Beste jubileum cadeau

Laatste update: 31.07.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Onze selectie van de beste jubileum geschenken

 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel jubileum cadeau? Dan hebben alvast gezorgd voor enkele leuke ideeën. Neem even rustig de tijd om de 10 geslaagde geschenken hieronder te bekijken en dan kun jij vast en zeker het beste jubileum cadeau van 2021 afgeven. Zo kun je kiezen voor een leuke en aantrekkelijke bon of wil je toch liever een persoonlijk geschenk afgeven. Het is alvast een goed advies om de verschillende mogelijkheden even rustig te bekijken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Diamonfire The Royal

 

Vieren je binnenkort jullie jubileum en wil je je vrouw eens goed verrassen? Dat kan met deze mooie zilveren ring van het bekende merk Diamonfire.

De ring heeft maat 17,50 mm en is voorzien van een grote ovaal blauwe steen. De ring is vervaardigd uit puur zilver en wordt bovendien geleverd in een uniek en duurzaam juwelendoosje.

Kortom, het ideale jubileum geschenk waarmee je vrouw echt wel heel blij zal zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Zijde Boeket Bloemenop12

 

Bloemen zijn altijd een goed idee en ook wanneer je binnenkort jullie jubileum vieren.

Dit boeket wordt uitgegeven door Bloemenop12 en wordt aangeboden tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje. Het grote voordeel is dat dit boeket bloemen uit duurzaam en stevig zijde is gemaakt.

De bloemen kunnen dus niet verwelken en je hoeft het boeket dan ook niet weg te smijten. Het boeket heeft een grootte van 30 x 30 x 60 cm.

 

Koop bij bol.com (€52.95)

 

 

 

 

Astrid & Therese Exclusivo

 

Wil je jouw ouders binnenkort verrassen met hun jubileum en ben je op zoek naar een aantal bruikbare tips?

Dan kun je alvast dit product van het bekende merk Astrid & Therese even bekijken. De verpakking telt maar liefst 6 flesjes Cava elk met een totale inhoud van ruim 75 cl.

Je versteld staan van de lekker romige maar vooral heel erg volle smaak. De flessen zijn voorzien van een kroonkurk en hebben een alcoholgehalte van ongeveer 11,5%.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nationale Sauna & Wellness

 

Eens een leuk wellness dagje alleen en rustig met elkaar. Met deze cadeaukaart is dat mogelijk. Je kiest bovendien zelf de waarde van de bon.

Zo kun je voor een jubileum misschien alvast wat meer uitgeven. De cadeaukaart staat garant voor even lekker genieten en ontspannen in de sauna, heerlijke warme baden en heerlijk ontspannende massage.

Ideaal om er even tussenuit te gaan met z’n tweetjes. Waar wacht je nog op?

 

Koop bij bol.com (€15)

 

 

 

 

Johnnie Walker White

 

Na al die jaren zul je je echtgenoot alvast goed kennen. Als je hem wilt verrassen met jullie jubileum dan zul je misschien wel al even gedacht hebben aan een heerlijke fles Johnnie Walker Whisky.

Het gaat hier bovendien om een „Limited Edition” waardoor het geschenk echt uniek en origineel is.

De fles whisky heeft een totale inhoud van maar liefst 75 cl. Ideaal voor een heerlijke glaasje whisky in de avond net voor het slapengaan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Diner Cadeau

 

Het is niet altijd makkelijk om het ideale geschenk te vinden en zeker wanneer je ouders binnenkort hun jubileum vieren.

Misschien kan deze bon van Diner Cadeau wel een goed idee zijn? De bon staat garant voor een heerlijk diner voor 2 personen.

Zo kunnen je ouders nog even alleen van elkaar genieten bij een heerlijk gerecht en een lekker glaasje wijn. Je kiest bovendien zelf de waarde van deze originele geschenkbon.

 

Koop bij bol.com (€50)

 

 

 

 

Bongo Cadeaubon

 

Een jubileum is toch wel een speciale aangelegenheid. Vaak wordt een groot feest gegeven met de volledige familie.

Toch kan het ook wel aangenaam zijn om nog eens even alleen met elkaar te genieten. Met deze Bongo cadeaubon is dat geen enkel probleem. Met deze bon kun je even volledig ontspanning van een bijzonder leuk wellnessdagje.

Bovendien krijg je er ook meteen een glaasje bubbels bij, zo kunnen jullie nog eens goed klinken of jullie jubileum.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bongo Heerlijk Weekend

 

Net zoals het vorige product zul je merken dat het hier opnieuw om een cadeaubon van het bekende merk Bongo gaat.

De bon biedt deze keer een heerlijke weekendje weg met zijn tweeën aan. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 500 verschillende hotels.

Bovendien heb je twee opties; ofwel kies je voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt ofwel blijf je slechts 1 overnachting maar krijg je er zowel een ontbijt alsook een luxe diner bij.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

24k Gouden roos

 

Ben je op zoek naar een speciaal geschenk om je geliefde te verrassen met jullie jubileum? En wil je iets anders dan een bon of een boeket rode rozen?

Dan kun je eventueel deze gouden roos van het bekende merk 24k roos in overweging nemen. Op het moment van de aankoop dan krijg je er bovendien ook een certificaat bij.

De roos wordt mooi verpakt geleverd in een unieke en vooral bijzonder originele luxe doos.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tubes Olijfolie

 

Met deze cadeaubox van het al dan niet bekende merk TUBES krijg je maar liefst 3 exclusieve en origineel olijfoliën aangeboden.

De olijfolie wordt geproduceerd en is afkomstig uit Italië en kun je gebruiken in tal van heerlijke gerechten. Je kunt kiezen tussen de „Sicilian Mafia”, de „From Italy with Love” of de „BLACK GOLD” extra vierge olijfolie.

De smaken en geuren zullen je bovendien versteld doen staan en laten wegdromen van de Italiaanse zon.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status