Beste zwembroek

Laatste update: 03.06.20

 

Zwembroeken test van 2020

 

Of je nu besluit een dagje naar het strand of het zwembad te trekken, of je wilt in de tuin even van het lekkere weertje genieten; een degelijke zwembroek is dan alvast geen overbodige luxe. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het steeds ruimer wordende assortiment. Het loont daarom de moeite om onze koopgids alvast even grondig te bestuderen. Indien je echter dringend op zoek bent naar een degelijke zwembroek dan zou je natuurlijk ook gewoon onze top 3 kunnen bekijken. Zo is gebleken dat je met de Speedo Scope Watershort alvast voor een topproduct kiest. Een zwembroek die speciaal voor mannen ontworpen werd en die je in meerdere kleuren en designs kunt bestellen. Door te kiezen voor de Brunotti Crunot Burgundy zwembroek, kies je voor een degelijke en comfortabele short die je in tal van kleuren en designs kunt bekomen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Zwembroeken koopgids

 

Een zwembroek behoort tot één van de kledingstukken dat bijna zo goed als onmisbaar geworden is. Of je nu naar het zwembad of naar de zee gaat of gewoon een zonnig dagje in de tuin hebt, een zwembroek is dan altijd handig. We raden jou dan ook aan om niet alleen naar het prijskaartje of het design te kijken maar ook rekening te houden met de pasvorm van de zwembroek. Sommige zwembroeken zullen bovendien over iets meer kenmerken beschikken. Het is daarom een goede aanbeveling om zoveel mogelijk exemplaren met elkaar te vergelijken. Vervolgens kun je dan makkelijk een beslissing nemen uit de beste zwembroeken. Ga alvast eventuele aanbiedingen niet uit de weg.

 

 

Het gebruiksgemak van een zwembroek

Een zwembroek is iets dat al geruime tijd bestaat. Het spreekt uiteraard voor zich dat er door de jaren al heel wat verschillende modellen ontstaan zijn. Een zwembroek is het ideale kledingstuk wanneer je binnenkort een dagje naar het strand of het zwembad gaat. Ook wanneer je even gewoon van een aangenaam zomerdagje in de tuin wilt genieten dan kan een zwembroek wel van pas komen.

Toch zul je versteld staan van de enorme keuzemogelijkheden die je vandaag de dag hebt. Dit is enerzijds wel leuk maar anderzijds wordt het ook heel wat moeilijker om een beslissing te nemen. Het is dan vooral een goed idee om zoveel mogelijk zwembroeken te bekijken en te passen. Het is belangrijk dat een zwembroek er niet alleen goed uitziet maar vooral ook comfortabel en aangenaam aanvoelt. Bovendien kan een zwembroek zowel door mannen alsook door vrouwen gedragen worden.

 

Het soort zwembroek

Zoals we het reeds al min of meer vermeld hebben, zul je echt wel versteld staan van het ruime aanbod aan zwembroeken. Zo is het belangrijk dat je eerst voor jezelf uitmaakt waar je naar op zoek bent. Zo is er natuurlijk de gewone standaard zwembroek die de meeste personen wel zullen herkennen. De standaard zwembroek ziet er eigenlijk qua ontwerp en vorm uit zoals een gewoon onderbroekje. Uiteraard wel in een speciale en comfortabele zwemstof.

Toch bestaan er nog heel wat andere soorten zwembroeken. Zo heb je de moderne zwemshort. Dit type zwembroek lijkt, zoals de naam doet vermoeden, op een zomerse short. Dit blijkt vooral bij tieners en volwassen mannen een echt topproduct te zijn. Je hebt zwembroeken die aanspannend of aansluitend zijn. De zwemshort zal echter in de meeste gevallen een los ontwerp zijn dat heel comfortabel aanvoelt.

