5 Beste Weerstations Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Weerstations – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Soms is het wel leuk als je het weer zelf min of meer kunt voorspellen. Op die manier wordt het eenvoudiger om bepaalde dingen te plannen zoals een leuk dagje naar het strand of het pretpark. Met een weerstation is dit vanaf nu ook helemaal mogelijk. Toch raden wij jou aan om met bepaalde factoren zoveel mogelijk rekening te houden wanneer je op zoek gaat naar het beste weerstation. Je kunt daarom altijd eens een kijkje nemen in de koopgids waar alles haarfijn wordt uitgelegd. Of je kunt natuurlijk ook altijd meteen de top 3 van beste weerstations gaan raadplegen indien je dit wenst. Daaruit is gebleken dat je met de Alecto WS-4800 een zeer bijzonder en degelijk toestel in huis haalt. Het biedt veel meer informatie dan enkel en alleen de weersvoorspelling en is bovendien bijzonder nauwkeurig. Een waardig alternatief zou zeker de Netatmo Digitaal weerstation zijn. Dit apparaatje is bovendien ook nog een helemaal compatibel met de smartphone. Op die manier wordt het wel heel erg eenvoudig om bepaalde data gegevens te raadplegen en controleren.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Weerstations koopgids

 

Tussen de vele watermeters zul je ook vast en zeker de weerstations zien staan. Een weerstation beschikt over een display waarop je meerdere gegevens kunt aflezen zoals de temperatuur, de luchtvochtigheid en de windsnelheid. Je kunt de weersvoorspellingen bekijken voor de volgende dagen dankzij een analyse van de gemeten data. Bij het kopen van een weerstation moet je rekening houden met de soorten weerstations, de basisfuncties, de extra functies en de prijs van het product.

Soorten weerstations

Vroeger zag je vooral analoge weerstations bij mensen thuis. Deze bestaan uit houten planken met verschillende metertjes die elk een bepaalde meting weergeven. De metingen van een analoog weerstation zijn accuraat maar zijn beperkt tot temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid.

Het is dus beter om een digitaal weerstation te kopen. Dit type beschikt over veel meer gegevens die je allemaal kunt aflezen van een display. Het apparaat is compacter dan een analoog weerstation en je kunt de data in sommige gevallen ook overzetten naar je PC of laptop. Sommige modellen beschikken zelfs over een app die je op je smartphone kunt installeren. De gegevens van een digitaal weerstation worden verzameld door verschillende sensoren die je buiten plaatst. Meestal kun je deze sensoren zelfs draadloos gebruiken.

Tenslotte heb je nog de mogelijkheid om een radiogestuurd weerstation te kopen. Dit type registreert grote hoeveelheden data en daarbovenop ontvangt het nog gegevens van professionele weerstations. Zo kun je het weer op korte termijn voorspellen. Deze weerstations beschikken over een DFC-klok die in verbinding staat met de atoomklok zodat je altijd de exacte tijd kunt aflezen.

 

De basisfuncties van een weerstation

De meeste digitale weerstations beschikken over een aantal standaardfuncties. We sommen deze even op zodat je er op kunt letten bij de aankoop. Als het weerstation van jouw keuze niet al deze opties bevat dan kijk je misschien beter uit naar een ander model.

Alle weerstations beschikken over een thermometer waarmee je zowel de binnen- als de buitentemperatuur kun meten. Een andere functie is de hygrometer die de luchtvochtigheid meet. Ook voor deze meter beschik je over sensoren om binnen en buiten te kunnen meten. Zo kun je te droge lucht tegenwerken met een luchtbevochtiger.

Een barometer wordt gebruikt om de luchtdruk te meten, zowel binnen als buiten. Op basis van de luchtdruk kan het weerstation voorspellingen maken over het weer van de volgende dagen.

De regenmeter kan meten hoeveel regen er valt of gevallen is en de anemometer wordt gebruikt om de windsnelheid te meten. Dit kan handig zijn voor mensen die aan de zee wonen en graag gaan windsurfen. Een windvaan is voor dit doel ook nuttig.

Tenslotte zijn de meeste toestellen ook nog voorzien van een UV-meter om de UV-straling te meten.

