fbpx

Beste werkbank

Laatste update: 20.07.19

 

Werkbanken test van 2019

 

 

Een werkbank kan echt wel handig zijn om allerhande klusjes op een eenvoudige en efficiënte manier uit te voeren. Om jou een handje te helpen, zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de online reviews maar ook met het advies van de klanten. Neem dan ook gerust een kijkje naar deze opties hieronder en kies er dan voor jou de beste werkbank uit. En wie weet zit er ergens wel een leuke werkbank aanbieding tussen die helemaal jouw ding is.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Black + Decker Workmate

 

Met deze handige werkbank van het bekende merk Black + Decker mag je zeker zijn van een degelijk en handig apparaat. Bovendien kun je de werkbank na gebruik ook gemakkelijk opvouwen en zo plaats besparen tijdens het opbergen.

De werkbank heeft een draagkracht van maar liefst 250 kg en staat ook nog eens bijzonder stabiel. De antislip steunen aan de onderkant die gemaakt zijn uit rubber, zorgen ervoor dat deze werkbank niet zomaar zal verschuiven. Verder is het mogelijk om de hoogte van deze werkbank aan te passen naar jouw wensen.

De overgrote meerderheid van de kopers is helemaal overtuigd van de kwaliteit en de duurzaamheid van deze werkbank. Echter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je dit exemplaar niet meteen tussen de goedkope werkbanken zult vinden.

 

Koop bij bol.com (€89)

 

 

 

 

Ferm Garagekrik / Autokrik

 

Indien je op zoek bent naar een mobiele werkbank dan hoef je zeker dit model van het bekende merk Ferm eens te bekijken. Bovendien valt ook het prijskaartje bijzonder goed mee.

Deze mobiele werkbank kun je eigenlijk vooral gebruiken als een soort garage- of autokrik. Dit apparaat heeft namelijk een maximaal hefvermogen van maar liefst 2000 kg. Daardoor is het dus vooral ideaal om zwaardere voorwerpen op te tillen.

Toch merken we dat de meningen bij dit product eerder verdeeld zijn. Zo zijn sommige kopers niet helemaal overtuigd van de kwaliteit en de duurzaamheid van het toestel terwijl anderen dit wel zijn. Het lijkt ons daarom een goed idee dit product even te bekijken en zelf een oordeel te vellen.

 

Koop bij bol.com (€34.95)

 

 

 

 

Tectake Inklapbaar 400856

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke inklapbare werkbank maar toch liever niet zoveel geld wenst uit te geven dan is dit model werkelijk ideaal. Deze werkbank is afkomstig van het bekende merk Tectake en kan op een voordelig prijskaartje rekenen.

De poten van deze werkbank zijn helemaal bekleed met rubber waardoor ze bijzonder stevig en stabiel zullen blijven staan. De plank is verder voorzien van meerdere handige klemmen die gemaakt zijn uit kunststof. Deze werkbank biedt een ergonomische werkhoogte aan van ruim 75 cm en heeft daarnaast een draagkracht van 70 kg.

Op dit moment is er nog maar een enkele online beoordeling geplaatst. Enerzijds is de gebruiker duidelijk tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Anderzijds is de gebruiksvriendelijkheid niet helemaal wat de koper ervan verwacht had.

 

Koop bij bol.com (€25.95)

 

 

 

 

VDT GS Opvouwbare Workmate

 

Net zoals het voorgaande toestel zul je ook deze werkbank van VDT tussen de goedkope exemplaren kunnen spotten. Na gebruik kun je de werkbank probleemloos in elkaar klappen en zo heel wat ruimte gaan besparen.

Deze werkbank is bijzonder stevig en staat heel stabiel. Dit heeft vooral te maken met de poten die voorzien zijn van antislip steunen uit rubber. De constructie van deze werkbank is vervolgens gemaakt uit stevig staal en kun je dus voldoende belasten. Verder krijg je er bij de aankoop ook nog een aantal handige klemplanken bij die je kunt verstellen.

We vermoeden dat het hier waarschijnlijk om een vrij recent toestel gaat aangezien er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Haast je daarom vooral naar de winkel en wees de eerste in het schrijven van een positieve online review.

 

Koop bij bol.com (€24.5)

 

 

 

 

LumberJack WB1620

 

Indien je al geruime tijd op zoek bent naar een degelijke houten werkbank dan kun je dit exemplaar van het bekende merk Lumberjack vast eens bekijken. Deze houten werkbank is bijzonder stevig en biedt heel wat mogelijkheden.

Zo zijn er bijvoorbeeld 2 handige opberglades voorzien die je kunt belasten tot 11 kg. Onderaan is er ook nog een handige opbergplank geïnstalleerd met een draagkracht van wel 90 kg. De tafel zelf kun je dan weer belasten met maar liefst 113 kg. De laderails zijn helemaal uit stevig metaal gemaakt en kunnen dus wel tegen een stootje.

Doordat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is het voor ons niet zo eenvoudig om jou verder advies te geven over dit product. Het is mogelijk dat het om een recent artikel gaat of misschien hebben sommige kopers het wel al in huis. Laat je hierdoor in elk geval niet afschrikken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status