5 Beste Zonnebrilen Test van 2021

Laatste update: 20.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Zonnebrillen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Heel veel mensen kiezen tegenwoordig vaak een zonnebril op basis van het design veeleer dan de kwaliteit. Toch raden wij jou aan om in eerste instantie vooral met de kwaliteit en duurzaamheid rekening te houden. Aangezien het toch de bedoeling is dat een zonnebril je ogen en dus ook je zicht gaat beschermen tegen UV straling. Uit onderzoek is gebleken dat de Ray-Ban Erika RB4171 865/13 één van de beste zonnebrillen is die er momenteel op de markt is. Dit model is niet alleen kwalitatief heel sterk maar combineert dit met heel wat accessoires en een prachtig design. Met de Ray-Ban RB3447 001 haal je zeker en vast een waardig alternatief in huis. Het is wel iets duurder maar beschikt dan wel over een goede kwaliteit en een prachtig design.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Zonnebrillen koopgids

 

Kies niet te vlug de eerste zonnebril die je ziet liggen. Een zonnebril beschermt je ogen tegen UV straling en voorkomt dus schade aan je zicht. Het is natuurlijk ook een stijlicoon in het dagelijkse leven. Zo zijn er heel veel celebs die hun zonnebril kiezen op basis van de handbagage koffer die ze die dag gebruiken. Let daarom bij het kopen van een nieuw model op de volgende punten: de vorm van je gezicht, het soort montuur, bescherming van de bril en de kostprijs.

Vorm van je gezicht

Er zijn vele verschillende soorten zonnebrillen op de markt en elk jaar komen er nieuwe modellen bij. Om te weten welk model het beste bij jou past dan moet je rekening houden met de vorm van je gezicht. We kunnen verschillende vormen onderscheiden zoals rond, ovaal, hartvormig, langwerpig, diamant en vierkant. We leggen deze vormen even uit en je kunt dan zelf uitmaken welke vorm jouw gezicht heeft.

Een rond gezicht heeft brede wangen met een smalle kin en smal voorhoofd. Voor een rond gezicht is een bril met een rechthoekige montuur geschikt, je gezicht lijkt daardoor langer. Een ovaal gezicht heeft dezelfde kenmerken als een rond gezicht: een smalle kin en een smal voorhoofd maar brede wangen. De wangen zijn minder breed dan bij een rond gezicht en de kin en het voorhoofd zijn smaller. Een ovaal gezicht past bij vele monturen. Voor een vrouw is een cat eye montuur heel geschikt.

Een hartvormig gezicht heeft brede wangen en een smalle kin. Het voorhoofd heeft een normaal formaat. Een langwerpig gezicht heeft een hoger voorhoofd en hogere jukbeenderen. Een diamantvormig gezicht heeft brede jukbeenderen en een smalle kin en smal voorhoofd en een vierkant gezicht heeft hoekige lijnen en gelijke breedtes van de wangen, de kin en het voorhoofd.

 

Soorten monturen

Omdat zonnebrillen tegenwoordig gebruikt worden als mode accessoire zijn er ook veel meer soorten monturen te verkrijgen dan vroeger. We hebben enkele van de populairste modellen opgezocht om ze even te bespreken. We gaan het hebben over de aviator, de cat eye, de ronde zonnebril en de wayfarer.

De aviator is ook wel bekend als de pilotenbril omdat ze vroeger heel geliefd was bij piloten. Deze zonnebril heeft grote glazen in de vorm van druppels en een dunne rand. Sinds de bril meer en meer gebruikt werd door beroemde personen is de populariteit altijd maar gestegen.

De cat eye montuur heeft een vorm die een beetje lijkt op de vleugels van vlinders. Dit type was al populair in de jaren ‘60 en vele mensen kiezen nog altijd voor zo’n model. De vorm van de bril lijkt op de ogen van een kat, vandaar de naam cat eye. Deze bril is vooral geschikt voor vrouwen.

De ronde bril heeft vooral een retro look maar wordt tegenwoordig weer veel gespot, vooral op festivals. Het ronde model is zowel voor mannen als vrouwen geschikt en is in verschillende maten te verkrijgen.

Tenslotte hebben we de wayfarer. Ook dit model heeft al een lange weg afgelegd sinds de opkomst in de jaren ‘50. Het kan zowel bij vrouwen als mannen worden gedragen en heeft dikkere randen en zorgt voor een stijlvolle look bij eender welke outfit.