 

Design en prijskaartje

Aangezien er zoveel onderscheid is tussen de verschillende zwembroeken zul je merken dat er ook heel wat verschillende prijskaartjes mogelijk zijn. Zo zul je vast en zeker goedkope zwembroeken tegenkomen net zoals er ook heel wat duurdere exemplaren zijn. Je kiest uiteindelijk helemaal zelf welk bedrag je maximaal kunt en wilt spenderen aan een leuke zwembroek. Toch kunnen we opmerken dat bepaalde factoren een invloed zullen hebben op de prijsbepaling. De belangrijkste factor die de prijs kan bepalen of beïnvloeden is uiteraard het design.

Zo zal een zwembroek van het bekende merk Nike of O’Neill alvast een hoger prijskaartje hebben dan een zwembroek die je in de H&M koopt. Dat wil niet zeggen dat een lage prijs gelijk staat aan een slechte kwaliteit. Alhoewel er in veel gevallen toch wel een duidelijk verschil is. Het kan misschien helpen om ook even stil te staan bij de verschillende online beoordelingen. Daarin geven meerdere klanten een positief of een negatief advies over een bepaald product. Ga alvast de promoties niet uit de weg en wie weet kun je zo wel een aantrekkelijke zwembroek aanbieding tegenkomen.

 

 

Het gebruikte materiaal en de pasvorm

De meeste zwembroeken zullen bovendien vervaardigd zijn uit een speciale soort textielstof. In de meeste gevallen hebben we hier dan over polyester. Polyester wordt zowel gebruikt voor standaard zwembroeken alsook zwemshorts. Polyester voelt in de eerste plaats zeer aangenaam en comfortabel aan. Maar tevens biedt het ook nog heel wat andere voordelen. Zo zal een zwembroek die vervaardigd is uit polyester niet alleen veel sneller gaan opdrogen maar bovendien ook bestand zijn tegen chloor.

In het geval van de zogenaamde zwemshorts zul je merken dat de binnenkant van het kledingstuk vooral gemaakt is uit Mesh materiaal. Mesh materiaal zorgt in de eerste plaats voor een aangenaam en comfortabel gevoel. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je rekening houdt met de juiste pasvorm. Een zwembroek die veel te klein is, zal veel te hard aanspannen en niet langer comfortabel zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor een zwembroek die 1 maat te groot aangekocht is.

 

Extra kenmerken en opties

Sommige zwembroeken zullen voorzien zijn van een handig koordje. Op die manier kun je de zwembroek iets meer gaan aanspannen of juist wat losser maken. En dat is natuurlijk altijd aangenaam en geruststellend. Verder zul je merken dat er ook heel wat exemplaren zijn die voorzien zijn van 1 of meerdere steekzakken. Dit kan handig zijn om eventueel een zakdoek of een sleuteltje veilig in te bewaren. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden.

 

Zwembroek Reviews – Top 5

 

Als je vaak naar het strand trekt of misschien wekelijks op zwemles gaat, dan is een degelijke zwembroek uiteraard een aanbeveling. Het is niet eenvoudig om op zoek te gaan naar de voor jou beste zwembroek. Dit komt vooral door de enorme keuzemogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Zo heb je zwembroeken van Nike, Speedo of Adidas. Verder zijn er ook nog verschillende stoffen en kleuren. Daarom hebben wij 5 topproducten geselecteerd door rekening te houden met de vele online reviews en het advies van onze klanten.

 

 

Speedo Scope Watershort

 

Deze Speedo zwembroek is de ideale zwemshort voor heren. Dit model is niet alleen beschikbaar in het oranje maar ook nog in tal van andere kleuren. Je zult dus beslist de zwemshort vinden die helemaal aan je verwachtingen voldoet.

De zwembroek is voor het grootste gedeelte gemaakt uit een textielstof die niet alleen sneldrogend is maar ook nog eens chloor-resistent is. De binnenkant van de short bestaat uit Mesh materiaal dat heel comfortabel aanvoelt. De short is voorzien van 2 steekzakken en er is zelfs nog een achterzak voorzien die je kunt afsluiten.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers echt helemaal tevreden is met de aankoop van deze zwembroek. Toch laat één enkele gebruiker weten dat de maten best wel klein uitvallen. Het is dus altijd handig om net 1 maatje groter te nemen dan je persoonlijke standaard maat.

