fbpx

Beste zonnecrème

Laatste update: 22.10.19

 

Zonnecrèmes test van 2019

 

Het is inmiddels wel bekend, dat we ons lichaam moeten beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon. Je moet niet te lang in de zon blijven en vooral een goede zonnecrème gebruiken. Het aanbod is groot. Om je keuze wat te vereenvoudigen hebben wij er vijf voor je geselecteerd. Natuurlijk hebben wij ons ook weer laten leiden door het advies van onze klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Nivea Sun

 

Misschien ben je helemaal verslingerd aan het merk Nivea. Dan is dit voor jou de beste zonnecrème en hoef je niet verder te zoeken. Hij wordt geleverd in een sprayvorm en de flacon heeft een royale inhoud van 200 ml. Deze crème is dermatologisch getest en is vrij van octinoxate en oxybenzone.

Deze crème heeft een zeer actieve UVA en UVB bescherming met een beschermingsfactor 30. Hij beschermt niet alleen tegen zonnebrand, maar ook tegen huidveroudering en uitdroging. Hij is waterbestendig maar het is wel verstandig de crème regelmatig opnieuw aan te brengen.

In de review geven klanten aan tevreden te zijn over de kwaliteit van deze zonnebrandcrème. Hij helpt effectief tegen zonnebrand, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Een enkele gebruiker gaf aan, dat de crème vlekken achterlaat op badkleding.

 

Koop bij bol.com (€15.29)

 

 

 

 

Vision Every Day Sun Protection

 

Deze zonnebrandcrème wordt geleverd in lotionvorm en de flacon heeft een inhoud van 50 ml. Het is een lotion die gemakkelijk is aan te brengen en ook snel door de huid wordt opgenomen. Hij is geschikt voor gebruik op alle huidtypes en beschermt effectief tegen zonnebrand met een factor 50.

Deze lotion is waterbestendig en parfumvrij. Door het gebruik van liposomen biedt hij een langdurige zonbescherming. Na het aanbrengen voelt de huid niet plakkerig aan. Ook bij dit product is het zeker aan te bevelen de lotion een aantal keren opnieuw aan te brengen voor een optimale bescherming.

In de beoordeling zijn klanten over het algemeen erg positief over deze zonnecrème. Hij is heel prettig in het gebruik en smeert makkelijk uit. Een enkele gebruiker was van mening dat de lotion toch wat vettig aanvoelde en het gevoel had dat de poriën wat verstopt raakten.

 

Koop bij bol.com (€10.89)

 

 

 

 

Biodermal Zon

 

Biodermal is natuurlijk ook geen onbekende op het gebied van huidverzorgingsproducten. Naast de zonnecrèmes voor het hele lichaam is het verstandig een product te gebruiken voor de gevoelige huid van het gezicht. Dan zou je voor deze kunnen kiezen. 

Deze zonnecrème is dermatologisch getest en biedt bescherming tegen de zon met factor 50. Daarnaast is hij zeer waterbestendig en parfumvrij. Door de toevoeging van canola olie, glycerine en vitamine E verzorgt hij tevens de huid van je gezicht. Na gebruik voelt deze dan ook zacht en glad aan.

Kopers die je voorgingen zijn zeer tevreden over dit product. Deze crème smeert heel fijn uit en wordt snel opgenomen door de huid. Hij is zuinig in gebruik en heeft daarmee een prima prijs-kwaliteitverhouding. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€9.99)

 

 

 

 

Atelier Rebul

 

Deze zonnecrème behoort niet direct tot de categorie goedkope zonnecrèmes. Dit product biedt niet alleen bescherming tegen UVA en UVB stralen met een factor 50. Daarnaast verzorgt hij ook gelijktijdig je huid. Hij is sterk hydraterend en verhoogt het effect van de vitamine D. Hij is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Deze zonnecrème kan zowel voor het lichaam als voor het gezicht worden gebruikt. Hij wordt geleverd in een crèmevorm in een tube met een inhoud van 50 ml. Dit product is parfumvrij en dermatologisch getest. Hij laat zich makkelijk aanbrengen en creëert dan ook onmiddellijk een hoog bevochtigend effect.

Dit product is nog maar kort geleden aan ons assortiment toegevoegd. Jammer genoeg mochten wij nog geen reviews van klanten ontvangen. Helaas kunnen wij dan ook niet echt een objectief advies afgeven.

 

Koop bij bol.com (€25)

 

 

 

 

Avène Sun Protection

 

Dit zou natuurlijk ook de zonnecrème aanbieding voor jou kunnen zijn. Dit product van Avène is speciaal bedoeld voor gezichtsbescherming. Vanzelfsprekend kun je deze crème ook voor de rest van je lichaam gebruiken. Hij is geschikt voor de normale en gecombineerde huidtypes.

Deze crème beschermt je huid tegen UVA en UVB stralen met een factor 30. Hij wordt geleverd als crème in een tube met een inhoud van 30 ml. Hij is waterbestendig maar zoals bij alle zonnecrèmes verdient het aanbeveling het product herhaaldelijk aan te brengen voor een optimale huidbescherming.

Ook dit product is onlangs aan ons assortiment toegevoegd. Wij hebben nog geen beoordelingen van onze klanten mogen ontvangen. Dit is jammer want hierdoor kunnen wij niet echt een goed koopadvies afgeven.

 

Koop bij bol.com (€18.13)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status