 

Extra functies van een weerstation

Naast deze basisfuncties kun je ook de volgende mogelijkheden vinden op bepaalde modellen. Een zelflegende regenmeter is een handige extra want je hoeft zelf de regenmeter niet in de gaten te houden.

Sommige apparaten kunnen de minimale en maximale temperatuur van een dag of een periode weergeven. De DFC-klok staat in directe verbinding met de atoomklok in Frankfurt om altijd de exacte tijd weer te geven.

Er zijn ook weerstations beschikbaar die tonen wanneer de zon opkomt en in welke maanfase je momenteel zit.

Al deze informatie is goed maar als het niet gebruikt wordt dan ben je er niet veel mee. Kies voor een weerstation met een functie om het weer te voorspellen. Door alle andere data te analyseren maakt het apparaat een voorspelling voor de volgende dagen. Houd er wel rekening mee dat dit niet altijd even accuraat is.

Als je van plan bent om het weerstation op een PC of laptop aan te sluiten dan moet je erop letten dat het toestel uitgerust is met een USB aansluiting of verbonden kan worden met een netwerk.

Je kunt een weerstation ook gebruiken als wekker. Als je product over deze functie beschikt dan kun je het hoofdpaneel op je nachtkastje zetten en wordt je gewekt op de door jou gekozen tijd. Je kunt dan meteen ook zien welk weer het is buiten.

Prijs van een weerstation

Als je van plan bent om een weerstation te kopen dan is het een goede aanbeveling om een model te kopen met zoveel mogelijk functies. Als je kiest voor een product met enkel de basisfuncties en je wilt op een later tijdstip extra functies dan zit je met een probleem. Je kunt deze apparaten niet apart uitbreiden en je zult dan een nieuw model moeten kopen.

Neem de tijd om een weerstation te kiezen en wees zeker van je keuze. Stel een budget op en begin daarna met het vergelijken van verschillende modellen op basis van prijs en kwaliteit. Je kunt je ook baseren op de reviews van andere kopers waar je vele nuttige informatie in kunt terugvinden. Online kun je goedkope aanbiedingen vinden maar je moet wel nog de verzendkosten meerekenen.

 

5 Beste Weerstations (Reviews) van 2022

 

Met het wisselvallige weer in Nederland en België is het leuk om het weer te kunnen voorspellen. Zo weet je wanneer je naar het strand kunt of wanneer je het best thuis blijft en een film opzet. Met een weerstation kan je nu elke dag nagaan wat de voorspellingen zijn voor de volgende dagen om zo je week of vakantie beter in te plannen. De volgende vijf producten krijgen positieve beoordelingen van kopers, kies er zelf het beste weerstation uit.

 

1. Alecto WS-4800 Professioneel weerstation

 

Dit professionele weerstation van Alecto wordt geleverd met een windsensor waarmee je de windsnelheid en -richting kunt meten. Verder beschik je ook over een regen- en luchtvochtigheidssensor en een thermometer. Je kunt de gegevens aflezen van het verlichte display. Je kunt er zowel de binnen- als buitentemperatuur mee meten.

De sensor werkt op 3 lithium batterijen en de het binnenstation op 3 alkaline batterijen. Het apparaat waarschuwt voor vorst en kan de temperatuur weergeven in Celsius of Fahrenheit. Het toestel beschikt ook nog over een alarmfunctie en heeft een bereik van wel 100 meter.

De kopers geven een goed advies over deze weerstation aanbieding. Het apparaat is makkelijk om te installeren en heeft een duidelijk display. Voor één gebruiker zijn de letters op het display nogal aan de kleine kant. De draadloze verbinding werkt uitstekend en hij geeft duidelijk alle data weer.

Indien je op zoek bent naar een degelijk weerstation dat bovendien niet te duur is dan is het misschien een goede aanbeveling om dit apparaat van Alecto eens te bekijken. Het witte weerstation is heel professioneel en we merken dat heel wat klanten er uitermate tevreden over zijn.

Voordelen
Prijskaartje:

in vergelijking met de andere weerstations die we in onze selectie hebben opgenomen, beschikt dit model wel degelijk over de laagste prijs.

Gebruiksvriendelijk:

je kunt dit digitale weerstation zowel binnen alsook buitenshuis plaatsen. Bovendien is dit apparaat in 2 verschillende kleuren te verkrijgen namelijk wit of zwart.

