fbpx

Beste wifi thermostaat

Laatste update: 24.10.19

 

Wifi thermostaten test van 2019

 

 

Een degelijke wifi thermostaat hoeft daarom niet altijd één van de duurdere apparaten te zijn. Er zijn namelijk heel wat goedkope wifi thermostaten die heel erg kwalitatief en duurzaam zijn. Toch wilden wij het jou zo comfortabel mogelijk maken. En daarom zijn we zelf al even op onderzoek getrokken. Door niet alleen rekening te houden met de gebruiksvriendelijkheid maar ook met de reviews en het advies van de klanten, hebben we 5 topproducten kunnen selecteren. Neem rustig je tijd om deze even te bekijken en kies er dan de voor jou beste wifi thermostaat uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Netatmo Intelligente

 

Ben je op zoek naar een degelijke wifi thermostaat en dit tegen een behoorlijk voordelige prijskaartje? Dan kan dit apparaat van Netatmo misschien wel zijn wat je zoekt. Het is een handig apparaat dat op heel wat tevreden reacties van klanten kan rekenen.

Het is een slimme wifi thermostaat die je makkelijk en zonder problemen kunt bedienen met behulp van de daarvoor voorziene app. Bovendien is de verbinding geheel draadloos waardoor je dus over voldoende bewegingsvrijheid kunt beschikken. Het is een zelflerend toestel dat vooral geschikt is voor het type cv-ketel door middel van een aan/uitschakeling.

Uit de verschillende online beoordelingen kunnen we duidelijk vaststellen dat de meerderheid van de klanten niet alleen tevreden is over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid. Slechts één enkele koper blijkt niet helemaal overtuigd te zijn van dit apparaat.

 

Koop bij bol.com (€151)

 

 

 

 

Google Nest Learning

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de slimme wifi thermostaat van het bekende merk Google Nest. Dit apparaat combineert bovendien kwaliteit met design, aangezien je de mogelijkheid hebt om uit maar liefst 4 verschillende kleuren te kiezen. Houd er echter wel rekening mee dat het niet meteen een wifi thermostaat aanbieding is.

In tegenstelling tot het vorige toestel, zul je merken dat deze wifi thermostaat volledig modulerend werkt. Verder kun je de thermostaat makkelijk zelf bedienen en instellen. Dit kun je eenvoudig en in één beweging doen door middel van de daarvoor voorziene app. Het apparaat werkt dus helemaal draadloos en dat is altijd handig.

Het is een krachtige wifi thermostaat die ondanks alles toch behoorlijk energiezuinig te werk gaat. Al deze opties en voordelen zorgen er dan ook voor dat heel wat kopers meteen overtuigd zijn van dit toestel. Slechts een kleine minderheid heeft toch wel wat twijfels.

 

Koop bij bol.com (€199)

 

 

 

 

Honeywell Lyric

 

Met deze Honeywell wifi thermostaat haal je een toestel in huis van hoge kwaliteit en dit bovendien aan een mooi en economisch prijskaartje. Bovendien kun je kiezen voor een witte of een zwarte thermostaat. Zo kies je gewoon het apparaat dat het beste in het interieur lijkt te passen.

Je kunt het toestel zonder problemen bedienen door middel van gebruik te maken van de Lyric app, of gewoon door op het touchscreen te klikken. Verder is het een slimme wifi thermostaat. Dit wil dus zeggen dat het toestel perfect op de hoogte is van wanneer er nu precies moet worden verwarmd en wanneer niet. Ook de juiste of ideale temperatuur wordt door de thermostaat onthouden.

Ondanks het feit dat sommige klanten het best wel moeilijk vinden om het apparaat aan te sluiten, is de meerderheid duidelijk wel overtuigd van de vele voordelen en opties. Neem dan ook even rustig te tijd om het toestel te bekijken en oordeel dan vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€154.99)

 

 

 

 

Tado Starterskit V3+

 

Ondanks de mindere bekendheid van het merk Tado, merken we toch heel wat positieve reacties van klanten op over deze slimme wifi thermostaat. Het is een handig apparaat waarbij je kunt kiezen tussen het starterskit V3+ of V3. Het toestel maakt gebruik van Google Assistant, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met Alexa of de Apple Homekit.

Het toestel werkt volledig draadloos en kun je ook makkelijk vanop een afstand bedienen door middel van gebruik te maken van de app. Bovendien is het toestel in staat om perfect te weten wanneer de ruimte dient verwarmd te worden en wanneer niet.

Volgens één enkele koper heeft de app van Tado toch wel wat beperkingen. Echter is het voor de meeste klanten een degelijk apparaat van uitstekende kwaliteit. Kortom, voor velen is het dus echt wel een topproduct.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Honeywell Round Wireless Modulation

 

Tenslotte is er nog deze wifi thermostaat, opnieuw van het bekende merk Honeywell en bovendien aan een zeer voordelig prijskaartje. Het is een handige draadloze kamerthermostaat die je makkelijk kunt bedienen dankzij de instelring. Het enige dat je hoeft te doen is te draaien aan de instelring.

Het toestel werkt op basis van 2 krachtige Alkaline AAA batterijen die je makkelijk en zonder problemen kunt vervangen. Het toestel beschikt verder ook nog over een duidelijk afleesbaar scherm.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen van het apparaat bekijken, dan valt het meteen op dat de meeste kopers tevreden zijn over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Slechts één enkele klant vindt het best wel jammer dat de thermostaat functioneert met behulp van batterijen. Bovendien hoef je de batterijen er ook nog zelf bij te kopen. En dat is een vervelende meerkost.

 

Koop bij bol.com (€145.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status