Beste voorlader wasmachine

Laatste update: 04.06.20

 

Voorlader wasmachines test van 2020

 

Bepaalde toestellen zoals een degelijke wasmachine zijn eigenlijk bijna zo goed als onmisbaar geworden. Toch is het raadzaam om niet meteen de eerste de beste wasmachine aan te kopen. Zo een toestel kost vaak toch al heel wat geld en dan is het een goede aanbeveling om meteen één van de betere voorlader wasmachines aan te kopen. Wij hebben in onze koopgids alvast wat tips en adviezen trachten mee te geven zodat je alvast op zoek kunt gaan naar een degelijke voorlader wasmachine. Daarna hebben we ook 3 toestellen geselecteerd op basis van het aantal beoordelingen door kopers. Zo wordt de Miele WMB 120 WCS W1 voorlader wasmachine bijzonder sterk aangeraden. Het beschikt over een maximaal laadvermogen van ruim 8 kg. Je kunt ook altijd kiezen voor de Samsung WF70F5E5Q4W voorlader wasmachine. Dit toestel beschikt over een totaal laadvermogen van wel 7 kg.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Voorlader wasmachines koopgids

 

Een wasmachine is noodzakelijk als je wilt genieten van vers gewassen kleding of lakens. Toch is het meteen een grote uitgave. Om de keuze eenvoudiger te maken, bespreken wij hieronder een aantal elementen. Probeer dus zeker rekening te houden met de motor en de centrifugale kracht, het volume, de afmetingen, de opties en de prijs.

Motor en centrifugale kracht

 

Bij de aankoop van een wasmachine met voorlader is het ook belangrijk even stil te staan bij de motor. Deze speelt namelijk een belangrijke rol in het bepalen van de centrifugale kracht. Zo kunnen we twee soorten motoren onderscheiden. Er is de koolborstelmotor waarbij de koolborstels zorgen voor de aandrijving van de machine.

Er is vervolgens ook de voorlader wasmachine aanbieding met een koolborstelloze motor waarbij er sprake is van een rechtstreekse aandrijving. Als je op zoek bent naar een toestel dat niet alleen energiezuinig is maar ook nog eens heel stil draait dan moet je gaan voor een koolborstelloze motor. Bovendien zijn ze gemakkelijker in onderhoud en blijken ze veel duurzamer te zijn.

Daarnaast is het ook gewoon belangrijk dat je weet welk type motor in de wasmachine zit omdat dit de centrifugale kracht zal gaan bepalen. Dit is het aantal toeren waarmee de wasmachine draait. Dit kan, afhankelijk van de machine, variëren van 800 toeren per minuut tot zelfs 1600 toeren per minuut.

 

 

Volume

 

Het volume of de capaciteit is ook afhankelijk van het type toestel en heeft eigenlijk te maken met het vulgewicht van de machine. Dit kan dus variëren van 4 kg tot zelfs 10 kg. Er zijn zelfs toestellen met een vulgewicht van meer dan 10 kg.

Bij de keuze voor het volume houd je best rekening met een aantal zaken zoals de personen waaruit je huishouden bestaat. Ben je alleen of met twee dan is het niet nodig om een volume van 10 kg of meer te hebben maar dan volstaat een voorlader wasmachine van 4 kg. Omgekeerd geldt hetzelfde dat voor een groter huishouden best een machine met een groter volume gebruikt wordt.

Houd er daarna ook rekening mee dat een volle trommel veel beter is en energiezuiniger is dan een trommel die half leeg is.

 

 

Afmetingen

 

Een voorlader wasmachine biedt je de mogelijkheid om plaats uit te sparen aangezien de deur zich aan de voorkant van de machine bevindt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de droogkast er gemakkelijk bovenop plaatsen waardoor je dus ruimte uitspaart.

Over het algemeen heeft een standaard model een breedte van 60 cm in combinatie met een hoogte van 85 cm en een diepte van 60 cm. Uiteraard heb je toestellen die afwijken van dit standaardmodel en dus veel groter of kleiner kunnen zijn. Denk maar aan de voorlader wasmachines met een breedte van 51 cm in combinatie met een hoogte van 70 cm en een diepte van 46,3 cm. Dit model is veel kleiner dan het standaard model waardoor het ideaal zou zijn voor in een caravan of camper.

