5 Beste Waterflossers Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Waterflossers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met behulp van een waterflosser kun je op een eenvoudig en snelle manier vervelende etensresten van tussen je tanden verwijderen. Indien je op zoek bent naar één van de beste waterflossers dan kunnen wij jou zeker aanraden om onze koopgids even grondig te bestuderen. Indien je gehaast bent dan kun je ook gewoon doorklikken naar onze top 3 die we geselecteerd hebben na een grondig onderzoek. Daaruit is gebleken dat de Waterpik WP-100 Ultra vrijwel de beste waterflosser is. Dit heeft in eerste instantie hoofdzakelijk te maken met het volume en de doeltreffendheid ervan. De Waterpik WP-450 is zeker en vast een meer dan waardig alternatief. Het is een draadloze waterflosser waardoor je het toestel dus ook kunt gebruiken wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Waterflossers koopgids

 

Een waterflosser of monddouche is een alternatief voor flossen. Met dit apparaat kun je etensresten van tussen je tanden en kiezen verwijderen. Dit apparaat gebruikt een waterstraal om de resten tussen je tanden weg te spuiten. Het gebruik van een waterflosser heeft een positieve werking op je tandvlees en voorkomt tandplak. Om een goede waterflosser te kopen moet je letten op het merk, het onderhoud, het gebruik en de prijs.

Gebruik van een monddouche

Een monddouche beschikt over een waterreservoir dat je kunt opvullen om hem vervolgens te gebruiken. Hij heeft verder nog een elektrische pomp en een regelaar om de kracht van de waterstraal te kiezen. Deze waterstraal komt uit een spuitmond die je op je tanden, tandvlees en kiezen richt om voedselresten te verwijderen.

Je gebruikt best lauw water om je mond te spoelen en het is beter om dit apparaat zo vlug mogelijk nadat je gegeten hebt te gebruiken. Zo kun je op een efficiënte manier alle etensresten verwijderen en daarna nog je tanden poetsen. Je poetst je tanden niet voordat je eerst de monddouche gebruikt hebt.

Let erop dat je het waterreservoir makkelijk kunt bijvullen en dat het slangetje naar de spuitmond lang genoeg is om meer comfort te ervaren tijdens het gebruik. Sommige spuitmonden blijven druppelen na gebruik, jammer genoeg kun je dit op voorhand niet controleren maar je kunt wel de reviews van een product op internet lezen en je baseren op de aanbevelingen van eerdere kopers.

Zorg voor een apparaat met een groot waterreservoir zodat je zeker genoeg water hebt om gans je mond te reinigen. Het is onhandig als je na de helft van je mond het reservoir terug moet vullen met water. De waterstraal is ook belangrijk want ze moet krachtig genoeg zijn en ook puntig genoeg om tussen de tanden te raken.

 

Merk van de waterflosser

Meestal is een waterflosser van een bekend merk ook beter. Omdat deze merken al jaren onderzoek voeren op het vlak van tandzorg kunnen ze producten van betere kwaliteit verkopen.

Zo kun je meestal goede waterflossers kopen van bekende namen zoals Braun en Oral B. Deze merken zijn vooral bekend voor hun innovaties op vlak van elektrische tandenborstels maar er zijn ook andere merken die zich vooral toespitsen op waterflossers. Een goed voorbeeld hiervan is Waterpik die de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen heeft.

Het kan zijn dat een waterflosser van een bekend merk duurder is maar je zult er ook betere kwaliteit voor terug krijgen. Als je een goedkoop merk koopt dan is de kans groot dat het minder stevig is een dat het product veel vlugger kapot gaat. Je moet dan meteen een nieuwe waterflosser kopen en het kan zo op lange termijn voor meer kosten zorgen dan een duurder model van een bekend merk.

 

Onderhoud van de waterflosser

Het apparaat zelf kan natuurlijk ook vuil worden dus het is belangrijk dat je een waterflosser af en toe zelf eens schoonmaakt. De aanbeveling is om je waterflosser minimaal twee maal per jaar schoon te maken, maar het is zelfs beter om het elk kwartaal te doen. Je kunt het apparaat dan ontkalken en ontsmetten.

