Beste watersandaal

Laatste update: 01.06.20

 

Watersandalen test van 2020

 

Misschien trek je binnenkort wel met het hele gezin op een avontuurlijke kampeervakantie? Of ben je gewoon van plan om even een dagje naar zee te trekken? Een paar degelijke en duurzame watersandalen kunnen dan ook niet ontbreken. Maar wat zijn nu de beste watersandalen? Wij hebben het alvast even voor jou uitgezocht en hebben een selectie gemaakt van de 3 best beoordeelde watersandalen. Indien je de mogelijkheid wilt hebben om te kunnen kiezen tussen meerdere pasvormen dan zou je bijvoorbeeld voor de Crocs Crocband 2 Sandal K watersandalen kunnen kiezen. Met de Watersandalen kinderen 23 Blauw kies je alvast voor kwaliteit en design. De watersandalen zijn in tal van toffe kleurtjes te bekomen waardoor het voor kindjes heel aantrekkelijk wordt gemaakt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Watersandalen koopgids

 

Ben je op zoek naar watersandalen? Dan kunnen wij jou alvast een goede raad geven: bekijk zoveel mogelijk sandalen en probeer ze even aan. Er bestaan tegenwoordig heel wat soorten watersandalen, in alle kleuren en formaten. Dit maakt de keuze alleen maar groter, waardoor het niet altijd makkelijk is een beslissing te nemen uit de beste watersandalen. Het kan een goede aanbeveling zijn, om zoveel mogelijk sandalen te vergelijken. Probeer hierbij de eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg te gaan.

 

 

Het gebruiksgemak

Je zult je misschien wel afvragen waarom je watersandalen nodig hebt. Toch kunnen watersandalen bijzonder praktisch zijn, en dit voor zowel jongeren als ouderen. Wanneer je bijvoorbeeld besluit om met het hele gezin een dagje gezellig naar het strand te gaan, dan kunnen de watersandalen al meteen van pas komen. Zo hoef je alvast niet met blote voeten over het warme zand te lopen, en zul je geen last hebben van de pijnlijke schelpen langs het water.

Uiteraard zijn degelijke watersandalen ook een goede aanrader wanneer je op kampeervakantie vertrekt. Indien je regelmatig lange wandelingen maakt door de bossen en rivieren, dan zijn een paar praktische watersandalen alvast een goede aanbeveling. Kortom, neem rustig je tijd om de verschillende exemplaren even rustig te bekijken. En wie weet kom je vroeg of laat wel een aantrekkelijke watersandaal aanbieding tegen.

 

De pasvorm

Het spreekt voor zich, dat wanneer je watersandalen gaat kopen, je ook maar best even rekening houdt met de pasvorm. Net zoals normale standaard schoenen, is het een goede aanbeveling om de watersandalen even aan te trekken. Door ze te passen en er even mee te wandelen, dan weet je meteen of de watersandalen iets voor jou zijn. Indien je watersandalen bijvoorbeeld te klein zijn, dan zul je dit binnen de kortste keren ook wel gaan voelen.

Anderzijds moet je er ook voor zorgen dat je watersandalen dan weer niet te groot zijn. Indien je sandalen te groot zijn, dan zul je merken dat het moeilijker is om te stappen. Bovendien is de kans op uitglijden ook een pak groter. En dat is uiteraard helemaal niet de bedoeling. Sommige watersandalen zullen groter uitvallen en anderen dan weer kleiner. Kortom, indien mogelijk dan is het een goed idee om de sandalen alvast even aan te trekken.

 

Het design en het mogelijke prijskaartje

Net zoals er heel wat onderscheid is tussen de verschillende watersandalen, materialen  en maten, zul je merken dat er ook heel wat design mogelijkheden zijn. Zo kun je zelf kiezen welke watersandalen je het mooiste vindt. Het spreekt voor zich dat watersandalen in een neutrale kleur vaak iets goedkoper zullen zijn dan bijvoorbeeld watersandalen van Frozen.

Uiteraard kies je helemaal zelf het bedrag dat je wilt en kunt uitgeven aan een paar stevige watersandalen. Toch is het belangrijk om voor kwaliteit te gaan. Op die manier kun je je voeten beschermen tegen schelpen, steentjes en andere harde voorwerpen. Door een kijkje te nemen tussen de reviews, kun je alvast een beter idee krijgen over bepaalde watersandalen.