 

Beschermt de bril genoeg

Of een zonnebril nu van plastic of glas gemaakt is, het maakt niet veel uit. Beiden beschermen ze namelijk tegen UV stralen. Je hoeft dus niet zoveel rekening te houden met de grote getallen die fabrikanten op hun brillen zetten want elke zonnebril is goed genoeg.

Let wel op de coating van de bril. Een betere coating zorgt voor meer reflectie en je krijgt dan een beter beeld. Ook is het belangrijk om een bril te kopen die beschikt over een CE-label. Een andere aanbeveling is om een bril te kopen met donkere glazen. Het zorgt voor een beter contrastbeeld, voor skiën of zeilen heb je bijvoorbeeld een bril nodig met een donkerheid van 4 om het sterke licht aan te kunnen. Voor het dagelijkse leven is een donkerheidsniveau van 2 of 3 al genoeg.

De kleur van de glazen van een zonnebril zijn belangrijk dan de meesten denken. Om van een optimaal contrast te kunnen genieten is het beter om te kiezen voor grijze, bruine of donkergroene glazen.

Prijs

Er zijn verschrikkelijk veel verschillende zonnebrillen die verschillen van montuur of de kleur van de brillenglazen. Eenmaal je een bepaalde montuur gekozen hebt kun je al in meer detail op zoek gaan naar een geschikte zonnebril door producten te vergelijken op basis van kenmerken. Het is makkelijk om interessante aanbiedingen te vinden dankzij het grote online aanbod van zonnebrillen.

Je hoeft dus zelfs je huis niet te verlaten om een zonnebril te kopen. Online zullen de brillen meestal goedkoper zijn maar je moet wel nog rekening houden met eventuele extra kosten zoals voor verzending. Houd rekening met deze tips en factoren om je een goede zonnebril aan te schaffen waar je lang plezier zult van hebben.

 

5 Beste Zonnebrilen (Reviews) van 2021

 

Vaak genoeg denkt men dat een zonnebril alleen gedragen wordt om er mooier of leuker uit te zien. Dat is niet helemaal waar, want een zonnebril heeft ook een andere heel belangrijke functie. Het is gemaakt om jouw ogen te beschermen tegen de UV stralen van de zon. Gelukkig zijn er verschillende modellen te verkrijgen en kun je daarom kiezen voor de beste zonnebril die bij jou past.

 

1. Ray-Ban RB4171 Erika 865/13 Zonnebril 54 mm

 

De Ray-Ban Erika RB4171 865/13 zonnebril heeft een eigentijds design en is het ideale product voor modebewuste personen. Dit product heeft een aparte kleur, namelijk bruin en is de perfecte finish voor jouw uiterlijk.

Het is gemaakt van kunststof en is voorzien van ronde lenzen. De kleur van de lenzen combineert goed met het montuur en maakt dit product onweerstaanbaar. Deze sierlijke zonnebril heeft een lensbreedte van 54 mm.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope zonnebrillen. Ondanks de hoge prijs van dit product, zijn er een aantal beoordelingen geschreven hiervoor. De meeste kopers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het ziet er mooi uit. Dit product heeft een fraai design en een goede prijs. De bril zit lekker en het beschermt goed tegen de zon.

Zodra de zon fel schijnt, kan een zonnebril echt wel handig zijn. Dit Ray-Ban model is dan ook echt wel een goede aankoop als je de vele positieve reacties bekijkt. Veel personen beschouwen dit ook als het beste merk en we durven dus zeker stellen dat het misschien wel één van de populairste zonnebrillen zou kunnen zijn uit onze lijst.

Voordelen
Design:

deze zonnebril is gemaakt uit kunststof en dus vrij stevig en duurzaam. Dit model is beschikbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren.

Accessoires:

bij de aankoop krijg je er meteen ook een brillenkoker bij. Zo kun jij ten alle tijde je bril veilig opbergen en bewaren.

Nadelen
Prijskaartje:

het is niet meteen één van de meest goedkope zonnebrillen. Sommige kopers zouden dit eventueel wel als een struikelblok gaan zien.

Koop bij bol.com (€89)

 

 

 

 

2. Ray-Ban RB3447 001 Round Metal Zonnebril

 

Met de Ray-Ban RB3447 001 zonnebril maak je jouw uiterlijk helemaal compleet. Deze stoere bril heeft een tijdloos model met een mooie metalen frame.

