Beste zitverhoger

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Zitverhogers test van 2021

 

Een degelijke zitverhoger biedt jou en je kind de mogelijkheid om op een veilige manier aan het verkeer deel te nemen. Een zitverhoger, zoals het woord het zelf zegt, zal ervoor zorgen dat je kindje in bepaalde situaties iets hoger komt te zitten. Een zitverhoger zou je ook kunnen gebruiken in combinatie met een eetstoel. In onze top 3 willen wij jou dan ook graag de 3 beste zitverhogers van het moment even kort voorstellen. Zo haal je met de Disney Minnie Mouse zitverhoger niet alleen een degelijk toestel in huis maar bovendien ook nog eentje met een bijzonder fraai en aantrekkelijk design. Een waardig alternatief haal je zeker in huis met de Carpoint Groep 2-3 zitverhoger. De zitverhoger is gemakkelijk te installeren in om het even welke wagen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Zitverhogers koopgids

 

Zitverhogers zijn vooral geschikt voor kinderen. Zo kunnen je kinderen hoger zitten in een stoel om aan de tafel te kunnen of in de auto zodat de gordel steviger rond de kinderen zit. Gordels zijn namelijk ontworpen voor volwassenen dus als kinderen lager zitten zijn ze meestal niet goed genoeg vastgemaakt. Bij het kopen van een zitverhoger kun je best op enkele factoren letten zoals de soort zitverhoger, de eigenschappen, de prijs, de veiligheid en de grootte en het gewicht van je kind.

Soorten zitverhogers

 

Je kunt de zitverhogers grofweg indelen in twee verschillende soorten: zitverhogers met of zonder rugsteun. De zitverhoger met rugsteun lijken op kleine stoeltjes die niet enkel een verhoging bieden maar ook steun geven aan de nek en het hoofd van je kinderen. Dit is handig bij mensen waarvan de achterbank van de auto een lage rugsteun heeft. Zo is je kind zeker genoeg ondersteund in geval van een botsing van achteren.

Als de rugsteun van je achterbank wel hoog genoeg is dan kun je een gewone zitverhoger kopen zonder rugsteun want je kind krijgt al genoeg ondersteuning van de achterbank. Deze modellen zijn goedkoper dan de eerste en nemen natuurlijk ook minder plaats in. Het belangrijkste blijft dat je kind veilig zit in de auto.

Verder heb je binnen deze soorten nog vele onderverdelingen volgens de leeftijd, grootte en gewicht van je kind. Stoelen voor baby’s zullen over meer veiligheidsvoorwaarden beschikken dan andere stoelen en zien er anders uit dan zitverhogers voor peuters. Als het over jongere kinderen gaat zul je meestal een model met rugsteun moeten kopen. Als de kinderen al wat ouder zijn kun je een gewone zitverhoger zonder rugsteun kopen.

 

 

Eigenschappen van een zitverhoger

 

Een goede eigenschap van een zitverhoger is de mogelijkheid om de gordel op de juiste hoogte voor je kind te kunnen instellen. Als de hoogte van de gordel verstelbaar is dan is dat een groot voordeel want kinderen groeien snel. Controleer ook of de gordel makkelijk terugtrekt.

Sommige modellen beschikken over meerdere clips aan de zijkant om de gordel te bevestigen naarmate de grootte van je kind. Als je kiest voor een zitverhoger zonder rugleuning dan beschik je veelal over een manier om de schootgordel vast te maken op heuphoogte van je kind.

Als je kind regelmatig slaapt in de auto dan is een zitverhoger met zijkanten aan de hoofdsteun een goede optie. Zo kan je kind het hoofd laten rusten tegen de zijkanten terwijl hij of zij slaapt. Voor gewone zitverhogers zonder rugleuning kun je een speciaal kussen kopen die je rond de nek van je kind doet.

De grootte van het kind is natuurlijk belangrijk. Als je kind redelijk zwaar is dan koop je best een stoel die je in de breedte kunt aanpassen. Als je kind groter is dan normaal dan kijk je best uit naar een zitverhoger met hoge gordels.

