fbpx

Beste vodka

Laatste update: 15.10.19

 

Vodka’s test van 2019

 

In veel koude landen is een glaasje van de beste vodka niet meer dan normaal. Toch is er heel wat onderscheid tussen de verschillende soorten. Zo zal er een duidelijke smaakverschil zijn tussen een vodka Absolut, een Smirnoff, een Ciroc, Beluga of Belvedere vodka. Bekijk daarom de top 5 hieronder even rustig en kies vervolgens voor jouw favoriete vodka. Indien je toch mocht twijfelen tussen meerdere producten dan kunnen de online reviews van kopers misschien wel een doorslaggevende rol spelen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Absolut Vodka 70 cl

 

Deze vodka van het bekende merk Absolut zul je vast en zeker tussen de goedkope vodka’s kunnen spotten. De fles heeft een maximale inhoud van ruim 70 cl en een alcoholpercentage van maar liefst 40%. Indien je liever een grotere fles aankoopt dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Deze uitstekende vodka wordt gekenmerkt door zijn unieke en verfijnde smaak. Dat komt vooral doordat dit product met aandacht en liefde werd geproduceerd. Hierbij is er alleen maar gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Zo heeft men onder andere gekozen voor de allerbeste wintertarwe in combinatie met onder andere water uit een eigen persoonlijke bron. Bovendien zul je kunnen vaststellen dat er verder niets van suikers aan toegevoegd is.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog geen online beoordelingen bij dit product zijn geplaatst. Daardoor is het moeilijk voor ons om jou verder advies te geven over de ervaringen van gebruikers.

 

Koop bij bol.com (€25.99)

 

 

 

 

Ciroc Summer Watermelon

 

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de unieke smaak van de bekende Ciroc vodka. Bovendien haal je met de fles vodka ook een echte blikvanger in huis. De opvallende rode kleur en het aparte design zorgen ervoor dat deze fles echt iets voor de durvers is.

Deze Summer Watermelon vodka werd geproduceerd in Frankrijk en heeft een totaal alcoholpercentage van ruim 37,5%. Het is de ideale vodka om tijdens de hete zomermaanden te drinken omwille van de unieke watermeloen smaak. Bovendien is de vodka maar liefst 5 maal gedistilleerd. Vandaar dan ook de typische zachte smaak.

Indien je interesse mocht hebben in dit product dan moet je je echter wel haasten aangezien het om een „Limited Edition” versie gaat. Het is mogelijk dat het hoge prijskaartje misschien wel als een struikelblok wordt ervaren door sommige klanten.

 

Koop bij bol.com (€42.99)

 

 

 

 

Belvedere 70 cl

 

Met de Belvedere vodka haal je een fles in huis met een totale inhoud van ruim 70 cl en een vrij hoog alcoholpercentage van maar liefst 40%. De vodka wordt geleverd door het bekende merk Belvedere. Bovendien is er niet alleen aandacht besteed aan de kwaliteit en de smaak van de vodka maar ook aan het design van de fles. Deze oogt klassevol en luxueus.

De vodka wordt geproduceerd in de buurt van Warschau, Polen en is volledig vervaardigd uit duurzaam rogge. Dit type vodka wordt bovendien gemaakt in bijzonder compacte batches waarin het vervolgens tot 4 maal toe gedistilleerd wordt. Op die manier krijg je de typische zachte smaak met hier en daar een toets vanille.

Ben je benieuwd naar deze vodka en wil je het ook even proberen? Koop dan zeker een fles en laat ons even weten of je er tevreden over bent. Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven aangezien er tot op heden nog geen reviews zijn geplaatst.

 

Koop bij bol.com (€44.94)

 

 

 

 

Smirnoff 1 L

 

In vergelijking met alle andere topproducten uit deze lijst, lijkt het hier wel om een vodka aanbieding te gaan. De fles heeft een totale inhoud van maar liefst 100 cl en wordt geleverd door het bijzonder bekende en sterk gewaardeerde merk Smirnoff. De fles wordt gekenmerkt door het bekende rode loge met witte letters.

Deze vodka wordt onderworpen aan een bijzonder uitgebreid en nauwkeurig proces. Zo wordt de vodka maar liefst 3 keer gedistilleerd en tot wel 10 maal gefilterd waarbij de basis houtskool is. Verder zorgen de 47 verschillende kwaliteitscontroles, voor een uniek en betrouwbaar product. De Smirnoff vodka heeft een totaal alcoholpercentage van 37,5%.

Opnieuw moeten we jammer genoeg vaststellen dat er nog geen reacties zijn geplaatst. Echter durven we vermoeden dat heel wat gebruikers de fles reeds in huis hebben gehaald maar misschien nog niet de tijd hebben gevonden om een reactie te plaatsen.

 

Koop bij bol.com (€24.99)

 

 

 

 

Beluga Finest

 

Tenslotte is er ook nog altijd de optie om te kiezen voor de Beluga Finest vodka. Het is niet meteen het product met de laagste prijs maar alvast ook niet de duurste vodka fles uit de lijst. De vodka wordt geleverd door het merk Beluga en heeft een inhoud van ruim 70 cl.

Dit type vodka wordt vervaardigd in Siberië waar men eerder gebruik maakt van mout en niet van tarwe korrels, zoals bij de meeste vodka’s het geval is. De vodka wordt maar liefst 5 maal gedistilleerd en vervolgens verder verrijkt en aangevuld met rijst extracten. Na een uitgebreid en betrouwbaar proces, wordt een vodka bekomen met een typische smaak en zijdeachtige afdronk. Met een alcoholpercentage van ruim 40% krijg je het vast en zeker warm.

Het ontbreken van enige online reviews doet ons vermoeden dat het hier om een recente of misschien nog minder bekende vodka soort gaat. Toch zal deze vodka onder de kenners zeker en vast bekend in de oren klinken.

 

Koop bij bol.com (€43.44)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status