5 Beste Wifi Versterkers Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Wifi Versterkers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Het is niet altijd eenvoudig om op zoek te gaan naar een degelijke Wifi versterker. Daarom hebben wij voor jou een koopgids gemaakt waarin we jou een aantal tips proberen aan te bieden die deze zoektocht gemakkelijker maken. We zijn verder ook op zoek gegaan naar de 3 beste Wifi versterkers van het moment. Zo is uit onderzoek gebleken dat je met de TP-Link TL-WA850RE Wifi versterker mag rekenen op een krachtig en duurzaam apparaat. Doordat hij draadloos functioneert, heb je ook meer vrijheid wat betreft de plaatsing van het toestel. Verder blijkt ook de Linksys RE6500 wifi versterker een goede optie te zijn. Bovendien betreft het hier een krachtige dual-band wifi versterker.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Wifi versterkers koopgids

 

Met een wifi versterker kun je het signaal van je draadloos internet uitbreiden naar plaatsen in je huis waar je voordien geen sterk signaal had. Zo kun je overal bij jou thuis op dezelfde snelheid internetten en verlies je het signaal niet meer. Bij het kopen van een Wifi versterker kun je letten op enkele belangrijke kenmerken zoals het type, de snelheid, de extra functies en de prijs.

Soorten Wifi versterkers

Er bestaan drie verschillende soorten Wifi versterkers: de single-band, de dual-band en de simultaneous dual-band. De single-band versterker is een apparaat dat enkel werkt op de 2,4 GHz-frequentie. Dit is voor een lange tijd de standaard frequentie geweest voor draadloze communicatie. Tegenwoordig werken er echter ook vele apparaten op de 5 GHz-frequentie.

Je kunt daarom beter een dual-band versterker kopen, dit apparaat kan op beide frequenties werken waardoor je meestal kunt genieten van veel sneller internet. Controleer of de router die bij jou thuis staat de 5 GHz-frequentie ondersteunt zodat je in andere ruimtes ook snel genoeg kunt internetten om bijvoorbeeld online te gamen.

Tenslotte kun je ook nog kiezen voor een simultaneous dual-band versterkers. Dit apparaat kan tegelijk een 2,4 GHz en een 5 GHz signaal uitzenden zodat je zowel je oude als nieuwe apparaten op hetzelfde moment kunt gebruiken.

 

De snelheid van de versterker

In de eerste plaats moet je de versterker verbinden met de router en daarna op zoek gaan naar een goede plaats om de versterker te plaatsen. Meestal wordt op de versterker zelf aangeduid hoe goed het signaal is door middel van LED lampjes. Als het lampje rood is dan ben je buiten bereik van de router, geel wil zeggen dat je verbinding hebt maar dat deze niet optimaal is en groen betekent dat de plaats die je gekozen hebt ideaal is.

De snelheid van je versterker zal daar voor een groot deel van afhangen. Een groen lampje betekent sneller internet dan een geel lampje. Maar natuurlijk hangt het ook van het toestel zelf af. Op de verpakking staat de snelheid van het apparaat normaal aangegeven in het aantal Mbps per seconde. Hoe hoger dit getal, hoe sneller je versterker zal zijn. Tenminste toch in theorie.

In de praktijk is het meestal anders want je moet ook nog rekening houden met het aantal apparaten die met de versterker verbonden zijn. Hoe meer apparaten je tegelijkertijd op het netwerk aan het gebruiken bent, hoe lager de snelheid zal liggen.

 

Extra kenmerken of functies van een versterker

Een versterker moet je in het stopcontact steken om het te laten werken. Het heeft immers elektriciteit nodig om het Wifi signaal te kunnen versterken. Dit kan een nadeel opleveren: je bent een stopcontact kwijt op een strategische plaats. Vele versterkers bieden echter een oplossing voor dit probleem omdat ze ook beschikken over een stopcontact, dus eenmaal je de versterker aansluit beschik je nog altijd over een stopcontact die je kunt gebruiken.