 

 

De veiligheid van een zitverhoger

 

De veiligheid is het belangrijkste onderdeel van een zitverhoger. Je wilt natuurlijk dat je kind voldoende beschermd is in geval van een ongeval. Hoe raar het ook mag klinken, een zitverhoger heeft een houdbaarheidsdatum, net als voedsel. Let daar dus zeker op bij de aankoop van zo’n stoeltje zodat je meteen weet hoe lang je het kunt gebruiken.

Omdat een zitverhoger duur is zijn er veel mensen die opteren voor een tweedehands product. Dit is zeker niet aanbevolen want je weet nooit zeker of het stoeltje al eens in een ongeval geweest is. Als dit het geval is dan is het stoeltje meestal onbruikbaar en moet je het eigenlijk weggooien want het biedt niet genoeg veiligheid meer voor je kind.

Voor de kinderen kan het ook een goed idee zijn om een zitverhoger te kopen met een afbeelding die ze leuk vinden. Zo kun je zitverhogers vinden met Disney prints of afbeeldingen van de favoriete tekenfilms van je kinderen. Ze zullen er met veel plezier gaan op zitten als ze het mooi vinden!

Prijskaartje van een zitverhoger

 

Zoals we al eerder vermeld hebben in ons artikel is een zitverhoger nogal duur om aan te kopen. Je kunt er natuurlijk wel voor een lange tijd gebruik van maken en op de veiligheid van je kind kun je geen prijs plakken.

Er zijn echter ook manieren om mooie aanbiedingen te vinden. Vooral online kun je bekende merken vinden voor een goedkopere prijs. Houd dan wel nog rekening met de bijkomende verzendkosten van een product. En omdat een zitverhoger geen klein voorwerp is kunnen deze verzendkosten nogal oplopen.

Je kunt dus beter verschillende producten vergelijken voordat je overgaat tot een beslissing. De reviews van eerdere kopers kunnen je daar zeker bij helpen. Zij kunnen meer informatie aanbieden over de voor- en nadelen van elk product.

 

 

Zitverhoger reviews – top 5

 

 

Als ouder of verzorger wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind. De veiligheid van het kind staat dan centraal, ook als jij deelneemt in het verkeer. Wil jij als ouder op een verantwoordelijke manier jouw kind vervoeren, dan is het ideaal om een zitverhoger aan te schaffen. Bekijk de opties hieronder en koop de beste zitverhoger.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Disney Minnie Mouse

 

De Auto Zitverhoger Minnie Mouse is een leuk en ideaal product waarvan haast elk meisje zal houden. Dit product heeft een mooi en leuk design die zeker opvalt en aantrekkelijk is voor kinderen.

Het heeft een grote foto van Minnie Mouse, de overbekende animatiefiguur. Voor de fans van Minnie Mouse is dit zeker een leuk product.

Je kunt het gebruiken om in de auto te plaatsen, zodat jij jouw kind op een veilige manier kunt vervoeren. Na het gebruiken kun je het weer gemakkelijk weghalen.

Voor dit product staat er tot nu toe maar 1 beoordeling geschreven. De koper is tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en comfortabel voor het kind.

Dit product heeft ook een fraai design. Het is in het bijzonder een leuk product voor meisjes. Voor deze koper is dit een top product.

Het is belangrijk voor de veiligheid van jouw kindje dat hij of zij net ietsje hoger in de auto kan zitten. Dankzij deze zitverhoger van Disney is dit vanaf nu geen enkel probleem meer. De leuke roze kleur en het ontwerp van Minnie Mouse maken het design vooral heel aantrekkelijk voor meisjes.

Voordelen
Design:

het ontwerp van deze zitverhoger zal vanaf nu elke rit van jouw dochter veel aangenamer maken. De roze kleur met de bloemetjes en de tekening van Minnie Mouse erop, maken het nog eens extra meisjesachtig.

Handig in gebruik:

het stoeltje is heel eenvoudig in de auto te monteren en na gebruik kun je het net zo eenvoudig weer weghalen. De armleuningen bieden net dat tikkeltje meer comfort.