Handig in gebruik:

dit toestel geeft je niet alleen informatie over de weersvoorspellingen maar je kunt er ook de datum en de tijd op aflezen. Verder kun je dit toestel ook eenvoudig gebruiken als wekker.

Nadelen
Batterijen:

het weerstation werkt op basis van batterijen die niet worden meegeleverd. Deze hoef je dus zelf nog apart aan te kopen.

Koop bij bol.com (€82.88)

 

 

 

 

2. Netatmo NWS01-EC Weerstation Bediening via app

 

Dit weerstation is compatibel met je smartphone om zo makkelijker alle data over het weer te controleren.  Je kunt het gebruiken om de binnentemperatuur te meten maar ook de vochtigheidsgraad in huis. Het weerstation meet ook het CO2 gehalte in je huis en waarschuwt wanneer je het huis moet verluchten.

Voorspel het weer aan de hand van gegevens over de buitentemperatuur, de luchtdruk en de relatieve vochtigheidsgraad buiten. Met de app kun je grafieken weergeven om de de cycli te observeren en te analyseren.

De weinige minpunten aangegeven door de gebruikers zijn de hoge prijs en het gebrek aan een handleiding. Voor de rest zijn de kopers heel positief over het apparaat. Het maakt goede weersvoorspellingen en je ontvangt een waarschuwing op je smartphone wanneer de CO2 waardes in je huis te hoog zijn.

Voor dit weerstation van Netatmo zul je misschien wel iets meer budget hoeven te voorzien. Toch kun je met dit apparaat heel wat kanten op. Je kunt het bijvoorbeeld zowel voor buiten als binnen gebruiken. Deze mogelijkheden en de uitstekende kwaliteit verklaren waarom een groot deel van de klanten Netatmo als het beste merk beschouwen.

Voordelen
Veiligheid:

het apparaatje meet niet alleen de temperatuur maar ook de vochtigheidsgraad en zelfs het CO2 gehalte in huis. Bovendien krijg je een waarschuwing wanneer het CO2 gehalte te hoog is.

Handig in gebruik:

het weerstation kun je in verbinding stellen met je smartphone of je tablet. Dit maakt het nog net iets eenvoudiger om alle informatie correct te bepalen en te controleren.

Nadelen
Prijskaartje:

ondanks de vele mogelijkheden, zou de prijs voor toekomstige kopers misschien wel als een struikelblok kunnen ervaren worden.

Handleiding:

een kleine minderheid van de gebruikers had er graag een handleiding bij gekregen.

Koop bij bol.com (€149)

 

 

 

 

3. Cresta Care DTX510 Digitaal Led weerstation voor binnen en buiten met multi kleuren display

 

Met het Cresta Care DTX510 weerstation ben je verzekerd van een nauwkeurige meting en bijgevolg betrouwbare meetresultaten op het gebied van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk. Zo wordt de luchtdruk gemeten met behulp van de ingebouwde barometer en steevast weergegeven in Mbar/hPa over een bereik van 850 hPA tot 1050 hPA. De temperatuur en luchtvochtigheid worden dan weer buiten- én binnen gemeten over een resolutie van respectievelijk 0,1°C en 0,1%.

Het digitale Cresta weerstation is uitgerust met een krachtige Penlite AAA batterij die je makkelijk kunt opladen door middel van de meegeleverde adapter. Het elektrische weerstation is makkelijk te bedienen en maakt melding van alle gegevens op het heldere en duidelijk leesbare 7 kleuren LCD-display. Daarbij kun je zelf de kleuren naar wens instellen of opteren om gebruik te maken van een lichtkrant waarbij de kleurtjes automatisch gewisseld worden na ongeveer 10 seconden. Het display maakt eveneens melding van een kalender, radiogestuurde klok en 2 instelbare alarmtijden.

De draadloze weersensor garandeert een 433 mHz frequentie over een bereik van 30 tot 100 meter, waardoor probleemloos de buiten- en binnentemperatuur alsook luchtvochtigheid kunnen worden weergegeven. Heel wat klanten zijn duidelijk overtuigd en raden de aanschaf van dit weerstation dan ook aan.