Sommige apparaten werken nu eenmaal beter als je ze meteen via netwerkkabel aansluit. Denk maar aan een computer of een spelconsole. Als je graag een extra kabelaansluiting wilt dan kun je kiezen voor een Wifi versterker waar je een netwerkkabel op kunt aansluiten. Zo kun je bijvoorbeeld je spelconsole in de gastenkamer installeren om rustig te kunnen gamen of als je iemand op bezoek hebt die het internet voor een uurtje nodig heeft op de laptop kunnen ze die aansluiten op de versterker.

Deze twee aansluitingen kunnen voor veel gemak zorgen in onverwachte situaties. Het is dus beter om een versterker te kopen die over beide aansluitingen beschikt.

Prijs van een Wifi versterker

Wanneer je dit artikel leest heb je waarschijnlijk al een budget in gedachten. Een Wifi versterker kun je al voor een goede 20 euro kopen maar er zijn natuurlijk ook duurdere modellen. Het hangt vooral af van de kwaliteit van het apparaat. Wil je een apparaat met een hoge snelheid die je overal in huis kunt plaatsen? Wil je een aansluiting voor een netwerkkabel en een stopcontact? Als de Wifi versterker over deze kenmerken beschikt dan zal het apparaat natuurlijk meer kosten.

Een Wifi versterkers kun je vlug en eenvoudig kopen op internet. Het is ook makkelijk om verschillende producten van op voorhand te vergelijken zodat je de sterke en de zwakke punten van elk model kunt bestuderen. Je kunt je daarvoor baseren op de reviews van vorige kopers die de tijd al gehad hebben om het toestel te gebruiken. Als je op zoek bent naar aanbevelingen kun je zeker eens de Wifi versterkers op onze website bekijken!

 

5 Beste Wifi Versterkers (Reviews) van 2022

 

Heb je altijd problemen om je telefoon met de Wifi te verbinden wanneer je in je kamer zit op de tweede verdieping? Koop dan een Wifi versterker zodat het signaal overal in het huis raakt. Zo kun je vanuit welke kamer dan ook gelijk welk apparaat verbinden met je Wifi netwerk. Wij hebben vijf verschillende apparaten vergeleken, informeer je en beslis zelf welke de beste Wifi versterker is.

 

1. TP-Link WA850RE Wifi Versterker

 

De TP-Link TL-WA850RE kun je gebruik om de signaalsterkte van je draadloos netwerk te verhogen en zo beter bereik te hebben in alle kamers van je woonplaats. Het toestel heeft een draadloze snelheid van 300Mbps en het is heel compact dus neemt weinig plaats in.

Het apparaat beschikt over indicatielampjes die je helpen bij het plaatsen van de wifi versterker en hij is eenvoudig te installeren dankzij de WPS knop. Het is wel een single-band apparaat dus hij kan alleen het wifi signaal van een 2,4 GHz network verbeteren.

De meeste kopers vinden dit toestel top en geven dus een positief advies. Volgens de online reviews is het apparaat eenvoudig in gebruik en je krijgt ook goede kwaliteit voor een mooie prijs. Het is een duurzaam product en de instructies om het te installeren zijn duidelijk. Volgens sommigen is het lampje te helder en ze vinden het toestel te groot.

Dankzij deze Wifi versterker van het merk TP-Link kun jij vanaf nu op gelijk welke plaats in huis een sterk Wifi signaal ontvangen. Bovendien zul je versteld staan van het voordelige tarief van dit apparaat. Het loont dus zeker en vast de moeite om eens een kijkje te nemen naar de verschillende eigenschappen die het toestel kenmerken.

Voordelen
Budget:

in vergelijking met de andere 4 Wifi versterkers uit onze lijst, beschikt dit apparaat wel degelijk over de laagste prijs. Daardoor zou het misschien ook wel eens tot de populairste Wifi versterkers kunnen behoren.

Snelheid:

het toestel is voorzien van een draadloze snelheid van maar liefst 300 Mbps.

Formaat:

in vergelijking met sommige andere Wifi versterkers is dit een vrij compact toestelletje dat dus relatief weinig plaats zal innemen.

Handig in gebruik:

je kunt het toestel eenvoudig en snel monteren met behulp van de WPS knop. Verder beschikt het apparaat ook over heel wat indicatielampjes die je verder op weg kunnen helpen.

Nadelen
Kwetsbaar:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat het toestel behoorlijk kwetsbaar is en vrij snel stuk gaat.