Nadelen

Er zijn werkelijk geen enkele minpunten aan verbonden volgens deze gebruiker. Voor de koper is dit niet alleen de populairste zitverhoger maar behoort deze ook nog eens tot het beste merk. Dit maakt het zelfs voor ons moeilijk om mindere kantjes naar boven te halen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Carpoint Groep 2-3

 

Met de Auto Zitverhoger Kind kun je jouw kind veilig vervoeren. Neem je haast elke dag deel aan het verkeer samen met je kinderen, dan is dit het ideale product dat je kunt gebruiken.

Het heeft een leuk design waarbij de hoes met twee kleuren gecombineerd is. Dit product is handig in gebruik, want je kunt de hoes eraf halen om te wassen.

Na het wassen kun je de hoes weer gemakkelijk eraan bevestigen. Gebruik dus deze zitverhoger om jouw kind nu veilig te vervoeren.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een zitverhoger aanbieding. Ondanks de lage prijs van dit product, is er voor dit product tot nu toe nog geen review geplaatst.

Het is mogelijk dat dit product wel aangeschaft is door kopers, maar dat er nog geen gebruikerservaring gedeeld is.

Een zitverhoger mag dan wel verplicht zijn en bijdragen aan de veiligheid van je kind, sommige mensen hebben echter een beperkt budget. In dat geval kunnen wij jou deze zitverhoger van Carpoint aanraden. In vergelijking met de andere modellen uit onze lijst, beschikt het wel zeker over de laagste prijs.

Voordelen
Prijskaartje:

wanneer je liever niet zoveel geld wenst uit te geven, dan is deze zitverhoger misschien wel iets voor jou. Je kunt dit model aan een zeer voordelig tarief aankopen.

Onderhoud:

de zitverhoger is voorzien van een hoes die je er heel snel en handig kunt afnemen. Vervolgens kun je deze in de wasmachine wassen. Op die manier blijft de zitverhoger steeds proper en hygiënisch.

Nadelen
Design:

niet alle kopers zijn helemaal overtuigd van het eerder neutrale design van deze zitverhoger.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Cosmic Zwart/Rood

 

De Kinderzitverhoger Zwart/Rood is een geweldig product dat jij als ouder of verzorger kan gebruiken om kinderen te vervoeren. Als je een kind met dit product vervoert, dan kies jij om op een verantwoordelijke manier deel te nemen aan het verkeer.

Dit product heeft een fraai design, want het is gemaakt met een combinatie van twee kleuren namelijk rood en zwart.

Door gebruik te maken van deze twee kleuren, vormt het een mooi contrast met elkaar en maakt het van dit product zeker een blikvanger. Je kunt dit product schoon houden door het op een eenvoudige manier te vegen met een doek.

Voor dit product staat er nog geen review geschreven. Het is mogelijk dat mensen dit product wel hebben aangeschaft, maar dat zij nog geen ervaring hebben gedeeld. Omdat er nog geen gebruikerservaring is gedeeld, is het moeilijk om op basis hiervan een advies uit te brengen.

De zitverhoger van het merk Cosmic is er zeker eentje die meteen zal opvallen omwille van de felrode kleur met zwarte accenten. Verder is het ook zeker één van de goedkopere modellen die je op de markt zult vinden. Laten we dus even de voor- en nadelen van deze zitverhoger afwegen. Het zal je zeker en vast een heel eind op weg helpen in je verdere zoektocht.

Voordelen
Prijs-kwaliteitverhouding:

deze zitverhoger staat garant voor heel wat kwaliteit en garandeert de veiligheid van je kind. Bovendien is het zeker en vast één van de goedkopere modellen.

Onderhoud:

je kunt deze zitverhoger op een heel handige en snelle manier onderhouden. Het enige dat je hoeft te doen is er even snel over te vegen met een al dan niet vochtige doek.

