Beste babyfoon met camera

Laatste update: 05.06.20

 

Babyfonen met camera test van 2020

 

Tegenwoordig zijn er heel wat klanten die steevast kiezen voor een babyfoon met bijbehorende camera. Daardoor wordt het mogelijk om je kindje niet alleen te horen maar tevens ook te zien zonder dat je de kamer hoeft in te lopen. Toch is het niet zo eenvoudig om een keuze te maken uit het wel heel ruime assortiment. Daarom willen wij jou helpen en zijn we alvast op zoek gegaan naar 3 topproducten. Zo zou je kunnen kiezen voor de Luvion Grand Elite 3 Connect. Deze unieke babyfoon met camera wordt uitgebreid met een degelijk Wifi functie. Ook wanneer je kiest voor de Alecto DVM-143 babyfoon met camera mag je zeker zijn van een evenwaardig product. Bovendien lijkt het prijskaartje bijzonder goed mee te vallen en krijg je het gevoel met een aanbieding te maken te hebben.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Babyfonen met camera koopgids

 

Als je binnenkort je eerste kindje krijgt, of als je net je eerste kindje gekregen hebt dan is een babyfoon met camera alvast een goede aanbeveling. Toch is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken tussen de beste babyfonen met camera. Als je de verschillende producten gaat vergelijken, zou je bijvoorbeeld kunnen letten op een aantal factoren. Denk maar aan het nut, het prijskaartje, de mogelijkheden en de kenmerken van de babyfoon. Door aandachtig te zijn voor aantrekkelijke promoties, is het altijd mogelijk om met een babyfoon met camera aanbieding naar huis te gaan.

 

 

Wat is een babyfoon met camera en het nut ervan

Er zijn heel wat verschillende soorten babyfonen op de markt gebracht. Toch kunnen we de babyfonen met camera vandaag de dag als één van de meeste populaire en meeste gevraagde babyfonen beschouwen. Een babyfoon met camera wordt ook wel vaak omschreven als een beeldbabyfoon. Zoals de naam dus doet vermoeden; je kunt je kindje of baby niet alleen horen maar vanaf nu ook zien. Dat zorgt vaak voor iets meer gemoedsrust bij de ouders van het kindje. Op die manier kun je kindje toch net iets beter in de gaten houden.

Toch is het niet de bedoeling om meteen de eerste de beste babyfoon met camera aan te kopen. Zo zul je algauw kunnen vaststellen dat bepaalde exemplaren over net iets meer mogelijkheden en functies beschikken in vergelijken met andere beeldbabyfonen. Daarom is het een goed idee om de apparaten met elkaar te vergelijken. Bij twijfel kun je bovendien altijd nog even de online reviews van klanten raadplegen. Zo krijg je alvast een iets beter beeld van de mogelijkheden van een bepaalde babyfoon met camera.

 

Het mogelijke prijskaartje

Wanneer je besluit op zoek te gaan naar de voor jou perfecte beeldbabyfoon, dan zul je merken dat daar wel een bepaald prijskaartje aan vasthangt. Jammer genoeg zijn de babyfonen met camera vaak een tikkeltje duurder in vergelijking met de babyfonen zonder camera. Wat ook wel logisch is. Het is daarom een goed idee om zeker rekening te houden met eventuele aanbiedingen, en wie weet kun je zo wel met één van de goedkope babyfonen met camera richting huiswaarts keren.

Uiteraard kies je helemaal zelf welk bedrag je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een goed werkende babyfoon met camera. Het spreekt voor zich dat de meeste ouders vooral zeker willen zijn van de kwaliteit. Uiteindelijk is het belangrijkste dat de camera goed functioneert en dat ouders in staat zijn om hun kindje ten allen tijde te kunnen zien. Sommige kopers zullen bepaalde extra mogelijkheden als belangrijk beschouwen terwijl voor andere klanten een basis beeldbabyfoon ruim voldoende is.