Voordelen
Verpakkingsinhoud:

de verpakking bestaat uit een standaard basisstation aangevuld met een buitensensor, een garantiekaart, een informatieve gebruiksaanwijzing en een adapter die je zomaar op het lichtnet kunt aansluiten.

Sensor:

het weerstation is uitgerust met een ingebouwde draadloze sensor die gebruik maakt van een 433 MHz frequentie en dit over een bereik van 30 tot 100 meter.

Luchtvochtigheid:

de sensor maakt het mogelijk om de luchtvochtigheid binnen- en buiten te meten over een bereik van 20 tot 95% en met een nauwkeurigheid van ongeveer 5%.

Temperatuur:

ook de temperatuur wordt zowel binnen- als buiten gemeten met een temperatuurbereik van respectievelijk 0 tot 50°C en -20 tot +60°C, over een nauwkeurigheid van ongeveer 2°C.

Nadelen
Voeding:

volgens één koper zouden er geen batterijtjes worden meegeleverd op het moment van aankoop wat wel jammer is.

Koop bij bol.com (€45)

 

 

 

 

4. Buienradar BR-1800 Weerstation Met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeter

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn en ben je op zoek naar een degelijk apparaatje dat professionele weermetingen kan uitvoeren? Dan is het BR-1800 weerstation van het bekende merk Buienradar vast en zeker iets voor jou. De verpakking omvat hierbij een mast die bedoeld is als buitenunit en gekenmerkt wordt door meerdere sensoren én een meetdisplay dat je ergens binnen in huis dient te plaatsen.

De buitenunit, die overigens draadloos functioneert en gevoed wordt met behulp van een zonnepaneel, omvat niet alleen een temperatuursensor en regenmeter maar ook een windrichtingsensor, een vochtigheidssensor en een windsnelheidsmeter. Vervolgens worden de gegevens draadloos verzonden en weergegeven op het display van de binnenunit.

Dit krachtige weerstation blijkt eveneens voorzien van een uitstekend geheugen waarin maar liefst 660.000 metingen kunnen worden bijgehouden. Daarnaast geniet je een ruim bereik van 25 meter en een frequentie van wel 868 MHz. Ondanks het hoge prijskaartje, reageren klanten voornamelijk positief.

Voordelen
Units:

het weerstation bestaat uit 2 afzonderlijke units waaronder een meetdisplay voor gebruik binnen en een mastsensor, gevoed door zonnepanelen, voor gebruik buiten.

Functionaliteit:

het weerstation blijkt niet alleen uitgerust met een neerslagmeter en barometer maar is daarnaast ook voorzien van een hygrometer, een windsnelheidsmeter en een weersvoorspelling.

Voeding:

het gedeelte buiten wordt gevoed met behulp van zonnepanelen terwijl de binnenunit gebruik maakt van AA Alkaline batterijen waarvan er 3 stuks worden meegeleverd.

Handig in gebruik:

het digitale weerstation is eenvoudig in te schakelen en biedt een maximaal bereik van 25 meter. Dit wordt aangevuld met een uiteindelijke frequentie van 868 MHz.

Nadelen
Prijzig:

we vermoeden dat het hoge prijskaartje wel eens het figuurlijke addertje onder het gras zou kunnen zijn.

Koop bij bol.com (€184)

 

 

 

 

5. Now4You Weerstation Indoor & Outdoor Digitaal Luchtvochtigheidsmeter

 

Met het digitale weerstation van Now4You kies je alvast voor een echte aanbieding. Het lage prijskaartje maakt dit apparaatje een pak toegankelijker voor mensen met een bescheiden budget. Klanten reageren dan ook vooral positief en belonen dit digitale weerstation met een mooie eindscore van 4,8 sterren.

Dit compacte apparaatje van 8 cm breed, 7 cm diep en 2 cm hoog, wordt gevoed door een krachtige 4LRR44 knoopcel batterij die bij aankoop ook gewoon wordt meegeleverd. Vervolgens kun je het digitale weerstationnetje eenvoudig inschakelen waarna hij met met een bereik van 0,9 meter en een frequentie van 1 GHz eenvoudig de luchtvochtigheid en de temperatuur meet.