Extra kenmerken en opties

Daarnaast is het belangrijk om ook even stil te staan bij de mogelijke kenmerken en extra opties. Zo is het een goed idee om er zeker van te zijn dat je de watersandalen makkelijk kunt aan- en uittrekken. Indien je bijvoorbeeld op zoek bent naar watersandalen voor kinderen, dan is een model met velcro een ideale oplossing. Een velcro sluiting is bovendien ook veel makkelijker voor kinderen om te openen en te sluiten.

Verder zul je merken dat bepaalde watersandalen over een rubberen onderzool beschikken. Dit zorgt niet alleen voor meer grip maar ook voor stabiliteit. Watersandalen voor kindjes kun je bovendien vaak nog wat extra opsmukken en versieren, door er pareltjes en dergelijke aan te bevestigen. Vooral bij de watersandalen van het bekende merk Crocs is dit mogelijk. Uiteraard zul je deze niet meteen tussen de goedkope watersandalen kunnen vinden.

Watersandalen die bovendien waterbestendig zijn, zijn ook altijd een pluspunt. Dit vooral omdat dergelijke watersandalen bijzonder snel opdrogen. En dat is natuurlijk mooi meegenomen, want zo krijg je geen natte en koude voeten. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden waarmee je zoal rekening kunt houden.

 

De gebruikte materiaalsoorten

Je zult merken dat er ook heel wat onderscheid is op het gebied van de gebruikte materiaalsoorten. Zo zijn heel wat watersandalen vervaardigd uit bijzonder duurzaam kunststof. Al dan niet in combinatie met imitatieleer of een onderzool van rubber. Toch zijn de meeste watersandalen vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijke EVA materiaal. Dit voelt niet alleen heel zacht, maar ook heel comfortabel aan.

 

Watersandaal Reviews – Top 5

 

Als je vaak naar het strand gaat of binnenkort op kampeervakantie vertrekt dan kunnen watersandalen wel eens goed van pas komen. Watersandalen zijn er tegenwoordig in alle maten en kleuren en zowel voor jongens als voor meisjes, dames en heren. Hieronder hebben we voor jou 5 topproducten eens even op een rijtje geplaatst. Bekijk deze producten eens rustig en kies er dan voor jou de beste watersandaal uit. En wie weet, zit er zelfs een watersandaal aanbieding tussen die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

 

Crocs Crocband 2 Sandal K

 

Indien je op zoek bent naar leuke watersandalen voor jouw kind dan kun je altijd dit model eens bekijken. De sandaaltjes hebben een mooi donkerblauwe kleur waardoor ze vooral voor jongens heel aantrekkelijk zijn. Bovendien kun je kiezen uit verschillende schoenmaten.

De sandaaltjes zijn niet gemaakt uit plastic maar uit heel stevig en duurzaam kunststof en dat zie je ook aan de kwaliteit. Dit model is bovendien ook waterbestendig waardoor de sandalen snel weer opdrogen en je kindje geen natte voeten behoudt. Door middel van de klittenband sluiting kun je de sandalen iets steviger aansluiten of juist wat losser maken.

Uit één enkele review kunnen we opmaken dat de koper niet zo heel tevreden blijkt te zijn over het design van de sandalen. Toch is de overgrote meerderheid van de gebruikers wel degelijk enthousiast. Zo zijn er velen die een positief advies geven over de goede kwaliteit.

Ben je van plan om binnenkort met het gezin op kampeervakantie te vertrekken? Of ga je gewoon een leuk dagje naar het strand? In elk geval kunnen deze unieke watersandalen een absolute must zijn voor jouw kinderen. De watersandalen worden jou aangeboden door, misschien wel het beste merk, Crocs.

Voordelen
Waterbestendig:

doordat deze unieke sandaaltjes helemaal waterbestendig zijn, zul je ervan staan kijken hoe snel ze opdrogen.

Schoenmaat:

het is mogelijk om deze watersandalen in diverse schoenmaten te bekomen. Dankzij de klittenband sluiting kun je de sandalen bovendien nog net iets meer of minder aanspannen.

