fbpx

Beste accu stofzuiger

Laatste update: 12.10.19

 

Accu stofzuigers test van 2019

 

 

Als je niet zo groot behuisd bent, dan is een accu stofzuiger ideaal. Daarnaast is hij bijvoorbeeld ook heel handig voor gebruik in de caravan. Hij is snoerloos en je pakt hem heel makkelijk mee. Wij hebben de beste accu stofzuigers voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben wij ons gebaseerd op de bevindingen van klanten. In dit rijtje ontbreekt de Dyson accu stofzuiger. Met zijn relatief hoge prijs is hij in vergelijking met andere merken niet automatisch ook de beste accu stofzuiger.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Samsung PowerBot Boost

 

Deze Samsung robot accu stofzuiger is heel handig wanneer je weinig tijd hebt.Je kunt deze robot op afstand bedienen via de app op je smartphone. Dus als je thuis komt is je huis schoongemaakt. De accu gaat 1 tot 1,5 uur mee. Is de accu leeg dan keert de robot automatisch terug naar de acculader.

Deze accu zuigrobot heeft een groot vermogen van 140 W en een zuigkracht van maar liefst 40 W. Hij is daarmee vergelijkbaar met een conventionele stofzuiger. Hij gaat zonder problemen over drempels tot 1,5 cm. Dit apparaat gaat door zijn handige formaat makkelijk onder meubels door.

De Samsung powerboost valt qua prijs niet direct in de categorie goedkope accu stofzuigers. In de review van klanten wordt deze accu stofzuiger aanbevolen om zijn mooie design en wendbaarheid. Bovendien is hij eenvoudig in gebruik.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Shark IF200

 

Deze accu steelstofzuiger bevat een geïntegreerde kruimelzuiger. Hij wordt geleverd met een combizuigmond en een turbozuigmond. Ook wordt een dierenhaarborstel meegeleverd. De accu van deze steelstofzuiger is verwisselbaar en gaat ongeveer 25 minuten mee. Het apparaat is licht in gewicht en daarmee eenvoudig verplaatsbaar.

Deze accu stofzuiger heeft een zakloze stofcontainer. Deze is makkelijk te legen en de filters zijn eenvoudig te reinigen. De inhoud van deze stofcontainer is 0,9 liter. Deze accu stofzuiger heeft een in hoogte verstelbare steel en is comfortabel voor de rug.

Kopers die u voorgingen, zijn lovend over dit apparaat. Deze accu stofzuiger is door zijn geringe gewicht van 4 kg makkelijk wendbaar. De goede zuigkracht en praktische afmetingen samen met een goede prijs-kwaliteitverhouding maken deze accu stofzuiger tot een top artikel.

 

Koop bij bol.com (€299.95)

 

 

 

 

Vax Air Cordless Lift U85-ACLG-B-E

 

Ben je op zoek naar een wat zwaardere accu stofzuiger? Dan is dit mogelijk dat wat je zoekt. Met zijn krachtige zuigmotor en de inschakelbare motorisch aangedreven zuigmond reinigt hij diep vastzittend vuil. Door zijn handig afneembare zuigunit bereik je ook de moeilijke plekken zoals trappen en auto interieurs.

Deze accu stofzuiger beschikt over een geïntegreerde kruimelzuiger. Hij wordt geleverd inclusief een kieren-, combi- en meubelzuigmond. Daarnaast worden twee accu´s meegeleverd, zodat je altijd beschikt over één volle. De gebruiksduur is ca. 60 minuten en de oplaadtijd van de batterijen 180 minuten.

Door kopers wordt voor dit artikel een positief advies gegeven. Door zijn lichte gewicht van ca. 5 kg en afmetingen van 112,5 x 28 x 26 cm  is hij makkelijk wendbaar en opbergbaar. Deze accu stofzuiger heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€529.42)

 

 

 

 

Makita DVC260Z

 

Bij het horen van de naam Makita krijg je meteen een goed gevoel. De naam is een begrip binnen de wereld van het gereedschap. De productkwaliteit van dit merk vind je dan ook terug in deze Makita accu stofzuiger. Hij beschikt over een grote zuigkracht zowel op harde vloeren als op tapijt.

Deze Makita accu stofzuiger beschikt over een royale stofcontainer met een inhoud van maar liefst 2 liter. Hij leent zich uitermate goed voor het reinigen van kleine ruimten. Hij is toegerust met verstelbare schouder- en heupgordels. Het gewicht van dit handige apparaat is slechts 4,3 kg.

Als je naar de prijs van deze Makita accu stofzuiger kijkt, krijg je direct het gevoel met een accu stofzuiger aanbieding te maken te hebben. Kopers geven in hun review dan ook aan de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend te beoordelen.

 

Koop bij bol.com (€251.44)

 

 

 

 

Bosch Unlimited BCS1ALL

 

Deze Bosch accu stofzuiger is het nieuwste model dat zojuist door Bosch op de markt  is gebracht. Beschik je over meer apparatuur uit de Home & Garden serie van Bosch dan is dit zeker een leuke aanvulling. De meegeleverde batterij is uitwisselbaar met alle draadloze 18 Volt apparatuur uit deze groep producten.

Deze Bosch accu stofzuiger wordt geleverd met een zakloos stofreservoir met een inhoud van 0,4 liter. De gebruikstijd is ca. 60 minuten en hij heeft een oplaadtijd van 300 minuten. Deze accuzuiger beschikt over een geïntegreerde kruimelzuiger. De mogelijkheid tot muurmontage en zijn lichte gewicht van 2,9 kg zorgen ervoor, dat deze Bosch accu stofzuiger makkelijk op te bergen is.

Omdat het apparaat pas sinds kort is geïntroduceerd op de markt zijn er helaas nog geen reviews van klanten beschikbaar.

 

Koop bij bol.com (€359)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status