Beste luchtcompressor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Luchtcompressoren test van 2017

 

 

Tegenwoordig vind je veel aanbiedingen voor luchtcompressoren en als je niet zo goed weet welke je moet kiezen, is alles wat je hoeft te doen eens een kijkje te nemen bij ons aanbod. We hebben de reviews van meerdere gebruikers bekeken, zodat we in staat waren om een prijs-kwaliteit verhouding van de beste luchtcompressoren van 2017 te maken. Uiteindelijk is uit onze test van luchtcompressoren van 2017 gebleken dat de volgende modellen het overwegen waard zijn.

 

 

FIAC Direct Colibri 15

 

1-fiac-directDe FIAC is een van de meest opmerkelijke opties die je zou kunnen kiezen, als je op zoek bent naar een betrouwbaar product dat zonder veel inspanning van de kant van de gebruiker zijn werk doet.

Uit de informatie die we hebben verzameld blijkt, dat dit model kan worden gekocht voor minder dan € 500, waardoor het redelijk geprijsd is voor de functies die het heeft. Of je nu van plan bent om de FIAC Direct Colibri 15 te gaan gebruiken voor bouw- en installatiewerkzaamheden, je zult merken dat je maximaal vermogen krijgt.

Bovendien heeft het een ergonomisch ontwerp, zodat het gemakkelijk te dragen is. Verder is het vermeldenswaardig dat de FIAC Direct Colibri 15 volledig in overeenstemming is met de beschermingsvoorwaarden opgelegd door IP44. Ondanks het feit dat het in wezen lichtgewicht is, is de FIAC een robuuste optie voor individuen die op zoek zijn naar een luchtcompressor die de moeite waard is.

 

 

 

 

 

 

 

MICHELIN by HUVEMA VCX 100-2

 

2-michelin-by-huvema-vcxHoewel dit product duurder zou kunnen zijn in vergelijking met het product dat we eerder hebben getoond, kan deze Michelin-optie het bekijken waard zijn omdat het voldoet aan de eisen van de moderne gebruiker.

Als je van plan bent om een luchtcompressor te kopen die elke cent meer dan waard is, moet je misschien dit alternatief voor zwaar gebruik bekijken, dat niet veel lawaai maakt en zowel betrouwbaar als handig is. Plus dat dit Michelin-model kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan taken, gezien het feit dat het compatibel is met tools die er op de huidige markt beschikbaar zijn.

De prestaties vormen voor dit model geen probleem, want het heeft een 2100-watt en een 100 liter boiler capaciteit, een maximale druk van 10bar en een geluidsniveau van naar schatting 80 decibel. Voor de mogelijkheden die het heeft, maakt het apparaat weinig lawaai terwijl het toch in staat is om al je taken uit te voeren.

 

 

 

 

 

 

 

GMC 2

 

3-gmc-2De GMC is een ander alternatief om te overwegen als je er nog niet in geslaagd bent om een goedkope luchtcompressor te vinden. Ten eerste is het redelijk geprijsd, omdat we hebben gemerkt dat het product meestal onder de € 300 is.

De mogelijkheden van het model zijn niet echt beperkt, hoewel ze inferieur lijken in vergelijking met die van de eerder besproken modellen. Dit is een 50-liter eenheid waarvan de maximale luchtstroom wordt geschat op 200 liter per minuut en de maximale werkdruk 8 bar bedraagt.

Zoals het geval is met andere types van apparatuur en hulpmiddelen van dit soort, beschikt de GMC over alle nodige bescherming, zoals een start- en stop drukschakelaar, thermische beveiliging en een veiligheidsschakelaar.

Daarnaast is het model gecertificeerd op basis van de EU- en de GB-normen. Met andere woorden, als je van plan bent om een luchtcompressor met een goede prijs-kwaliteit verhouding aan te schaffen, is het misschien de hoogste tijd dat je dit product een kans geeft.

 

 

 

 

 

 

 

FIAC Lube ECU 201

 

4-fiac-zelfsmerendeWeer een opmerkelijk model omdat deze FIAC-optie in feite wordt geleverd met dezelfde functies als de eerder getoonde GMC.

Het belangrijkste verschil tussen de twee lijkt de prijs, want deze is nog voordeliger in vergelijking met de GMC.

Hoewel het misschien niet geschikt is voor zware professionele activiteiten, zal dit product de klus die je in gedachten hebt klaren met een band inflator of een luchtpistool. Bovendien is het systeem van de FIAC milieuvriendelijk aangezien geen olie gebruikt.

In het geval dat je een probleem krijgt met het model, zul je waarschijnlijk in staat zijn om het zelf op te lossen. Kortom, de FIAC maakt niet veel lawaai, is relatief eenvoudig te gebruiken en kan meer dan genoeg prestaties leveren.

 

 

 

 

 

 

 

HUVEMA Blue-Line Mini 198-10

 

5-huvema-blue-lineHoewel deze uitvoering qua uiterlijk erg lijkt op de FIAC Lube 201 ECU en de GMC 2, is dit model geheel anders omdat het is ingekapseld in een frame, wat het apparaat nog duurzamer maakt.

De compressor kan een hoop aan en omdat het kleine, lichtgewicht wielen heeft, kan het efficiënt worden rondgereden.

Plus, dat de manometer van dit model gemakkelijk te lezen is, waardoor het een koud kunstje voor de gebruikers is om het juiste moment voor het gebruik van het product te bepalen.

Deze olievrije- en compacte optie is ontworpen om aan de behoeften van de gebruikers, die de diensten van een luchtcompressor op een bepaald punt nodig hebben, te voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz