5 Beste 7 inch tablets Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste 7 inch tablets (Reviews) van 2020

 

Nog steeds op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Dan kun je eventueel een degelijke 7 inch tablet in overweging nemen. Zo zijn er heel wat merken zoals Samsung, Huawei en Lenovo die hun beste 7 inch tablet aanbieden. Om te weten welk exemplaar het beste aan jouw verwachtingen voldoet, loont het de moeite om de 5 topproducten hieronder alvast even te bekijken. En wie weet zit er ergens wel een aantrekkelijke 7 inch tablet aanbieding tussen die helemaal aan jouw wensen beantwoordt.

 

 

1. Samsung Galaxy Tab A 7 inch WiFi 8GB

 

Met deze unieke 7 inch tablet van het bekende merk Samsung, kies je wel degelijk voor een topproduct als we de online reviews van klanten bekijken. Het is misschien niet meteen één van de goedkope 7 inch tablets maar dat lijkt de meesten niet te deren. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen een zwarte of een witte tablet.

De tablet maakt gebruik van een 5.1 Android besturingssysteem en is daarmee makkelijk om te bedienen. Dankzij de opslagcapaciteit van 8 GB is het mogelijk om heel wat spelletjes, video’s en dergelijke zonder problemen af te spelen. Het grote pluspunt is dat dergelijke 7 inch tablet ook bijzonder kindvriendelijk is. Zo heeft men aandacht besteed aan een aparte doch unieke kinderomgeving. Ideaal indien je kindjes bijvoorbeeld een spelletje op de tablet wensen te spelen.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dan ook dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk bijzonder tevreden is over het product. Zo geven velen een positief advies over de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Echter is het wel belangrijk om rekening te houden met de iets gladdere achterkant die een invloed zou kunnen uitoefenen op de grip.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Kurio Tab Lite 7 inch Kindertablet 8GB

 

Ben je op zoek naar een origineel en geslaagd geschenk voor de verjaardag van je kind? Dan kun je misschien alvast deze unieke kindertablet in overweging nemen. De tablet wordt jou aangeboden door het bekende merk Kurio en maakt deel uit van de Kurio Tab Lite serie. Je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken tussen 3 verschillende kleurtjes. Zo kan de roze tablet misschien eerder door meisjes gekozen worden terwijl jongens eventueel meer voor groen of blauw zullen kiezen.

De tablet maakt gebruik van het Android 6.0 besturingssysteem en biedt een opslagcapaciteit aan van maar liefst 8 GB. Daarnaast geniet je van je het duidelijk en helder 7 inch tabletscherm. Bij de aankoop van het product wordt meteen een beschermende bumper zomaar gratis meegeleverd. Bovendien is het een groot voordeel dat je als ouder steeds de controle kunt bewaren door gebruik te maken van het beschikbare Genius-filtersysteem en de betrouwbare tijdslimiet.

We merken dan ook dat de meeste klanten duidelijk aangenaam verrast zijn door de mogelijkheden en de opties waarover deze tablet beschikt. Echter is één enkele koper toch niet helemaal tevreden over de aangeboden kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€94.95)

 

 

 

 

3. Lenovo Tab 3 A7 Essential 16 GB 7 inch

 

Je zou natuurlijk altijd nog kunnen kiezen voor de 7 inch tablet van het bekende merk Lenovo. Dit exemplaar dat is afgewerkt in een neutrale doch bijzonder moderne zwarte kleur, maakt deel uit van de Lenovo Tab 3 serie.

De tablet beschikt over een totale opslagcapaciteit van maar liefst 16 GB, wat dus eigenlijk dubbel zoveel is als de vorige 2 producten die we besproken hebben. Daarnaast heb je de mogelijkheid om, door middel van een MicroSD kaart, het geheugen nog wat verder te gaan uitbreiden indien je dat wenst. De tablet is behoorlijk compact en weegt weinig, wat het comfortabel maakt om ermee te werken. Bovendien is de tablet voorzien van een krachtige batterij die maar liefst 8 uur lang kan meegaan.

Je maakt gebruik van het bekende 5.0 Android besturingssysteem en geniet maar liefst 2 jaar garantie. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat 4G internet bij dit product niet tot de mogelijkheden behoort.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Huawei T3 7inch 8GB WiFi & 3G

 

Met dit unieke product kies je voor een 7 inch tablet die jou wordt aangeboden en geleverd door het sterk gewaardeerde merk Huawei. De tablet behoort tot de bekende Huawei T3 serie en wordt gekenmerkt door een opslagcapaciteit van maar liefst 8 GB. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om het geheugen verder uit te breiden door gebruik te maken van een MicroSD geheugenkaart.

Doordat de Huawei tablet vrij compact en licht van gewicht is, zul je merken dat deze makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op reis vertrekt en graag de tablet meeneemt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de blue-light filter en geniet je een 1024 x 600 pixels resolutie.

Tot op heden heeft er nog maar één enkele koper een reactie bij het product geplaatst. Deze reactie is eerder verdeeld; enerzijds blijkt het een voordelige aankoop te zijn geweest maar anderzijds had de kwaliteit toch net een tikkeltje beter gekund.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Denver TAQ-70332 7 inch Quad Core tablet met 8GB geheugen en Android 8.1GO

 

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke 7 inch tablet van het bekende merk Denver. Indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke 7 inch tablet dan lijkt dit product alvast een goede aanbeveling te zijn. De tablet wordt gekenmerkt door een lage prijs en zou zomaar eens een koopje kunnen zijn.

De tablet maakt gebruik van het 8.1 Go Android besturingssysteem en wordt gekenmerkt door een totale geheugencapaciteit van maar liefst 8 GB. Uiteraard heb je de mogelijkheid om dit geheugen nog verder uit te breiden, indien je dit mocht wensen. Je zult merken dat de tablet vrij compact en licht van gewicht is. Ideaal en handig om mee te werken dus. Daarnaast is het, vanwege het draaibare scherm, ook heel toegankelijk voor ouderen.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de klanten duidelijk tevreden zijn over het ontwerp en het eenvoudige gebruik van deze 7 inch tablet. Echter zijn er toch nog wel wat onduidelijkheden over de kwaliteit en de reactiesnelheid van het apparaat. Laat je daar echter niet meteen door afschrikken en bekijk deze tablet even rustig.

 

Koop bij bol.com (€59)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status