5 Beste wifi speakers Test Van 2020

Laatste update: 31.05.20

 

5 Beste wifi speakers (Reviews) van 2020

 

Of je nu kiest voor een wifi speaker van Bose, Sonos of JBL is vooral een persoonlijke keuze. Toch is het een goed advies om zoveel mogelijk speakers met elkaar te vergelijken zodanig dat je met de beste wifi speaker huiswaarts kunt keren. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van 5 topproducten. Zo kun je onder andere kiezen voor een duurzame set wifi speakers of een draadloze speaker die al dan niet is uitgerust met bluetooth.

 

 

1. Sonos One Google Assistent met speaker en Multiroom

 

Met deze unieke Sonos One wifi speaker kies je voor een snel en krachtig product, te verkrijgen in 2 verschillende doch neutrale kleuren. Het is misschien niet meteen één van de meest goedkope wifi speakers maar daar lijken de meeste klanten zich niet meteen aan te ergeren.

Deze wifi speaker is makkelijk en snel te bedienen door gebruik te maken van het beschikbare Google Assistent. Bovendien is de wifi speaker ook voorzien van een handige touch-bediening. Je hoeft dus niet noodzakelijkerwijs gebruik te maken van je telefoon of smartphone. Daarnaast zul je merken dat je deze unieke wifi speaker ook makkelijk en zonder veel problemen aan het eigen wifi netwerk kunt koppelen.

Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de wifi speaker alleen maar op netstroom werkt en dus niet draadloos is. Daarnaast is er ook geen bluetooth aanwezig. Desondanks merken we toch vooral positieve online reviews van klanten op. Daarin wordt door velen niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid.

 

Koop bij bol.com (€399)

 

 

 

 

2. Google Home Smart Speaker Wit Nederlandstalig Bluetooth Wifi

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame wifi speaker? Dan loont het de moeite om dit product van Google Nest alvast even wat grondiger te bekijken. De wifi speaker maakt deel uit van de Google Home serie en wordt gekenmerkt door een opvallend lage prijs. Het zou zomaar eens een wifi speaker aanbieding kunnen zijn.

De wifi speaker is makkelijk en zonder problemen aan de netstroom te koppelen en is zelfs voorzien van een handige bluetooth functie. Google Assistant zorgt ervoor dat je de wifi speaker makkelijk en snel kunt bedienen door gebruik te maken van je stem. Door een kort bevel te geven, worden de opdrachten probleemloos door de wifi speaker uitgevoerd.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan merken we dat de meeste klanten duidelijk bijzonder tevreden zijn met hun aankoop. Zo wordt door velen een positief advies gegeven over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Echter blijkt een kleine minderheid toch wel wat twijfels te hebben over het product.

 

Koop bij bol.com (€82)

 

 

 

 

3. Bose SoundTouch 10 Wit Bluetooth Multiroom Bluetooth

 

In vergelijking met sommige andere wifi speakers zul je merken dat dit toestel misschien net een tikkeltje duurder is. Echter merken we dat de meeste reacties duidelijk bijzonder positief zijn en dat de hoge prijs niet meteen als een ernstig minpunt wordt beschouwd. Deze wifi speaker wordt jou aangeboden door het bekende merk Bose en maakt deel uit van de Bose Soundtouch serie. Je hebt de mogelijkheid tussen een wit of zwart apparaat.

Je kunt de wifi speaker makkelijk en zonder problemen aansluiten op de netstroom. Daarbij kun je ook genieten van de aanwezigheid van een multiroom en van bluetooth. Bij de aankoop van de wifi speaker wordt tevens ook een handige AUX kabel meegeleverd. Daardoor wordt het mogelijk om je favoriete MP3 liedjes naar de wifi speaker te sturen. Daarnaast behoort ook het streamen van Spotify tot de mogelijkheden.

Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de speaker helemaal geen Airplay ondersteund. Ondanks dit kleine minpuntje merken we toch vooral heel wat positieve reacties van klanten op die positief reageren op de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. JBL Link 20 Draadloze Smart Speaker met Google Assistant

 

Ook JBL heeft één van de betere wifi speakers op de markt gebracht. Dit handige apparaatje, afgewerkt in een moderne zwarte kleur, maakt deel uit van de bekende JBL Link serie. In tegenstelling tot de vorige speakers die we besproken hebben, zul je merken dat het hier om een draadloos exemplaar gaat. De wifi speaker is dus voorzien van een krachtige accu die, volledig opgeladen, wel 10 uur lang kan meegaan.

Daarnaast is de wifi speaker niet alleen voorzien van een handige eigen wifi functie maar ook van bluetooth en een praktische multiroom. De wifi speaker is bovendien volledig waterdicht en spatwaterdicht wat natuurlijk een enorm pluspunt is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken indien je het apparaat in de badkamer wilt plaatsen.

Echter zul je wel rekening moeten houden met het feit dat het om een UK-versie betreft. Desondanks biedt dit geen problemen aangezien er een praktische EU tussenadapter wordt meegeleverd en de functies zelfs ook in het Nederlands beschikbaar zijn. Jammer genoeg zijn er momenteel nog geen online beoordelingen geplaatst.

 

Koop bij bol.com (€124.99)

 

 

 

 

5. Edifier R2000DB 2.0 bluetooth speakerset 3 aansluitmogelijkheden

 

Het rijtje wordt afgesloten met de wifi speaker van het bekende merk Edifier, beschikbaar in 2 opvallende doch bijzonder moderne kleuren. De speakerset wordt geleverd in combinatie met een praktische afstandsbediening, zodanig dat het makkelijker wordt om de speaker te bedienen.

De speaker, die afgewerkt is met een MDF houten behuizing, is volledig vrij van enige vorm van akoestische resonantie. Dit maakt het mogelijk om van een helder en subliem geluid te genieten. Daarbij zijn de bas en treble functies bovendien ook naar wens te verstellen. Verder geniet je ook 3 praktische aansluitmogelijkheden zoals bijvoorbeeld RCA en AUX aansluitingen. Er is ook een bluetooth functie beschikbaar die je makkelijk kunt aan- en uitschakelen.

Wanneer we even een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan merken we tot op heden alleen maar positieve reacties van klanten op. Klanten reageren onder andere positief op de kwaliteit in verhouding met het prijskaartje. Daarnaast wordt ook de sublieme geluidskwaliteit enorm geprezen. Kortom, het lijkt hier wel om een topproduct te gaan.

 

Koop bij bol.com (€237)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status