Prijzig:

ondanks de lage prijs, vinden enkele gebruikers het toestel toch nog steeds te prijzig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Linksys RE6500 Wifi versterker 1200 Mbps

 

Met deze Linksys RE6500 versterker kies je voor een dual-band wifi versterker die, in een mum van tijd, een snel en krachtig netwerk kan garanderen. Je geniet hierbij een totale wifi snelheid van maar liefst 1200 Mbps verdeeld over een 2,4 GHz én 5 GHz bad. Dit wordt verder aangevuld met 2 afzonderlijke wifi antennes.

Daarnaast is de wifi versterker ook nog eens uitgerust met 4 ethernet poorten en heb je de optie tot een bedrade verbinding met een snelheid tot wel 1000 Mbps. Er is een aan- en uitschakelaar aanwezig alsook tal van aanvullende functies zoals de Crossband en Spotfinder technologie. Zodra je besluit deze versterker aan te kopen, krijg je er meteen ook een voedingsadapter bij alsook een RJ-45 internetkabel, een snelstartgids en 2 afzonderlijke dipoolantennes.

Een blik op de online reviews toont voornamelijk positieve reacties op deze wifi versterker die de optie biedt tot 4K streamen. Je kunt er makkelijk diverse devices mee verbinden alhoewel het wordt aangeraden om hem niet te ver van de router te plaatsen. Ook het prijskaartje zou wel eens als een struikelblok kunnen worden beschouwd.

Voordelen
Handig in gebruik:

de wifi versterker is eenvoudig te installeren en biedt de mogelijkheid om tal van externe devices van wifi te voorzien. Verder is hij ook geschikt voor gebruik van 4K streamen.

Aansluiting:

je kunt de wifi versterker draadloos én bedraad aansluiten. Kies je voor een draadloze aansluiting dan geniet je een maximale snelheid van 1200 Mbps terwijl de bedrade aansluiting een totale snelheid van 1000 Mbps bedraagt.

Formaat:

het apparaat is 17,5 cm breed, 8,5 cm diep en ruim 21 cm hoog. Kortom, een compact apparaatje dat makkelijk te plaatsen is.

Nadelen
Prijzig:

ben je van plan om deze versterker aan te kopen dan voorzie je maar beter iets meer budget.

Plaatsing:

het is echter wel belangrijk om deze wifi versterker niet te ver van de router te plaatsen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. TP-Link RE200 Wifi Versterker

 

De TP-Link RE200 is het ideale toestel om je Wifi bereik te vergroten door gebruik te maken van Wireless AC Technologie. Het apparaat werkt met elke router en creëert zelfs verbindingen op moeilijke bereikbare plaatsen.

Het toestel werkt voor zowel een 2,4 GHz als een 5 GHz netwerk en je kunt apparaten ook aansluiten op de Fast Ethernetpoort. Hij kan wel niet op beide banden tegelijk het signaal versterken. Met de indicatielampjes krijg je hulp om het apparaat correct te plaatsen.

De gebruikerservaringen geven een positief advies weer over deze Wifi versterker aanbieding. De kopers zijn tevreden over de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs van het apparaat en vinden het eenvoudig in gebruik. Andere kopers vinden hem te duur en en ook te kwetsbaar. De installatie instructies zijn ook nogal onduidelijk.

Net zoals het eerste product is ook deze Wifi versterker afkomstig van het bekende merk TP-Link. We merken bovendien vooral positieve reacties op als we de online beoordelingen bekijken. Het toestelletje bereikt een Wifi snelheid van maar liefst 750 Mbps en is dus behoorlijk snel en krachtig.

Voordelen
Draadloos:

het is een draadloze Wifi versterker die je dus heel gemakkelijk en snel kunt plaatsen. Dit toestel werkt bovendien in combinatie met gelijk welke router en je kunt zelfs verbinding op plaatsen die moeilijker bereikbaar zijn.

Handig in gebruik:

het toestel is voorzien van handige indicatielampjes die je verder op weg kunnen zetten om de Wifi versterker op een goede manier te installeren.

Nadelen
Matige kwaliteit:

niet alle kopers vinden de kwaliteit van het toestel helemaal top. Sommigen vinden de Wifi versterker zelfs behoorlijk kwetsbaar.

