fbpx

Beste autoradio met navigatie

Laatste update: 23.10.19

 

Autoradio’s met navigatie test van 2019

 

 

Of je nu voor een 1 DIN of 2 DIN autoradio met navigatie kiest, er zijn tegenwoordig heel wat toestellen op de markt gebracht. Dit maakt de keuze ergens ook wel lastiger. Want welke 2 DIN autoradio moet je dan kiezen? Lees daarom ook aandachtig de online reviews en het advies van de klanten alvorens je een product aankoopt. Hieronder hebben we alvast een selectie gemaakt van 5 topproducten. Kies er voor jezelf de beste autoradio met navigatie uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Cartronix multimedia

 

Ben je op zoek naar een degelijke autoradio met navigatie die bovendien betaalbaar is? Dan hebben wij goed nieuws want met dit product lijk je wel een autoradio met navigatie aanbieding in huis te halen. Het economische prijskaartje kan dan ook heel wat kopers plezieren. Je kunt dit product bovendien gebruiken in combinatie met eender welk automerk. Zelfs wanneer je over een kampeerwagen beschikt, is deze autoradio een echte aanbeveling.

Het is een degelijk toestel dat makkelijk en zonder problemen te bedienen is. Zo kun je luisteren naar je favoriete radiozenders maar verder kun je ook cd’s en dvd’s afspelen. De bluetooth functie maakt het mogelijk om je favoriete muziek van je tablet of smartphone te streamen. Verder is er ook een AUX ingang en een USB poort voorzien.

Het is een handig apparaat waarbij je de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld handsfree te bellen. We merken dan ook vooral heel wat positieve reacties op van verschillende kopers.

 

Koop bij bol.com (€259.99)

 

 

 

 

Caliber RMN801BT

 

Je kunt natuurlijk ook opteren voor deze unieke autoradio van het bekende merk Caliber. Indien je op zoek bent naar een 2 DIN autoradio met navigatie dan is dit misschien wel het product waar je al zo lang naar op zoek bent. Het is een vrij krachtig apparaat met een maximaal vermogen van 4×75 Watt.

Deze dubbel DIN autoradio kun je makkelijk en probleemloos gebruiken in maar liefst 26 verschillende Europese landen. Verder kun je gebruik maken van de FM/AM radio of je kunt naar je favoriete cd’s luisteren. De aanwezigheid van bluetooth maakt het bovendien mogelijk om muziek van je smartphone te streamen. Verder biedt het apparaat een goede ondersteuning voor verschillende soorten bestanden zoals onder andere MP3, WMA en JPEG.

Tot op heden zijn er nog maar 2 online reacties geplaatst. Toch blijken de kopers uitermate tevreden te zijn met dit product. Ze geven niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar tegelijk ook over de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid ervan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Dubbel din universeel

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke autoradio met navigatie dan kan dit product misschien wel een goede aanbeveling zijn. Deze dubbel DIN autoradio maakt gebruik van het Android 6.0 besturingssysteem en werkt universeel. Dat wil dus zeggen dat je het toestel in eender welke wagen kunt installeren.

Het apparaat is voorzien van een vrij groot scherm van maar liefst 6,2 inch en werkt volledig op basis van touchscreen. Je kunt naar je favoriete radiozenders luisteren net zoals het ook mogelijk is om dvd’s af te spelen. Er is een mogelijkheid tot GPS en verder is er ook de aanwezigheid van de bluetooth functie. Wil je graag naar je favoriete liedjes op je smartphone luisteren? Dan kan dit door middel van deze bluetooth functie.

Je kunt gebruik maken van het 3G/4G wifi netwerk en dat wordt duidelijk gewaardeerd door de kopers. Opnieuw kunnen we vaststellen dat beide gebruikers het product beoordelen met een maximaal aantal van 5 sterren. Kortom, voor hen is het wel degelijk een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€299)

 

 

 

 

Caliber RDN575BT

 

Net zoals één van de vorige apparaten zul je merken dat ook deze autoradio wordt aangeboden door het bekende merk Caliber. Vanwege het hoge prijskaartje zul je dit toestel jammer genoeg niet meteen tussen de goedkope autoradio’s met navigatie hoeven te verwachten.

Deze autoradio met navigatie heeft een robuuste doch elegante zwarte kleur en is voorzien van een praktisch klapscherm. De radio behoort tot de krachtige toestellen met een totaal vermogen van maar liefst 4 x 72 Watt. Naast je favoriete radiozenders kun je ook naar cd’s en dvd’s luisteren. Bovendien is het ook mogelijk om een USB op deze autoradio te gaan aansluiten zodat je naar je eigen samengestelde muziek kunt luisteren.

Het apparaat is voorzien van een handige en luxueus TFT-LCD touchscreen dat over een maximale schermgrootte van maar liefst 7 inch beschikt. Verder is er ook bluetooth aanwezig. Al deze voordelen en mogelijkheden zorgen ervoor dat kopers bijzonder tevreden zijn met de aankoop van deze autoradio.

 

Koop bij bol.com (€448.99)

 

 

 

 

Voltario Android 5.1

 

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de autoradio met navigatie die geleverd wordt door Voltario. Het toestel is voorzien van een duidelijk leesbaar en helder touchscreen scherm. Verder werkt deze autoradio in combinatie met het Android 5.1 besturingssysteem.

Het toestel biedt verder ook een DAB+ ondersteuning aan. En dankzij het grotere ROM geheugen heb je ook net iets meer mogelijkheden wanneer je bijvoorbeelde bepaalde apps wenst te downloaden. Je kunt kiezen tussen verschillende knop kleuren en je kunt de verlichting van het apparaat naar eigen wensen instellen. Kortom, er zijn wel degelijk heel wat mogelijkheden.

Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je deze autoradio niet in eender welke wagen kunt gebruiken. Het is vooral ontworpen om te gebruiken in Volkswagen, Skoda en Seat. Echter laten de kopers dit niet aan hun hart komen aangezien ze volledig positief reageren.

 

Koop bij bol.com (€229.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status