Met dit weerstation kies je voor een duurzaam huishoudelijk te gebruiken apparaatje dat zowel indoor als outdoor kan worden geplaatst. Echter moet je er wel rekening mee gaan houden dat hij geen wekkerfunctie beschikt noch de windrichtingen zal bepalen en weergeven.

Voordelen
Display:

het weerstation is voorzien van een helder en duidelijk leesbaar digitaal display waarop naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid wordt aangegeven.

Voeding:

hij maakt gebruik van een krachtige knoopcel batterij die overigens op het moment van aankoop gewoon wordt meegeleverd.

Installatie:

doordat het weerstation geleverd wordt met een rugsteun en voorzien is van een magnetische achterkant, kun je hem ook makkelijker ergens ophangen.

Handig in gebruik:

het is een eenvoudig te bedienen apparaatje waarbij je overigens de mogelijkheid hebt om de metingen in Celsius of Fahrenheit weer te geven.

Nadelen
Geen neerslagmeter:

jammer genoeg is dit weerstation niet uitgerust met een neerslagmeter.

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Sencor SWS 25 BS digitale weerstation Indoor en Outdoor

 

Bij aankoop van dit unieke weerstationnetje van Sencor zul je zien dat de verpakking een indoor én outdoor unit bevat waardoor een betrouwbare temperatuurmeting kan worden geleverd.

Het digitale weerstation werkt op basis van enkele krachtige NiMH AAA batterijen met een spanning van elk 1,5 Volt en biedt een totale frequentie van 433 MHz aan. Dankzij z’n compacte formaat inclusief beperkte gewicht van amper 170 gram, is hij eenvoudig te verplaatsen en/ of mee te nemen. Naast een temperatuur indicator is dit vrijstaande weerstation eveneens voorzien van een windrichting weergave én een tijdweergave.

Klanten zijn duidelijk overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid alsook het functionele én elegante design. Echter vindt één koper het apparaat kwetsbaar en behoorlijk ingewikkeld in gebruik.

Voordelen
Budgetvriendelijk:

de relatief lage prijs maakt dit weerstation alvast een pak toegankelijker bij mensen met een bescheiden budget.

Comfort:

de combinatie van het compacte formaat en het beperkte gewicht, maken van dit weerstation een handzaam en praktisch toestelletje.

Handig in gebruik:

hij wordt geleverd inclusief een indoor én outdoor unit waarbij zowel de temperatuur alsook de tijd en de windrichting worden meegegeven.

Nadelen
Kwetsbaar:

volgens één koper zou het toestelletje toch behoorlijk snel stuk gaan en bijgevolg als kwetsbaar kunnen worden beschouwd.

 

 

La Crosse Technology WS-7027IT

 

Het WS-7027 IT weerstation van La Crosse behoort tot de goedkope weerstations en kan gebruikt worden voor het meten van de binnen- en buitentemperatuur en binnen- en buitenluchtvochtigheid. Verder geeft het toestel ook nog de weersverwachtingen aan voor de volgende dagen en kun je er ook de tijd op aflezen.

Je kunt dit station zowel staand als hangend gebruiken en het werkt draadloos. Het heeft een bereik van maximum 100 meter en werkt op AA batterijen. Deze weerstation aanbieding is ideaal voor mensen die niet teveel geld willen uitgeven.

Hoewel dit product goedkoop is, is er toch nog maar één review geplaatst voor dit toestel. De koper vindt dit echter een top apparaat die eenvoudig in gebruik is. Het heeft ook een gunstige prijs/kwaliteitverhouding en het design valt bij deze gebruiker ook in de smaak.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele koper een review geplaatst bij dit product. Toch merken we dat dit weerstation van La Crosse Technology helemaal een topproduct is voor deze gebruiker. Het lijkt ons daarom dan ook de moeite om even een kijkje te nemen naar alle eigenschappen die het product kenmerken.

Voordelen
Prijskaartje:

indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven of een iets beperkter budget hebt, dan is dit weerstation een schot in de roos. Je zult het zeker tussen de goedkope apparaten kunnen spotten.

Handig in gebruik:

het apparaat met de temperatuur en de vochtigheidsgraad zowel binnen alsook buiten. Bovendien kun je er ook de weersvoorspelling van de eerstvolgende dagen op aflezen net zoals ook de tijd.