Het is een prachtige uitvoering van een retro design, de Ray-Ban Round want het is voorzien van ronde spiegellenzen. Deze spiegellenzen zijn te verkrijgen in een breed assortiment aan schitterende kleuren. Dit product behoort tot de Ray-Ban Round Metal (Flash Lenses) en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

Een groot deel van de kopers is wel tevreden met dit product, want het is van een goede kwaliteit en het beschermt goed tegen de zon. Dit product heeft een fraai design en het ziet er erg mooi uit. De prijs van dit product is goed en deze zonnebril zit lekker. Enkele kopers vinden dat dit product van de neus eraf glijdt en dat het fragiel is.

Net zoals het vorige product is ook deze zonnebril afkomstig van het bekende merk Ray-Ban. En ook hier merken we dat de reacties praktisch allemaal positief zijn waardoor het zeker één van de populairste merken hoeft te zijn. Laten we daarom even kijken naar de voordelen en eventuele nadelen die dit product met zich meebrengt.

Voordelen
Ontwerp:

het metalen frame is niet alleen stevig maar ook heel duurzaam. In combinatie met de ronde glazen krijg je een beetje een retro design dat er heel klassevol en elegant uitziet.

Veiligheid:

de spiegellenzen beschermen heel goed tegen de UV stralen van de zon en bieden dus voldoende veiligheid.

Nadelen
Prijskaartje:

het is de duurste zonnebril uit onze lijst. Ook al zijn heel wat kopers bereidt om deze prijs te betalen, er kunnen altijd gebruikers zijn die vinden dat de bril toch iets te prijzig is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Sinner Tioman Sintec Polarized Zonnebril 

 

De SINNER Tioman is een heren zonnebril en is voorzien van gepolariseerde SINTEC® SMOKE categorie 3-lenzen. Dit product biedt 100% UV bescherming voor jouw ogen, wat erg belangrijk is.

Het zorgt ervoor dat de hinderlijke schitteringen van de zon verdwijnen, zodat je een optimaal zicht hebt. Maak jouw uiterlijk helemaal compleet met zo een mooie bril en bescherm bovendien je ogen tegen de felle zon. Je kunt deze bril kopen in twee verschillende kleuren, namelijk grijs en bruin.

Er staat tot nu toe maar 1 review geschreven voor dit product. De koper is blij met dit product want de bril zit lekker en het beschermt goed tegen de zon. Het is een comfortabele bril die ook licht aanvoelt. Deze bril heeft een goede afwerking en leuke glazen. Voor deze koper is dit een top product en de persoon raadt het aan overige geïnteresseerden aan.

Wanneer je de prijs van deze zonnebril van Sinner bekijkt dan zou je zomaar durven denken dat het misschien wel een zonnebril aanbieding is. De bril weegt slechts 30 gram en je merkt dus amper dat je hem op je neus hebt zitten. Bovendien is dit model beschikbaar in verschillende neutrale kleuren waaruit je kunt kiezen.

Voordelen
Voordelig tarief:

deze bril kun je zeker en vast aan een heel voordelig tarief bekomen wanneer je de prijs vergelijkt met sommige andere zonnebrillen.

Veiligheid:

deze zonnebril is uitgerust met gepolariseerde lenzen uit categorie 3. Daardoor mag je er dus zeker van zijn dat dit model voldoende bescherming biedt tegen de zon.

Design:

deze zonnebril is beschikbaar in 2 verschillende kleuren namelijk bruin en ook grijs.

Nadelen
Comfort:

slechts één enkele koper vindt dat de bril toch niet helemaal lekker zit.

Koop bij bol.com (€30.06)

 

 

 

 

4. PB Sunglasses Gipsy Gradient, Randloze zonnebril

 

Net zoals de eerder vermelde Ray-Ban zonnebrillen, behoort ook dit setje van PB Sunglasses tot het rijtje populaire en beste zonnebrillen. En bovendien valt, in tegenstelling tot de eerder vernoemde zonnebrillen, het prijskaartje hier ook hartstikke goed mee waardoor de PB Sunglasses goed toegankelijk zijn voor een breed publiek. 

De randloze Gipsy zonnebril, die overigens zowel voor mannen als vrouwen geschikt is, wordt gekenmerkt door een stijlvol retro design waardoor hij op eender welk moment kan worden gedragen gaande van een festival tot een avondje in de club of een gezellig terrasje in het stad. Het randloze rechthoekige montuur van de Gipsy PB Sunglasses zonnebril blijkt vervaardigd uit duurzaam metaal terwijl men voor de lenzen, die overigens in 3 verschillende kleuren te bekomen zijn, gekozen heeft voor kunststof. 

