Best smartwatch dames

Laatste update: 03.06.20

 

Smartwatches dames test van 2020

 

Wil je je echtgenote, vriendin, mama of zus eens aangenaam verrassen? Dan kun je eventueel opteren voor een prachtige smartwatch voor dames. Je zult versteld staan van het ruime assortiment dat vaak stress oplevert bij het maken van een keuze. Echter willen wij jou graag even op weg helpen. Uit onderzoek is gebleken dat de Apple Watch Series 3 tot de hedendaagse topproducten behoort op het gebied van dames smartwatches. Bovendien heb je de luxe om een keuze te maken uit diverse beschikbare designs en kleuren waardoor de smartwatch toch wel wat persoonlijker wordt. Echter zou je ook gewoon kunnen kiezen voor de Samsung Galaxy Watch Active. Deze unieke smartwatch voor dames is uitgerust met een betrouwbare GPS functie.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Smartwatches dames koopgids

 

Het ruime assortiment maakt het niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit de beste smartwatches voor dames. Omdat wij willen dat je met een degelijk apparaat huiswaarts keert, raden wij jou aan om verschillende toestellen met elkaar te vergelijken. Hierbij kun je niet alleen letten op het nut en de voordelen maar ook op de prijs, de werking en het design ervan. Door aandachtig te zijn voor eventuele aanbiedingen en promoties, kun je altijd nog een aantrekkelijke smartwatch voor dames aanbieding spotten. Kortom, de moeite waard dus om even rustig de tijd te nemen alvorens je een uiteindelijke beslissing neemt.

Wat is een smartwatch en het nut ervan

De meest mensen zullen misschien wel al eens gehoord hebben van een smartwatch maar wat is dat nu precies? De letterlijke vertaling van smartwatch zou “slim horloge” zijn en daarmee is meteen duidelijk wat bedoeld wordt. Een smartwatch is een duurzaam digitaal horloge dat is uitgerust met een bijzonder klein computertje. Dit compacte computertje maakt bovendien gebruik van een eigen besturingssysteem. Dat wil dus zeggen dat je met een smartwatch vaak veel meer dingen kunt doen dan met een gewoon standaard horloge.

Echter is het een goede aanbeveling om niet meteen de eerste de beste smartwatch aan te kopen. Het loont de moeite om verschillende producten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken op basis van verschillende kenmerken. Sommige gebruikers hechten daarbij ook belang aan de mogelijkheden, het design en de prijs. Kortom, je zult heel wat knopen moeten doorhakken zodanig dat je met een smartwatch huiswaarts kunt keren die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Welke voordelen zijn eraan verbonden

Je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat een smartwatch toch heel wat pluspunten biedt. Zo is het mogelijk om je smartwatch aan je smartphone te koppelen zodanig dat inkomende berichten en oproepen ook op het horloge verschijnen. Dat wil dus zeggen dat het niet langer nodig is om je smartphone uit je tas of broekzak te nemen telkens wanneer je een oproep of tekstbericht ontvangt.

Daarnaast zul je merken dat de mogelijkheden met een smartwatch eindeloos zijn. Het is ook handig om mee te nemen tijdens het sporten. Zo kan de smartwatch voorzien zijn van bluetooth en eventueel ook een GPS functie. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en bijgevolg dus ook heel wat pluspunten aan verbonden.

 

Werking van een smartwatch

Alvorens je besluit om een smartwatch aan te kopen dan is het natuurlijk ook aan te raden om te weten hoe dit apparaat precies te werk gaat. Indien je een smartwatch besluit aan te kopen dan is het noodzakelijk om deze met je smartphone te verbinden. Het eerste dat je dus hoeft te doen, is de bijbehorende applicatie op je smartphone te downloaden. Dat kan bijvoorbeeld Android Wear zijn indien de smartwatch gebruik maakt van het Android besturingssysteem. Maar dit kan ook “Watch van Apple zijn”.