Bereik:

het apparaat werkt op basis van AA batterijen en is dus volledig draadloos. Daardoor kun je het zowel staand plaatsen alsook ergens ophangen. Met dit apparaat heb je een bereik van 100 meter.

Nadelen
Gebruikerservaring:

voor deze ene gebruiker is dit gewoon een topproduct waardoor het misschien wel tot de populairste weerstations zou kunnen behoren. Andere kopers kunnen eventueel wel nog twijfelen door het gebrek aan meerdere meningen.

 

 

Bresser Weerstation

 

De Bresser TemeoTrend WFS beschikt over een LCD scherm waarmee je eenvoudig alle meteorologische gegevens kunt aflezen. Je kunt dit apparaat gebruiken om het weer te voorspellen maar ook om de binnen- en buitentemperatuur, binnen- en buitenluchtvochtigheid en de luchtdruk te meten.

Verder geeft het ook nog de tijd en de datum, de maanfasen, de getijden en de zonsopkomst en -ondergang weer. Het toestel waarschuwt voor vorst en is uitgerust met een dubbele alarmtijd. Het wordt geleverd met een handleiding en behoort tot de categorie van goedkope weerstations.

Het apparaat is populair bij de kopers. Het geeft weersveranderingen goed weer en het display geeft de informatie goed en duidelijk weer. Het toestel is van topkwaliteit en wordt aangeboden tegen een goedkope prijs.

Dankzij het Bresser weerstation kun jij vanaf nu op een handige en snelle manier het weer voorspellen. Op die manier is het veel gemakkelijker om te weten te komen welke kleding je hoeft aan te trekken bijvoorbeeld. Bekijk dus zeker de positieve en minder positieve kanten van dit toestel eens. Zo zul je merken of dit het weerstation is waar jij naar op zoek gaat.

Voordelen
Comfort:

dit digitale weerstation kun je zowel binnen alsook buitenshuis gebruiken. Het meet niet alleen de temperatuur maar verder ook de luchtvochtigheid en de luchtdruk. Daarnaast worden ook de tijd en de datum meegedeeld.

Handig in gebruik:

het is een compact apparaatje dat bijzonder veel handige informatie kan bezorgen. Het werkt op verschillende AA batterijen die je er zelf nog hoeft bij te kopen.

Nadelen

We merken dat de kopers helemaal overtuigd zijn van de voordelen die dit weerstation te bieden heeft. Dit maakt het natuurlijk voor ons een pak lastiger om op zoek te gaan naar eventuele minpunten van het product.

 

 

Oregon Scientific Weerstation WMR89/WMR89A

 

Dit weerstation geeft de volgende informatie: binnen- en buitentemperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid, neerslag, windrichting, windsnelheid, hitte, gevoelstemperatuur en dauwpunt. Je kunt er optioneel een UV sensor op aansluiten om informatie over de UV index ook weer te geven.

Dankzij de radiogestuurde klok hoef je zelf niet meer te veranderen tussen winter- en zomertijd. De informatie wordt weergegeven met staafdiagrammen en alle informatie van de laatste 24 uur wordt opgeslagen in het geheugen met de correcte tijd erbij. Er is ruimte om gegevens van 7 dagen op te slaan.

Over dit product is momenteel nog maar één review geplaatst maar de koper geeft positief advies. Het is een goed weerstation die nauwkeurige gegevens aanbiedt maar je moet het basisstation wel aansluiten op 220 Volt.

Het weerstation van het merk Oregon Scientific is niet meteen het meest goedkope apparaat. Toch merken we dat de kopers helemaal tevreden zijn over de mogelijkheden en de kwaliteiten die het toestel te bieden heeft. Laten we de voor- en nadelen dan ook even grondig onder de loep nemen.

Voordelen
Efficiëntie:

dit toestel biedt niet alleen zicht op de temperatuur en de luchtvochtigheid maar ook op de hoeveelheid neerslag en de luchtdruk. Verder wordt ook de windsnelheid en de windrichting vermeld alsook de gevoelstemperatuur en het dauwpunt.

Gebruiksvriendelijk:

doordat het weerstation over een radiogestuurde klok beschikt, hoef je nooit het zomer of winteruur aan te passen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

het is belangrijk om te weten dat de software enkel functioneert met windows.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status