Na gebruik kun je de zonnebril feilloos opklappen wat het net iets handiger maakt om hem overal mee naartoe te nemen. Echter, wat misschien wel een meerwaarde had kunnen zijn, was een stevige brillenkoker die jammer genoeg niet wordt meegeleverd. Klanten zijn echter overtuigd van hun aankoop en belonen het product unaniem met 5 sterren.

Voordelen:
Materiaal:

terwijl het randloze rechthoekige montuur uit metaal vervaardigd is, blijkt men voor de lenzen de voorkeur te hebben gegeven aan kunststof.

Unisex:

deze unieke PB Sunglasses zonnebril kent een gewicht van amper 25 gram en wordt gekenmerkt door normale pasvorm die geschikt blijkt voor mannen en vrouwen.

Budgetvriendelijk:

vanwege zijn vriendelijke prijskaartje zou je dit exemplaar wel eens tussen de goedkope zonnebrillen mogen verwachten.

Nadelen:
Niet spiegelend:

je dient er natuurlijk wel rekening mee te houden dat de lenzen niet spiegelend zijn.

Koop bij bol.com (€16.95)

 

 

 

 

5. Montana S33 Zonnebril Ronde Retro Style

 

De Montana S33D zonnebril is een hippe en trendy bril, waarmee jij zeker gezien zal worden. Dit product is bestemd voor mensen die durven anders te zijn.

Het montuur is voorzien van een leuke schildpad print en is gemaakt van kunststof. Het is voorzien van groene UV400 lenzen en metalen poten. Deze leuke bril komt samen met een handige soft etui.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve beoordelingen te lezen. Een groot deel van de gebruikers geeft positief advies voor dit product, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit.

Dit product ziet er mooi uit en het heeft een fraai design. Het heeft een redelijke prijs en het beschermt de ogen goed tegen de felle zon. Enkele minpunten die er zijn aangegeven bij dit product is dat het niet goed beschermt tegen de zon en dat deze bril niet lekker zit.

Met deze Montana Eyewear zonnebril haal je zeker en vast een degelijke product in huis en dit tegen een behoorlijk lage prijs. Het frame van de bril is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren. Zo kun jij het model uitkiezen dat het beste bij jouw persoonlijkheid past. De ronde vorm oogt niet alleen stijlvol en elegant maar ook nog eens modern.

Voordelen
Gewicht:

de bril weegt amper 36 gram en is daardoor vrij licht. Het lijkt dus helemaal niet dat je de bril op hebt.

Toebehoren:

bij de aankoop van deze zonnebril krijg je er meteen ook een zwarte soft etui bij. Op die manier kun jij je bril altijd goed en veilig bewaren.

Materiaal:

de pootjes van de bril zijn uit stevig en duurzaam metaal gemaakt. De afwerking is dan weer vervaardigd uit mat schildpad kunststof.

Design:

als jij durft anders te zijn in vergelijking met de rest dan is deze zonnebril echt iets voor jou. Het montuur van de bril is voorzien van een schildpad motief.

Nadelen
Matige kwaliteit:

volgens enkele gebruikers zou de zonnebril toch net niet voldoende bescherming bieden tegen de zon.

Koop bij bol.com (€18.99)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Gepolariseerde zonnebrillen koopgids

 

Sport Zonnebril set met verwisselbare lenzen

 

Tussen de goedkope gepolariseerde zonnebrillen zul je zonder al teveel twijfel dit model zeker kunnen terugvinden. De zonnebril is afkomstig van het merk Rivbos en kun je tegen een voordelige prijs aankopen.

Ga je graag mountainbiken of hoef je misschien veel met de auto te rijden. Wanneer je veel outdoor activiteiten doet dan is deze gepolariseerde zonnebril echt iets voor jou. Dit model is vervaardigd uit polycarbonaat dat onbreekbaar en dus duurzaam is. De bril komt met een polarisatie lens die je ogen zal beschermen tegen heel fel zonlicht. Verder krijg je er ook 4 kleurlenzen bij, een reinigingsdoekje en een sportriempje.

Eén enkele koper vindt dat de bril vrij veel spant aan de oren. Toch zijn de meeste kopers helemaal overtuigd van het product. Het bezit in de eerste plaats een goede kwaliteit en het is gewoon heel erg duurzaam.