Dit is nodig zodat er niet teveel vuil in je toestel blijft zitten. Ook zal er kalkvorming plaatsvinden omdat je water gebruikt met de waterflosser dus het is belangrijk om regelmatig te ontkalken. Als je dit niet doet dan wordt de positieve werking teniet gedaan en kan het zelfs bijdragen tot het creëeren van tandproblemen.

Dit is iets wat iedereen wel wil vermijden want niemand gaat graag op bezoek bij de tandarts. Zorg dus goed voor je gebit en voor je tandvlees en onderhoudt de waterflosser regelmatig.

Prijs van een waterflosser

De prijs van een monddouche hangt vooral af van het budget die je er zelf wilt aan besteden. Het is beter om een product van een bekend merk te kopen, je zult iets meer geld betalen maar het apparaat zal een betere kwaliteit hebben en je zult het veel langer kunnen gebruiken.

Bij de meeste producten is goedkoop duurkoop en dit is bij een waterflosser ook het geval. Er zijn steeds betere en eenvoudigere manier om geld te besparen. Zo zijn er vele webwinkels die waterflossers verkopen van topkwaliteit tegen een goede prijs. Om deze aanbiedingen te vinden kun je gewoon eens online zoeken naar waterflossers en de verschillende websites met elkaar vergelijken.

Houd er wel rekening mee dat je daar nog de verzendkosten bij moet rekenen en dat de eindprijs dus nog een stukje hoger kan liggen. Je kunt de aankoop van een waterflosser eventueel samen nemen met die van een degelijke aftershave. Op die manier kun je de kosten van de verzending drukken.

 

5 Beste Waterflossers (Reviews) van 2021

 

Hygiëne begint in de mond en niets is zo uitnodigend als schone tanden. De tandenborstel bereikt nooit echt alle hoeken en spelingen waar er voedselresten komen te liggen. Voor een grondige schoonmaak en eliminatie van schadelijke bacteriën is de waterflosser een grote hulp. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste waterflosser.

 

1. Waterpik WP-100 Flosapparaat

 

De Waterpik WP-100 Ultra waterflosser is vele malen beter dan flossen en het verwijdert bijna 100% van alle tandplak van behandelde gebieden. Met dit product kun je elke dag je tanden reinigen en je tandvlees gezond houden.

Dit product is veelzijdig en het is voor iedere toepassing te gebruiken. Ideaal voor het reinigen van vaste beugels, kronen, bruggen, implantatie en ook het tegengaan van slechte adem. De Waterpik WP-100 Ultra vermindert bloedingen aan het tandvlees en het telt 10 in te stellen standen.

Voor dit product staan er meer positieve beoordelingen geschreven door de gebruikers ervan. De tevreden groep vindt dit een top product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het reinigt prima. Anderzijds heeft het voor sommigen een hoge prijs en het is kwetsbaar. Verder voldoet het niet aan de verwachtingen.

Met behulp van deze waterflosser van het merk Waterpik is het mogelijk om vanaf nu alle etensresten van tussen je tanden te krijgen. We merken dat heel wat klanten ook best tevreden zijn over dit apparaat waardoor het misschien wel eens tot de populairste waterflossers zou kunnen behoren.

Voordelen
Doeltreffendheid:

dankzij dit toestel is het mogelijk om etensresten van tussen je tanden te verwijderen en een slechte adem aan te pakken. Bovendien kun je dit apparaat ook perfect gebruiken wanneer je een beugel draagt.

Gebruiksgemak:

het is mogelijk om de drukstand te veranderen. Zo kun je kiezen tussen maar liefst  10 mogelijke drukstanden.

Volume:

het reservoir heeft een inhoud van 600 ml. Dit kun je vullen met kraantjeswater of mondspoelmiddel.

Nadelen
Prijzig:

het is zeker niet één van de goedkoopste waterflossers en dit is voor een aantal gebruikers ook echt wel een struikelblok.

Koop bij bol.com (€59.85)

 

 

 

 

2. Waterpik WP-450 Flosapparaat

 

De Waterpik WP-450 is een draadloze waterflosser die veel effectiever is dan flossen en het verwijdert bijna 100% van alle tandplak van behandelde gebieden. Dit snoerloos product kun je overal gebruiken, ook op plaatsen zonder stopcontact.

