wat opties en mogelijkheden die zowel voor mannen alsook voor vrouwen voor het ultieme genot kunnen zorgen. Het toestel kan namelijk aan de beide uiteinden worden gebruikt.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen bekijken dan merken we dat er momenteel al 14 kopers een review hebben geschreven. Alle gebruikers zijn het er unaniem over eens dat dit een topproduct is en raden het dan ook aan iedereen aan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

My Magic Wand

 

Met deze wand vibrator van het bekende merk MyMagicWand haal je niet meteen één van de meest goedkope vibrators in huis. Toch lijken de meeste kopers zich daar helemaal niet aan te storen. De vibrator heeft een lengte van 32 cm en heeft een mooie roos / witte kleur. Uiteraard kun je de vibrator ook in andere kleurtjes verkrijgen.

Het is een handige en tegelijk bijzonder krachtige vibrator waarbij je de mogelijkheid hebt om te gaan kiezen uit 6 diverse vibratiestanden. Je kunt het toestel eenvoudig bedienen met slechts één enkele druk op de knop. En deze knop bevindt zich op het handvat van de vibrator. De vibrator wordt geleverd in combinatie met een bijzonder lang snoer zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Opnieuw merken we vooral heel wat tevreden klanten op. Zo geven heel wat kopers een positief advies over de kwaliteit en de verschillende trilstanden waarover het toestel beschikt. Toch vindt een enkele gebruiker het toestel toch net iets te duur.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Zumio S Spirotip Clitoris

 

Ben je op zoek naar een degelijke clitoris vibrator om jezelf even goed te verwennen? Dan hoef je alvast even dit product van het bekende merk Zumio te bekijken. De vibrator is bovendien beschikbaar in 2 verschillende opvallende kleurtjes.

Met dit apparaat kun je op een eenvoudige manier de clitorale zone gaan stimuleren. Dit wil dus zeggen dat het toestel een soort van circulaire beweging zal maken. Net zoals wanneer je de clitoris met je vinger stimuleert. Op die manier kun je tot een zinderend orgasme komen dat nog veel intenser en heftiger is dan wanneer je het manueel doet.

We kunnen duidelijk vaststellen dat het toestel heel sterk aangeraden wordt door de overgrote meerderheid van de kopers. Zo is het niet alleen gebruiksvriendelijk en kwalitatief heel erg sterk. Een enkele gebruiker vindt het ook een pluspunt dat de vibrator over een discreet maar fraai design beschikt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Rianne S Klassieke

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de klassieke Rianne S vibrator. Dit toestel is bovendien beschikbaar in maar liefst 6 verschillende kleurtjes zodat jij de vibrator eruit kunt kiezen die je zelf het liefste ziet.

Het toestel is ongeveer 12 cm lang en ongeveer 2 cm breed en behoort daardoor tot de mini vibrators. Het werkt op basis van 2 krachtige en duurzame AA batterijen die je er bij de aankoop jammer genoeg niet bij krijgt. Verder zul je merken dat het toestel vervaardigd is uit stevig en duurzaam siliconen en dat het over meerdere vibratiestanden beschikt.

Het is volgens een enkele gebruiker wel een nadeel dat het apparaat op batterijen werkt die je er zelf nog moet gaan bijkomen. Toch is de meerderheid duidelijk tevreden van de extra accessoires en de kwaliteit van de vibrator. Het loont dan ook de moeite om dit toestel even te bekijken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Durex Play Inspiration

 

Tot slot is er dan ook nog  de Durex vibrator. Dit toestel heeft misschien niet meteen de laagste prijs maar zul je toch zeker tussen de goedkope apparaten kunnen tegenkomen. De vibrator heeft een lengte van 20 cm en is afgewerkt in een mooie opvallende paarse kleur.

Het is een krachtig apparaat dat beschikt over maar liefst 5 voorgeprogrammeerde standen waaruit je kunt kiezen. En op die manier tot een orgasme zult kunnen komen. Het feit dat de vibrator waterdicht is, zorgt ervoor dat je deze bijvoorbeeld ook onder de douche kunt gebruiken samen met je partner. Verder zul je merken dat de batterijen geheel oplaadbaar zijn.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele koper een online beoordeling geplaatst. Ondanks het feit dat de gebruiker liever een ander kleurtje had gehad is hij of zij echt wel tevreden over het product. Het toestel is kwalitatief en gebruiksvriendelijk.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status