fbpx

Best smartwatch dames

Laatste update: 15.10.19

 

Smartwatches dames test van 2019

 

 

Ben je nog steeds op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je mama, zus of vriendin? Dan heb je misschien al overwogen om op zoek te gaan naar de beste smartwatch voor dames. Zo zul je merken dat er heel wat goedkope smartwatches voor dames op de markt te vinden zijn, en dat je voor andere exemplaren wat duurder zult betalen. Het is een goed advies om de top 5 hieronder even rustig te bekijken. We hebben de producten geselecteerd op basis van het aantal beoordelingen, de kwaliteit en de duurzaamheid. In de reviews kun je vaak nog wat extra tips en richtlijnen vinden.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Apple Watch Series 3

 

Ben je op zoek naar een unieke smartwatch om je vriendin of vrouw mee te verrassen? Dan kunnen wij jou zeker dit apparaat van het bekende merk Apple aanbevelen. Het is misschien niet meteen één van de goedkope smartwatches voor dames, maar toch is het alvast ook niet het duurste product.

Het product heeft een mooie goudkleurige/roze sportband maar is ook in 4 andere kleuren te verkrijgen. Verder heeft de smartwatch een doorsnede van 42 mm maar is het product ook met een diameter van 38 mm te verkrijgen. Het apparaat is verder ook voorzien van een degelijke hartslagfunctie en GPS. Bovendien kun je deze smartwatch zonder problemen onder water gebruiken.

Toch zul je er rekening mee moeten houden dat deze smartwatch van Apple alleen kan gebruikt worden in combinatie met een iPhone toestel. Desondanks merken we vooral heel wat positieve reacties op vanwege de uitstekende kwaliteit en het mooie design.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Samsung Galaxy Watch Active

 

Ben je op zoek naar een leuke en originele smartwatch voor dames, maar heb je ook een beperkt budget? Dan hoef je alvast niet langer te treuren want misschien is dit product van Samsung wel de oplossing voor jou. Vanwege de lage prijs lijkt dit zomaar een smartwatch voor dames aanbieding te zijn.

Het apparaat is voorzien van een nauwkeurige hartslagfunctie en beschikt ook over GPS. Bovendien kun je deze smartwatch perfect aanhouden wanneer je gaat zwemmen. Het toestel is namelijk geschikt om onder water te zwemmen.

Wat je er jammer genoeg niet mee kunt doen met dit apparaat, is dan weer betalen. Toch vinden heel wat kopers de kwaliteit en het fraaie design van deze smartwatch bijzonder aantrekkelijk. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 4 verschillende kleuren.

 

Koop bij bol.com (€193)

 

 

 

 

Garmin Fenix 5S Plus

 

Met de Garmin smartwatch voor dames voorzie je maar beter iets meer budget. De hoge prijs zorgt ervoor dat het niet weggelegd is voor iedereen en dat wordt ook duidelijk vermeld in de reviews. Toch zijn de meeste kopers duidelijk wel tevreden, en dat kan alleen maar te maken hebben met de verschillende mogelijkheden.

Het gaat hier eigenlijk om een multisporthorloge dat te verkrijgen is in 4 verschillende kleuren. Het apparaat is niet alleen voorzien van een GPS functie, maar beschikt verder ook over Spotify, navigatie en de mogelijkheid om contactloos te betalen. Verder is het compatibel met verschillende besturingssystemen zoals Android, Windows en zelfs iOS.

De prijs is voor sommige kopers echt wel een domper op de feestvreugde. Dat neemt uiteraard niet weg dat het een kwalitatief sterk horloge is dat over tal van mogelijkheden beschikt. En ook dat wordt duidelijk aanvaard.

 

Koop bij bol.com (€899.99)

 

 

 

 

Fossil Q Gazer FTW1116

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen maar er toch zeker van zijn dat je met een degelijk apparaat naar huis gaat? Dan kun je alvast even deze smartwatch voor dames van het bekende merk FOSSIL bekijken. Deze hybride smartwatch is afgewerkt in een mooie elegante rosé gouden kleur met diamantjes.

De ronde horlogekast en de horlogeband die gemaakt is uit leer, zorgen voor een bijzonder vrouwelijke toets. Het is een handig apparaat dat heel wat mogelijkheden aanbiedt.

Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de smartwatch niet voorzien is van een GPS functie. En dat kan de reden zijn dat er momenteel nog geen reviews zijn geplaatst door kopers. Laat je hierdoor niet afschrikken maar oordeel vooral zelf over deze smartwatch voor dames.

 

Koop bij bol.com (€139.5)

 

 

 

 

Michael Kors Access Bradshaw

 

Tenslotte is er ook nog altijd de optie om te kiezen voor deze goudkleurige smartwatch van het bekende merk Michael Kors. Het is een handig apparaat dat er niet alleen mooi uitziet maar ook over tal van praktische functies beschikt.

Zo kun je genieten van een handige stappenteller, afstandsmeter en GPS functie. Verder is er ook bluetooth aanwezig zodat je een verbinding kunt aangaan met je smartphone of tablet. Bovendien is deze smartwatch makkelijk op te laden doordat het helemaal draadloos kan.

Jammer genoeg is er geen hartslagmeter beschikbaar. Het is mogelijk dat dit voor sommige klanten misschien wel een struikelblok is. Toch kunnen wij jou momenteel geen verder advies geven over de gebruikerservaringen, aangezien er tot op heden nog geen reviews zijn geplaatst.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status