 

 

Functiemogelijkheden

 

Naast de verschillende modellen zal het ook niet verwonderen dat er heel wat extra mogelijkheden zijn. Zo heb je toestellen die een overloopbeveiliging hebben en dus beveiligd zijn tegen eventuele waterschade. Bovendien is de voorkant van heel veel recente toestellen voorzien van een extra beschermlaag. Op die manier wordt je wasmachine extra beschermd tegen krassen en roesten.

Het is altijd handig wanneer de wasmachine voor jou gaat bepalen welke hoeveelheid wasproduct en wasverzachter je nodig hebt. Ook dit is tegenwoordig mogelijk geworden.

Bij sommige toestellen blokkeert de deur waardoor je ze niet meer kunt openen. Toch is het handig als je bijvoorbeeld een toestel hebt die beschikt over een pauzeknop. Op die manier kun je het programma onderbreken en veilig de deur openen. Altijd handig als je een kledingstuk vergeten had.

Het is nu ook mogelijk om de starttijd uit te stellen en een toestel met kinderbeveiliging te kopen. Op die manier kun je de wasmachine gemakkelijk ontgrendelen en vergrendelen. Hierdoor is het veilig voor kinderen en dus een goede aanbeveling.

Prijs

 

Uiteraard is de prijs in eerste instantie afhankelijk van het bedrag dat je er wilt en kunt aan spenderen. Besef wel dat het beter is om meteen een degelijke wasmachine te kopen die lang meegaat en dus duurzaam is.

Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de mogelijkheden die de machine biedt. Een toestel met meer functiemogelijkheden zal waarschijnlijk iets duurder zijn dan het standaard model en dus niet meer behoren tot de goedkope voorlader wasmachines.

Het is zeker en vast aan te raden om zoveel mogelijk reviews van kopers te lezen vooraleer je een toestel aankoopt. Op die manier krijg je een idee waarop je nog kunt letten wanneer je de verschillende aanbiedingen gaat vergelijken. Zo zul jij beslist het toestel vinden dat aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Voorlader wasmachine reviews – top 5

 

 

Vuile kledingstukken dienen goed gewassen te worden en hoe je dat doet, hangt helemaal af van welke stijl jij hebt. Voor de dynamische individuen die van gemak houden en van een afstand willen zien hoe hun kleding in de wasmachine draait, zij kunnen gerust kiezen voor de beste voorlader wasmachine uit de opties die hieronder worden beschreven.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Miele WMB 120 WCS W1

 

De Miele WMB 120 WCS W1 wasmachine biedt de beste verzorging aan jouw wasgoed in combinatie met de beveiliging tegen waterschade. Het is heel energiezuinig en het heeft een laadvermogen van 8 kg.

De voorkant van dit product heeft een extra beschermlaag tegen krassen, roesten, verschillende zuren en zeep. Het heeft ook een speciaal systeem dat ervoor zorgt dat de juiste dosering van wasmiddel en wasverzachter op het juiste moment wordt toegediend.

Als je alleen naar de productbeschrijving kijkt, is het te verwachten dat dit product niet zal behoren tot de goedkope voorlader wasmachines, want het heeft ook voor de meeste gebruikers een uitstekende kwaliteit. Het heeft een stille motor en het is niet ingewikkeld om te gebruiken. Voor de ontevreden kopers is dit product niet praktisch, want het is zwaar en de deur kan tijdens het draaien niet meer geopend worden.

Wanneer je op zoek gaat naar een goede voorlader wasmachine dan zullen heel veel gebruikers zeggen dat Miele veruit het beste merk is. Of dit ook zo is, is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon. Laten we alvast even kijken naar de voordelen en de nadelen van dit handige toestel.

Voordelen
Laadvermogen:

deze voorlader wasmachine heeft een maximaal laadvermogen van maar liefst 8 kilogram.

Kracht:

het is een krachtig toestel dat over een ruim vermogen beschikt. Ondanks dit ruime vermogen hoef je je geen zorgen te maken over het energieverbruik. Deze voorlader wasmachine verbruikt bijzonder weinig energie.

Gebruiksgemak:

het toestel is voorzien van een speciaal en uniek systeem dat de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter zal bepalen afhankelijk van het laadvermogen.