Prijzig:

ondanks de vele voordelen en mogelijkheden, is een kleine minderheid van de gebruikers ervan overtuigd dat de prijs nog steeds te hoog is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. AVM Fritz! WLAN 310 Wifi Versterker

 

De AVM FRITZ! 310 Repeater vergroot het bereik van je draadloos netwerk om vanuit elke ruimte verbinding te kunnen maken met al je toestellen. Hij werkt perfect in combinatie met een dual-band Wireless N router maar kan enkel het signaal van een 2,4 GHz netwerk vergroten. Het is een compact toestel dat in elk stopcontact past.

De kopers van deze Wifi versterker aanbieding geven er positief advies over. Ze vinden dat het apparaat van topkwaliteit is en dit voor een mooie prijs en ze vinden het toestel ook eenvoudig in gebruik. Het is ook makkelijk te installeren, zelfs voor iemand zonder ervaring met dit soort apparaten.

Volgens enkele gebruikers duurt het even voordat het apparaat verbinding maakt maar je Wifi signaal wordt dan wel op een indrukwekkende wijze versterkt. Sommige kopers vinden de prijs van het product te duur.

Dankzij de Avm Wifi versterker is het mogelijk om zorgeloos en zonder problemen een degelijke Wifi verbinding te bekomen. Dit model is geschikt om te gebruiken in zowel België alsook Nederland en haalt met gemak snelheden van maar liefst 300 Mbps. Dit draadloze toestel is dus de moeite waard om eens heel rustig te bekijken.

Voordelen
Formaat:

dit is een vrij compacte Wifi versterker en past bovendien ook vrijwel in gelijk welk stopcontact. Dit maakt het vrij eenvoudig om het te plaatsen.

Handig in gebruik:

de bediening van deze Wifi versterker is behoorlijk eenvoudig. Bovendien is het zelfs mogelijk om het signaal te versterken op plaatsen die iets moeilijker bereikbaar zijn.

Nadelen
Handleiding:

volgens een enkele koper zou de handleiding toch helemaal niet zo duidelijk zijn.

Budget:

ondanks het feit dat er overwegend positief gereageerd wordt, vindt een kleine minderheid van de gebruikers het toestel nog steeds te duur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Netgear EX3700 Wifi versterker 750 Mbps Simultaneous Dual-band

 

Tot slot is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze simultaneous dual-band wifi versterker die jou wordt aangeboden door Netgear. Bovendien is het één van de goedkopere apparaten uit het lijstje, wat hem meteen een pak toegankelijker maakt voor het grote publiek.

De versterker wordt gekenmerkt door een maximale snelheid van 750 Mbps verdeeld over 2 een 2,4 GHz band en een 5 GHz band. Daarnaast wordt hij aangevuld met maar liefst 2 afzonderlijke wifi antennes én 1 ethernet poort. Als je een bedrade aansluiting maakt dan wordt een snelheid tot 100 Mbps gegarandeerd. Het is de geschikte wifi versterker als introductie in het online gamen en verder is hij ook geschikt om te streamen. Echter is hij net niet krachtig genoeg voor intensief internetgebruik.

Wanneer we de reacties bekijken dan zien we een mooie eindscore van 4,3 sterren. Klanten zijn duidelijk overtuigd van de eenvoudige installatie en de uitstekende kwaliteit. Slechts een enkeling is van mening dat de wifi versterker niet gebruiksvriendelijk is.

Voordelen
Snelheid:

de wifi versterker wordt gekenmerkt door een degelijke snelheid van maar liefst 750 Mbps.

Handig in gebruik:

de wifi versterker, voorzien van 1 degelijke ethernet poort en 2 afzonderlijke wifi antennes, is bijzonder eenvoudig te installeren en voldoende compact om te verplaatsen.

Toebehoren:

naast de wifi versterker en antennes wordt er ook een snelstartgids op het moment van aankoop meegeleverd.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

één koper vindt dat de wifi versterker niet eenvoudig te gebruiken is en dat is jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Netgear EX2700 Wifi Versterker

 

De Netgear EX2700 is een ideaal apparaat om het bereik van je netwerk te vergroten en bereikt Wifi snelheden tot 300Mbps. Dankzij het compacte design neemt dit toestel niet meer dan één stopcontact in en door de lage prijs behoort hij ook nog eens tot de goedkope Wifi versterkers.

