Beste whiteboardwisser

Laatste update: 02.12.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Whiteboardwissers test van 2022

 

Ben je op zoek naar één van de beste whiteboardwissers maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou met onze koopgids misschien wel even verder op weg helpen. Het loont de moeite om rekening te houden met verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het formaat en de gebruikte materiaalsoorten. Indien je echter dringend op zoek bent naar één van de betere whiteboardwissers dan raden wij jou aan om gelijk verder te scrollen naar onze top 3. Zo is uit onderzoek onder andere gebleken dat je met de Legamaster magnetisch Klein whiteboardwisser alvast voor een topproduct kiest. Het is een degelijke en bovenal efficiënte whiteboardwisser die het bord gelijk weer droog kan wrijven. Door te kiezen voor de Kangaro Magnetische whiteboardwisser kies je niet alleen voor kwaliteit maar bovendien ook voor degelijkheid én betaalbaarheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Whiteboardwissers koopgids

 

Ben je op zoek naar de beste whiteboardwissers? En wil je er graag met navulling of toch liever zonder? Maar wat is een whiteboardwisser eigenlijk en waarvoor kun je het zoal gebruiken? Zijn er wel degelijk verschillende formaten en materialen? Laten we alvast even kijken naar de verschillende mogelijkheden. Wat we jou alvast wel kunnen aanraden, is om niet meteen de eerste de beste whiteboardwisser aan te kopen. Probeer verschillende exemplaren te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Let hierbij ook op eventuele aanbiedingen want het is altijd leuk indien je een koopje kunt doen.

 

 

Wat is een whiteboardwisser en waarvoor wordt het gebruikt

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een degelijke whiteboardwisser dan is het natuurlijk best wel handig indien je weet over wat het hier precies gaat. Een whiteboardwisser wordt altijd gebruikt in combinatie met een degelijk whiteboard. En waar anders dan in universiteiten, scholen en bedrijven kun je degelijke whiteboards tegen komen. Een whiteboard is een handig bord, groot of klein, waarom je door middel van speciale stiften aantekeningen kunt maken. Met behulp van een whiteboardwisser kun je deze aantekeningen daarna weer uitvegen.

Een whiteboardwisser is dus een handig product waarmee je speciale stiften kunt uitvegen. In je zoektocht naar de voor jou ideale whiteboardwisser zul je vrijwel meteen kunnen vaststellen dat er heel wat goedkope whiteboardwissers worden aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld best wel handig zijn voor mensen met een beperkt budget of wanneer je liever niet zoveel wenst uit te geven. Houd verder ook rekening met de mogelijkheden op het gebied van het formaat en de gebruikte materiaalsoorten.

 

Het formaat en de gebruikte materiaalsoorten

Zoals we het reeds min of meer vermeld hebben, bestaan er tegenwoordig whiteboardwissers in tal van vormen, formaten en materialen. Het is dan ook een goede aanbeveling om je alvast even te wijzen op de verschillende mogelijkheden. Zo zul je merken dat je kunt kiezen voor grote of kleine whiteboardwissers. Net zoals er ronde, vierkante of ook rechthoekige exemplaren op de markt te vinden zijn. Wat het formaat betreft, kunnen we jou aanraden om rekening te houden met het formaat van het whiteboard.

Een whitebaordwisser op scholen en universiteiten is vaak veel groter dan het exemplaar dat je thuis in de keuken hebt hangen. Een grotere whiteboardwisser is dan een welkome oplossing. Ook wat betreft de gebruikte materiaalsoorten kun je heel wat mogelijkheden vaststellen. Zo zul je merken dat de meeste whiteboardwissers gemaakt zijn uit duurzaam en stevig foam dat bovendien ook heel erg comfortabel en aangenaam aanvoelt. Dergelijke exemplaren uit foam kun je trouwens ook gebruiken op een degelijk glasbord.

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

In de zoektocht naar de voor jou perfecte whiteboardwisser willen wij jou ook aanraden om even te letten op bepaalde mogelijkheden of extra kenmerken. Zo is een whiteboardwisser met een ergonomische vorm altijd wel handig en aangenaam om mee te werken. Indien je regelmatig de whiteboardwisser moet gebruiken, zoals op universiteiten, dan is een exemplaar met een ergonomisch ontwerp alvast geen overbodige luxe.

Verder kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een magnetische whiteboardwisser al dan niet met of zonder navulling. Het grote voordeel van dit product is dat het ook geschikt is om een aantal handige stiften te dragen. Hoe krachtiger de magneet, hoe meer draagkracht en dus ook hoe meer stiften de whiteboardwisser kan dragen. Dit kan handig zijn op universiteiten, scholen en bedrijven maar ook gewoon bij jou thuis.

Kortom er zijn heel wat mogelijkheden te vinden. En je kiest uiteraard helemaal zelf welke mogelijkheden en kenmerken je belangrijk vindt en welke dan voor jou eerder een extra zijn. Houd er wel rekening mee dat het prijskaartje hierdoor lichtjes kan beïnvloed worden.

 

 

Welk budget hoef je te voorzien

In het vorige stukje hebben we het al min of meer even kort vermeld, maar het prijskaartje kan dus wel degelijk verschillen. Zo kun je gaan voor goedkope whiteboardwissers van amper 5 euro. M aar er zijn natuurlijk ook heel wat duurdere exemplaren waarbij je moet rekenen op ongeveer 15 euro. Je beslist uiteraard helemaal zelf hoeveel geld je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijke whiteboardwisser.