Het is ergonomisch en ideaal voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees. Ook is het geschikt voor het reinigen van vaste beugels, bruggen, kronen en implantaten. Het vermindert bloedingen aan het tandvlees en het telt 2 standen. De Waterpik WP-450 gaat ook een slechte adem tegen.

Voor de Waterpik WP-450 zijn de meeste beoordelingen positief. Deze personen zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het heeft handige accessoires. Aan de andere kant is dit product van matige kwaliteit en het heeft een hoge prijs. Verder is het lastig in gebruik.

Net zoals het voorgaande product is ook deze waterflosser afkomstig van het bekende merk Waterpik. Daardoor durven wij vermoeden dat dit misschien ook wel eens het beste merk zou kunnen zijn op gebied van dergelijke apparaten. Bovendien is het ook een tikkeltje goedkoper in vergelijking met de voorgaande waterflosser.

Voordelen
Handig in gebruik:

deze waterflosser kun je ook helemaal snoerloos gebruiken. Daardoor is het apparaat ook eenvoudig mee te nemen of te verplaatsen.

Accessoires:

bij de aankoop van deze waterflosser krijg je er meteen ook een aantal handige accessoires bij. Denk maar aan een orthodontische tip, een jettip en een plaque seeker tip die plakverwijdering moeten aanpakken.

Nadelen
Prijzig:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat de prijs van het apparaat nog steeds iets te hoog ligt.

Kwetsbaar:

het toestel blijkt bijzonder kwetsbaar te zijn en dus helemaal niet zo duurzaam volgens enkele klanten.

Koop bij bol.com (€79.95)

 

 

 

 

3. Philips Sonicare DiamondClean HX8491/03

 

In vergelijking met sommige apparaten uit dit lijstje, lijkt het prijskaartje op het eerste zicht behoorlijk duur. Dit verandert zodra je beseft dat de Philips Sonicare DiamondClean HX8491/03 elektrische tandenborstel momenteel geleverd wordt inclusief de Sonicare waterflosser van Philips. Deze speciale editie kan dan ook op heel wat bijval rekenen en eindigt met een mooie gemiddelde score van 4,8 sterren.

Deze elektrische tandenborstel levert zonder problemen maar liefst 5 verschillende poetsstanden aan van Clean tot Wit, Sensitive, Gum Care en Deep Clean. Na het poetsen kun je de mondhygiëne afwerken met een flink flosbeurt met behulp van de Sonicare Airfloss. Verder blijkt de tandenborstel uitgerust met een krachtige oplaadbare Lithium-ion batterij die, zodra volledig is opgeladen, makkelijk 3 weken lang mee kan gaan. Opladen kan vervolgens makkelijk met behulp van het meegeleverde glas of door middel van de USB in de reisetui.

De waterflosser is eveneens voorzien en uitgerust met een handige waterindicator zodanig dat je duidelijk kunt zien wanneer er moeten worden bijgevuld. Kortom, als jij echt van een stralende witte glimlach wilt kunnen genieten, dan is dit verwenpakket echt iets voor jou.

Voordelen
Reinigingsprestatie:

zodra de borstel helemaal is opgeladen kan hij tot wel 31.000 poetsbewegingen per minuut garanderen. Op die manier wordt makkelijk 10 keer zoveel tandplak verwijderd. Na gebruik kun je afwerken met de meegeleverde waterflosser.

Voeding:

het apparaat is uitgerust met een krachtige en duurzame Lithium-ion batterij die makkelijk kan worden opgeladen en ruim 3 weken lang mee gaat.

Poetsstanden:

je geniet maar liefst 5 verschillende poetsstanden waaronder Clean, Wit, Sensitive, Gum Care en Deep Clean. Dit laatste in combinatie met de waterflosser, zorgt voor een diepe en grondige reiniging.

Comfort:

het verlichte en duidelijk leesbare display alsook het ergonomisch gevormde handvat dragen bij aan het uiteindelijke gebruiksgemak.

Nadelen
Prijzig:

hij mag dan wel tot de beste waterflossers uit het rijtje behoren, je zult er wel wat budget voor moeten opzij zetten.