De extender werkt met elke router en elke modem en is perfect om films en muziek te streamen op plaatsen waar je voordien geen bereik had. Hij beschikt verder nog over een Fast Ethernetpoort om apparaten op te kunnen aansluiten. De indicatielampjes helpen je bij het plaatsen van het toestel.

De kopers zijn tevreden over deze Wifi versterker aanbieding en dat merk je ook aan hun reviews. Ze zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van het product en vinden dat het eenvoudig in gebruik is. Een minpunt is dat het enkel werkt voor een 2,4 Ghz netwerk.

Deze Wifi versterker is afkomstig van het bekende en misschien ook wel meteen beste merk Netgear en kan op heel wat positieve online reviews rekenen. Het is een compact en draadloos toestel dat snelheden haalt van maar liefst 300 Mbps. Daarvoor alleen al loont het de moeite om de voor- en nadelen van het apparaat eens even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Wifi snelheid:

deze Wifi versterker behaalt met gemak snelheden van maar liefst 300 Mbps. Bovendien is het een vrij compact toestel dat dus weinig plaats in beslag neemt.

Prijskaartje:

je zult deze Wifi versterker zeker en vast in de categorie van de goedkope versterkers kunnen terugvinden.

Fast Ethernetpoort:

dankzij de Fast Ethernetpoort waarover de versterker beschikt, is het mogelijk om er verschillende apparaten op aan te sluiten.

Nadelen
Kwetsbaar:

enkele kopers vinden dat de kwaliteit van het toestel niet volledig beantwoordt aan hun verwachtingspatroon. Zo zou de Wifi versterker behoorlijk kwetsbaar zijn.

Gebruiksaanwijzing:

één klant vindt het jammer dat er geen handleiding in het Nederlands meegeleverd wordt.

 

 

AVM FRITZ!Repeater 3000 wifi versterker 3000 Mbps

 

Tot slot is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke wifi versterker van AVM. De prijs is misschien iets hoger dan verwacht, maar toch krijg je echt wel waar voor je geld. We zien overigens ook dat de reacties van klanten alleen maar lovend zijn en het product zelfs beloond wordt met een mooie score van maar liefst 5 sterren.

Deze unieke Wireless AC wifi versterker biedt een totale wifi snelheid aan van maar liefst 3000 Mbps. Waarbij de snelheid op de 2,4 GHz band 400 Mbps bedraagt en de snelheid op de 5 GHz band ruim 2600 Mbps. Dit maakt deze simultaneous tri-band versterker uitermate geschikt voor 4K streamen, intensief online gamen en gelijktijdig gebruik van diverse apparaten. Echter moet je er wel rekening mee houden dat je de versterker ergens dicht in de buurt van de router gaat plaatsen.

Hij is verder voorzien van 2 afzonderlijke ethernet poorten, een bridge functie en een bedrade snelheid tot wel 1000 Mbps. Z’n compacte formaat inclusief beperkte gewicht, maken van hem een handzame en makkelijk te verplaatsen versterker.

Voordelen
Handig in gebruik:

de wifi versterker is bijzonder eenvoudig te installeren en te bedienen. Verder biedt hij ook een bedrade snelheid aan alsook 2 verschillende ethernet poorten.

Wifi snelheid:

het is mogelijk om deze wifi versterker op verschillende banden te gebruiken waardoor hij in totaal een snelheid van maximaal 3000 Mbps bereikt.

Toepassingen:

vanwege z’n uiterst hoge wifi snelheid, blijkt deze versterker ideaal te zijn bij intensief gamen en 4K streamen. Ook wanneer je verschillende devices op hetzelfde moment wenst te gebruiken, is dat geen enkel probleem.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg zul je toch wel net iets meer budget hoeven te voorzien indien je deze wifi versterker wilt aankopen.

 

 

Gembird WNP-RP-002-W Wifi Repeater 300 Mbps

 

De Gembird WNP-RP-002-W kun je niet alleen gebruiken om het bereik van je Wifi netwerk te vergroten maar hij kan ook dienst doen als draadloze router!