Nadelen
Oncomfortabel:

slechts één enkele gebruiker is niet helemaal overtuigd van het comfort van de zitverhoger.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Hello Kitty Roze

 

De Hello Kitty zitverhoger is voor bijna elk meisje een favoriet, want dit product is uiteraard gemaakt in de kleur roze. Het is een geweldig product die jij als ouder kunt gebruiken, om jouw kind op een verantwoorde wijze te vervoeren.

Het heeft ook een leuke afbeelding van Hello Kitty erop samen met een mooie strik. Dit plaatje in het geheel maakt dat dit product een mooi en fraai design heeft. Dit product is gemaakt van polyester. Het is eenvoudig in gebruik en je kunt het ook gemakkelijk schoonmaken door het te vegen met een doek.

Ook voor dit product staat er nog geen review geschreven. Het is mogelijk dat mensen dit product wel hebben gekocht, maar nog geen beoordeling hebben gegeven hiervoor.

Omdat er nog geen gebruikerservaring is gedeeld, is het moeilijk om op basis hiervan een advies uit te brengen voor dit product.

Heb jij misschien een dochtertje dat dol is van Hello Kitty? Dan kan deze zitverhoger misschien wel iets voor jou zijn. Het ontwerpt van Hello Kitty en de typische roze kleur maken de zitverhoger dan ook heel aantrekkelijk bij jonge meisjes. Het zorgt er niet alleen voor dat ze veilig mee kunnen met de wagen, maar het maakt de rit ook net dat tikkeltje aangenamer voor hen.

Voordelen
Materiaal:

de zitverhoger is volledig gemaakt uit polyester. Daardoor voelt het niet alleen heel erg zacht en comfortabel aan maar is het ook nog eens voldoende stevig. Kortom zoals een zitverhoger zou hoeven te zijn.

Onderhoud:

door er eens met een al dan niet vochtige doek over te wrijven, kun jij de zitverhoger altijd proper en hygiënisch houden.

Nadelen
Reviews:

op dit moment zijn er nog geen beoordelingen geplaatst, en dit zou eventuele klanten wel eens kunnen tegenhouden om het product aan te kopen.

Prijs:

men zegt wel eens dat men voor kwaliteit en design een iets hogere prijs hoeft te betalen. En dit zou bij deze zitverhoger wel eens het geval kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nania Dreamy Denim Grey

 

De Nania Dreamy – Denim Grey kun je gebruiken om jouw kind op een veilige manier door het verkeer heen te brengen.

Dit product is geschikt voor kinderen van groep 2 en 3. Het kan door kinderen gebruikt worden die vanaf 15 kg wegen tot een maximaal gewicht van 36 kg.

Het is eenvoudig om te gebruiken, want je kunt het met de autogordel bevestigen. Het is ook gemakkelijk schoon te houden, doordat je het gewoon met een vochtige doek kunt afnemen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope zitverhogers en dat kun je ook merken aan het aantal reviews dat er staat geschreven voor dit product.

Voor dit product staat er nog geen enkele review geschreven en dat zou met de hoge prijs ervan te maken kunnen hebben.

Deze zitverhoger van Nania is ideaal voor kindjes met een gewicht vanaf 15 kg en kun je probleemloos gebruiken tot ze ongeveer 36 kg wegen. Het design met de verschillende grijstinten zorgt niet alleen voor een moderne maar ook elegante uitstraling. Zo kan jouw kindje vanaf nu altijd veilig mee in de wagen.

Voordelen
Leeftijdscategorie:

deze zitverhoger is geschikt voor jongere kindjes die tot groep 2 en 3 behoren. Dit komt overeen met een gewichtsklasse tussen 15 en 36 kg.

Gebruiksgemak:

je kunt de zitverhoger in combinatie gebruiken met de autogordel. Verder is het eenvoudig te onderhouden door er met een vochtige doek eens over te wrijven.

Nadelen
Beoordeling:

ook hier werden er momenteel nog geen beoordelingen geplaatst. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat het kwalitatief om een minder goed artikel gaat. Toch zullen kopers eerder afwachten om het product te kopen juist doordat heel veel mensen zich laten leiden door de reviews.

Zie de prijs op bol.com

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status