Beste autohoes

Laatste update: 27.05.20

 

Autohoezen test van 2020

 

Ben je op zoek naar een degelijke autohoes maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou alvast even een eindje op weg helpen. Zo hebben we niet alleen een handige koopgids opgesteld maar zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde autohoezen van het moment. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met het aantal online reviews maar ook met het advies en de gebruikerservaringen. Zo hebben we kunnen vaststellen dat de WT Trading B.V. autohoes alvast een duurzaam product is dat de voorruit van je wagen zoveel mogelijk bescherming zal bieden. Met de Hanoo Premium Parts autohoes mag je zeker zijn van een duurzaam en evenwaardig alternatief. De hoes zorgt voor een optimale bescherming van de voor- of achterruit van je wagen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Autohoezen koopgids

 

Het is belangrijk om je auto goed te onderhouden. Je wagen bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden hoort daar ook bij. Een autohoes kan je daar zeker en vast bij helpen. Het is belangrijk om rekening te houden met het gebruiksgemak, het type, de eigenschappen, de maat en het materiaal als je de beste autohoezen wilt vergelijken.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Als je zelf een auto hebt dan wil je die zo goed mogelijk kunnen onderhouden. Als je geen garage hebt om je auto binnen te plaatsen dan kan een autohoes een goed idee zijn. Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende modellen op de markt. Daardoor is het niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Toch is het belangrijk dat je probeert met heel wat dingen rekening te houden als je de aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken.

Autohoezen zullen je wagen beschermen tegen stofdeeltjes en vuil. Uiteraard is het goed dat je weet dat er bepaalde hoezen zijn die bovendien volledig waterdicht zijn. Uiteraard zal het niet verwonderen dat je deze exemplaren niet meer tot de goedkope autohoezen kunt rekenen. Het is daarom belangrijk dat je eerst voor jezelf uitmaakt wat je verwachtingen precies zijn. Op die manier kun jij zelf ook veel gerichter op zoek gaan.

Kijk verder uit naar een autohoes die honderd procent veilig is. Zo zit de ritssluiting bijvoorbeeld best niet aan de binnenkant van de hoes. Want zo kunnen er vervelende krassen op je wagen terechtkomen. Je hebt ook modellen die extra zacht aanvoelen aan de binnenkant. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden als je de zoektocht naar een ideale autohoes start. Je kunt eventueel de reviews van kopers bekijken. Zo krijg je al een beter idee welke merken aan te raden zijn en welke modellen minder.

 

 

Type autohoes en de eigenschappen

 

Je zult al vrij snel merken dat er heel wat opties zijn op het gebied van autohoezen. Het is daarom een goede aanbeveling dat je eerst goed nadenkt over wat je wensen en eisen zijn. Wil je bijvoorbeeld een autohoes die enkel de voorruit van je auto gaat beschermen? Of wil je toch een hoes die bescherming biedt aan de volledige wagen? Als je het enkel wilt gebruiken op warme zomerdagen dan volstaat uiteraard de autohoes die bescherming biedt aan de voorruit.

Als je de hoes praktisch dagelijks gaat gebruiken, dan is een volledige beschermhoes uiteraard aan te raden. Eens je beslist hebt welk type hoes je wilt aankopen dan is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheden ervan. Zo heb je tegenwoordig een grote keuze aan autohoezen. Uiteraard biedt niet elk model dezelfde kwaliteit of mogelijkheden.

Zo bestaan er modellen met een ademende en vochtafstotende structuur. Dit is zeker wel aan te raden want op die manier kun je ervoor zorgen dat verdampt condensvocht zijn weg naar buiten vindt. Hoezen met een ademende structuur zijn tegenwoordig wel iets duurder. Het kan natuurlijk altijd zijn dat je een autohoes aanbieding spot. Kijk ook zeker uit naar een hoes die tegelijkertijd waterdicht is. Zeker als je wagen altijd buiten moet staan.

Afmeting en het materiaal

 

Het lijkt misschien heel banaal maar toch is het een goed idee om even stil te staan bij de afmeting van de autohoes. Uiteraard beslis je eerst of je enkel je voorruit wilt beschermen of echt wel een hoes wilt die je over de wagen kunt trekken. In beide gevallen is het belangrijk dat je de juiste afmeting van je wagen kent of die van de voorruit. Deze afmetingen kun je in principe gemakkelijk en snel opzoeken in het instructieboekje dat bij de wagen hoort.

In het andere geval kun je het zelf ook eenvoudig opmeten. Het enige dat je nodig hebt is een meetlint. Zo kun jij dan de afmeting te weten komen van de voorruit of van de volledige wagen. Eens je de maten weet van je wagen, neem je de autohoes liever één maatje groter. Op die manier ben je er zeker van dat de hoes volledig over de wagen past. Want het kan natuurlijk altijd zijn dat je tijdens het meten een klein foutje gemaakt hebt.