Nadat je de applicatie hebt geïnstalleerd, is het belangrijk om de bluetooth functie te activeren. Op die manier is het mogelijk om de smartwatch met de smartphone te gaan synchroniseren. Eenmaal de synchronisatie voltooid is, zijn beide apparaten dus op een correcte manier met elkaar verbonden. Vanaf dit moment kunnen inkomende tekstberichten of oproepen bijvoorbeeld ook zonder problemen op je smartwatch gaan verschijnen. Verder kun je e-mail berichten bekijken en lezen, agenda afspraken nakijken en noem maar op.

 

De verschillende functies en mogelijkheden

We hebben het dus al min of meer vermeld maar de aankoop van een degelijke smartwatch gaat gepaard met heel wat extra kenmerken en functies. Uiteraard zijn niet alle smartwatches gelijk. Dat wil dus zeggen dat bepaalde apparaten over net iets meer mogelijkheden zullen beschikken en dus bijgevolg niet langer tot de goedkope smartwatches voor dames behoren. Echter beslis je zelf welke functie je belangrijk vindt. Zo kan het handig zijn indien je bijvoorbeeld e-mail berichten kunt bekijken of inkomende oproepen en tekstberichten kunt lezen.

Er zijn ook smartwatches die je de mogelijkheid bieden om je hartslag nauwkeurig te meten en die bovendien ook het totaal aantal stappen per dag zullen weergeven. Het is verder ook een pluspunt indien de smartwatch over een GPS functie beschikt en er dus mogelijkheid is tot navigatie. Extra handig ook tijdens het sporten. Er zijn ook toestellen die zelfs een stapje verder gaan en de gelopen route zullen opslaan in het geheugen. Ook de weergave van datum en tijd en het afspelen van muziek is een belangrijk pluspunt voor veel gebruikers.

Het design en mogelijke prijskaartje van een degelijke smartwatch

Je zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn zodra je besluit op zoek te gaan naar de voor jou perfecte smartwatch. Smartwatches bestaan vandaag de dag namelijk in verschillende soorten, vormen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een smartwatch die gekenmerkt wordt door een rond scherm of een vierkant display. Kies je voor een klassieke of toch eerdere moderne uitstraling? Kortom heel wat mogelijkheden en bijgevolg ook heel wat prijskaartjes.

 

Smartwatch dames Reviews – Top 5

 

Ben je nog steeds op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je mama, zus of vriendin? Dan heb je misschien al overwogen om op zoek te gaan naar de beste smartwatch voor dames. Zo zul je merken dat er heel wat goedkope smartwatches voor dames op de markt te vinden zijn, en dat je voor andere exemplaren wat duurder zult betalen. Het is een goed advies om de top 5 hieronder even rustig te bekijken. We hebben de producten geselecteerd op basis van het aantal beoordelingen, de kwaliteit en de duurzaamheid. In de reviews kun je vaak nog wat extra tips en richtlijnen vinden.

 

 

Apple Watch Series 3

 

Ben je op zoek naar een unieke smartwatch om je vriendin of vrouw mee te verrassen? Dan kunnen wij jou zeker dit apparaat van het bekende merk Apple aanbevelen. Het is misschien niet meteen één van de goedkope smartwatches voor dames, maar toch is het alvast ook niet het duurste product.

Het product heeft een mooie goudkleurige/roze sportband maar is ook in 4 andere kleuren te verkrijgen. Verder heeft de smartwatch een doorsnede van 42 mm maar is het product ook met een diameter van 38 mm te verkrijgen. Het apparaat is verder ook voorzien van een degelijke hartslagfunctie en GPS. Bovendien kun je deze smartwatch zonder problemen onder water gebruiken.