Ben je op zoek naar een duurzame en degelijke gepolariseerde zonnebril? Dan kun je alvast even dit exemplaar van Rivbos bekijken. Rivbos is een vrij bekend en populair merk en zal door heel wat kopers bovendien ook aangeduid worden als veruit het beste merk. Hieronder alvast een overzicht van de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Prijskaartje:

het is misschien niet de bril met de laagste prijs maar toch mag je deze gepolariseerde zonnebril vast en zeker tussen de goedkope producten verwachten.

Ontwerp:

het is een sportieve gepolariseerde zonnebril die zich er perfect toe leent om te gebruiken tijdens outdoor activiteiten.

Materiaal:

het gebruikte polycarbonaat is niet alleen bijzonder degelijk maar tegelijk ook zo goed als onbreekbaar.

Accessoires:

zodra je beslist om deze gepolariseerde zonnebril aan te kopen dan krijg je er meteen een paar handige kleurlenzen bij net zoals ook een sportriempje en een reinigingsdoekje.

Nadelen
Te klein:

slechts één enkele klant is echter van mening dat de gepolariseerde zonnebril net iets te veel spant ter hoogte van de oren.

 

 

Blueprint Elba Zonnebril

 

Wil je jouw partner eens goed verrassen dan kun je dit zeker doen met deze gepolariseerde zonnebril. Het frame is beschikbaar in maar liefst 4 verschillende kleuren en de lenzen kun je in 3 kleuren verkrijgen. Daardoor is dit model zowel geschikt voor dames alsook voor heren.

Deze zonnebril van Elba biedt volledige bescherming tegen UV licht en is uitgerust met gepolariseerde glazen uit categorie 3. Deze glazen zijn daarnaast ook voorzien van een hydrophobic coating. Deze biedt bescherming tegen water en vuil. Er is ook een antikras coating voorzien waardoor je de bril tegen krassen kunt beschermen.

De kopers zijn helemaal tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding van deze bril. De bril blijkt heel erg lekker te zitten en voldoet volledig aan de verwachtingen. Kortom de kopers zijn het erover eens dat dit voor hen echt wel een topproduct is.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog opteren voor de Blueprint Eyewear Elba gepolariseerde zonnebril. Ook dit exemplaar zal, vanwege het trendy design, vast en zeker tot de populairste zonnebrillen kunnen gerekend worden. Laten we de kenmerkende eigenschappen eens even op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Beschikbaarheid:

je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 verschillende frame kleuren en maar lenzen die beschikbaar zijn in 3 kleuren.

Categorie 3:

de zonnebril is voorzien van gepolariseerde glazen die behoren tot de categorie 3. Op die manier mag je dus zeker zijn van een totale bescherming tegen de gevaarlijke UV stralen.

Hydrophobic coating:

dankzij de hydrophobic coating is deze gepolariseerde zonnebril ook water- en vuilbestendig. Verder is er ook rekening gehouden met een antrikras coating.

Nadelen

Tot op heden zijn er alleen maar positieve reacties geplaatst. Dit maakt het voor ons wel behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over eventuele mogelijke nadelen.

 

 

Torege Sport Zonnebril Ice Blue

 

Als we het voordelige tarief bekijken van deze bril dan zou dit zomaar eens een gepolariseerde zonnebril aanbieding kunnen zijn. Bovendien is dit model beschikbaar in 2 verschillende kleurmogelijkheden.

Deze zonnebril is werkelijk ideaal als je vaak gaat mountainbiken of gaat fietsen. Kortom tijdens alle outdoor activiteiten zul je deze bril probleemloos kunnen gebruiken. Bij de aankoop krijg je er niet alleen een reinigingsdoekje bij maar ook een elastisch sportriempje. Verder krijg je één gepolariseerde lens meegeleverd en 4 kleurlenzen.

Uit de verschillende reacties bij dit product kunnen we opmaken dat de gebruikers van dit product werkelijk helemaal tevreden zijn. De bril is niet alleen handig te gebruiken maar is ook nog eens heel duurzaam. Slechts één enkele koper is het niet helemaal eens met de kwaliteit ervan.

Door te kiezen voor de Torege Ice Blue Set gepolariseerde zonnebril mag je rekenen op een goede combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Indien je dus liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijk exemplaar dan is dit product alvast een bijzonder goede aanbeveling.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult werkelijk meteen versteld staan van het voordelige en betaalbare prijskaartje van deze gepolariseerde zonnebril.