Verder is het aan te raden dat je zoveel mogelijk aandacht probeert te besteden aan het materiaal van de hoes. De meeste hoezen zijn volledig uit polyester gemaakt en zijn zelfs waterafstotend. Daarnaast biedt polyester goede bescherming tegen bijvoorbeeld andere vervuilingen zoals vogelpoep en stofdeeltjes. Houd er wel rekening mee dat polyester eventueel krassen zou kunnen veroorzaken door het vaak te gebruiken. Katoen is ook een optie maar houdt het vocht langer vast. En dit kan dan ook een nadeel zijn.

 

 

Autohoes Reviews – Top 5

 

 

Met een autohoes kun je bepaalde delen van je auto of gans je auto beschermen tegen beschadiging door weersveranderingen. Je kunt bijvoorbeeld een hoes kopen om te vermijden dat de ruit van je auto bevriest. We hebben vijf producten van topkwaliteit opgezocht en vergeleken, je kunt er zelf nog de beste autohoes uit kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

WT Trading B.V.

 

Deze cover beschermt de voorruit van je auto tegen sneeuw en vorst. Je plaatst het scherm eenvoudig over je voorruit en het blijft stevig zitten dankzij de krachtige magneten. De cover is licht van gewicht en je kunt het ook wassen. Het product is waterdicht en beschermt ook tegen zonnestralen.

Je kunt dit product makkelijk opvouwen om het op te bergen. De cover is gemaakt van zachte microfiber zodat het geen krassen in de lak van je auto kan veroorzaken. De cover heeft een afmeting van 210 x 120 cm en je ontvangt twee stuks bij de levering.

Voor de kopers is deze autohoes aanbieding eenvoudig om te bevestigen en blijft het goed zitten dankzij de magneten. Het product is gemaakt van soepel materiaal en is onmisbaar voor iedereen die in het bezit is van een auto.

Met deze unieke autohoes kun je op een eenvoudige en snelle manier de voorruit van je wagen beschermen. Op die manier maakt het helemaal niet uit indien je je wagen eens een keertje buiten wilt parkeren. Laten we even op zoek gaan naar de voor- en nadelen van deze unieke autohoes.

Voordelen
Magneten:

de autohoes is voorzien van een stel krachtige magneten waardoor de autohoes mooi op de voorruit blijft liggen.

Onderhoud:

je hoeft helemaal niet te panikeren want je kunt deze autohoes zelfs zonder problemen in de wasmachine wassen. Daardoor zou het misschien wel eens één van de populairste autohoezen kunnen zijn.

Bescherming:

de autohoes zorgt niet alleen voor de ultieme bescherming van je wagen, maar is bovendien ook helemaal waterdicht en biedt voldoende bescherming tegen de felle zonnestralen.

Comfort:

na gebruik kun je de autohoes probleemloos opvouwen waardoor het makkelijker wordt om die ergens veilig te gaan opbergen.

Nadelen
Niet leverbaar:

tot op heden zijn er alleen maar positieve reacties bij de hoes geplaatst. Echter blijkt de autohoes tijdelijk niet leverbaar te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Hanoo Premium Parts

 

Deze autohoes beschermt de voorruit van je wagen tegen ijs en vorst en kan ook gebruikt worden voor de achterruit. De afmetingen van het product zijn 180 x 70 cm en je kunt de hoes makkelijk bevestigen. Dankzij de lage prijs is dit product perfect voor kopers met een beperkt budget die op zoek zijn naar goedkope autohoezen.

Dit product heeft nog maar één review ontvangen van een koper maar de inhoud is volledig positief. De koper geeft goed advies over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en schrijft dat de autohoes eenvoudig in gebruik is.

Je kunt de hoes makkelijk aan de voorruit bevestigen en het is gemaakt van duurzaam materiaal.

Door te kiezen voor de Hanoo Premium Parts autohoes kies je eigenlijk voor een duurzame en degelijke hoes die de voorruit van je auto bescherming zal bieden. Zo hoef je geen schrik te hebben van zon, regen, vorst of ijs. Ben je ook benieuwd? Bekijk hieronder dan even het lijstje met de mogelijkheden.

Voordelen
Gebruiksgemak:

deze autohoes wordt aangeboden als een hoes die je kunt gebruiken om de voorruit af te dekken. Toch is de hoes ook geschikt om deze op de achterruit van je wagen te bevestigen.

Formaat:

de hoes heeft een totale afmeting van maar liefst 180 bij 70 cm.

Prijskaartje:

wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke autohoes? Dan lijkt dit product met de laagste prijs wel iets voor jou.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

volgens één enkele gebruiker zou deze autohoes makkelijk van de voor- of achterruit glijden en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Autostyle Premium L 480-525

 

Deze autohoes van Autostyle kun je gebruiken om je auto volledig te bedekken zodat er geen stof opkomt. De hoes is enkel geschikt voor gebruik in een garage of een andere beschutte plaats. De hoes is geschikt voor grote auto’s met een minimale lengte van 4,8 meter en een maximale lengte van 5,25 meter.

