5 Beste waterdichte oortjes Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste waterdichte oortjes (Reviews) van 2020

 

De beste waterdichte oortjes hoeven niet altijd die met het hoogste prijskaartje te zijn. Er zijn nu eenmaal ook heel wat goedkope waterdichte oortjes die vast en zeker de moeite waard zijn. Ben je op zoek naar oortjes die je kunt gebruiken tijdens het zwemmen? Hecht je belang aan een Mp3 en/ of bluetooth functie? Wij selecteerden alvast 5 topproducten. Bekijk deze even rustig en houd hierbij ook rekening met de online reviews en het advies van klanten.

 

 

1.  Aftershokz Trekz Air Bone conduction oordopjes met bluetooth

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar duurzame waterdichte oortjes? En is het prijskaartje niet meteen een belangrijke of doorslaggevende factor? Dan lijkt dit product van Aftershokz misschien wel iets voor jou te zijn. Bovendien zijn de waterdichte oortjes te verkrijgen in verschillende neutrale doch bijzonder prachtige kleuren.

De oortjes zijn, door middel van de nekband, bijzonder comfortabel om te dragen en bovendien helemaal draadloos. Geen gedoe meer met kabels en snoertjes. Ook het compacte gewicht van amper 30 gram draagt natuurlijk bij aan het ultieme draagcomfort. Dit maakt de oortjes ideaal voor mensen die houden van hardlopen of eender welke andere sportieve activiteit.

De oortjes zijn uitgerust met een 4.2 bluetooth functie en reiken tot wel 10 meter ver. Bovendien zijn de oortjes makkelijk oplaadbaar en kun je met een volle batterij tot wel 6 uur lang genieten van je favoriete muziek. Er zit ook een microfoontje verstopt ter hoogte van de oorschelp en je kunt gebruik maken van de volumebegrenzing. Kopers reageren dan ook bijzonder positief alhoewel één klant zich toch wel vragen stelt bij de geleverde kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€110)

 

 

 

 

2.  Bose SoundSport Wireless in-ear oordopjes

 

Door te kiezen voor de oordopjes van Bose kies je volgens veel klanten niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design. Zo zijn de oordopjes afgewerkt in een neutrale zwarte kleur maar kun je ze ook in het wit of fel blauw bekomen. De oordopjes maken bovendien deel uit van de bekende Bose Soundsport serie.

Deze unieke waterdichte oortjes zijn origineel ontworpen door Apple en ondersteunen daardoor verschillende besturingssystemen. Denk maar aan iOS en Android. Het lichte gewicht in combinatie met het draadloze design maakt deze oortjes geschikt voor mensen die graag en vaak sporten. Op het gebied van connectiviteit kun je niet alleen gebruik maken van bluetooth maar ook van NFC.

De batterij is makkelijk en snel oplaadbaar en gaat vervolgens tot wel 6 uur lang mee. Het microfoontje zit verborgen in het snoer en de waterdichte oortjes zijn zelfs uitgerust met een afstandsbediening. Bovendien blijken de oortjes niet alleen waterdicht maar ook zweetbestendig te zijn. Klanten reageren bijzonder positief alhoewel de prijs voor sommigen iets goedkoper had mogen zijn.

 

Koop bij bol.com (€141)

 

 

 

 

3.  Rolfstone Nova Volledig Draadloze Oordopjes

 

Wil je niet gelijk heel wat geld spenderen en ben je echt op zoek naar een waterdichte oortjes aanbieding? Dan loont het de moeite om even stil te staan bij dit product, jou aangeboden en aanbevolen door Rolfstone. De draadloze oortjes mét afstandsbediening zijn compact en licht van gewicht. De perfect fit voor wie graag en vaak gaat sporten.

De batterij is makkelijk en snel op te laden en levert tot wel 20 uur afspeeltijd. De waterdichte oortjes blijken ook nog eens zweetbestendig te zijn en kunnen bijgevolg best wel tegen een stootje. Houd er wel rekening mee dat het hier om spatwaterdichte oortjes gaat. Dus het is niet de bedoeling om ze mee te nemen tijdens het zwemmen of tijdens een enorme stortbui.

Verder geniet je de mogelijkheid van een krachtige 5.0 bluetooth functie en kun je gebruik maken van het ingebouwde microfoontje. We merken dan ook dat de meeste klanten duidelijk bijzonder tevreden zijn over de gebruiksvriendelijkheid en de uitstekende geluidskwaliteit. Echter blijkt een kleine minderheid van de kopers van mening dat de kwaliteit toch nog net een tikkeltje beter had gekund.

 

Koop bij bol.com (€69)

 

 

 

 

4.  EarHackz Goliath Draadloze In-ear Bluetooth Sport Oordopjes

 

In vergelijking met sommige andere waterdichte oortjes, lijkt dit product van EarHackz echt wel een koopje te zijn. Het ultieme draagcomfort wordt in stand gehouden door het compacte formaat, lichte gewicht en draadloze nekdesign. Doordat het hier om universele oortjes gaat, kun je zowel van het Android alsook iOS besturingssysteem van Apple gebruik maken.

De oortjes blijken daarnaast ook van een krachtige 4.1 bluetooth functie voorzien met een totaal bereik van 10 meter. De batterij blijkt makkelijk en snel op te laden en garandeert een levensduur van ruim 7 uur. De handige noise cancelling functie zorgt ervoor dat je geen last ondervindt van storende omgevingsgeluiden.

Verder zijn de oortjes ook voorzien van een Hi-res audio functie, een volumebegrenzing en een ingebouwd microfoontje. En dit allemaal tegen een vriendelijk prijskaartje. Het zal dan ook niet verwonderen dat de meeste klanten duidelijk positief reageren op het product. Slechts één klant vindt het jammer dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands te verkrijgen is.

 

Koop bij bol.com (€49)

 

 

 

 

5.  Sennheiser Momentum True Wireless Volledig Draadloze Oordopjes

 

We kunnen het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke waterdichte oortjes die gekenmerkt worden door een prachtig zwart design. De oordopjes worden bovendien geleverd in een prachtig en stevig opbergdoosje. Dit maakt het makkelijker om de oortjes na gebruik veilig op te bergen en/ of overal mee naartoe te nemen.

Ook hier zorgt het compacte formaat in combinatie met het beperkte gewicht en draadloze design, voor een ultiem draagcomfort. De oortjes zijn voorzien van de 5.0 bluetooth versie en bieden een bereik aan van maar liefst 10 meter. Verder geniet je een krachtige batterij die makkelijk 16 uur lang kan meegaan. De oortjes zijn uitgerust met Hi-res audio, een noise cancelling functie en worden geleverd inclusief afstandsbediening.

Het microfoontje zit dan weer in de oorschelp ingebouwd en functioneert helemaal naar behoren. We merken dan ook dat heel wat klanten aangenaam verrast zijn door de uitstekende kwaliteit en de unieke geluidskwaliteit. Echter blijft het prijskaartje volgens sommigen toch wel net iets te duur en dat is jammer.

 

Koop bij bol.com (€238)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status