5 Beste Auto DVD Spelers Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Auto DVD Spelers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een kwalitatieve auto dvd speler kan best wel handig zijn wanneer je met het hele gezin op reis vertrekt. Zo kunnen je kindjes zich tijdens de lange rit toch wel een beetje vermaken en genieten. Wij willen uiteraard dat je met de beste auto dvd speler naar huis kunt gaan. Daarom hebben we in onze koopgids een aantal richtlijnen en adviezen meegegeven die je eventueel kunnen helpen bij de zoektocht. Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde auto dvd speler toestellen. Zo zou je kunnen kiezen voor Denver MT783NB auto dvd speler. Het is een vrij compact apparaat dat je zowel in de wagen maar ook gewoon gezellig bij jou thuis kunt gebruiken. Daartegenover staat de Lenco DVP-920BU draagbare dvd-speler die geleverd wordt inclusief een stickervel, een montagebeugel én een bijbehorende hoofdtelefoon.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Auto DVD spelers koopgids

 

Op reis gaan met kinderen in de auto is niet altijd even prettig. Ze vervelen zich tijdens de autorit en maken de reis voor de ouders ook minder aangenaam. Een auto DVD speler kan ervoor zorgen dat de kinderen gedurende een lange tijd stil zijn zodat de rit ook voor jou een stuk aangenamer is. Koop de beste auto DVD speler door rekening te houden met de volgende factoren tijdens de aankoop: het scherm, de accessoires, de aansluitmogelijkheden, de functies en de prijs.

Meerdere schermen

Als je meer dan één kind hebt is het natuurlijk beter dat je een auto DVD speler aanbieding koopt met meerdere schermen. Er bestaan vele producten die geleverd worden met twee schermen. Soms bevat 1 scherm de DVD speler en fungeert het tweede scherm als monitor, maar in bepaalde gevallen kunnen beide schermen een speler bevatten om verschillende films te kunnen afspelen. De goedkope auto DVD spelers bevatten meestal maar één speler.

Je moet natuurlijk ook rekening houden met de grootte van het scherm. De meeste kopers zullen de spelers op basis van dit kenmerk vergelijken. Meestal heeft een scherm van een auto DVD speler een formaat dat ligt tussen 7 en 10 inch. Het is mogelijk om een product te kopen met een groter scherm maar dit zal natuurlijk ook meer geld kosten. Het is wel aangenamer om een film te kijken op een groter scherm.

 

Mogelijke accessoires

Een onmisbaar accessoire voor een draagbare DVD speler is een bevestigingssteun om het apparaat aan de hoofdsteun van de voorstoel vast te maken. Zo moet je kind het toestel niet eens in de handen houden maar kan het gewoon naar de film kijken.

Een andere handige accessoire is een opbergtas waar je de speler, snoeren en enkele DVD’s in kunt plaatsen zodat je alles eenvoudig kunt meenemen op verplaatsing. Dit is handig voor mensen die veel reizen met de kinderen. Zo kun je de spelers thuis gebruiken maar makkelijk meenemen in de auto en opbergen na gebruik.

De meeste spelers werken met een accu die je moet opladen met een adapter. De meeste producten worden geleverd met een adapter voor netstroom en een tweede adapter voor een 12 Volt aansluiting. De gebruiksduur van een accu is echter heel beperkt dus meestal is het beter om de speler altijd via de adapter te verbinden.

 

Aansluitmogelijkheden

Zoals we hierboven hebben besproken kun je de spelers op 3 manieren van stroom voorzien: via een accu, via aansluiting op netstroom of via een 12 Volt aansluiting. De meeste apparaten kun je standaard gebruiken via een 12 Volt aansluiting en er wordt dan een extra adapter meegeleverd om het toestel op het lichtnet aan te sluiten. De accu van een draagbare DVD speler is meestal niet erg krachtig dus de gebruiksduur van de accu is beperkt. Er zijn echter ook nieuwere modellen met krachtige accu’s die een hogere gebruiksduur hebben.

Bepaalde DVD spelers zijn voorzien van een video-ingang zodat je andere apparaten op de speler kunt aansluiten. Je kunt bijvoorbeeld een spelcomputer verbinden om zo een groter beeldscherm te kunnen gebruiken.