Wat betreft universiteiten of bedrijven kan het best wel handig zijn om uit te kijken naar een voordeelverpakking. Zo koop je meteen een groot aantal whiteboardwissers aan tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje. En dat is altijd mooi meegenomen. Verder kan het ook helpen, mocht je even een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen. En wie weet kun je zo wel een aantrekkelijke whiteboardwisser aanbieding tegenkomen die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

Whiteboardwisser Reviews – Top 5

 

In vele scholen en universiteiten maakt met gebruik van een whiteboard om alle aantekeningen op te noteren. Dan kan het handig zijn om een groot aantal goedkope whiteboardwissers tegelijk aan te kopen. Toch is het een goed advies om steeds opnieuw uit te kijken naar de beste whiteboardwisser. Wij hebben alvast 5 topproducten voor jou geselecteerd door rekening te houden met de online reviews. Daarnaast hebben we ook de gebruikerservaring in acht genomen. Bekijk deze 5 opties eens rustig en kies er dan het beste model voor jou uit.

 

 

Legamaster magnetisch Klein

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke whiteboardwisser dan loont het echt wel de moeite om dit product van Legamaster eens te bekijken. Het is niet meteen het meest goedkope model maar daar lijken de meeste kopers zich helemaal niet aan te storen.

In vergelijking met sommige andere whiteboardwissers is dit model vrij compact en is het voorzien van handige tissues die je kunt verwisselen en vervangen. Bovendien zul je merken dat je met deze whiteboardwisser het bord heel snel weer kunt proper en droog wrijven.

Ondanks de hoge prijs biedt de whiteboardwisser wel degelijk kwaliteit en duurzaamheid. Het product is bijzonder handig in gebruik en ligt gemakkelijk in de hand. Kortom het voldoet volledig aan de verwachtingen van de meeste gebruikers.

 

Koop bij bol.com (€12.59)

 

 

 

 

Kangaro Magnetische 

 

Zodra je de prijs van deze handige whiteboardwisser onder ogen krijgt dan zul je meteen het gevoel krijgen dat het hier misschien wel eens om een whiteboardwisser aanbieding zou kunnen gaan. Dit model is afkomstig van het bekende merk Kangaro en kan op heel wat positieve reacties rekenen van de kopers.

De whiteboardwisser meet 10,5 x 5,5 x 2 cm en is bovendien helemaal ergonomisch gevormd. Daardoor zul je merken dat de wisser comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk in gebruik is. Het reinigt het volledige whiteboard in een mum van tijd. Bovendien kun je de wisser na gebruik ook aan het bord kleven.

Ondanks de lage prijs vindt één enkele koper de vraagprijs toch nog steeds te hoog. Toch is de meerderheid overtuigd van de kwaliteit en de duurzaamheid van dit product.

 

Koop bij bol.com (€4.49)

 

 

 

 

Whiteboard magnetisch Wit

 

Net zoals het voorgaande product is ook deze whiteboardwisser vrij goedkoop van prijs. Je merkt ook dat de kopers dat heel erg sterk waarderen. Dit model is voorzien van een bijzonder krachtige magneet en een vilt dat je kunt verwisselen.

Doordat de magneten zo bijzonder krachtig zijn, kan er voldoende draagkracht voorzien worden om je stiften vast te houden. Door het vilt regelmatig bij te vullen, kun je dit product ook vrij lang gebruiken.

De meeste kopers geven een positief advies over de uitstekende kwaliteit van de whiteboardwisser en de duurzaamheid ervan. Een andere gebruiker is dan weer bijzonder tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Doordat de whiteboardwisser gemakkelijk en handig in gebruik is, zou het zomaar eens een topproduct kunnen zijn.

 

Koop bij bol.com (€13.75)

 

 

 

 

Whiteboard (magnetisch) Zwart

 

Net zoals het voorgaande product is ook deze whiteboardwisser voorzien van een krachtige en duurzame magneet. Op die manier kun je de meegeleverde stiften er zonder problemen in op bergen.

De whiteboardwisser is daarnaast ook voorzien van een handig viltje dat je probleemloos kunt vervangen. Op die manier kun je de wisser ook een tijdje laten meegaan. De zwarte kleur laat de whiteboardwisser er heel aantrekkelijk en elegant uitzien.

In vergelijking met andere whiteboardwissers zou je het gevoel kunnen krijgen dat de prijs iets te hoog ligt. Toch is de koper het daar helemaal niet mee eens. Het product beschikt voor hem of haar over een correcte prijs-kwaliteitverhouding en is bijzonder handig in gebruik. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel erg fraai uit.

 

Koop bij bol.com (€13.75)

 

 

 

 

 

Desq magnetische wisser

 

Met deze handige whiteboardwisser van Desq haal je volgens de koper een degelijk en handig product in huis dat bovendien niet eens zo heel duur in de aankoop is.

Dit model heeft een gemiddeld formaat van 104 mm x 52 mm en heeft een opvallend grijze kleur. De whiteboardwisser is helemaal vervaardigd uit bijzonder degelijk en duurzaam foam en voelt daardoor heel erg zacht aan. Doordat het model ergonomisch gevormd is, zul je meteen kunnen voelen dat het aangenaam in de hand ligt.

Deze whiteboardwisser kun je probleemloos gebruiken op whiteboarden en glasborden. Ondanks deze vele voordelen merken we toch dat de meningen verdeeld zijn. Dat hoeft uiteraard geen probleem te zijn aangezien er daardoor iets meer ruimte voor verbetering komt. Haast je dan ook naar de winkel en bekijk het even aandachtig.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status