Veilig:

je zult merken dat de voorkant van dit toestel best wel tegen een stootje kan. Zo is het bestand tegen krassen, diverse zuren en zepen en zelfs tegen roesten.

Nadelen
Prijskaartje:

je zult er best wel rekening mee moeten houden dat deze voorlader wasmachine niet meteen over de laagste prijs beschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Samsung WF70F5E5Q4W

 

Heb jij kleine wasjes dan komt de WF70F5E5Q4W wasmachine van Samsung goed van te pas.

Het heeft een diamond drum trommel die je kleren helpen om hun eigen kleur te behouden. Het is energiezuinig en je kunt tot 7 kg per keer wassen met dit product.

Ook telt het 14 verschillende wasprogramma’s die allemaal gebruiksvriendelijk zijn. En het heeft een handige functie genaamd Last Memory. Deze functie slaat je laatst gebruikte instellingen op in het geval je het een andere keer weer wilt gebruiken.

Kwaliteit en een goede prijs gaan hand in hand en dat is precies wat dit product levert voor de meeste gebruikers. Samen met de zuinigheid en het stille karakter is de WF70F5E5Q4W voor hen een topproduct. Als je kijkt naar de mening van de overige gebruikers, dan kun je concluderen dat dit product bepaalde punten heeft waaraan er gewerkt moet worden.

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de voorlader wasmachine van één van de populairste merken Samsung. Het toestel is iets compacter in vergelijking met het voorgaande toestel dat we hierboven besproken hebben. Toch is het bijzonder krachtig en heeft het heel wat mogelijkheden aan te bieden.

Voordelen
Laadvermogen:

het toestel is voorzien van een totaal laadvermogen van maar liefst 7 kg. Het is vooral ideaal voor kleine wasjes te doen.

Diamond drum trommel:

dankzij de diamond drum trommel zul je merken dat je kleren hun perfecte en uitstekende kleur zullen behouden.

Kracht:

het is een krachtig apparaat dat over maar liefst 14 diverse wasprogramma’s beschikt. Bovendien hoef je niet te vrezen voor het energieverbruik want het toestel is echt energiezuinig.

Last Memory:

dankzij de Last Memory functie wordt de meest recente instelling bewaard en opgeslagen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

volgens een enkele koper is de kwaliteit van deze voorlader wasmachine niet echt goed.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Zanussi ZWF71440W

 

Als jij ervan houdt dat je wasgoed lang draait dan biedt de Zanussi ZWF71440W alle mogelijkheden daarvoor. Met dit zuinige product heb je ook de mogelijkheid om de starttijd uit te stellen zodat de was sneller af is. Dit product heeft een vulgewicht van 7kg en voor licht bevuilde kleding kun je een wasprogramma gebruiken dat alles binnen een korte tijd schoon krijgt.

Deze voorlader wasmachine is ideaal voor kleine huishoudens en het heeft 14 wasprogramma’s. Deze programma’s kun je afzonderlijk gebruiken voor verschillend type wasjes. Als extra mogelijkheid heeft dit product een kinderbeveiliging voor ouders die meerdere werkzaamheden tegelijkertijd willen verrichten.

De Zanussi ZWF71440W is niet voor degenen die het wasgoed snel af willen en dat kun je ook lezen in de reviews van dit product. Maar voor de overige gebruikers is deze wasmachine goed ter aanvulling van een efficiënte was. Het is heel duurzaam en een gemakkelijk apparaat om te gebruiken.

Als jij liever hebt dat je wasgoed iets langer draait dan hoef je vooral deze voorlader wasmachine van Zanussi even te bekijken. Dit toestel biedt heel wat mogelijkheden en opties die je vast en zeker zullen aanspreken. Laten we alvast samen eventjes een kijkje nemen naar de eigenschappen van dit toestel.

Voordelen
Energiezuinig:

ondanks de kracht en de mogelijkheden die het toestel biedt, is deze voorlader wasmachine toch heel energiezuinig.

Laadvermogen:

net zoals het voorgaande toestel beschikt ook deze voorlader wasmachine over een totaal laadvermogen van 7 kilogram.

Handig in gebruik:

het is niet alleen mogelijk om de starttijd uit te stellen. Je kunt ook een korter wasprogramma kiezen wanneer je kleding slechts licht bevuild is.