Je kunt de draagbare speler aansluiten op een televisie via een video-uitgang of een HDMI aansluiting. Zo kun je een film bekijken op je televisie en hoef je geen extra DVD speler te kopen voor je woonkamer

Om andere mensen niet te storen is het mogelijk om meerdere hoofdtelefoons op een auto DVD speler aan te sluiten. Tenslotte kun je via een USB aansluiting foto’s en video’s op je draagbare speler afspelen.

Functies en prijs

Sommige spelers beschikken over de mogelijkheid om TV kanalen te ontvangen via een digitale ontvanger. Het is dan mogelijk om de vrije kanalen te bekijken op je draagbare DVD speler.

Als het toestel voorzien is van een kaartslot, dan kun je een geheugenkaart kopen zodat je bestanden op het apparaat kunt plaatsen. Op die manier hoef je zelf geen DVD’s mee te nemen want je kunt de favoriete films of series van je kinderen meteen op de geheugenkaart plaatsen en afspelen. Houd rekening met het type geheugenkaart waarvoor het kaartslot geschikt is.

Het enige die nu nog rest is om op zoek te gaan naar interessante aanbiedingen. Zoals bij de meeste producten is het geen aanbeveling om te kiezen voor de goedkoopste speler. Een duurder model beschikt meestal over betere functies en heeft een hogere duurzaamheid.

Dankzij de technologische vooruitgang kun je een auto DVD speler eenvoudig online kopen zonder daarvoor je woning te moeten verlaten. Enkele dagen later ontvang je het product aan huis en je kunt er al meteen gebruik van maken.

 

5 Beste Auto DVD Spelers (Reviews) van 2021

 

De kinderen tijdens een lange autorit bezighouden kan soms een moeilijke opdracht zijn. Ze moeten naar het toilet, ze willen weten hoe lang de reis nog duurt, ze willen spelen en niet stilzitten,… Maar als ze een film of serie kunnen bekijken tijdens de rit zullen ze al een stuk rustiger zijn. Koop dan best een auto dvd speler. De volgende vijf producten krijgen allemaal topcommentaren van gebruikers, kies er zelf de beste auto dvd speler uit.

 

1. Denver MT783NB Draagbare DVD-speler 7 inch

 

Deze draagbare dvd speler is geschikt voor de auto maar ook voor thuis. Het is een compact toestel met een 7 inch scherm die gemakkelijk mee te nemen is. Het wordt geleverd met een adapter voor in de auto en een tweede adapter voor thuis. Het apparaat beschikt over ingebouwde speakers maar je kunt natuurlijk ook luisteren met de bijgeleverde oortjes.

Dankzij de USB poort kun je ook films en foto’s bekijken vanaf een USB stick. Het scherm kan 180 graden gedraaid worden, zo kun je het scherm aan de hoofdsteun bevestigen of neerzetten op de manier die je wilt. Je krijgt er een afstandsbediening bij. De prijs is zo laag dat het product zeker bij de goedkope auto dvd spelers hoort.

De kopers geven positief advies over deze auto dvd speler aanbieding. De beeldkwaliteit is top en ze zijn ook tevreden over de USB aansluitmogelijkheid. Het geluid is in orde en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Voor 2 kopers is het toestel niet stevig genoeg.

Indien je op zoek bent naar een degelijke auto dvd speler maar er niet zoveel geld kunt aan uitgeven dan kan het misschien een goed idee zijn om dit model eens te bekijken. In vergelijking met de andere 4 toestellen uit deze lijst, zul je vrijwel meteen kunnen merken dat deze auto dvd speler over de laagste prijs beschikt.

Voordelen
Formaat:

het is een toestel dat vrij compact is en daardoor ook gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Je kunt het zowel in de wagen alsook gewoon thuis gebruiken.

Accessoires:

op het moment dat je besluit om het apparaat aan te kopen dan krijg je er meteen ook 2 adapters bij. Eentje waarmee je de dvd speler in de auto kunt aansluiten en een tweede die je voor thuis kunt gebruiken.

Handig in gebruik:

het is mogelijk om een koptelefoon of oordopjes op de speler aan te sluiten. Toch is dit niet helemaal noodzakelijk aangezien het apparaat over krachtige interne speakers beschikt.