Toch zul je er rekening mee moeten houden dat deze smartwatch van Apple alleen kan gebruikt worden in combinatie met een iPhone toestel. Desondanks merken we vooral heel wat positieve reacties op vanwege de uitstekende kwaliteit en het mooie design.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Samsung Galaxy Watch Active

 

Ben je op zoek naar een leuke en originele smartwatch voor dames, maar heb je ook een beperkt budget? Dan hoef je alvast niet langer te treuren want misschien is dit product van Samsung wel de oplossing voor jou. Vanwege de lage prijs lijkt dit zomaar een smartwatch voor dames aanbieding te zijn.

Het apparaat is voorzien van een nauwkeurige hartslagfunctie en beschikt ook over GPS. Bovendien kun je deze smartwatch perfect aanhouden wanneer je gaat zwemmen. Het toestel is namelijk geschikt om onder water te zwemmen.

Wat je er jammer genoeg niet mee kunt doen met dit apparaat, is dan weer betalen. Toch vinden heel wat kopers de kwaliteit en het fraaie design van deze smartwatch bijzonder aantrekkelijk. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 4 verschillende kleuren.

 

Koop bij bol.com (€169)

 

 

 

 

Garmin Fenix 5S Plus

 

Met de Garmin smartwatch voor dames voorzie je maar beter iets meer budget. De hoge prijs zorgt ervoor dat het niet weggelegd is voor iedereen en dat wordt ook duidelijk vermeld in de reviews. Toch zijn de meeste kopers duidelijk wel tevreden, en dat kan alleen maar te maken hebben met de verschillende mogelijkheden.

Het gaat hier eigenlijk om een multisporthorloge dat te verkrijgen is in 4 verschillende kleuren. Het apparaat is niet alleen voorzien van een GPS functie, maar beschikt verder ook over Spotify, navigatie en de mogelijkheid om contactloos te betalen. Verder is het compatibel met verschillende besturingssystemen zoals Android, Windows en zelfs iOS.

De prijs is voor sommige kopers echt wel een domper op de feestvreugde. Dat neemt uiteraard niet weg dat het een kwalitatief sterk horloge is dat over tal van mogelijkheden beschikt. En ook dat wordt duidelijk aanvaard.

 

Koop bij bol.com (€749)

 

 

 

 

Fossil Q Gazer FTW1116

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen maar er toch zeker van zijn dat je met een degelijk apparaat naar huis gaat? Dan kun je alvast even deze smartwatch voor dames van het bekende merk FOSSIL bekijken. Deze hybride smartwatch is afgewerkt in een mooie elegante rosé gouden kleur met diamantjes.

De ronde horlogekast en de horlogeband die gemaakt is uit leer, zorgen voor een bijzonder vrouwelijke toets. Het is een handig apparaat dat heel wat mogelijkheden aanbiedt.

Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de smartwatch niet voorzien is van een GPS functie. En dat kan de reden zijn dat er momenteel nog geen reviews zijn geplaatst door kopers. Laat je hierdoor niet afschrikken maar oordeel vooral zelf over deze smartwatch voor dames.

 

Koop bij bol.com (€240.9)

 

 

 

 

Michael Kors Access Bradshaw

 

Tenslotte is er ook nog altijd de optie om te kiezen voor deze goudkleurige smartwatch van het bekende merk Michael Kors. Het is een handig apparaat dat er niet alleen mooi uitziet maar ook over tal van praktische functies beschikt.

Zo kun je genieten van een handige stappenteller, afstandsmeter en GPS functie. Verder is er ook bluetooth aanwezig zodat je een verbinding kunt aangaan met je smartphone of tablet. Bovendien is deze smartwatch makkelijk op te laden doordat het helemaal draadloos kan.

Jammer genoeg is er geen hartslagmeter beschikbaar. Het is mogelijk dat dit voor sommige klanten misschien wel een struikelblok is. Toch kunnen wij jou momenteel geen verder advies geven over de gebruikerservaringen, aangezien er tot op heden nog geen reviews zijn geplaatst.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status