fbpx

Beste videokaart

Laatste update: 22.10.19

 

Videokaarten test van 2019

 

 

Het is niet altijd makkelijk om te weten wat nu precies de beste videokaart is. Daarom willen wij jou graag helpen en zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten. Het is bovendien ook een goed advies om rekening te houden met de verschillende reviews die door klanten geplaatst worden. Op die manier kun je eenvoudig een keuze maken tussen een videokaart voor je laptop, een gaming videokaart of eventueel een AMD videokaart of een MSI videokaart. Kortom er zijn heel wat opties mogelijk.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti

 

Wanneer je op zoek gaat naar degelijke videokaarten dan zul je zeker heel wat exemplaren tegenkomen van het bekende merk Gigabyte. Toch zul je net iets meer budget hoeven te voorzien aangezien je dit product niet meteen tussen de goedkope videokaarten zult hoeven te verwachten.

Het is een degelijk apparaat waarvoor je helemaal geen voedingsaansluiting nodig hebt. Verder behoort dit product tot de NVIDIA grafische processors met een totale resolutie van maar liefst 7680 x 4320 pixels. Het totale grafische GDDR5 geheugen bedraagt maar liefst 4 GB. Deze videokaart is uitgerust met de typische PCI Express x16 3.0 aansluiting.

Al deze voordelen en mogelijkheden zorgen ervoor dat de meeste klanten duidelijk bijzonder tevreden zijn met dit apparaat. Het is een degelijk toestel dat voorzien is van een uitstekende kwaliteit en een correcte prijs. Toch is een enkele gebruiker iets minder tevreden en van mening dat het toestel vrij kwetsbaar is.

 

Koop bij bol.com (€162.5)

 

 

 

 

MSI Radeon R7 240

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de videokaart van het bekende merk MSI. Deze kaart heeft momenteel 2 reacties mogen ontvangen van kopers die helemaal tevreden zijn met het product. Net zoals bij de vorige videokaart heb je ook bij dit exemplaar helemaal geen voedingsaansluiting nodig.

Deze videokaart is eigenlijk een uitstekende combinatie van enerzijds een low-profile videokaart en anderzijds een high-profile videokaart. Verder zul je merken dat dit product gebaseerd is op de alom bekende en gewaardeerde AMD Radeon R7 240 chipset. Dit wil dus zeggen dat je zult kunnen genieten van uitstekende grafische mogelijkheden.

Het apparaat is voorzien van een bijzonder krachtig 1024 MB DDR3 geheugen. Deze elementen en voordelen hebben ervoor gezorgd dat er vooral heel wat positieve online beoordelingen geplaatst zijn. Zo zijn de kopers tevreden over de snelheid van de videokaart en de uitstekende kwaliteit.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G

 

Net zoals het vorige product is ook deze videokaart afkomstig van het bekende en sterk gewaardeerde merk MSI. Toch zul je voor dit product net iets meer budget hoeven te voorzien. Dit heeft vooral te maken met het hogere prijskaartje ervan.

Het is een krachtig apparaat met een GeForce GTX 1050 Ti grafische processor die over een totale frequentie van wel 1354 MHx beschikt. Verder is het apparaat voorzien van een bijzonder krachtig en duurzaam GDDR5 geheugen dat gestuurd wordt dankzij een 128 Bit geheugenbus. Met deze videokaart kun je gebruik maken van de PCI Express x16 3.0 aansluiting.

De overgrote meerderheid van de kopers zijn duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit van het apparaat. Bovendien vinden heel wat gebruikers de prijs van het toestel ook zeker correct. Slechts één enkele koper is van mening dat de videokaart toch wel vrij groot is.

 

Koop bij bol.com (€179.2)

 

 

 

 

Asus 710-2-SL GeForce GT 710

 

Wanneer je op zoek bent naar een videokaart aanbieding dan kunnen wij jou aanraden om dit toestel van het bekende merk ASUS eens even te bekijken. Je zult meteen versteld staan van het mooi maar vooral betaalbare prijskaartje van deze toch wel degelijke videokaart.

Dit product behoort tot de NVIDIA grafische processors. Het gaat hier namelijk meer specifiek om een GeForce GT 710 grafische processor. Het toestel heeft een frequentie van ruim 954 MHz en een geheugen van maar liefst 2 GB. Het type geheugen dat hierbij gebruikt wordt is het bekende GDDR3 geheugen dat gestuurd wordt door een 64 Bit geheugenbus.

Op dit moment hebben nog maar 2 gebruikers een online beoordeling kunnen plaatsen. Daarin merken we op dat de kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn over het toestel en de kwaliteit ervan. Kortom voor hen is deze videokaart echt wel een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€64.3)

 

 

 

 

AMD Radeon R9 270 PCI-Express

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de videokaart van het merk Dell. Dit apparaat is niet meteen voorzien van de laagste prijs maar toch zul je het tussen de goedkope videokaarten kunnen spotten.

Deze videokaart heeft een lengte van ongeveer 210 mm en neemt maar liefst 2 slots in beslag. Dit wil dus zeggen dat het apparaat ook extra voeding zal ontvangen door middel van een handige 6-pins voedingsaansluiting. Verder zul je merken dat het product ook is uitgerust met een HDMI poort, een DisplayPort en zelfs 2 DVI uitgangen. Je kunt deze videokaart zonder problemen koppelen aan een PCI-Express 3.0 x16 interface.

Doordat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is het behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaring van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€122.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status