fbpx

Beste vijverstofzuiger

Laatste update: 15.10.19

 

Vijverstofzuigers test van 2019

 

 

Heel wat mensen vinden een vijver een aanrader omdat het een element van rust is. Het rustgevende gevoel van het kletterende water, kan vaak een meerwaarde zijn na een stressvolle dag. Als je over een vijver beschikt, dan kun je maar beter ook op zoek gaan naar de beste vijverstofzuiger. Het is daarom een goed advies om de top 5 hieronder even rustig te bekijken. Zo zul je merken dat bepaalde toestellen over iets meer of minder eigenschappen beschikken, en daardoor juist meer of minder aan je verwachtingen zullen voldoen. In elk geval zal er zeker wat tussen zitten waar jij je goed bij voelt, en misschien is het wel een vijverstofzuiger aanbieding.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Heissner 8000 L

 

Ben je op zoek naar een degelijke vijverstofzuiger die bovendien ook heel duurzaam is? Dan kun je alvast even dit apparaat van het bekende merk Heissner bekijken. Houd er wel rekening mee dat het niet meteen één van de goedkope vijverstofzuigers is. Toch is het een handig apparaat dat je bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om je zwembad mee te stofzuigen.

De stofzuiger is vervaardigd uit een combinatie van aluminium en kunststof en heeft een totaal vermogen van maar liefst 135 Watt. Het is een krachtig toestel met een maximale werkdiepte van ruim 130 cm en een capaciteit tot wel 8000 liter per uur. Je zult merken dat het toestel bestaat uit 2 afzonderlijke opzetstukken en dat het met gemak alle vuil uit de vijver of het zwembad haalt.

Momenteel is er nog maar één enkele review bij dit product geplaatst. De koper geeft echter aan helemaal tevreden te zijn met deze vijverstofzuiger. Bovendien raadt deze klant het toestel meteen aan iedereen aan.

 

Koop bij bol.com (€204)

 

 

 

 

Strex Vijvervuilzuiger Handmatig

 

Wil je toch liever niet teveel geld spenderen aan een degelijke vijverstofzuiger? Of beschik je over een beperkt budget? Dan hoef je je alvast niet langer zorgen te maken, want wij hebben de ideale oplossing. Dit apparaat is afkomstig van het merk Strex en lijkt wel een vijverstofzuiger aanbieding te zijn.

Het is een handig apparaat dat makkelijk tot op een diepte van zo’n 130 cm kan werken. Dat maakt het niet alleen geschikt om vijvers maar ook zwembaden schoon te maken. Het toestel werkt met behulp van een degelijke filternet waarin al het vuil blijft zitten. Verder is het ideaal om zelfs moeilijk te bereiken hoeken en kantjes te reinigen.

Het toestel is gemaakt uit kunststof en weegt daardoor niet bijzonder veel. Waardoor het handig en comfortabel is om ermee te werken. En dat merk je duidelijk aan de reactie van de koper die op het toestel heeft gereageerd. De klant is duidelijk bijzonder tevreden met de voordelen en de opties.

 

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

AquaForte

 

Ben je op zoek naar een degelijke vijverstofzuiger? Of een stofzuiger om je zwembad mee schoon te maken? Maar wil je toch liever niet zoveel geld spenderen hieraan? Dan kun je alvast even de vijverstofzuiger van AquaForte bekijken. Het is niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch alvast economischer dan sommige andere apparaten.

Je kunt het toestel zowel gebruiken voor nat of droog te zuigen en het is zelfs voorzien van transportwieltjes. Dat maakt het iets eenvoudiger om het te verplaatsen. De stofzuiger beschikt over een totaal vermogen van maar liefst 1300 Watt en wordt geleverd met tal van handige zuighulpstukken en accessoires.

Uit de reacties kunnen we duidelijk merken dat de meeste kopers het product aanraden. Zo geven ze niet alleen positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Toch is niet iedereen even overtuigd van het apparaat en dat wordt ook in enkele beoordelingen vermeld.

 

Koop bij bol.com (€99.95)

 

 

 

 

Ubbink VacuProCleaner

 

Indien je op zoek bent naar een compacte vijverstofzuiger die je makkelijk kunt opbergen en verplaatsen, dan hoef je dit apparaat van Ubbink even te bekijken. Het is een handige VacuProCleaner die makkelijk te bedienen is.

Door het compacte formaat en de beperkte kracht, is het toch vooral ideaal voor zwembaden en vijvers van gemiddeld tot klein formaat. Toch is het een degelijk en betrouwbaar apparaat dat je kunt gebruiken voor zowel nat alsook droog te stofzuigen. Verder heb je de keuze tussen een automatische bediening of wil je de stofzuiger toch liever handmatig bedienen?

Wanneer we een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen dan valt het meteen op dat de reacties eerder verdeeld zijn. Sommige klanten vinden het een topproduct terwijl anderen helemaal niet overtuigd zijn.

 

Koop bij bol.com (€101.83)

 

 

 

 

PondoMatic Pontec

 

Tenslotte is er ook nog de vijverstofzuiger van het, misschien wel, minder bekende merk Pontec. Dit apparaat combineert kwaliteit met een mooi en voordelig prijskaartje. En dat zou heel wat kopers duidelijk kunnen aantrekken.

Het is een krachtig apparaat met een maximaal vermogen van maar liefst 1400 Watt. Verder is het voorzien van een watertank van ruim 30 liter en een ingebouwde timer functie. Het toestel biedt je de mogelijkheid tot droog en nat zuigen en dit tot op een diepte van maar liefst 2 meter.

Ondanks alle voordelen en opties, blijkt een kleine minderheid van de klanten niet meteen overtuigd te zijn. Zo zou het toestel toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. De meeste kopers vinden het echter een topproduct en raden het iedereen meteen aan.

 

Koop bij bol.com (€118.84)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status