Koop bij bol.com (€209)

 

 

 

 

4. Oral-B WaterJet Reinigingssysteem Elektrische waterflosser

 

Indien je niet meteen op zoek bent naar een setje, kan deze Oral B waterflosser misschien wel wat voor jou zijn. Zo draagt deze elektrische waterflosser bij aan je dagelijkse mondverzorging door de moeilijk te bereiken plekjes nog eens extra te reinigen en overgebleven voedselrestjes eventueel te verwijderen. Bijgevolg creëer je op die manier een heerlijke frisse adem.

Tijdens de behandeling kun je overigens opteren uit 5 beschikbare waterdrukstanden waarmee je tandvlees kan worden gestimuleerd én gemasseerd. Dit wordt aangevuld met een waterreservoir van 600 ml en maar liefst 4 meegeleverde opzetstukken. Bovendien kan deze waterflosser ook perfect door kinderen worden gebruikt, wat hem geschikt maakt voor het hele gezin.

Houd er wel rekening mee dat het een bedraad toestel betreft en je hem dus steeds in de buurt van een stopcontact moet gebruiken. Echter reageert de overgrote meerderheid duidelijk positief en wordt het product beloond met een mooie score van 4,1 van de 5 sterren.

Voordelen
Voeding:

de waterflosser van Oral-B is eenvoudig op het stroomnet aan te sluiten, rekening houdend met een standaard aansluitspanning van 220-230 Volt.

Kindvriendelijk:

in tegenstelling tot sommige andere waterflossers kan dit apparaat wel degelijk ook door kinderen worden gebruikt.

Waterdrukstanden:

je hebt de mogelijkheid om te schakelen tussen de 5 beschikbare waterdrukstanden.

Nadelen
Te zwak:

volgens één koper zou de vijfde waterdrukstand behoorlijk zacht aanvoelen en bijgevolg niet voldoende krachtig zijn om etensresten te verwijderen.

Koop bij bol.com (€74.95)

 

 

 

 

5. Waterpik Ultra Black WP-112

 

De Waterpik Ultra WP-112 waterflosser heeft een doorzichtig reservoir en een ergonomische handgreep voor het gemakkelijk vasthouden van dit product. De flosser heeft een pauzeknop, waardoor je gemakkelijk tussendoor kunt pauzeren. Het heeft een geavanceerd drukcontrole systeem met 10 standen waaruit jij zelf kunt kiezen wat het beste is op dat moment. Verder beschikt het over een groot afgedekt waterreservoir dat voorziet in opbergruimtes voor de opzettips. De Waterpik Ultra WP-112 is goed voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees.

Gezien de reviews staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven voor dit product. Een kleine groep vindt de Waterpik WP-112 kwetsbaar en duur.

Het is ook een groot apparaat en het is lawaaierig. De grotere groep vindt dit product eenvoudig in gebruik en van goede kwaliteit. Het heeft een goede prijs en het is het geld waard.

Het zal je niet verwonderen dat ook deze waterflosser afkomstig is van het bekende merk Waterpik. Daaruit blijkt dat dit niet alleen het beste merk maar ook veruit het populairste merk is op het gebied van flosapparaten. We bekijken even grondig de positieve en negatieve eigenschappen van dit apparaat.

Voordelen
Comfort:

de waterflosser is voorzien van een volledig ergonomische handgreep waardoor het apparaat bijzonder goed in de hand ligt.

Drukcontrolesysteem:

het apparaat is uitgerust met een drukcontrolesysteem. Daardoor is het mogelijk om de druk ten alle tijde zelf te bepalen. Zo kun je kiezen uit maar liefst 10 verschillende drukstanden.

Nadelen
Formaat:

het is een bijzonder groot apparaat dat dus iets meer plaats zal innemen in vergelijking met sommige andere waterflossers.

Koop bij bol.com (€73.95)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Waterpik WP-660

 

De Waterpik WP-660 waterflosser is 2x effectiever dan flosdraad in het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees. Het heeft een aan/uit schakelaar in de handgreep, een LED informatie indicator en 7 opzetstukken. Met de pulsmodulatie techniek zorgt het voor een maximale plakverwijdering en verbeterde tandvleesmassage en -doorbloeding. Ook beschikt het over een één minuut timer optie met 30 seconden stappen die zorgt voor grondig flossen van alle gebieden van de mond.

