Beste cadeau 1 jaar

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Onze selectie van de beste geschenken 1 jaar

 

De eerste verjaardag van je kindje is een belangrijke mijlpaal die je vast en zeker moet vieren. Leuke geschenkjes en een geslaagd feestje horen daar natuurlijk ook altijd bij. Wij willen jou graag wat extra advies en tips meegeven. Zo zul je voldoende ideeën hebben om op zoek te gaan naar een origineel en persoonlijk cadeau. Geschenken met muziekjes en heel wat kleurtjes kunnen alvast een goed idee zijn.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

VTech Baby Locomotief

 

Origineler dan een gewone bon, is deze leuke 5 in 1 letter locomotief van het bekende merk VTech.

Aan de vele positieve reacties te zien, zou het zomaar één van de populairste geschenken van 2021 kunnen zijn. Deze leuke locomotief helpt vaardigheden zoals voelen, horen en dergelijke volop stimuleren.

Je kindje komt in contact met verschillende letterklanken en leert spelenderwijs ook tal van leuke en aparte voorwerpen kennen. Kortom, de locomotief staat garant voor urenlang speelplezier.

 

Koop bij bol.com (€61.25)

 

 

 

 

De Gruffalo

 

Als je wilt dat je kindje van 1 jaar wat rustiger wordt alvorens naar bed te gaan, dan zou je misschien kunnen voorlezen uit het grote „De Gruffalo” boek.

Het boek is geschreven door Julia Donaldson en is vertaald naar het Nederlands.

Het boek telt maar liefst 26 pagina’s en vertelt het verhaal van muis en de Gruffalo. Het verhaal wordt mooi geïllustreerd aan de hand van prachtige en unieke tekeningen die je kindje zeker zal waarderen.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Vrolijke Vriendjes

 

Met behulp van koning Kasper komt je kindje in de magische wereld van prinsen en prinsessen terecht.

Dit speelfiguurtje is afkomstig van het bekende merk VTech en is ideaal voor kindjes vanaf de leeftijd van 1 jaar oud. Het is de bedoeling om alle figuurtjes van het koninkrijk te verzamelen.

Op die manier komen er heel wat leuke en vrolijke reacties tot stand waar je kindje vol verwondering zal naar luisteren. Waar wacht je nog op?

 

Koop bij bol.com (€21.45)

 

 

 

 

Rupsje Nooitgenoeg

 

Als je kindje binnenkort 1 jaar oud wordt dan kan dit voelboek alvast een goede aanbeveling zijn. Het voelboek werd geschreven door de auteur Eric Carle en is vertaald naar het Nederlands.

Het boek vertelt het verhaal van het Rupsje Nooitgenoeg aan de hand van mooie afbeeldingen en prachtige vormen waar je kind kan aan voelen.

Zo kan je kind voelen aan het rupsje maar ook aan een appel of een boom. Ideaal dus om de tastzin en prikkels bij je kind verder te stimuleren.

 

Koop bij bol.com (€12.99)

 

 

 

 

Dikkie Dik

 

Met dit leuke Dikkie Dik voorleesboek van de auteur J. Boeke kun je ervoor zorgen dat je kindje met een rustig gevoel naar bed gaat.

Het boek is dubbeldik en bevat niet alleen het voorleesboek over Dikkie Dik, maar is ook voorzien van een leuke dvd. De dvd telt maar liefst 24 leuke verhaaltjes voor het slapengaan en ook nog eens 24 originele raadspelletjes.

Ideaal dus om je kindje ook overdag goed bezig te houden. Kortom, laat je kind kennismaken met de spannende avonturen van Dikkie Dik.

 

Koop bij bol.com (€16.99)

 

 

 

 

VTech Toet Toet Guido Graafmachine

 

Met deze Guido graafmachine van het bekende merk VTech haal je origineel speelgoed in huis zodat je kindje van 1 jaar oud zich toch even kan bezig houden.

De Guido graafmachine maakt deel uit van de bekende Toet Toet collectie, die in totaal maar liefst 21 figuurtjes telt. Bovendien zorgt de Guido graafmachine voor tal van leuke muziekjes en zinnetjes, denk maar aan verschillende soorten sirene geluiden.

Zo zal je kind meteen urenlang kunnen bezig zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tomy Freddie de Vuurvlieg

 

Met Freddie de Vuurvlieg haal je het ideale vriendje in huis waarmee je kindje kan vertoeven. Freddie de Vuurvlieg is eigenlijk een soort van knuffeltje dat gemaakt is uit pluche.

Je kindje kan het dus zonder problemen meenemen naar bed. Uiteraard kan je kindje er ook mee spelen. Verder kan dit product ook tegen een stootje en is het erop voorzien dat je kind het in zijn of haar mondje neemt.

Met Freddie de Vuurvlieg kun je niet alleen de fysieke ontwikkelingen helpen stimuleren maar ook de sensorische.

 

Koop bij bol.com (€17.81)

 

 

 

 

Mega Bloks First Builders

 

Ben je op zoek naar een originele manier om je kindje ook overdag urenlang speelplezier te garanderen?

Dan kun je eventueel kiezen voor deze Maxi blokken van het bekende merk Mega Bloks. De set telt maar liefst 60 duurzame Maxi blokken en 40 leuke mini figuurtjes.

Zo kan je kindje zelf kiezen wat hij of zij wilt bouwen. De blokken zijn handig om mee te spelen en zijn afgewerkt in mooi opvallende vrolijke kleurtjes.

 

Koop bij bol.com (€12.99)

 

 

 

 

Happy Horse Konijn Richie

 

Met deze leuke knuffel van het bekende konijn Richie mag je er zeker van zijn dat je kindje zonder problemen een goede nachtrust tegemoet gaat.

Het konijntje Richie is maar liefst 28 cm groot en is beschikbaar in 3 verschillende kleurtjes. De knuffel is bijzonder zacht en voelt daardoor heel comfortabel en aangenaam aan.

Kortom, het ideale vriendje tijdens de nacht en overdag. Het knuffeltje behoort toe aan het bekende merk Happy Horse.

 

Koop bij bol.com (€16.89)

 

 

 

 

Vtech Activiteiten Kubus

 

Het is belangrijk om je kindje zoveel mogelijk actief bezig te houden maar ook te stimuleren in bepaalde vaardigheden.

Denk maar aan het ontwikkelen van de tastzin, verschillende voorwerpen, kleuren en geluiden laten kennismaken. Met deze interactieve activiteiten kubus is dat niet langer een probleem.

Je kindje zal spelenderwijs niet alleen kennis maken met dieren en kleuren, maar ook met tal van andere elementen zoals muziek, cijfers en zelfs voedingswaren.

 

Koop bij bol.com (€34.95)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status