Beste baby cadeau

Laatste update: 25.06.20

 

Onze selectie van de beste baby geschenken

 

Als je binnenkort je eerste kindje krijgt, dan zul je al gemerkt hebben dat er heel wat voorbereidingswerk aan te pas komt. Bovendien heb je ook tal van spulletjes nodig. Gelukkig kun je een lijst maken met allemaal leuke ideeën en tips. Op die manier is het voor de familie en de vrienden makkelijker om op zoek te gaan naar een origineel en geslaagd geschenk. Wil je toch liever een persoonlijk cadeau afgeven, dan kun je ook de 10 topproducten van 2020 hieronder even bekijken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Lanoux & Blanche

 

Met deze leuke luxe fopspeen van het bekende merk Lanoux & Blanche mag je zeker zijn van een origineel kraamcadeau.

Het grote verschil met andere fopspenen is dat je hier eventueel een stukje fruit kunt aan toevoegen.

Dit maakt het voor de baby meteen een pak aangenamer om op te zuigen, waardoor je kindje ook veel sneller kan kalmeren. Kortom, dit product lijkt alvast een bijzonder positief advies te krijgen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kinderserviesje met baby lepeltje

 

Is je zus of beste vriendin onlangs bevallen en ben je op zoek naar een origineel baby cadeau? En wil je liever geen bon geven?

Dan kan dit kinderserviesje alvast een goede aanbeveling zijn. Het bordje is vervaardigd uit duurzame siliconen en is voorzien van een handige zuignap. Zo kan het bordje niet wegschuiven of vallen.

Het bordje heeft een mooie paarse kleur en is afgewerkt in het bekende eenhoorn design. Verder krijg je er ook een lepeltje bij.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Difrax Baby Cadeauset

 

Weet je nog niet of het een jongen of een meisje gaat worden? Dan kun je met deze unisex baby cadeauset alvast helemaal niets verkeerd doen.

Deze set is afkomstig van het bekende merk Difrax en telt maar liefst 2 fopspenen. Zo krijg je er niet alleen een natuurlijke maar ook een Dental fopspeen bij.

Verder telt de verpakking ook een leuk grijs knuffeldoekje en een handige voedingsflesje van zo’n 170 ml.

 

Koop bij bol.com (€17.99)

 

 

 

 

Petit Villain

 

Net zoals het vorige product is ook dit een leuke baby cadeauset.

De set is afkomstig van het al dan niet bekende merk Petit Villain en is ideaal voor pasgeboren baby’s tot kindjes van 3 maanden oud. Deze 5-delige set is volledig gemaakt uit katoen en voelt heel comfortabel aan.

Verder zijn de kleertjes ook makkelijk te wassen. De verpakking telt niet alleen een slabbetje en een mutsje, maar ook leuke slofjes, een broekje en zelfs een shirtje.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Disney Baby

 

Ben je zelf verzot op alles wat met Disney te maken heeft, en moet je binnenkort bevallen van je eerste kindje?

Dan lijkt deze 3-delige Mickey Mouse set alvast een leuke aanbeveling. De set is afkomstig van het bekende merk Disney Baby en heeft een maatje 62/68 wat overeenkomt met een baby van zo’n 6 maanden oud.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze leuke 3-delige set in een andere kleinere pasvorm aan te kopen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Set Baby Slabbetjes

 

Zodra je een kindje hebt, besef je pas wat het nut is van een degelijk slabbetje. En bovendien kun je er nooit genoeg van hebben.

Deze set van 2 originele slabbetjes is dan ook het ideale baby cadeau. De slabbetjes zijn zo’n 25 cm lang, 18 cm breed en hebben een halsomtrek van zo’n 27 cm. Dankzij de klittenband sluiting kun je de slabbetjes meer of minder hard aanspannen.

De slabbetjes zijn gemaakt uit katoen en voelen comfortabel aan. Bovendien heb je keuze uit 6 leuke kleurtjes en designs.

 

Koop bij bol.com (€17.95)

 

 

 

 

Sigikid knuffel

 

Met dit leuke baby cadeau van het bekende merk Sigikid maak je niet alleen het kindje maar ook de ouders blij.

De set is voorzien van een leuke en zachte knuffelolifant die vervaardigd is uit een combinatie van verschillende materialen.

Zo kun je ook de tastzin van het kindje gaan stimuleren. Verder telt de set ook een leuke rammelaar, ook in de vorm van een lief en leuk olifantje. Kortom, het ideale kraamcadeau.

 

Koop bij bol.com (€42.5)

 

 

 

 

Bambineke Slabbers

 

Met deze slabbetjes van het bekende merk Bambineke haal je meteen één van de meest nuttige en praktische kraamcadeaus in huis. Je kunt nooit genoeg slabbetjes hebben.

Je baby zal in het begin vrij vaak morsen of misschien wat melk teruggeven, en dan zijn slabbetjes een goede aanbeveling. De set telt maar liefst 4 slabbetjes in mooie neutrale kleuren.

De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je de slabbetjes makkelijk kunt aan- en uittrekken. Verder zijn ze gemaakt uit katoen en voorzien van een lieve dierenprint.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Luc&Co Speenkoord

 

Ben je meer op zoek naar een origineel kraamcadeau dan kun je eventueel dit speenkoord van het merk Luc&Co even bekijken.

De set telt niet alleen een leuke en origineel speenkoord, maar is ook voorzien van een bijtring. De speenkoord is ideaal om de fopspeen aan te bevestigen.

En de bijtring komt dan weer goed van pas op het moment dat je baby wat last begint te krijgen van tandjes. Kortom, een origineel en nuttig geschenk.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Suavinex Cadeauset

 

Met deze „Welcome Baby Boy” cadeauset heb je het ideale geschenk in handen als je zus of partner binnenkort van een jongen moet bevallen.

De set behoort toe aan het merk Suavinex telt heel wat nuttige producten. Denk maar aan een handige fopspeen met bijbehorende fopspeenkoord, een melkdispenser en verschillende voedingsflesjes met een verschillende inhoud.

De blauwe kleur is ideaal voor jongens.

 

Koop bij bol.com (€48.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status