Gelet op de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope waterflossers. Desondanks staan er hiervoor meer positieve reviews geschreven dan negatieve. De meeste gebruikers raden dit product aan, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het reservoir heeft een goede inhoud. Voor de andere groep van gebruikers heeft dit product een hoge prijs en het is luidruchtig.

Indien je besluit om deze waterflosser aan te kopen dan zul je toch iets meer budget hoeven te voorzien. Net zoals de voorgaande flosapparaten behoort ook dit toestel tot het ondertussen bekende merk Waterpik. Toch vinden wij het een goed idee om eerst even de positieve en negatieve eigenschappen van het toestel te bekijken alvorens je tot een aankoop overgaat.

Voordelen
Puls modulatie techniek:

dankzij de puls modulatie techniek is het mogelijk om tandplak helemaal te vermijden. Verder zorgt het ook voor een beter tandvlees en een veel betere doorbloeding.

Timerfunctie:

het apparaat is voorzien van een “één-minuut timer” waarbij er een interval loopt van ongeveer 30 seconden. Op die manier worden alle hoeken en kantjes van je mond helemaal gereinigd.

Gebruiksvriendelijk:

in de handgreep van de waterflosser is er ook een aan- en uitschakelaar ingebouwd. Verder is er een LED indicator voorzien en krijg je bij de aankoop maar liefst 7 handige hulpstukken erbij.

Nadelen
Luid:

een kleine minderheid van de klanten vindt dat het apparaat toch bijzonder veel lawaai maakt.

Kostenplaatje:

net zoals bij de voorgaande toestellen ook het geval was, merken we dat heel wat kopers ook hier het prijskaartje iets te hoog vinden.

 

 

Lenv Draadloze Compacte Waterflosser

 

Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende soorten waterflossers op de markt. Misschien is dit apparaat van het merk Lenv wel iets voor jou. Je zult merken dat de waterflosser vrij compact is en weinig weegt. Zo kun je het product makkelijk overal mee naartoe nemen en na gebruik eventueel opbergen.

Verder is de waterflosser volledig draadloos en daardoor hoef je niet steeds in de buurt van een stopcontact te zijn. Het biedt je dus iets meer bewegingsvrijheid. De flosser werkt op basis van krachtige batterijen die je steeds opnieuw kunt herladen. Je kunt dit product zelfs laten gebruiken door je kinderen of door personen die een beugel moeten dragen.

Het is een krachtig apparaat dat over 3 snelheidsstanden beschikt en duidelijk kan rekenen op positief advies van de kopers. Zo zijn de gebruikers niet alleen tevreden over de kwaliteit van het apparaat maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Alvorens je besluit om deze waterflosser aan te kopen dan is het aangeraden eerst eventjes op zoek te gaan naar de voordelen en de nadelen ervan. Uiteraard willen wij jou hierbij helpen. Laten we dan ook samen even kijken naar de eigenschappen van deze waterflosser.

Voordelen
Draadloos:

doordat het toestel op batterijen werkt, is het volledig draadloos. Dit wil dus zeggen dat je niet steeds op zoek moet gaan naar een stopcontact en dat je dus gewoon veel meer bewegingsvrijheid krijgt.

Gebruiksgemak:

je hoeft helemaal geen schrik te hebben wanneer je kinderen deze waterflosser willen gebruiken. Verder is het ook ideaal voor mensen die een beugel dragen.

Formaat:

het is een vrij compact toestel dat weinig weegt en dus makkelijk ergens op te bergen is. Of je kunt het ook meenemen wanneer je op reis vertrekt.

Nadelen

Zodra we de verschillende online reviews bekijken dan kunnen we nu werkelijk geen enkele negatieve beoordeling opmerken. Dit is uiteraard alleen maar positief maar daardoor kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies geven over mogelijke nadelen.

 

 

Waterpik WP-250 Nano Flosapparaat

 

Met de Waterpik Nano WP-250 kun je tot 2x effectiever flossen dan met flosdraad. Het heeft alle klinische voordelen als die van de uitgebreidere modellen maar het is 50% kleiner, zodat het minder plaats in beslag neemt. Dit product is ideaal voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees. Het vermindert de bloeding van het tandvlees en het kent 3 standen. De Waterpik Nano WP-250 kun je vullen met 450 ml kraanwater of mondspoelmiddel.