 

Het type babyfoon met camera

Wanneer we op zoek gaan naar een babyfoon met camera dan kunnen we die eigenlijk in 2 grote groepen gaan onderverdelen. Zo kun je kiezen voor de standaard beeldbabyfoons. Dat zijn de babyfonen die voorzien zijn van een uitstekende geluidsfunctie en een perfect functionerende camera. Dergelijke camera’s zijn handig en snel te installeren en eenvoudig om te bedienen. Bovendien zijn beeldbabyfonen betaalbaar en dat wordt als bijzonder aantrekkelijk bevonden door heel veel gebruikers.

Indien het allemaal nog net iets meer mag zijn dan kun je ook opteren voor de beeldbabyfoon die aangevuld wordt met bewegingsdetectie. Hierbij kun je dus genieten van een babyfoon die voorzien is van een geluidsfunctie, een uitstekende camera en daarbovenop ook nog eens de bewegingsdetectie. Op het moment dat je kindje te lang te stil ligt, en eventueel eventjes stopt met ademen, dan wordt dit type “beweging” al meteen gedetecteerd waarop een alarm in werking treedt. Efficiënt maar natuurlijk wel een tikkeltje duurder.

 

 

Dual mode of niet?

Het staat als een paal boven water dat de technologie niet stil staat. Elke dag zijn er weer nieuwe mogelijkheden en nieuwe uitvindingen. Dat kun je ook vaststellen op het gebied van de babyfonen. Zo is het vandaag de dag mogelijk dat je alle beelden, die door de babyfoon worden geregistreerd, ook op je tablet of smartphone kunt bekijken. Doordat men in dergelijke gevallen gebruik maakt van 2 verbindingen, spreekt men in de meeste gevallen ook wel eens van “dual mode”.

 

Extra kenmerken, functies en mogelijkheden

We hebben het misschien al even kort aan bod gebracht maar sommige beeldbabyfonen zullen net iets meer mogelijkheden hebben in vergelijking met andere beeldbabyfonen. Sommige van die functies kunnen ook echt wel een bijdrage leveren terwijl andere opties eerder als een gadget kunnen worden beschouwd. Zo is de terugspreekfunctie wel handig om je kindje meteen geruststellend toe te spreken. Ook de nachtmodus functie is een aanrader zodanig dat de beelden die in het donker worden gemaakt duidelijk en helder zijn. Een beeldbabyfoon met in- en uitzoom functie is een pluspunt.

 

Babyfoon met camera Reviews – Top 5

 

Indien je binnenkort moet bevallen, dan is het een goed idee om op voorhand al zoveel mogelijk spulletjes aan te kopen. Zo kom je na de bevalling niet meteen voor verrassingen te staan. Zo kan het handig zijn om op zoek te gaan naar de beste babyfoon met camera. Het is een goed advies om zoveel mogelijk apparaten te vergelijken en ook rekening te houden met de online reviews. Wij hebben voor jou 5 topproducten geselecteerd en willen deze graag even aan jou voorstellen. Neem rustig de tijd om de toestellen even te bekijken en wie weet zit er wel een leuke babyfoon met camera aanbieding tussen.

 

 

Luvion Grand Elite 3 Connect

 

Met dit product haal je niet meteen één van de goedkope babyfonen met camera in huis. Toch heeft deze Luvion babyfoon met camera heel wat positieve online beoordelingen van klanten mogen ontvangen.

Het is misschien een duurder toestel maar toch eentje met heel wat opties. Zo beschikt de babyfoon met camera over Wifi en zelfs een eigen app. Dit wil dus zeggen dat je de babyfoon kunt gebruiken wanneer je zelf thuis bent en dat je partner bijvoorbeeld via de app zou kunnen meekijken en luisteren. Je kunt de app makkelijk installeren op je smartphone of op je tablet.

Bovendien werkt het toestel volledig storingsvrij en kun je zelfs een signaal ontvangen op het moment dat je kindje wakker wordt. Ondanks de hoge prijs, is de meerderheid van de kopers overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de meerdere gebruiksmogelijkheden.

