5 Beste vlogcamera Test Van 2020

Laatste update: 31.05.20

 

5 Beste vlogcamera’s (Reviews) van 2020

 

Of je nu kiest voor een vlogcamera van Sony, Soundlogic of toch liever een ander merk, is een geheel persoonlijke keuze. Zodra je dus besluit op zoek te gaan is het alvast een goed advies om verschillende topmerken tegenover elkaar te plaatsen. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we alvast een selectie gemaakt van 5 topproducten. Neem rustig de tijd om deze even te bekijken en kies er vervolgens de voor jou beste vlogcamera uit.

 

 

1. Canon PowerShot SX730 Zwart Full HD video kantelbare scherm

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de verschillende soorten vlogcamera’s. Een goede optie, en bovendien misschien wel meteen één van de goedkope vlogcamera’s, zou dit product van Canon kunnen zijn. De vlogcamera maakt bovendien deel uit van de Canon PowerShot serie en kan wordt besteld in een zwarte of grijze kleur.

De camera wordt gekenmerkt door een Full HD video en dus bijgevolg een uitstekende beeldkwaliteit. Ook het geluid werkt uitermate perfect. In combinatie met het kantelbare scherm is dit apparaat dan ook één van de betere opties onder vloggers. Misschien is het ook wel het ideale geschenkje voor je kind? Het compacte formaat maakt deze vlogcamera bovendien ook handig om overal mee naartoe te nemen.

Echter is het wel belangrijk om te beseffen dat de vlogcamera niet helemaal schokbestendig is en al zeker niet waterbestendig blijkt te zijn. Ondanks dit minpuntje merken we toch vooral heel wat positieve online reviews op en bijgevolg heel wat tevreden klanten.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Olympus OM-D E-M10 Mark II + 14-42mm EZ Micro FT sensor

 

Indien het toch allemaal net een tikkeltje meer mag zijn dan zou je eventueel altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke vlogcamera van Olympus. Houd er echter wel rekening mee dat het niet meteen een vlogcamera aanbieding zal zijn. Echter biedt het apparaat dan ook heel wat kwaliteit en mogelijkheden.

De camera wordt gekenmerkt door Full HD video waardoor je dus geniet van een uitstekende beeldkwaliteit. Dankzij het draaibare en kantelbare scherm is deze vlogcamera dan ook ideaal voor het nemen van selfies en het maken van vlogberichten. De combinatie van de MicroFT sensor en de hoge resolutie van 16,1 megapixels zorgen dan ook voor uitermate scherpe foto’s en beelden. Het scherm werkt door middel van touchscreen en bovendien geniet je ingebouwde WiFi.

Ondanks de hoge prijs van het apparaat merken we hoofdzakelijk heel wat positieve reacties van klanten op. Kopers zijn het erover eens dat de behuizing van de camera bijzonder stevig en kwalitatief is. Verder wordt er ook een positief advies gegeven over de kwaliteit van het beeld en de gebruiksvriendelijkheid.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Sony Cybeshot DSC-HX90 Zwart compactcamera Oled beeldzoeker compactcamera

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke vlogcamera of beschik je momenteel over een iets beperkter budget, dan zou je eventueel dit apparaat even kunnen bekijken. De camera wordt jou sterk aanbevolen door het bekende merk Sony en maakt deel uit van de Sony DSC-HX serie.

Het is een vrij compact toestel dat makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Ondanks het compacte formaat zul je toch versteld staan van de enorme zoommogelijkheden waarover het toestel beschikt. Zo heeft de vlogcamera een vrij ruim zoombereik en geniet je verder van een kantelbaar scherm. Ideaal dus bij het nemen van selfies of het maken van vlogberichten. Je geniet een resolutie van maar liefst 18,2 megapixels in combinatie met een Full HD video. Verder kun je ook gebruik maken van de ingebouwde WiFi.

Terwijl de meeste kopers tevreden zijn over de kwaliteit en het compacte formaat van de vlogcamera, zijn er dan weer andere gebruikers die het toestel toch wel graag iets groter hadden gezien. Neem daarom gerust een kijkje en oordeel vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€279)

 

 

 

 

4. Soundlogic Vlog Camera Vlogger Trendy Gadget Selfie Cam

 

Ben je nog steeds op zoek naar een origineel en geslaagd geschenk voor de verjaardag van je kind? Dan loont het alvast de moeite om dit apparaat, jou tevens aangeboden door Soundlogic, grondig onder de loep te nemen. Bovendien valt ook het prijskaartje hartstikke goed mee en zul je het gevoel krijgen dat het hier wel eens om een aanbieding gaat.

Het apparaatje is vrij compact en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Maar vergis je niet; qua formaat is het misschien bijzonder compact maar het toestel biedt werkelijk tal van voordelen. Zo geniet je een Full HD video beeldkwaliteit en kun je gebruik maken van de 120 graden kijkhoek. Bovendien heb je de mogelijkheid om er een microfoon en/ of luidspreker op aan te sluiten. De vlogcamera wordt gekenmerkt door een compact 2 inch LCD display en is voorzien van een krachtige oplaadbare batterij. Zodra de batterij helemaal is volgeladen dan kun je makkelijk 1 uur speeltijd genieten.

Jammer genoeg is enige vorm van reacties voorlopig uitgebleven. Dat wil uiteraard niet zeggen dat het om een kwalitatief matig product gaat. Het is mogelijk dat het om een vrij recente vlogcamera gaat. Laat je hier dan ook niet meteen door leiden of afschrikken en bekijk het alvast even.

 

Koop bij bol.com (€26.95)

 

 

 

 

5. Vlog Camera Kind Speelgoed Kindercamera Set voor Jongens & Meisjes

 

Het is niet altijd makkelijk een leuk en origineel geschenk te vinden voor jouw kind. Misschien kun je deze unieke vlogcamera even in overweging nemen. Bovendien heb je de mogelijkheid tussen een blauwe vlogcamera of een roze. Ideaal dus voor zowel jongens alsook meisjes.

De vlogcamera wordt aangeboden vanaf de leeftijd van 3 jaar oud en kan makkelijk tot ongeveer 15 jaar oud worden gebruikt. Je zult merken dat de videocamera bovendien vergezeld wordt van een echte microfoon set. Ideaal dus om vlogberichten en leuke video’s te maken. De behuizing van de vlogcamera is vervaardigd uit bijzonder stevig kunststof en kan dan ook best wel tegen een stootje.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over de eventuele gebruikerservaringen aangezien er tot op heden nog geen kopers hebben gereageerd. Het is natuurlijk mogelijk dat sommige klanten het product reeds hebben aangekocht maar gewoon nog niet de tijd hebben gevonden om een reactie te plaatsen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status