Het toestel bereikt een snelheid van maximaal 300 Mbps en je kunt WPS beveiliging gebruiken met één druk op de knop. Via de netwerkpoort kun je apparaten met kabel aansluiten en het beschikt ook over een signaalsterkte indicator.

De reviews geven aan dat de kopers van dit product het een voordelige koop vinden, vooral door de goede kwaliteit die ze krijgen voor de mooie prijs.

Het toestel is gemakkelijk te installeren en is duurzaam. De meegeleverde handleiding is nogal onduidelijk maar je kunt eenvoudig op het internet opzoeken hoe je het apparaat kunt installeren. Voor sommige mensen past hij niet optimaal.

De Wifi versterker van Gembird is een behoorlijk compact toestelletje dat je dus gemakkelijk om het even waar kunt plaatsen. Met een snelheid van maar liefst 300 Mbps kun je probleemloos een degelijke Wifi verbinding tot stand brengen. Bekijk daarom zeker even de positieve en eventuele negatieve eigenschappen van het apparaat.

Voordelen
Handig in gebruik:

je kunt dit toestel in de eerste plaats gebruiken om je Wifi signaal te versterken. Daarnaast kun je het apparaatje ook inzetten als een soort van draadloze router.

Snelheid:

de Wifi versterker behaalt een topsnelheid van maar liefst 300 Mbps.

Nadelen
Lastig in gebruik:

een kleine minderheid van de gebruikers vindt het toestel niet zo eenvoudig te gebruiken.

Past niet optimaal:

slechts enkele kopers laat weten dat het toestel niet optimaal past.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

7 COMMENTAIRES

B.Arggen

June 10, 2020 at 10:09 pm

Deze site duld geen negatieve opmerkingen als zijnde een onderdeel van Bol.com.
Want anders jullie met vorige opmerking wel geplaatst.
Slappe hap aan de andere kant van deze site.

Reply
10top Team

June 11, 2020 at 12:48 pm

Hoi . Arggen

Bedankt voor de reactie op het artikel “Beste Wifi versterkers”.
Graag wil ik er even op wijzen dat wij wel degelijk alle reacties bekijken en beantwoorden, ook de negatieve of minder leuke comments. Uiteraard verwachten wij wel dat eender welke comment met respect wordt geplaatst, en dan beantwoorden wij deze ook met respect.

Met vriendelijke groet,

Reply
B.Arggen

June 10, 2020 at 9:36 pm

Ik krijg het idee dat deze pagina en de testen gewoon een onderdeel zijn van Bol.com.
Want elke link wijst naar Bol.com dus mijn grote twijfel op het objectief zijn naar de kwaliteit van de reapeaters

Reply
Linda

August 15, 2019 at 5:15 pm

TP Link RE200 aangeschaft wegens de vele positieve ervaringen. Helaas beïnvloed de wifiversterker de televisie en het standaard signaal van de router negatief. De televisie gaat haperen en de wifi-verbinding wordt zéér instabiel.

Reply
10top Team

August 18, 2019 at 8:20 pm

Beste,

Hartelijk dank voor de eerlijke reactie. Wij vinden het jammer om te horen dat deze wifi versterker niet aan jouw verwachtingen voldoet. Wij proberen altijd de producten uit te zoeken die over de beste beoordeling beschikken. En we nemen deze beoordelingen en reacties van klanten ook mee in de beschrijving van het product. Wij waarderen jouw mening over deze wifi versterker dan ook heel hard.

Reply
Ruud

August 3, 2019 at 8:45 am

Ik wil er een met Nederlandse handleiding.

Reply
10top Team

August 7, 2019 at 12:55 pm

Beste,

Bedankt voor de eerlijke reactie. Wij trachten alleen een weergave te maken van de 5 best beoordeelde producten binnen een bepaalde categorie. Wat betreft de “beste wifi versterker” heb ik gemerkt dat er van 3 van de 5 producten wel degelijk een handleiding wordt geleverd.
In elk geval kun je via de link hieronder alvast de Nederlandse handleiding bekijken van de eerste wifi versterker uit de lijst.

https://www.gebruikershandleiding.com/TP-LINK-TL-WA850RE/preview-handleiding-711580.html

Heel veel succes

Reply
DMCA.com Protection Status