 

Koop bij bol.com (€239)

 

 

 

 

Alecto DVM-143

 

Deze Alecto babyfoon met camera lijkt wel een koopje te zijn in vergelijking met het vorige apparaat. Het is een degelijke babyfoon die op heel wat tevreden reacties van klanten kan rekenen. Het is een krachtig toestel dat over een maximaal bereik buitenshuis beschikt van ruim 300 meter. Het bereik binnenshuis bedraagt ongeveer 50 meter.

Via het scherm dat ongeveer 11 cm groot is, kun je perfect meekijken en luisteren terwijl je baby’tje slaapt. En dat is een groot pluspunt voor je eigen gemoedsrust. Het toestel is ook voorzien van een handige infraroodcamera. Zo kun je ook in het donker een helder en duidelijk beeld creëren.

De klanten geven vooral een positief advies over de uitstekende kwaliteit en de verschillende gebruiksmogelijkheden. Verder zijn andere kopers ook bijzonder tevreden over het duidelijke heldere display. Kortom voor velen is het een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€132)

 

 

 

 

Orretti Video Babyfoon

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke babyfoon met camera maar liever niet zoveel geld spendeert dan is dit toestel ideaal voor jou. Dit apparaat is afkomstig van het bekende merk Orretti en zou zomaar eens een koopje kunnen zijn.

Het is een degelijk apparaat dat voorzien is van een duidelijk afleesbare camera. Zo kun je ten alle tijde even het scherm bekijken en ook even luisteren terwijl je kind slaapt. Het toestel heeft een bereik van wel 275 meter buitenshuis en ongeveer 50 meter binnenshuis. Het apparaat is verder ook uitgerust met een handige terugspreekfunctie waarmee je je baby kunt toespreken.

Verder is er nog een functie aanwezig die de kamertemperatuur in de gaten houdt en dankzij de infrarood functie kun je ook in het donker heldere beelden creëren. We stellen dan ook vast dat er momenteel geen enkele negatieve reactie is geplaatst door één van de gebruikers.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

VB605 Video Baby Monitor

 

Wanneer we een kijkje nemen tussen de verschillende online reviews dan merken we dat ook deze babyfoon met camera van het merk VB heel wat positieve reacties krijgt. Het toestel heeft een mooie witte kleur maar kun je ook in andere kleurtjes verkrijgen.

Deze babyfoon biedt je de mogelijkheid om een digitale verbinding aan te maken. Zo kun je een bereik behalen van ongeveer 150 meter binnenshuis en tot wel 260 meter buitenshuis. Dankzij de nachtzicht functie zul je merken dat de beelden ook in het donker heel duidelijk en helder blijven. De babyfoon beschikt ook over een handige terugspreekfunctie. Zo kun je je baby toespreken.

Verder wordt ook de temperatuur van de kamer waarin je kindje slaapt nauwlettend in de gaten gehouden. Het is een handig apparaat dat gemakkelijk te bedienen is. Er wordt ook een signaal gegeven op het moment dat de batterijen van het toestel bijna leeg zijn.

 

 

 

 

 

iBaby M6S

 

Tot slot is er dan ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze babyfoon met camera van het bekende merk iBaby. Het is niet meteen één van de goedkope babyfonen maar alvast ook niet het duurste toestel.

Het apparaat is uitgerust met een camera die voorzien is van een Full HD beeld en een hoge resolutie van ruim 1080 pixels. Het is een krachtig toestel dat zowel buitenshuis als binnenshuis een bereik van maximum 1000000 meter behaalt. Je kunt de camera bovendien vanop een afstand bedienen en draaien. Verder wordt ook de kamertemperatuur in de gaten gehouden.

Dankzij de handige terugspreekfunctie is het nu mogelijk om je kindje rustig en gemoedelijk toe te spreken. Zo kan hij of zij vast weer snel in slaap dommelen. De reacties bij dit product zijn op dit moment alleen maar positief en dat is natuurlijk altijd aangenaam.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status