Als je kijkt naar de prijs van dit product, dan lijkt het wel op een waterflosser aanbieding en dat is het ook voor de meeste gebruikers van dit product. De meeste personen geven goed advies hiervoor, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het heeft een goede prijs en het wordt aanbevolen door de tandarts. Andere gebruikers vinden het prijzig en kwetsbaar.

Ben je al een tijdje op zoek naar een degelijke waterflosser maar wil je daar liefst niet zoveel geld aan spenderen dan kunnen wij jou zeker aanraden om het volgende toestel eens grondig te bekijken. Net zoals de voorgaande producten, is ook deze waterflosser afkomstig van het bekende merk Waterpik. Toch beschikt dit apparaat wel degelijk over de laagste prijs.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult wel degelijk helemaal versteld staan van de bijzonder lage prijs van dit apparaat.

Formaat:

in vergelijking met de voorgaande apparaten, is deze waterflosser iets compacter. Dit maakt het eenvoudiger om het toestel op te bergen en bovendien kun je het op die manier ook veel gemakkelijker overal mee naartoe nemen.

Doeltreffendheid:

dankzij dit apparaat kun je bloedend tandvlees verminderen of zelfs voorkomen. Verder zorgt het ervoor dat alle hoeken en kantjes van je mond goed gereinigd worden.

Nadelen
Kwetsbaar:

een aantal gebruikers vinden dat het product vrij snel stuk gaat en dus niet zo duurzaam blijkt te zijn.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

6 COMMENTAIRES

J. van Meeuwen

October 3, 2020 at 1:15 pm

7 maanden geleden beloofd de 600 liter aan te passen.
Staat er nog steeds. Meer dan slordig!

Reply
10top Team

October 4, 2020 at 5:16 pm

Hoi J. van Meeuwen,

Bedankt voor de reactie. Het is opnieuw doorgestuurd naar de redactie.

Met vriendelijke groet,

Reply
Sven

April 13, 2020 at 9:15 am

Het feit dat jullie de WP-100 en WP-112 op verschillende plekken in de top 5 zetten geeft mij te denken. Het zijn namelijk exact dezelfde apparaten, alleen de kleur is anders.

Reply
10top Team

April 13, 2020 at 11:24 am

Hoi Sven,

Eerst en vooral bedankt voor de reactie op het artikel “Beste waterflosser”.
Wanneer we op zoek gaan naar 5 topproducten dan houden we rekening met verschillende factoren. Zo wordt niet alleen rekening gehouden met de mogelijkheden en de capaciteiten van het product in kwestie mar ook met het advies van klanten en de gebruikerservaringen.

De volgorde in de lijst wordt dan weer bepaald op basis van de beoordelingen van kopers. Zo zal een product met meer sterren hogerop in de lijst belanden. Wanneer er bijvoorbeeld 2 producten zijn met evenveel sterren, dan wordt gekeken naar het aantal reviews. Een product met 4 sterren en 256 reviews zal logischerwijze hoger in de lijst staan dan een toestel met 4 sterren en 2 15 reviews, om maar een voorbeeld te geven.

Bovendien worden regelmatig pagina’s geupdated daar sommige producten na verloop van tijd kunnen verdwijnen, uitverkocht zijn of gewoon omdat er andere producten op de markt komen die nog beter zijn. De waterflosser WP-112 is niet 100% hetzelfde als de WP-100. De 112 biedt net iets meer mogelijkheden en is de vernieuwde versie van de 100. Echter staat de WP-100 bovenaan de lijst omwille van het feit dat dergelijk product tot op heden meer positieve beoordelingen heeft mogen ontvangen dan de WP-112.
De reden daarvoor kan te maken hebben met het feit dat het bijvoorbeeld om een vrij recent product gaat.

Met vriendelijke groet

Reply
Hans

February 13, 2020 at 10:42 am

Een waterreservoir van 600 liter? Zal ml zijn

Reply
10top Team

February 14, 2020 at 9:00 am

Dag Hans,

Helemaal correct.
We passen het zeker aan.

Vriendelijke groet

Reply
DMCA.com Protection Status