fbpx

Beste babyfoon met camera

Laatste update: 15.10.19

 

Babyfonen met camera test van 2019

 

 

Indien je binnenkort moet bevallen, dan is het een goed idee om op voorhand al zoveel mogelijk spulletjes aan te kopen. Zo kom je na de bevalling niet meteen voor verrassingen te staan. Zo kan het handig zijn om op zoek te gaan naar de beste babyfoon met camera. Het is een goed advies om zoveel mogelijk apparaten te vergelijken en ook rekening te houden met de online reviews. Wij hebben voor jou 5 topproducten geselecteerd en willen deze graag even aan jou voorstellen. Neem rustig de tijd om de toestellen even te bekijken en wie weet zit er wel een leuke babyfoon met camera aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Luvion Grand Elite 3 Connect

 

Met dit product haal je niet meteen één van de goedkope babyfonen met camera in huis. Toch heeft deze Luvion babyfoon met camera heel wat positieve online beoordelingen van klanten mogen ontvangen.

Het is misschien een duurder toestel maar toch eentje met heel wat opties. Zo beschikt de babyfoon met camera over Wifi en zelfs een eigen app. Dit wil dus zeggen dat je de babyfoon kunt gebruiken wanneer je zelf thuis bent en dat je partner bijvoorbeeld via de app zou kunnen meekijken en luisteren. Je kunt de app makkelijk installeren op je smartphone of op je tablet.

Bovendien werkt het toestel volledig storingsvrij en kun je zelfs een signaal ontvangen op het moment dat je kindje wakker wordt. Ondanks de hoge prijs, is de meerderheid van de kopers overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de meerdere gebruiksmogelijkheden.

 

Koop bij bol.com (€249)

 

 

 

 

Alecto DVM-143

 

Deze Alecto babyfoon met camera lijkt wel een koopje te zijn in vergelijking met het vorige apparaat. Het is een degelijke babyfoon die op heel wat tevreden reacties van klanten kan rekenen. Het is een krachtig toestel dat over een maximaal bereik buitenshuis beschikt van ruim 300 meter. Het bereik binnenshuis bedraagt ongeveer 50 meter.

Via het scherm dat ongeveer 11 cm groot is, kun je perfect meekijken en luisteren terwijl je baby’tje slaapt. En dat is een groot pluspunt voor je eigen gemoedsrust. Het toestel is ook voorzien van een handige infraroodcamera. Zo kun je ook in het donker een helder en duidelijk beeld creëren.

De klanten geven vooral een positief advies over de uitstekende kwaliteit en de verschillende gebruiksmogelijkheden. Verder zijn andere kopers ook bijzonder tevreden over het duidelijke heldere display. Kortom voor velen is het een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€118)

 

 

 

 

Orretti Video Babyfoon

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke babyfoon met camera maar liever niet zoveel geld spendeert dan is dit toestel ideaal voor jou. Dit apparaat is afkomstig van het bekende merk Orretti en zou zomaar eens een koopje kunnen zijn.

Het is een degelijk apparaat dat voorzien is van een duidelijk afleesbare camera. Zo kun je ten alle tijde even het scherm bekijken en ook even luisteren terwijl je kind slaapt. Het toestel heeft een bereik van wel 275 meter buitenshuis en ongeveer 50 meter binnenshuis. Het apparaat is verder ook uitgerust met een handige terugspreekfunctie waarmee je je baby kunt toespreken.

Verder is er nog een functie aanwezig die de kamertemperatuur in de gaten houdt en dankzij de infrarood functie kun je ook in het donker heldere beelden creëren. We stellen dan ook vast dat er momenteel geen enkele negatieve reactie is geplaatst door één van de gebruikers.

 

Koop bij bol.com (€64.95)

 

 

 

 

VB605 Video Baby Monitor

 

Wanneer we een kijkje nemen tussen de verschillende online reviews dan merken we dat ook deze babyfoon met camera van het merk VB heel wat positieve reacties krijgt. Het toestel heeft een mooie witte kleur maar kun je ook in andere kleurtjes verkrijgen.

Deze babyfoon biedt je de mogelijkheid om een digitale verbinding aan te maken. Zo kun je een bereik behalen van ongeveer 150 meter binnenshuis en tot wel 260 meter buitenshuis. Dankzij de nachtzicht functie zul je merken dat de beelden ook in het donker heel duidelijk en helder blijven. De babyfoon beschikt ook over een handige terugspreekfunctie. Zo kun je je baby toespreken.

Verder wordt ook de temperatuur van de kamer waarin je kindje slaapt nauwlettend in de gaten gehouden. Het is een handig apparaat dat gemakkelijk te bedienen is. Er wordt ook een signaal gegeven op het moment dat de batterijen van het toestel bijna leeg zijn.

 

 

 

 

 

iBaby M6S

 

Tot slot is er dan ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze babyfoon met camera van het bekende merk iBaby. Het is niet meteen één van de goedkope babyfonen maar alvast ook niet het duurste toestel.

Het apparaat is uitgerust met een camera die voorzien is van een Full HD beeld en een hoge resolutie van ruim 1080 pixels. Het is een krachtig toestel dat zowel buitenshuis als binnenshuis een bereik van maximum 1000000 meter behaalt. Je kunt de camera bovendien vanop een afstand bedienen en draaien. Verder wordt ook de kamertemperatuur in de gaten gehouden.

Dankzij de handige terugspreekfunctie is het nu mogelijk om je kindje rustig en gemoedelijk toe te spreken. Zo kan hij of zij vast weer snel in slaap dommelen. De reacties bij dit product zijn op dit moment alleen maar positief en dat is natuurlijk altijd aangenaam.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status