fbpx

Beste Wandelstokken

Laatste update: 19.10.19

 

Wandelstok test van 2019

 

 

Een wandelstok kan voor sommigen een noodzaak zijn. Maar er zijn ook heel veel redenen om een wandelstok als handig hulpmiddel te zien. Je kunt ze zelfs bekijken als een accessoire dat iets toevoegt aan je uitstraling. We hebben een vijftal voor je geselecteerd. Zo kun je makkelijker bepalen wat voor jou de beste wandelstok is.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Aidapt Handgreep – Opvouwbaar

 

Dit is nu bijvoorbeeld een opvouwbare wandelstok die je gewoon standaard in huis zou willen hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je kunt maar zo je enkel verstuiken. Dan is dit hebbedingetje zeer handig. Hij is ingeklapt maar 38 cm lang. Dus als je hem niet nodig hebt, berg je hem ook heel makkelijk weer op.

Deze wandelstok weegt slechts 365 gr en is in vier secties opklapbaar. Het handvat is van hout en heeft een lus. Dit kan dienen om hem op te hangen maar ook voor de veiligheid om je pols te dragen wanneer je hem gebruikt. De stok heeft een rubberen punt om uitglijden te voorkomen.

In de review geven kopers aan zeer tevreden te zijn met deze stok. Hij is heel makkelijk in gebruik en handig om in huis te hebben. Met zijn formaat berg je hem ook eenvoudig op als je hem niet nodig hebt.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Clever Cane

 

Deze inklapbare wandelstok biedt heel veel waar voor zijn geld. Je krijgt dan ook direct het gevoel met een wandelstok aanbieding te maken te hebben. Naast het loophandvat beschikt hij over een tweede handvat. Dit is een goede hulp wanneer je bijvoorbeeld uit een stoel op wilt staan. Beide handvatten zijn ergonomisch vormgegeven.

Deze wandelstok heeft een draaiende voet met drie antislipvoeten. Hiermee staat hij stevig op elke ondergrond en dus ook op zand. Het handvat heeft een draaibare ledverlichting, zodat je ook ´s avonds goed kunt zien waar je loopt. Aan de zijkant van het handvat bevindt zich ook nog een alarm.

In het advies van klanten wordt aankoop zeker aanbevolen. Het is een stevige stok die je ook makkelijk in de auto meeneemt. De verlichting en het alarm dragen zeker bij aan het veiligheidsgevoel van oudere mensen. De prijs-kwaliteitverhouding is top te noemen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Perfect Cane 

 

Deze behoort ook tot de categorie goedkope wandelstokken. Tegen een hele redelijke prijs biedt hij veel gebruikersgemak. Hij is inklapbaar tot maar liefst 30 cm en je neemt hem dan ook heel makkelijk mee in tas of auto. Naast het loophandvat heeft hij ook nog een tweede greep om je te helpen bij het opstaan vanuit een stoel.

Hij heeft vier flexibele rubberen antislippoten en staat stabiel op elke ondergrond. Ook veilig bij bijvoorbeeld sneeuwval. Daarnaast is hij voorzien van een ledverlichting, waarvoor de batterijen worden meegeleverd. Ook heeft hij een handige ophanglus die je natuurlijk ook als polsband kunt gebruiken.

Kopers zijn erg lovend over dit artikel. Hij biedt zeker veel meer stabiliteit dan een gewone wandelstok. Hij oogt ook fraai en is handig in het gebruik. Hier is dan ook zeker sprake van een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Flipstick 7504432

 

Wil je nog wel eens graag naar een museum of ga je soms mee op excursie? Dan is dit de beste wandelstok voor jou. Tijdens een excursie moet je soms wachten op de uitleg en in een museum wil je een bepaald kunstvoorwerp nog wel even beter bekijken. Dan is het heel plezierig even te kunnen uitrusten.

Deze wandelstok met zitje is daar bij uitstek geschikt voor. Je kunt hem ook heel makkelijk meenemen. Hij is inklapbaar en wordt geleverd met een handige draagtas. Het zitje van deze lichtgewicht wandelstok is vervaardigd uit kunststof. Je kunt het eenvoudig stabiliseren tegen omvallen met behulp van de drukknop in het midden.

Kopers zijn zeer tevreden over dit artikel. Het is erg gebruiksvriendelijk en het vormt geen ballast om mee te nemen dankzij zijn geringe gewicht en de handige draagtas. Koop is dan ook zeker aan te bevelen.

 

Koop bij bol.com (€65.95)

 

 

 

 

Stok met Derby greep

 

Misschien is een beetje steun bij het lopen wel noodzakelijk. Maar je wilt niet direct de indruk wekken dat je slecht ter been bent. Of je ziet gewoon een mooie wandelstok van hout als een fraaie accessoire die bij jouw persoonlijkheid past. Dan moet jouw keuze echt op deze vallen.

Deze klassiek ogende wandelstok met de zogenaamde Derby greep is vervaardigd uit een heel goede kwaliteit mahonie. Als decoratie is hij voorzien van een messing ring. Hiermee krijgt hij net dat beetje meer cachet dat bij een wandelstok als deze echt past. De stok is voorzien van een rubberen dop voor meer stabiliteit en om uitglijden te voorkomen.

Dit artikel is pas onlangs aan ons assortiment toegevoegd en daarom beschikken wij nog niet over reviews van klanten. Op basis hiervan kunnen wij dan ook niet echt een advies afgeven. Wel waren wij van mening dat deze fraaie wandelstok in onze vergelijking moest worden meegenomen.

 

Koop bij bol.com (€57.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status