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame zwembroek dan zullen er heel wat gebruikers zijn die je het merk Speedo aanraden. Met dit product kies je bovendien voor een degelijke zwemshort die niet alleen lekker zit maar ook voorzien is van een fraai design.

Voordelen
Comfort:

het is een degelijke en duurzame zwemshort die in de eerste plaats bijzonder snel opdroogt en verder ook nog eens chloor-resistent blijkt te zijn.

Materiaal:

deze zwembroek is voornamelijk vervaardigd uit duurzame en kwalitatieve textielstof in combinatie met Mesh materiaal.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de short niet alleen voorzien is van een stevige achterzak maar verder ook opzij over een steekzakken beschikt. De elastische band zorgt bovendien voor de ideale pasvorm.

Nadelen
Te klein:

een blik op de online beoordelingen toont aan dat slechts één klant minder tevreden is en vindt dat je beter een maatje groter bestelt dan je persoonlijke maat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Brunottie Crunot Burgundy

 

Net zoals het voorgaande product is ook deze zwembroek eerder een soort van zwemshort. Het model is afkomstig van het bekende merk Brunotti en is beschikbaar in verschillende maten en maar liefst 22 verschillende kleurtjes.

De zwemshort is grotendeels gemaakt uit polyester en is bovendien sneldrogend. De binnenkant van de short bestaat ook hier uit mesh. Verder is de short voorzien van twee handige steekzakken en een extra zak die zich op de achterkant van de zwembroek bevindt. Je kunt de zwemshort helemaal verstellen en aanpassen dankzij het koordje.

Werkelijk alle kopers zijn laaiend enthousiast over deze leuke zwembroek. De short zit werkelijk als gegoten en ziet er bovendien ook nog eens heel erg aantrekkelijk uit. Zeker als je hierbij mooi bruin bent.

Kun je maar niet genoeg krijgen van zwemshorts dan zou je ook altijd nog even dit exemplaar kunnen bekijken. De short wordt jou aangeboden en geleverd door het bekende, en misschien ook wel het beste merk Brunotti. Het loont dan ook de moeite om de populairste kenmerken alvast even op een rijtje te zien staan.

Voordelen
Design:

de zwemshort is afgewerkt in een prachtige bordeaux rode kleur maar kun je ook nog in heel wat andere kleuren en designs bekomen.

Materiaal:

bij de productie van deze zwemshort heeft men hoofdzakelijk gebruik gemaakt van polyester in combinatie met duurzaam Mesh materiaal.

Comfort:

de zwembroek is niet alleen sneldrogend maar voelt ook heel comfortabel aan. De elastisch band is voorzien van een handig koordje zodanig dat het mogelijk wordt om de zwembroek in meer of mindere mate aan te passen.

Nadelen
Prijzig:

het is niet meteen de zwembroek met de laagste prijs en dat zou voor sommigen misschien wel nadelig kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Adidas Fitness Boxer 3 Stripes

 

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke zwembroek dan zul je ook heel wat modellen van adidas zien opduiken. Dit exemplaar zou bovendien ook zomaar eens een zwembroek aanbieding kunnen zijn omwille van de voordelige prijs ervan.

De zwembroek heeft een zwarte kleur en werd afgewerkt met de typische witte adidas lijnen aan de zijkant. Verder is dit model beschikbaar in maat 128, 140, 152 en 158. Het is werkelijk de ideale zwemshort als je zoontje binnenkort aan de zwemlessen begint. De zwembroek is gemaakt uit duurzaam polyester en is voorzien van een handige koordsluiting.

Alle drie de kopers blijken laaiend enthousiast te zijn over dit model. De zwembroek voelt heel goed aan en past perfect. Verder geven sommigen ook nog een positief advies over de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan.

Door te kiezen voor de Adidas zwembroek kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid. Ben je benieuwd of dit product al dan niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen? Bekijk dan alvast de kenmerkende eigenschappen even van naderbij. Hieronder volgt een kort overzicht.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult het misschien niet meteen verwachten maar toch zul je dit product vast en zeker tussen de goedkope zwembroeken kunnen spotten.