Display:

dit toestel beschikt over een schermgrootte van 7 inch. Bovendien is het ook mogelijk om het scherm tot maar liefst 180 graden te gaan draaien.

Nadelen
Niet stevig:

een kleine minderheid van de gebruikers is echter van mening dat het apparaat net iets te kwetsbaar is en daardoor dus snel stuk gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Lenco DVP-920BU  Draagbare DVD-speler met hoofdtelefoon en beugel voor in de auto

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve én gebruiksvriendelijke auto dvd-speler aanbieding, dan heb je met de Lenco DVP-920BU misschien wel het neusje van de zalm gevonden. Hij wordt jou bovendien aangeboden inclusief een hoofdtelefoon, een bijpassende beugel voor veilig gebruik in de wagen én een uniek stickervel waarmee je de hoes net iets persoonlijker kunt maken. Ideaal om je kindje op de achterbank even bezig te houden indien er een lange autorit op de planning staat.

Deze unieke auto dvd-speler, die overigens voorzien is van een krachtige accu en makkelijk via de autolader kan worden opgeladen, kent een 9 inches groot beeldscherm en biedt de mogelijkheid om zowel cd als dvd-formaat af te spelen. Het afspelen van films, video’s en het bekijken van foto’s kan overigens niet alleen via de aanwezige dvd-speler maar eveneens via de aanwezige USB-aansluiting.

Verder wordt hij gekenmerkt door 2 krachtige ingebouwde speakers en ondersteunt hij, naast het bekende MP3 audioformat en JPEG beeldformat, eveneens tal van videoformats zoals MPEG1, MPEG2 en MPEG4. Klanten zijn duidelijk overtuigd en belonen deze dvd-speler met een mooie score van 5 sterren.

Voordelen:
Gebruiksgemak:

naast het bekende MP3 audioformat én JPEG beeldformat, ondersteunt de Lenco DVP-920BU dvd-speler eveneens verschillende videoformats gaande van MPEG1 en MPEG2 tot MPEG4.

Handig in gebruik:

het wordt mogelijk om foto’s, films of video’s te bekijken door middel van de dvd-speler of de aanwezige USB-aansluiting.

Installatie:

hij wordt geleverd inclusief een stevige montagebeugel zodanig dat je hem aan de achterkant van de hoofdsteun van de chauffeur of passagier kunt bevestigen.

Voeding:

hij is voorzien van een bijzonder krachtige ingebouwde oplaadbare batterij die, indien volledig opgeladen, een batterijduur van maar liefst 10 uren garandeert.

Nadelen:
Niet spatwaterdicht:

houd er rekening mee dat het apparaat niet spatwaterdicht blijkt te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Nikkei NPD910T Draagbare Auto DVD Speler met USB en 2 LCD-Schermen 9 inch

 

Hecht je niet alleen belang aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid maar ook aan de betaalbaarheid van het product, dan lijkt de Nikkei NPD910T draagbare dvd-speler misschien wel wat voor jou. Vanwege zijn vriendelijke prijskaartje zul je hem alvast tussen de goedkope auto dvd-spelers mogen verwachten wat hem meteen een pak toegankelijker maakt bij het grote publiek.

Wat meteen opvalt is dat deze Nikkei NPD910T draagbare auto dvd-speler geleverd wordt inclusief 2 afzonderlijke LCD schermen die, net zoals bij het vorige product, 9 inches groot blijken. Wat betekent dat je dus op 2 schermen naar één en dezelfde video kunt kijken of tegelijkertijd naar 2 verschillende films zoals dusdanig gewenst.

De Nikkei dvd-speler, die overigens geleverd wordt inclusief een praktische autolader en bijbehorende afstandsbediening, blijkt niet alleen geschikt voor het afspelen van cd en dvd-formaten maar eveneens USB-bestanden. Houd er rekening mee dat blu-ray niet tot de mogelijkheden behoort. Klanten zijn echter overtuigd van hun aankoop en raden het andere ouders gelijk aan.

Voordelen:
Voeding:

de Nikkei NPD910T draagbare dvd-speler is voorzien van een krachtige ingebouwde batterij die, met behulp van de meegeleverde autolader, makkelijk kan worden opgeladen.