Veiligheid:

wanneer je één of meerdere kinderen hebt dan hoef je je geen zorgen te maken. Dit toestel is voorzien van een handige kinderbeveiliging.

Nadelen
Lange wasprogramma’s:

slechts een klein aantal kopers vindt dat de wasprogramma’s toch wel uitzonderlijk lang duren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bosch WAT28321NL Serie 6

 

De WAT28321NL Serie 6 is een voorlader wasmachine van Bosch waarmee je elk wasgoed efficiënt en extra teder kunt wassen. Met de slimme programma opties en een vulgewicht tot 7 kg, kun je de wastijd zelf bepalen.

Het is zuinig en het beschikt over een automatische wasmiddellade. Je kunt tijdens een programma gemakkelijk was toevoegen door slechts op de pauzeknop te drukken. De koolborstelloze motor maakt dat deze wasmachine zuinig wast, duurzaam is en heel stil draait.

Een groot deel van de gebruikers vindt dit product kwalitatief en geven er daarom goed advies voor.

Dit product is bijna niet te horen als het bezig is te draaien, het is duurzaam en het is een voordelige koop voor een groep gebruikers. Een programma met een lange tijdsduur is wel een probleem voor enkele gebruikers. Een andere gebruiker vindt dit product ook kwetsbaar.

Je kunt ook altijd kiezen voor een voorlader wasmachine van het bekende en sterke geapprecieerde merk Bosch. Alvorens je besluit om deze voorlader wasmachine aan te kopen dan kan het misschien een goed idee zijn om eventjes de eigenschappen van het product te bekijken. Wij hebben alvast de voor- en nadelen even voor jou op een rijtje gezet.

Voordelen
Vulgewicht:

net zoals de meeste voorlader wasmachines uit deze lijst, beschikt ook dit apparaat over een maximaal vulgewicht van maar liefst 7 kg.

Pauzeknop:

het toestel is voorzien van een handige pauzeknop. Op die manier is het mogelijk om nog snel enkele kledingstukken of handdoeken erbij te stoppen tijdens een wasprogramma.

Energiezuinig:

het toestel is voorzien van een krachtige maar toch heel zuinige koolborstelloze motor. Het toestel verbruikt dus bijzonder weinig energie.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken uit de reviews dat één enkele gebruiker het toestel toch wel vrij kwetsbaar vindt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Candy Aqua 1041D1-S

 

Ben jij in het bezit van een caravan of heb jij niet veel beschikbare ruimte in huis dan is dat geen ramp meer, want de Candy compact Aqua 1041D1-S voorlader wasmachine neemt ook weinig ruimte in beslag.

Voor een product met een smalle wasmachine voorlader heeft het een ideale hoogte van 70 centimeter, een breedte van breedte van 51 centimeter en een diepte van 46.3 centimeter. Voor een klein product is het zeer zuinig en het beschikt ook over maar liefst 16 wasprogramma’s. Je komt met deze mogelijkheden zeker een optie tegen voor delicaat wasgoed.

Met dit product hoef jij niet langer te zoeken naar een voorlader wasmachine aanbieding, want voor de meeste gebruikers is dit een goede koop geweest. In de reviews van deze gebruikers zien wij dat dit product helemaal aansluit op hun behoeften. Het is voor een ontevreden gebruiker te duur en het apparaat trilt meer bij gebruik dan verwacht.

Tot slot kun je ook nog altijd kiezen voor de Candy compact Aqua 1041D1-S voorlader wasmachine. In vergelijking met de voorgaande toestellen uit deze lijst, is dit apparaat vrij compact. Daardoor is deze voorlader wasmachine werkelijk optimaal om te gebruiken in een camper of wanneer je op een klein appartementje woont.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij compacte voorlader wasmachine die niet veel ruimte in beslag neemt en makkelijk in een kampeerwagen te plaatsen is.

Kracht:

ondanks het kleine formaat is het een krachtig toestel dat over 16 verschillende wasprogramma’s beschikt. Toch verbruikt deze voorlader wasmachine bijzonder weinig energie.

Nadelen
Trilt veel:

volgens één enkele koper zou het toestel toch net iets meer trillen dan hij of zij verwacht had.

Prijskaartje:

een andere gebruiker vindt dat het toestel te prijzig is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status