Pasvorm:

deze unieke Adidas zwembroek is speciaal ontworpen voor kinderen en kun je bekomen in tal van maten zoals 128, 140, 152 en 158.

Materiaal:

net zoals heel wat andere zwembroeken zul je merken dat ook dit exemplaar geheel uit polyester vervaardigd is.

Koordsluiting:

de koordsluiting zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om de zwembroek iets meer of minder te gaan aanspannen.

Nadelen
Design:

het is mogelijk dat sommige klanten niet echt overtuigd zijn van het eenvoudige design.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bjorn Borg Zwemshort

 

Deze zwemshort is afkomstig van het bekende merk Björn Borg en is beschikbaar in 5 verschillende maten van S tot en met XXL. De zwemshort heeft een typische groen/blauwe kleur met hier en daar een klein accent in het oranje.

Net zoals de voorgaande modellen is ook de binnenkant van deze zwembroek helemaal afgewerkt met mesh. De short is voorzien van 2 handige steekzakken waar je eventueel een sleuteltje of een zakdoek in kunt bewaren. Door middel van het koordje is het mogelijk om de elastische band van de short iets nauwer aan te sluiten.

Op dit moment is er nog maar 1 enkele review geplaatst. Toch is de koper helemaal tevreden met de aankoop van deze leuke zwemshort. De short past goed en de kleur komt bovendien helemaal overeen met wat je ziet op de afbeelding.

Ben je niet alleen op zoek naar kwaliteit maar tevens ook naar een leuke zwembroek met een opvallend doch prachtig design? Dan raden wij jou aan om even dit product van Björn Borg te bekijken. Alleen al door het design, krijg je meteen een waar vakantiegevoel.

Voordelen
Koordsluiting:

deze unieke zwembroek is voorzien van een handige elastische band met koordsluiting. Ideaal om de short nog wat meer of juist minder te gaan aanspannen.

Pasvorm en design:

het is mogelijk om tussen diverse designs en kleuren te kiezen net zoals er ook diverse maten op de markt gebracht zijn van S tot XXL.

Mesh materiaal:

het Mesh materiaal aan de binnenkant zorgt voor heel wat extra comfort.

Nadelen
Prijzig:

het spreekt voor zich dat je best wel iets meer budget gaat voorzien bij interesse in deze unieke zwemshort.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

O’Neill Black Aop W/Pink

 

Deze leuke zwembroek van het bekende merk O’Neill is de ideale zwemshort voor dames. O’Neill zwemkledij zul je niet meteen tussen de goedkope zwembroeken hoeven te zoeken maar daar lijken de meeste kopers zich niet aan te storen.

De zwemshort heeft een zwarte kleur met bloemenprint maar is ook beschikbaar in andere kleuren. De short is helemaal gemaakt uit polyester en is bovendien sneldrogend. Het is mogelijk om de short iets meer aan te spannen of iets losser te laten zitten door middel van de koordsluiting.

Werkelijk alle drie de gebruikers zijn helemaal overtuigd van de voordelen van deze zwembroek. De short zit niet alleen bijzonder goed maar ziet er ook gewoon leuk uit. Verder heeft de short volgens een koper ook een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke zwembroek van het alom bekende en sterk gewaardeerde merk O’Neill. Opnieuw gaat het hier eigenlijk meer om een degelijke zwemshort die gekenmerkt wordt door een opvallend design.

Voordelen
Materiaal:

het is een unieke en degelijke short die voornamelijk uit kwalitatief polyester vervaardigd is.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de zwemshort bijzonder comfortabel aanvoelt en daarnaast ook nog eens vrij snel terug opdroogt.

Koordsluiting:

dankzij de aanwezige koordsluiting is het mogelijk om de zwemshort in meer of mindere mate te gaan aanspannen. Op die manier bereik je de perfecte pasvorm.

Nadelen
Te prijzig:

heb je interesse in deze unieke en prachtige zwemshort? Dan raden wij jou aan om toch rekening te houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status