Beeldscherm:

in tegenstelling tot heel wat andere auto dvd-spelers, kent dit exemplaar maar liefst 2 afzonderlijke LCD beeldschermen van elk 9 inches groot.

Handig in gebruik:

deze dvd-speler is niet alleen in staat om cd en dvd’s af te spelen maar tevens ook USB-bestanden.

Nadelen:
Geen Blu-ray:

houd er rekening mee dat het apparaat geen Blu-ray ondersteuning aanbiedt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Salora DVP9948 Duo Portable DVD-speler 9 inch

 

De Salora DVP9948 DUO beschikt ook over twee schermen van 9 inch. Je kunt deze afzonderlijk gebruiken om twee films af te spelen maar ook tegelijk, zo kunnen je kinderen naar dezelfde film kijken maar elk op hun eigen scherm.

Het toestel is uitgerust met meer dan 250 spellen om te spelen en het wordt geleverd met 2 game controllers zodat je kinderen ook kunnen gamen. Het apparaat beschikt verder nog over een SD/MMC kaartlezer. Je krijgt er nog een draagtas bij, een adapter voor in de auto en voor thuis en een afstandsbediening.

De gebruikers vinden dit apparaat handig in gebruik en het is perfect om de kinderen mee bezig te houden in de auto. Ze raden wel aan dat je een koptelefoon gebruikt want anders kan het volume niet hard genoeg om het goed te horen. Het beeld is zuiver en de spelletjes zijn leuk om mee te spelen.

Ook met de Salora auto dvd speler kun je volgens verschillende klanten zeker zijn van een uitstekend apparaat. De set bestaat ook hier uit 2 afzonderlijke schermen die elk een schermgrootte van ruim 9 inch hebben. Je zult dus kunnen genieten van een mooi en helder beeld.

Voordelen
Scherm:

net zoals bij het voorgaande apparaat heb je ook hier de mogelijkheid om op beide schermen dezelfde film of juist een andere film of serie af te spelen.

Spelletjes:

verder is deze dvd speler ook voorzien van ruim 250 verschillende spelletjes. Met de meegeleverde game controller kunnen je kinderen zich dan ook een hele poos vermaken.

Toebehoren:

verder worden er ook nog 2 adapters, een afstandsbediening en een leuke opbergtas met het product meegeleverd.

Nadelen
Wel koptelefoon:

verschillende kopers raden aan om deze dvd speler in combinatie met een degelijk koptelefoon te gebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Difrnce 9 inch Portable DVD Twinset + USB/SD Ingang + Auto Accessoires

 

We sluiten het rijtje af met deze unieke dvd twinset die jou wordt aangeboden en geleverd door Difrnce. Net zoals sommige andere toppertjes binnen deze selectie, wordt ook het product van Difrnce gekenmerkt door 2 afzonderlijke LCD schermen van elk 9 inches groot inclusief een ingebouwde dvd-speler en bijbehorende resolutie van 480 x 234 pixels.

Het geheel wordt verder aangevuld met onder andere een stel krachtige ingebouwde stereoluidsprekers, een USB-slot en een MS kaartlezer. Hij ondersteunt bovendien niet alleen dvd en cd formaten maar ook JPEG, dvd-r/rw en dvd + R en blijkt compatibel met PAL / NTSC.

Een blik op de online reviews toont aan dat er tot op heden nog geen reacties werden geplaatst. We durven vermoeden dat het om een vrij recente uitvoering gaat of dat sommige klanten het prijskaartje misschien toch wat te duur vinden.

Voordelen:
Beeldscherm:

de dvd-speler van Difrnce kent maar liefst 2 afzonderlijke LCD beeldschermen van elk 9 inches groot en met een bijbehorende resolutie van 480 x 234 pixels.

Speakers:

hij blijkt uitgerust met een stel krachtige op voorhand ingebouwde stereoluidsprekers die zorgen voor een unieke geluidskwaliteit.

USB-slot:

naast de krachtige speakers en dito batterij ben je eveneens gezegend met een MS kaartlezer en USB-slot.

Nadelen:
Kostenplaatje:

hoewel de prijs op het eerste zicht toch wel meevalt, zou het voor sommigen misschien een struikelblok kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status