fbpx

Beste wasmiddel

Laatste update: 17.10.19

 

Wasmiddelen test van 2019

 

 

Wasmiddelen zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Het aanbod is dan ook heel groot en er is voor ieder wat wils. Je kunt het in poedervorm of in vloeibare vorm gebruiken. Maar tegenwoordig zijn er ook de heel handige 3-in-1 pods op de markt. Wij hebben er een vijftal voor je geselecteerd. De soms grote verschillen in prijzen hebben natuurlijk te maken met de grootte van de verpakking.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Ariel 3-in-1 Pods

 

Zoek je een wasmiddel voor de witte was in de vorm van pods? Dan is dit mogelijk de wasmiddel aanbieding voor jou. Deze verpakking is geschikt voor maar liefst 105 wasbeurten. Het gebruik van pods kan je in vergelijking met gebruik van poeder of de vloeibare vorm wel tot 25% besparing opleveren.

De drie ingrediënten van deze pods komen pas met elkaar in aanraking nadat de verpakking in contact met water is gekomen. Het middel heeft een super geconcentreerde reinigingskracht en zorgt ervoor dat je was heerlijk ruikt. Er is natuurlijk ook een Ariel wasmiddel voor je gekleurde was.

Het advies van onze klanten is erg positief. De was wordt echt goed schoon en ruikt lekker fris. De 3-in-1 pods zijn zeer handig in het gebruik. Een koper merkte op dat voor grotere wasmachines met een inhoud van 7 kg of meer de inhoud van de pods iets te klein is.

 

Koop bij bol.com (€36.99)

 

 

 

 

Robijn Klein & Krachtig

 

Iedereen kent wel de slogan van Robijn: “wat mooi is moet mooi blijven”. Ben jij dat ook van mening, dan is dit het beste wasmiddel voor jou. Deze flacon is geschikt voor 42 wasbeurten. Met het handige formaat van de verpakking kun je deze fles  ook makkelijk opbergen.

Dit wasmiddel is geschikt voor alle kleuren en vezels, behalve voor wol en zijde. Hiervoor is een apart Robijn wasmiddel verkrijgbaar. Het wasmiddel is extra geconcentreerd en reinigt ook zonder voorwassen. Het is vriendelijk voor kleuren en materialen. Overigens is het ook verkrijgbaar in capsules.

In de review zijn kopers die je voorgingen, erg lovend over dit product. Het wasresultaat is uitstekend te noemen en de was ruikt heerlijk fris. Door de geconcentreerde vorm heb je er maar weinig van nodig en je zou het daarom tot de goedkope wasmiddelen kunnen rekenen.

 

Koop bij bol.com (€14.89)

 

 

 

 

Omo Color 798 g

 

Omo is al sinds jaar en dag een begrip in de wereld van de wasmiddelen met haar slagzin: “Omo wast door en door schoon”. Een vertrouwde kwaliteit voor een redelijke prijs. Dit product is geschikt voor de gekleurde was. Natuurlijk is er ook een apart Omo wasmiddel voor de witte was.

In de filosofie van Omo is het veel beter voor kinderen om buiten te spelen dan achter de computer te zitten. Zij zorgen er dan ook voor dat hun wasmiddelen de meest hardnekkige vlekken verwijderen, zoals die van olie, vet, bloed en gras. Deze verpakking is geschikt voor 14 wasbeurten.

In de beoordeling door klanten wordt dit product heel positief beoordeeld. De was lijkt schoner te worden en ruikt lekker fris. Het wasmiddel voldoet meer dan volledig aan de verwachtingen. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€228)

 

 

 

 

Neutral 0% Kleur Parfumvrij 3 kg

 

Allergieën komen steeds vaker voor. Heb je er last van of wil je ze voorkomen dan is dit Neutral wasmiddel perfect voor jou. Het bevat geen parfum, bleekmiddelen en  kleurstoffen. Dit is het handelsmerk van Neutral en geldt overigens voor alle andere verzorgingsproducten die zij leveren.

Dit wasmiddel is dermatologisch getest en belangrijker nog, ook goedgekeurd. Dit product is geschikt voor de gekleurde was. Vanzelfsprekend levert Neutral ook een wasmiddel voor de witte was. Dit beschikt natuurlijk over dezelfde eigenschappen als het hier beschreven artikel.

Kopers, die je voorgingen zijn zeer te spreken over dit wasmiddel. Als je een gevoelige huid hebt merk je zeker een verschil met andere producten. De was wordt prima schoon, ook bij lagere temperaturen en blijft geurvrij.

 

Koop bij bol.com (€11.99)

 

 

 

 

Lenor 3-in-1 Pods

 

Ben je op zoek naar een wat royalere verpakking, dan zou je keuze wel eens op dit product kunnen vallen. Het is toereikend voor maar liefst 72 wasbeurten. Het zit in een handige verpakking die goed afsluitbaar is. Dit is ook veiliger voor kinderen, maar dan wel op wat grotere hoogte opbergen.

Hier is Lenor wasmiddel beschreven met de geur zeebries. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het een heerlijk frisse geur. Natuurlijk is hij ook met een ander geurtje te leveren. Tevens is hij leverbaar in de vloeibare vorm en als een waspoeder. Het wasmiddel reinigt perfect en je was ruikt lekker. De lucht blijft ook lang hangen.

Kopers zijn erg tevreden over dit product. Het heeft een krachtig reinigende werking en verwijdert goed vlekken. Een enkele koper merkte op dat het bij gebruik in wat kleinere machines wel een beetje veel schuimt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
10top TeamLaurens Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Laurens
Guest

Bedankt voor dit artikel. De pods zijn ook mijn favorite. Ik heb ook gekeken op andere websites zoals wasmiddeltest.nl Hun kwamen ook met ariel, dus ik heb ze maar besteld. Ik ben er echt super blij mee. Dankzij jullie site en die van wasmiddeltest.nl heb ik nu de beste wasmiddel 🙂

10top Team
Admin
10top Team

Dag Laurens,

Hartelijk dank voor de leuke reactie. Het is altijd leuk als we kunnen helpen in de zoektocht naar een bepaald product :). Laat het ons zeker weten indien er vragen mochten zijn 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status