Het product wordt geleverd met een opbergtas en het is gemaakt van elastisch katoen. De hoes is licht van gewicht, heeft een grijze kleur en je kunt het vlug over de auto monteren dankzij de Quick Lock functie.

De koper van dit product is heel tevreden over de werking van de autohoes. Dankzij deze hoes blijft je auto vrij van stof en met de handige verpakking kun je de hoes eenvoudig opbergen wanneer je het niet gebruikt.

Autostyle is een bijzonder bekend en misschien voor sommigen ook wel het beste merk wanneer je op zoek moet naar spulletjes voor je wagen. Het zal dan niet verwonderen indien deze autohoes misschien wel sterk wordt aangeraden. Laten we het allemaal even rustig bekijken.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij grote autohoes die de mogelijkheid biedt om je wagen helemaal af te dekken. Hierbij moet de wagen minimaal 4,8 meter lang zijn en maximaal 5,25 meter.

Materiaal:

de hoes is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en vooral heel degelijk elastisch katoen. Verder weegt de hoes weinig en is daarom makkelijk op de wagen aan te brengen.

Toebehoren:

op het moment van de levering zul je merken dat deze autohoes geleverd wordt in een stevige opbergtas. Zo kun je de hoes na gebruik steeds veilig opbergen.

Quick Lock functie:

de Quick Lock functie maakt het mogelijk om de autohoes in een recordtempo over de wagen te bevestigen.

Nadelen
Prijskaartje:

we durven echter vermoeden dat het prijskaartje sommige kopers misschien wel zal afschrikken.

Koop bij bol.com (€49.99)

 

 

 

 

Lifetime Cars

 

Deze autohoes is universeel wat betekent dat het geschikt is voor alle auto’s. Je kunt de autohoes in drie verschillende kleuren kopen namelijk grijs, zwart en blauw. De hoes is gemaakt van waterafstotend materiaal en beschermt in de winter tegen vuil en stof.

In de zomer beschermt het tegen de hitte en tegen harsvlekken die kunnen veroorzaakt worden door bomen. Het product wordt geleverd met een opbergtas en is geschikt voor bijna elk weertype. De autohoes is 5,34 meter lang, 1,78 meter breed en 1,2 meter hoog.

De kopers vinden de kwaliteit van deze autohoes aanbieding top want het is gemaakt van stevig materiaal. Het formaat van de hoes is perfect en je kunt het makkelijk aan de auto vastmaken.

Door te kiezen voor de Lifetime Cars autohoes, kies je voor een universele autohoes. Dat wil dus zeggen dat je de autohoes in combinatie met eender welk type wagen zult kunnen gebruiken. Toch is het altijd wel handig indien je even de kenmerkende eigenschappen van het product op een rijtje kunt plaatsen.

Voordelen
Formaat:

deze unieke hoes heeft een lengte van 5,34 meter, een breedte van zo’n 1,78 meter en een hoogte van ruim 1,2 meter.

Opbergtas:

bij de aankoop krijg je er meteen een stevige en duurzame opbergtas bij.

Bescherming:

het is een degelijke hoes waarmee je de volledig wagen kunt afdekken en zo ook beschermen. Verder is de hoes niet alleen waterafstotend maar zal het ook bescherming bieden tegen allerlei vuil en stofdeeltjes.

Design:

je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken tussen maar liefst 3 diverse kleuren. Zo kun je kiezen voor een zwarte, blauwe of grijze autohoes.

Nadelen
Niet waterafstotend:

slechts één enkele koper is van mening dat de hoes helemaal niet waterafstotend is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Carpoint XXL

 

Deze autohoes met maat XXL van Carpoint is gemaakt van polyester en beschikt over een waterafstotende laag zodat het geschikt is om je auto te beschermen tijdens een regenbui. De hoes zorgt verder nog voor bescherming tegen stof, zonlicht en vorst.

Je kunt het dus zowel tijdens de winter als tijdens de zomer gebruiken. Deze hoes is geschikt voor grote personenauto’s met een maximale lengte van 5,24 meter.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst bij dit product. Wegens een gebrek aan een beoordeling kunnen wij je geen advies geven over deze autohoes. Je kunt als eerste een review schrijven om andere gebruikers en kopers te helpen.

Tenslotte heb je ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de extra grote autohoes van het bekende merk Carpoint. Deze hoes zorgt voor een uitstekende bescherming van de volledige wagen. Ideaal dus wanneer je geen garage hebt en je wagen bijvoorbeeld dag en nacht op de weg moet parkeren.

Voordelen
Materiaal:

deze autohoes is vervaardigd van duurzaam polyester en is vervolgens afgewerkt met een extra waterafstotende laag.

Bescherming:

de hoes is niet alleen waterafstotend maar zal je wagen verder ook beschermen tegen felle zonnestralen, de gevolgen van vorst en zelfs tegen stof.

Nadelen
Geen gebruikerservaring:

het gebrek aan online beoordelingen maakt het moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen.

Koop bij bol.com (€32.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status