Materiaal:

bij de productie van deze unieke watersandalen heeft men voornamelijk gebruik gemaakt van heel degelijke kunststof.

Nadelen
Ouderwets design:

slechts een enkele koper blijkt toch nog niet helemaal overtuigd van het beschikbare design en dat is best wel jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Watersandalen kinderen 23 Blauw

 

Tussen de goedkope watersandalen zul je zeker en vast dit leuke model voor kindjes terugvinden. Bovendien kun je kiezen uit een heleboel leuke kleurtjes waardoor de sandalen toch iets persoonlijker worden.

De watersandalen zijn helemaal vervaardigd van duurzaam en stevig EVA materiaal en voelen heel erg comfortabel aan. Je kunt de instap zool gemakkelijk verwijderen indien je dit wenst. Het bloemetje dat afgebeeld staat op de voet, maakt het sandaaltje nog net een stuk aantrekkelijker.

Het is belangrijk om te beseffen dat de watersandalen vrij groot uitvallen. Het is dus wel aan te raden om telkens 1 maatje kleiner te kopen dan de persoonlijke schoenmaat. Verder kunnen wij jou jammer genoeg niet veel advies geven omtrent deze leuke watersandalen omdat er nog geen online beoordelingen werden geplaatst.

Ben je op zoek naar leuke watersandalen voor je kindje? En wil je liever niet zoveel geld spenderen hieraan? Dan kunnen wij je aanraden om deze unieke sandaaltjes even wat grondiger onder de loep te nemen. De lage prijs geeft je bovendien het gevoel dat je met een koopje te maken hebt.

Voordelen
Materiaal:

de watersandalen bestaan voor het grootste gedeelte uit hoogwaardig EVA materiaal waardoor ze heel comfortabel zitten.

Instap zool:

de sandaaltjes zijn bovendien uitgerust met een stevige uitneembare instap zool.

Design:

je hebt de mogelijkheid om tussen diverse kleurtjes en designs te kiezen. Bovendien worden de sandaaltjes gekenmerkt door de vorm van een bloemetje waardoor het geheel er heel schattig en lief uitziet.

Nadelen
Te groot:

enkele kopers raden meteen aan om de sandalen toch net een maatje kleiner te bestellen aangezien ze bijzonder ruim uitvallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Beco SeaLife Roze

 

Met deze handige watersandaaltjes van het bekende merk BECO kun jij er zeker van zijn dat je kindje geen pijnlijke voetjes zal hebben. De schoentjes zijn beschikbaar in een roze en blauwe kleur en je kunt kiezen uit verschillende schoenmaten.

Net zoals het voorgaande product zijn ook deze watersandalen vervaardigd uit sterk en duurzaam EVA materiaal. Door middel van de klittenband sluiting kun je de sandalen iets harder aanspannen of juist iets losser maken. De voorkant van de sandalen wordt afgewerkt met een leuk cartoonfiguurtje wat het meteen heel wat aantrekkelijker maakt.

Ook hier is het beter om de sandalen 1 maatje kleiner aan te kopen, omdat ze nogal groot uitvallen. Momenteel zijn er nog geen online reviews geplaatst door klanten waardoor wij vermoeden dat het hier wel eens om een vrij recent product zou kunnen gaan.

Door te kiezen voor de unieke watersandalen van BECO mag je niet alleen zeker zijn van een uitstekende kwaliteit maar bovendien ook van een prachtig design. Om te weten te komen of dit de sandaaltjes zijn waar jij naar op zoek bent, zetten we alvast de populairste kenmerken even op een rijtje.

Voordelen
Design:

deze sandalen worden gekenmerkt door een prachtige roze kleur maar zijn ook te bestellen in een stoere jongensachtige blauwe kleur.

Materiaal:

ook hier heeft men bij de productie van de watersandalen vooral gebruik gemaakt van duurzaam en kwalitatief EVA materiaal. Vandaar het comfort tijdens het stappen.

Klittenband sluiting:

de schoentjes zijn voorzien van een praktische klittenband sluiting. Dit maakt het mogelijk om de sandaaltjes in meer of mindere mate aan te spannen en zo de unieke pasvorm te bekomen.