Ontwerp:

het sportieve ontwerp leent zich ertoe om deze gepolariseerde zonnebril te gebruiken tijdens tal van verschillende outdoor activiteiten.

Accessoires:

zodra je besluit om het product aan te kopen dan krijg je er meteen ook een handig reinigingsdoekje bij. Verder wordt er ook een elastisch sportriempje meegeleverd net zoals verschillende kleurlenzen en een extra gepolariseerde lens.

Nadelen
Design:

ondanks de vele positieve reacties is het natuurlijk altijd mogelijk dat het design van de bril niet bij iedereen in de smaak valt.

 

 

Shadez Polariserende Zonnebril Unisex

 

Het stoere ietwat robuuste ontwerp van deze gepolariseerde zonnebril van Shadez zal bij heel wat mannen zeker en vast in de smaak vallen. Ook dames kunnen deze bril uiteraard dragen.

De bril biedt volledige bescherming tegen UV licht maar ook tegen de UVB stralen. De gepolariseerde lenzen zijn vervaardigd uit stevig polycarbonaat dat bovendien onbreekbaar is. De bril weegt relatief weinig en is daardoor extra comfortabel om te dragen. Bij de aankoop krijg je er ook een brillendoosje bij, net zoals een brillendoekje en een opbergtasje.

Doordat er nog geen review geplaatst is, kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies geven over dit product. Het is zeker en vast mogelijk dat het om een vrij recente gepolariseerde zonnebril gaat. Laat je hier dus zeker en vast niet door afschrikken.

Ben je op zoek naar een ideale gepolariseerde zonnebril om te gebruiken tijdens het sporten? Dan kan dit robuuste ontwerp misschien wel de perfecte bril voor jou zijn. Alvorens je besluit om dit exemplaar aan te kopen dan kan het best wel handig zijn om even op zoek te gaan naar de kenmerkende eigenschappen ervan.

Voordelen
Unisex:

het is een degelijk gepolariseerde zonnebril met misschien een ietwat stoer en robuust ontwerp. Toch kan de bril zowel gedragen worden door dames alsook door heren. Kortom, het ideale unisex model.

Materiaal:

doordat de lenzen vervaardigd zijn uit bijzonder duurzaam en degelijk polycarbonaat mag je er zeker van zijn dat de glazen zo goed als onbreekbaar zijn.

Effectief:

het product biedt niet alleen voldoende bescherming tegen de gevaarlijke gevolgen van UV licht maar zorgt ook voor een optimale bescherming tegen UVB stralen.

Nadelen
Geen review:

jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit product aangezien er tot op heden nog geen online reacties zijn geplaatst.

 

 

Ray-Ban Aviator RB3025 002/58 Zonnebril

 

Deze pilotenbril is de droom van heel wat heren en ook dames. Toch zul je hier net iets meer voor hoeven te betalen in vergelijking met de voorgaande producten uit onze lijst. De bril is afkomstig van het bekende merk Ray-Ban.

Doordat de bril helemaal niet zoveel weegt, is het niet alleen aangenaam maar ook heel comfortabel om te dragen. Het montuur heeft een zwarte kleur en ziet er daardoor heel erg stoer uit. De glazen hebben een neutrale groene kleur.

Net zoals bij het voorgaande product ontbreken ook hier reacties. Je hoeft er zeker niet meteen van uit te gaan dat het daarom een bril van slechte kwaliteit is. Het is mogelijk dat heel wat gebruikers de bril reeds aangekocht hebben maar gewoon nog niet de tijd genomen hebben om een reactie te plaatsen.

Tenslotte wordt de top 5 afgesloten met de gepolariseerde zonnebril van het alom bekende en sterk gewaardeerde merk Ray-Ban. Het ontwerp wordt gekenmerkt als de typische pilotenbril en is nog steeds bijzonder populair bij jong en oud. Laten we dan ook even de voor- en nadelen van deze zonnebril op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Gewicht:

je zult merken dat deze pilotenbril bijzonder weinig weegt en daardoor juist heel aangenaam en comfortabel aanvoelt om te dragen.

Design:

de combinatie van het zwarte montuur en de groene lenzen zorgen voor een moderne en bijzonder stoere look die heel wat dames en heren aanspreekt.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg zul je toch wat meer budget hoeven te voorzien indien je deze gepolariseerde zonnebril wenst aan te kopen.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status