Beste voetenbad

 

Voetenbaden test van 2019

 

 

Voetenbaden koopgids

 

Onze voeten krijgen het soms hard te verduren na een lange werkdag. Toch kun je dankzij het voetenbad ervoor zorgen dat je voeten gaan ontspannen. Als je voor één van de beste voetenbaden wilt kiezen dan helpen wij jou graag. Probeer in je zoektocht dan ook zeker rekening te houden met het gebruiksgemak, de massagetechniek, de prijs en de accessoires.

 

 

Gebruiksgemak

 

Heel veel mensen hebben bijna dagelijks last van pijnlijke voeten. De redenen kunnen hierbij heel uiteenlopend zijn. Soms kan de oorzaak een lange vervelende werkdag zijn. Maar pijnlijke voeten kunnen evenzeer ontstaan na een intensieve fitnesstraining of een lange wandeltocht op ruw terrein. Je kunt dit uiteraard oplossen door gebruik te maken van speciale soorten zalf en crèmes. Toch is het beter om eens een voetenbad te nemen zo nu en dan.

Een voetenbad biedt niet enkel en alleen verlichting maar zorgt er bovendien ook nog eens voor dat je pijnlijke vermoeide voeten kunnen ontspannen. Bovendien zal een voetenbad er ook voor zorgen dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Uiteraard hoef je geen pijnlijke voeten te hebben om van een voetenbad te mogen genieten. Een voetenbad kan namelijk ook gewoon ontspannend zijn en heerlijk aanvoelen zonder dat je al die klachten hebt. Uiteraard is het altijd aan te raden om zoveel mogelijk verschillende toestellen met elkaar te vergelijken. En misschien kan het zijn dat er zelfs wel een voetenbad aanbieding tussen zit.

Afhankelijk van het type dat je aankoopt worden naast je voeten ook je kuiten en enkels grondig gemasseerd. Het is ook mogelijk om tussen verschillende massagefuncties te kiezen en uiteraard kun je bij de meeste toestellen ook de snelheid en de capaciteit van de stand gaan instellen. Het is wel een goede aanbeveling om bij gelijk welk toestel eerst op de laagste stand te proberen. Op die manier weet je hoe het aanvoelt.

 

 

Massagetechniek

 

Afhankelijk van het toestel dat je gaat kopen zul je de keuze hebben tussen verschillende massages. Stel dat je een toestel hebt waar je meerdere mogelijkheden hebt dan is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om de twee of meer massages tegelijk uit de voeren.

Zo heb je bijvoorbeeld de vibratiemassage die voorkomt in vrijwel elk voetenbad en dus een beetje een standaard optie is. Het zorgt ervoor dat je voeten zullen worden gemasseerd door middel van vibrerende of trillende massagenoppen. Deze noppen bevinden zich op de bodem van het voetenbad. Het voordeel bij dit type massage is dat het voetenbad helemaal niet gevuld hoeft te zijn. Uiteraard mag je het bad met water vullen maar het is hierbij geen noodzaak.

Sommige toestellen beschikken daarnaast ook nog over de bubbelmassage waarbij via kleine gaatjes het water naar buiten wordt gespoten. Hierdoor zullen er bubbels ontstaan in het water. Je zult al vrij snel ervaren dat dit een vrij zachte massagemethode is die bovendien heel ontspannend werkt. Het is bijvoorbeeld een optie om de bubbelmassage te gebruiken in combinatie met badolie.

Je zult zien dat sommige voetenbaden beschikken over massagerollers. Op die manier kun jij van een heerlijke voetreflexmassage genieten die niet alleen de onderkant van je voeten doet ontspannen maar ook de binnenkant. Al deze massagetechnieken kunnen afhankelijk van het toestel met een warmtefunctie gecombineerd worden. Die zorgt ervoor dat het water lekker warm blijft of kan zelfs koud water gaan opwarmen.

 

 

Prijs en accessoires

 

Bij de aankoop van een voetenbad is het soms mogelijk dat er nog heel wat extra accessoires worden geleverd. Zo zijn er modellen die bij de aankoop van een voetenbad ook een massagebal schenken. Andere toestellen geven er dan weer een losse en een roterende massageknop bij waardoor je dus de massage gemakkelijk aan je eigen wensen en persoonlijke voorkeur kunt gaan aanpassen.

Uiteraard worden al deze accessoires ook in de uiteindelijke prijs meegerekend en zul je merken dat hoe meer accessoires, hoe duurder het voetenbad zal worden. Deze baden behoren dan niet langer tot de goedkope voetenbaden. Het is dan ook een goede aanbeveling om voor jezelf eerst uit te maken wat je van het product verwacht. Je kunt ook altijd een bedrag in gedachten houden dat je er wilt en kunt aan spenderen.

Vooraleer je de verschillende aanbiedingen bekijkt, is het misschien wel een goed idee om een kijkje te nemen tussen de vele reviews die kopers bij het product hebben geplaatst. Deze reviews kunnen jou nog net iets meer informatie geven inzake een bepaald product. Op die manier kun je dus gemakkelijker nagaan of het product dat je in gedachten had wel degelijk de moeite waard is.