Nadelen
Te groot:

indien er toch een klein puntje van kritiek mag worden vermeld dan heeft dat opnieuw te maken met de schoenmaat. Daar de sandalen vrij groot uitvallen, is het raadzaam om steeds een schoenmaat kleiner te bestellen.

Koop bij bol.com (€14.74)

 

 

 

 

Crocs Dames Sandalen

 

Net zoals het eerste paar sandalen uit de lijst, is ook dit product afkomstig van het bekende merk Crocs. Deze sandalen hebben een roze kleur en zijn daarom vooral voor meisjes heel erg aantrekkelijk.

Zowel de buitenkant alsook de binnenkant van de sandaal is gemaakt uit heel stevig en duurzaam kunststof. De klittenband sluiting maakt het mogelijk om de watersandalen iets steviger aan te spannen of juist losser te maken indien je dit zou willen. Bovendien bieden deze sandaaltjes heel wat bescherming als jouw kind tijdens de strand of kampeervakantie in het water wilt spelen.

Ook hier moeten we vaststellen dat er nog geen enkele online reactie werd geplaatst. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat verschillende kopers deze watersandalen reeds hebben aangekocht. Misschien hebben ze gewoon nog niet de tijd gehad om een leuke review te plaatsen.

Opnieuw zul je merken dat een product van Crocs wordt aangeboden. Crocs staat dan ook garant voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Of dit paar watersandalen tevens voorzien is van de laagste prijs, dat valt natuurlijk nog allemaal even af te wachten.

Voordelen
Klittenband sluiting:

met behulp van de klittenband sluiting kun je, naar eigen wens, de sandaaltjes net iets meer of minder doen aanspannen.

Materiaal:

zowel voor buitenlaag alsook voor de stevige zool, heeft men beroep gedaan op de positieve eigenschappen van kunststof.

Design:

de schoentjes zijn afgewerkt in een opvallende roze kleur met hier en daar een paars accent. Misschien echt wel iets voor meisjes.

Nadelen
1 schoenmaat:

jammer genoeg zijn deze watersandalen enkel te verkrijgen in een schoenmaat 27. Het is vervelend dat er niet meer schoenmaten mogelijk zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Teva 110264 Hurricane2

 

Deze leuke watersandalen van het merk Teva zul je, omwille van de hogere prijs, niet meteen tussen de goedkope sandalen hoeven te zoeken. De watersandalen hebben een overwegend blauwe kleur met hier en daar een leuk geel accent wat het meteen heel erg jongensachtig maakt.

De sandalen zijn gemaakt uit een combinatie van imitatieleer en kunststof. De rubberen zool aan de onderkant zorgt voor iets meer schokdemping en stabiliteit. Bovendien zijn de sandalen waterbestendig en zullen ze dan ook vrij snel opdrogen. Door middel van de velcro sluiting kun jij deze leuke watersandalen mooi laten aansluiten.

We vermoeden dat de hoge prijs misschien wel een verklaring zou kunnen zijn voor het feit dat er nog geen reacties geplaatst werden. Laat je hierdoor zeker niet door afschrikken en wees de eerste om een leuke review te schrijven.

We kunnen het rijtje probleemloos afsluiten met deze prachtige watersandalen van Teva. Ben je benieuwd om te weten te komen of dit product aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen? Dan loont het de moeite om de voor- en nadelen even grondig tegenover elkaar af te wegen. Bekijk de selectie hieronder.

Voordelen
Design:

de opvallende blauwe kleur in combinatie met de felle gele accenten maken deze watersandalen misschien vooral voor jongens aantrekkelijk.

Materiaal:

de productie van deze watersandalen is gebaseerd op een uitstekende combinatie van enerzijds kunststof en anderzijds imitatieleer. De zool is dan weer uit rubber vervaardigd.

Handig in gebruik:

doordat de sandalen gelijk waterbestendig zijn, zul je merken dat ze altijd weer snel droog aanvoelen. Verder vangt de rubberen zool de schokken bijzonder goed op.

Nadelen
Kostenplaatje:

jammer genoeg blijken de watersandalen niet meteen voorzien van de laagste prijs. Dit betekent dat je dus net iets meer budget zult moeten voorzien als je ze echt hebben wilt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status