 

 

Voetenbad Reviews – Top 5

 

 

Onderschat het niet hoeveel onze voeten door de dag heen belast worden. Koop een voetenbad en geef jouw voeten die luxe behandeling die ze zeker verdienen. Als je zo een apparaat in huis hebt, dan kun je zelf bepalen hoe vaak jij jouw voeten behandelt met een heerlijk bad of massage. Wacht dus niet langer om het beste voetenbad aan te schaffen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Beurer FB50

 

Met het Beurer FB50 voetenbad kun jij jouw voeten na een lange en vermoeiende dag nu eindelijk laten ontspannen. Dit apparaat kan gebruikt worden om jouw voeten te masseren en te behandelen.

Het is dus een ideaal product om jezelf te verwennen. Bepaalde opzetstukken zijn afneembaar en andere opzetstukken kun je verwisselen. Dit apparaat is gemakkelijk te bedienen dankzij het handige LED display dat het heeft.

Van sommige bekende merken kun je gelijk verwachten dat het geen goedkope voetenbaden zullen zijn. De ervaringen over dit product zijn verdeeld. Een deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en de prijs van dit product is ook redelijk. Daarnaast is het een duurzaam product dat eenvoudig is om te gebruiken. Voor het ander deel van de kopers is de massagefunctie niet zoals verwacht en zijn de opzetstukjes niet voor personen met grote voeten bestemd.

 

Koop bij bol.com (€89.99)

 

 

 

 

Medisana Comfort FS885

 

Het Medisana Comfort FS885 3 in 1 voetenbad is een geweldig product. Met dit product heb je de keus uit 3 opties namelijk vibratiemassage, bubbelmassage en infrarood licht. Je kunt ook kiezen voor een intensieve voetreflexmassage. Zo kun je de temperatuur zelf instellen tussen 20 en 48 graden en ook de timerfunctie waarbij je verschillende opties hebt. Dit product is licht van gewicht en het is gemakkelijk om te gebruiken met een eenvoudige bediening en digitale weergave van de temperatuur.

Het is ook geschikt voor personen met een grote schoenmaat.

Als je de reviews leest, dan merk je dat niet alle personen helemaal tevreden zijn met dit product. Dit product is duur en je kunt de massagerollen niet gebruiken. Het heeft ook geen automatische massagerollen. De overige kopers zijn wel tevreden met de kwaliteit van dit product, want het is wel duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€70.99)

 

 

 

 

Sencor SFM 3721VT

 

Het Sencor SFM 3721VT voetenbad is een topproduct als het gaat om massageapparaten voor de voeten. Door het gebruiken van dit apparaat verbeter jij de circulatie van het bloed in de voeten en zorgt het ervoor dat de spieren ontspannen raken.

Heerlijk is dat je het water kunt verwarmen tot ongeveer 35 graden, maar je kunt dit apparaat ook zonder water gebruiken. Met dit apparaat heb je de keuze uit drie verschillende programma’s namelijk een vibratiemassage, verwarmingsfunctie en bubbelmassage. Je kunt de programma’s ook nog combineren voor een beter resultaat.

Bijna alle gebruikers zijn tevreden met dit product, want het is kwalitatief en het is gemakkelijk om te gebruiken. Het werkt goed en zorgt voor een heerlijke massage die je handig kunt gebruiken na een dagje werken. Het enige minpunt is dat dit product niet samen met een badzout wordt verkocht.

 

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

Cresta KTS390

 

Met het Cresta, KTS390 voetenbad kun je nu eindelijk jouw voeten de behandeling geven die ze verdienen na een hele dag lopen of een lange dag werken. Dit product is voorzien van een ingebouwde warmtefunctie die ervoor zorgt dat het water warm blijft. Je kunt uit verschillende opties kiezen zoals een bubbelmassage, vibratiemassage of gewoon beiden. Er is ook een hulpstuk dat je kunt gebruiken om een voetreflexmassage aan jezelf te geven. Met dit apparaat hoef je dus niet meer speciaal naar een salon om jezelf te verwennen, want dat kun je nu elke dag zelf thuis doen.

Dit apparaat is eenvoudig te bedienen en het is zeker handig om te gebruiken.

De gebruikers van dit product hebben niets te klagen erover, want het is een voetenbad aanbieding en de kwaliteit ervan is goed. Dat maakt dat het voor hen gaat om een voordelige koop. Dit product is ook nog duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

Tristar VB-2528

 

Met het Tristar VB-2528 voetenbad kun jij jezelf elke dag verwennen met een behandeling voor jouw voeten en hoef jij niet zoveel geld meer uit te geven aan het bezoeken van een salon. Als je dit apparaat in huis hebt, dan bepaal jij zelf hoe vaak je het wilt gebruiken. Het is voorzien van handige antislipvoetjes zodat dit product op 1 plek blijft staan en niet verschuift.

Dit product is voorzien van een warmhoudfunctie, zodat het water niet afkoelt en jij lang genoeg kunt genieten van het warme water. Je hebt de keuze uit drie verschillende standen, waaronder ook een massagebol. Het heeft een handige waterniveau aanduiding die je zeker goed kunt gebruiken.

De meeste gebruikers zijn tevreden met dit product en geven er goed advies over. Dit product heeft een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Het is gemakkelijk om te gebruiken en zorgt ervoor dat je je helemaal ontspannen voelt.

 

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Web Analytics